- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
-
- Konu Sahibi asyaAsya187
İyi de boşanma davası açmadığınızda -kağıt üstünde de olsa - hala evli kalmış olmuyor musunuz?Ben evli kalacam diye bisey demedimki
Yakalandığı için sadece o soruları seçip cevaplıyor çünkü inandirmasi gerek ya oyüzden
Benim amacım haklarımı almak. Önce haklarımı alacamİyi de boşanma davası açmadığınızda -kağıt üstünde de olsa - hala evli kalmış olmuyor musunuz?
Şartlı senet çünküBoşandıktan sonra tahsil edilecek 160.000 TL'lik senet nedir?
Ticaretle mi uğraşıyorsunuz, iş yerinizin alacağı mı? Öyleyse neden tahsilatı boşanma sonrası gibi belirsiz bir zamana bırakıyorsunuz?
Senret dışında bi o kadarda altınlar var bi boşanma davası 300.000 tl ye patlayacakBoşandıktan sonra tahsil edilecek 160.000 TL'lik senet nedir?
Ticaretle mi uğraşıyorsunuz, iş yerinizin alacağı mı? Öyleyse neden tahsilatı boşanma sonrası gibi belirsiz bir zamana bırakıyorsunuz?
Eeee tamam işte zengin olacaksın boşan canım sende adam seni kovmuş. Hâlâ niye dava açmıyorsun ki????Senret dışında bi o kadarda altınlar var bi boşanma davası 300.000 tl ye patlayacak
Eşinizin boşanma davası neden açmadığını anladınız mı?! Adam bu parayı vermemek için "aşkımdan ölüyorum..boşamayın bizi ne olur " der gene mahkemeye vermez.Ha belki eve bile gelmez ama amaç aile olmak değil ,boşanmamaktır.Arkadaşımın başına geldi..kız babasının ameliyatı için şehir dışına çıktığında adam evi taşıdı..eşya kaçırdı..ama mahkemede "ben eşimi çok seviyorum" diyip boşanma davasını kaç sene de uzattıSenret dışında bi o kadarda altınlar var bi boşanma davası 300.000 tl ye patlayacak
Sonuç ne oldu. Yok ben kararlıyım zaten ama süreç uzasın istemiyorum anlaşmalı bitsin istiyorumEşinizin boşanma davası neden açmadığını anladınız mı?! Adam bu parayı vermemek için "aşkımdan ölüyorum..boşamayın bizi ne olur " der gene mahkemeye vermez.Ha belki eve bile gelmez ama amaç aile olmak değil ,boşanmamaktır.Arkadaşımın başına geldi..kız babasının ameliyatı için şehir dışına çıktığında adam evi taşıdı..eşya kaçırdı..ama mahkemede "ben eşimi çok seviyorum" diyip boşanma davasını kaç sene de uzattı
Neyin şartı olduğunu anlayamadığım için sormuştum.Şartlı senet çünkü
Açık senet kambiyo seneti yani. Arkadında çeyiz senedidir yazıyorNeyin şartı olduğunu anlayamadığım için sormuştum.
Şartı ne ?
İçerik nedir yani
Normalde kambiyo senedi ama arkasında çeyiz senedidir yazıyor ve bono özelliğini yitiriyor. Alacak davasıyla tahsil edecek kesin şekildeŞartı ne ?
İçerik nedir yani
Normalde kambiyo senedi ama arkasında çeyiz senedidir yazıyor ve bono özelliğini yitiriyor. Alacak davasıyla tahsil edecek kesin şekilde
Bunlar daha önce 3/5 kişiyi mağdur etmişler .bizimkiler her ihtimale karşı imzalattı. Hemde düğün günü. Senedi imzalamazsanız kızı evden çıkarmayız dediler bizimkiler. Mecbur imzalamak zorunda kaldılarBöyle bir şey hiç duymamıştım . Neden böyle bir senet imzaladı ki ?
Erkek tarafının çeyiz bedeline denk gelen miktar karşılığında siz de senet imzaladınız mı?Açık senet kambiyo seneti yani. Arkadında çeyiz senedidir yazıyor
Hayır . Ben niye imzalayım?Erkek tarafının çeyiz bedeline denk gelen miktar karşılığında siz de senet imzaladınız mı?
Ben de onu diyorum, eşiniz niye imzalasın bu senedi? Nasıl bir mantığı olabilir biriyle evlenirken senet imzalamanın?Hayır . Ben niye imzalayım?kambiyo senedi yazın google görürsünüz. Babası ve eşim imzaladı. Bono yani üzerinde 160.000tl yazıyor
E çok mu zengin bunlar, neden evlendiniz böyle vukuatları olan ailenin oğlu ile? İlla da evlenmeniz mi lazımdı?Bunlar daha önce 3/5 kişiyi mağdur etmişler .bizimkiler her ihtimale karşı imzalattı. Hemde düğün günü. Senedi imzalamazsanız kızı evden çıkarmayız dediler bizimkiler. Mecbur imzalamak zorunda kaldılar
Bizim buralarda herkese yaparlarBen de onu diyorum, eşiniz niye imzalasın bu senedi? Nasıl bir mantığı olabilir biriyle evlenirken senet imzalamanın?
Oldu bittiye getirerek imzalatmanızdan sizin için de bu işin pek mantıklı bir açıklamasının olmadığı anlaşılıyor.
Olayın içinde birisi olarak değil de biraz dışardan bakarsanız çok onur kırıcı bir şey olduğunu siz de kabul edeceksiniz.