- 25 Nisan 2021
- 228
- 15
- 34
-
- Konu Sahibi asyaAsya187
Valla o aileyle yaşadıklarım sizin başınıza gelseydi siz daha fazlasını yapardınız. Ben yine insaflıyımBabanın 5 milyonluk arazisi var, 300 bin TL için girdiğin kılıklara bak. Yemiyorum, zorlamayın.
Tabi.Valla o aileyle yaşadıklarım sizin başınıza gelseydi siz daha fazlasını yapardınız. Ben yine insaflıyım
Çeyiz olarak götürdüklerinizi ayrılırken geri alın madem. Ne gerek var senede?Çeyiz senedi hanım efendi. Ben malvarlığı davası açmayacam zaten.
Valla o aileyle yaşadıklarım sizin başınıza gelseydi siz daha fazlasını yapardınız. Ben yine insaflıyıçwyi
Çeyiz senedi bağış hükmündedir. Benim götürdüklerimle alakalı bisey değil buÇeyiz olarak götürdüklerinizi ayrılırken geri alın madem. Ne gerek var senede?
Sonunda boşanabildi kız ama nereden baksan iki yıl kadar da sürdü mahkemeSonuç ne oldu. Yok ben kararlıyım zaten ama süreç uzasın istemiyorum anlaşmalı bitsin istiyorum
Güzel ticaret vallaBunlar daha önce 3/5 kişiyi mağdur etmişler .bizimkiler her ihtimale karşı imzalattı. Hemde düğün günü. Senedi imzalamazsanız kızı evden çıkarmayız dediler bizimkiler. Mecbur imzalamak zorunda kaldılar
Ticaret yapıyorlarE çok mu zengin bunlar, neden evlendiniz böyle vukuatları olan ailenin oğlu ile? İlla da evlenmeniz mi lazımdı?
Tamamen duygusal dedim o ne dedi.Ticaret yapıyorlar
Ben öyle anladım
Kıza karşılık 160 bin tl
Ne aşağılayıcı yaTamamen duygusal dedim o ne dedi.
Ya yeni konu da açtı, boşanma aşamasında barışan var mı diye.Ne aşağılayıcı ya
Yazık valla
Üzüldüm ben aslında
Öyke bi algının içinde büyümüş ki bunu gururla anlatabiliyor
Ama aslında baban seni satıyor bi nevi
Yurtdışında yaşayan bi üye vardı siz misiniz?
Hala açılmadı mı o dava?
En yeni konusu, '' boşanma aşamasında barışan var mı? '' Ama sorsan assla barışmaz.Hani şu geri dönmenin yollarını arayanta kendisi.
En yeni konusu, '' boşanma aşamasında barışan var mı? '' Ama sorsan assla barışmaz.
Özelden "beni instagramına eklermisin" şeklinde mesaj gönderdi..anlamadım amacı neEn yeni konusu, '' boşanma aşamasında barışan var mı? '' Ama sorsan assla barışmaz.
Özelden "beni instagramına eklermisin" şeklinde mesaj gönderdi..anlamadım amacı ne
Senedi nasıl aldınız acaba merak ettimİyi akşamlar hanımlar. Eşimle boşanma aşamasındayız. Ayrılık durumu halinde ziynet eşyası davası açıldığını söyledi avukatım. Boşanma davası açılmadanda ziynet eşyası davası ve tedbir nafakası davası açıldığını söyledi. Ve ayrı yaşıyorum. Ziynet eşyası davası ve nafaka davası açtım. Eşimde avukat tutmuş . Yazılan dilekçelere karşılık veriyor sadece. Ortada boşanma davası yok. Ben farklı sebeplerden dolayı boşanma davası açmadım ama eşimde açmıyor. Onun dışında elimde 160.000tl lik bi senet var. Boşandıktan sonra tahsil edilecek. Altınların değeri de yaklaşık 150.000 tl civarı. Eşim ve ailesi çom pinti cimri insanlar . Sırf bu yüzden barışma teklif edecek kadar yüzsüzler ama kesinlikle kabul etmem. Çok kötü şeyler yaşadım. Daha önce şanslar verdim ama olmadı. Bu sefer kararım net. Benim anlamadığım hem avukat tutuyor hem boşanma davası açmıyor. Üstelik ailesi ayrılmamızı istemişti. Çok rezil şeyler yaşadım. Bu durumda neden dava açmıyorlar anlamadım.
Bunlar daha önce 3/5 kişiyi mağdur etmişler .bizimkiler her ihtimale karşı imzalattı. Hemde düğün günü. Senedi imzalamazsanız kızı evden çıkarmayız dediler bizimkiler. Mecbur imzalamak zorunda kaldılar
Bana da yazdı ben rapor ettimÖzelden "beni instagramına eklermisin" şeklinde mesaj gönderdi..anlamadım amacı ne
Ne aşağılayıcı ya
Yazık valla
Üzüldüm ben aslında
Öyke bi algının içinde büyümüş ki bunu gururla anlatabiliyor
Ama aslında baban seni satıyor bi nevi