Boşanma davası ortada yook sizce neden?

Boşandıktan sonra tahsil edilecek 160.000 TL'lik senet nedir?
Ticaretle mi uğraşıyorsunuz, iş yerinizin alacağı mı? Öyleyse neden tahsilatı boşanma sonrası gibi belirsiz bir zamana bırakıyorsunuz?

Boşandıktan sonra tahsil edilecek 160.000 TL'lik senet nedir?
Ticaretle mi uğraşıyorsunuz, iş yerinizin alacağı mı? Öyleyse neden tahsilatı boşanma sonrası gibi belirsiz bir zamana bırakıyorsunuz?
Senret dışında bi o kadarda altınlar var bi boşanma davası 300.000 tl ye patlayacak

Senret dışında bi o kadarda altınlar var bi boşanma davası 300.000 tl ye patlayacak
Eşinizin boşanma davası neden açmadığını anladınız mı?! Adam bu parayı vermemek için "aşkımdan ölüyorum..boşamayın bizi ne olur " der gene mahkemeye vermez.Ha belki eve bile gelmez ama amaç aile olmak değil ,boşanmamaktır.Arkadaşımın başına geldi..kız babasının ameliyatı için şehir dışına çıktığında adam evi taşıdı..eşya kaçırdı..ama mahkemede "ben eşimi çok seviyorum" diyip boşanma davasını kaç sene de uzattı

Sonuç ne oldu. Yok ben kararlıyım zaten ama süreç uzasın istemiyorum anlaşmalı bitsin istiyorum

Böyle bir şey hiç duymamıştım . Neden böyle bir senet imzaladı ki ?
Bunlar daha önce 3/5 kişiyi mağdur etmişler .bizimkiler her ihtimale karşı imzalattı. Hemde düğün günü. Senedi imzalamazsanız kızı evden çıkarmayız dediler bizimkiler. Mecbur imzalamak zorunda kaldılar

Hayır . Ben niye imzalayım? kambiyo senedi yazın google görürsünüz. Babası ve eşim imzaladı. Bono yani üzerinde 160.000tl yazıyor
Ben de onu diyorum, eşiniz niye imzalasın bu senedi? Nasıl bir mantığı olabilir biriyle evlenirken senet imzalamanın?

Oldu bittiye getirerek imzalatmanızdan sizin için de bu işin pek mantıklı bir açıklamasının olmadığı anlaşılıyor.

Olayın içinde birisi olarak değil de biraz dışardan bakarsanız çok onur kırıcı bir şey olduğunu siz de kabul edeceksiniz.

E çok mu zengin bunlar, neden evlendiniz böyle vukuatları olan ailenin oğlu ile? İlla da evlenmeniz mi lazımdı?

Bizim buralarda herkese yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…