- 25 Nisan 2021
- 228
- 15
- 34
- Konu Sahibi asyaAsya187
Yok eşim değil kuzenleri vukuatlıE çok mu zengin bunlar, neden evlendiniz böyle vukuatları olan ailenin oğlu ile? İlla da evlenmeniz mi lazımdı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok eşim değil kuzenleri vukuatlıE çok mu zengin bunlar, neden evlendiniz böyle vukuatları olan ailenin oğlu ile? İlla da evlenmeniz mi lazımdı?
Kimse silah çekmedi onlara illede imzalayın diye. Zaten babam dedi ki iş boşanmaya gelirse suç kızımda olursa yırtar atarım seneti dedi. Ama kızıma zulüm ederseniz döverseniz söverseniz bağırta bağırta alırım dediBen de onu diyorum, eşiniz niye imzalasın bu senedi? Nasıl bir mantığı olabilir biriyle evlenirken senet imzalamanın?
Oldu bittiye getirerek imzalatmanızdan sizin için de bu işin pek mantıklı bir açıklamasının olmadığı anlaşılıyor.
Olayın içinde birisi olarak değil de biraz dışardan bakarsanız çok onur kırıcı bir şey olduğunu siz de kabul edeceksiniz.
Sizin oralar neresi bilmiyorum. Ancak bir şeyin gelenek olması, doğru olduğunu göstermez.Bizim buralarda herkese yaparlar
Kızına sahip çıkan babalar yapıyor. Suç bende olsaydı babam seneti yırtıp atacaktı. Zaten öyle anlaşıldı. Suç karşı tarafta. Ben o kadar kahır çekeyim benim ailemin taktığı bileziklere bile el koysunlar, beş kuruş talep etmeden çekileyim? Yok öyle yağma. Varsa öyle enayi birde bana bulsunlarSizin oralar neresi bilmiyorum. Ancak bir şeyin gelenek olması, doğru olduğunu göstermez.
Bizim buralarda herkese yaparlar
Bir kadının uğradığı her türlü şiddet elbette çok kötüdür ve şiddeti uygulayan kesinlikle cezalandırılmalıdır.Kimse silah çekmedi onlara illede imzalayın diye. Zaten babam dedi ki iş boşanmaya gelirse suç kızımda olursa yırtar atarım seneti dedi. Ama kızıma zulüm ederseniz döverseniz söverseniz bağırta bağırta alırım dedi
Yargı karar verceekSizin oralar neresi yahu? Hiç böyle saçma şey duymadım yeminle.
Ben de sizin eski üye olduğunuzu düşünüyorum ve yönetime bildirdim bu arada.
Yine de cevaplayayım. Boşanma davası açmamasının hiçbir sevgiyle alakalı nedeni olduğunu sanmıyorum. Sizin de boşanma davası açmadan nafaka, altın ve senet davası açmanız bana çok saçma geldi. Bir önceki konunuzda çok ısrar ettiniz açılıyor diye hadi açılıyor diyelim ama yine de saçma. Zaten eşle maddi her şey ortaktır. Ortağınızdan neden parayı mahkemede talep ediyorsunuz yahu. Farzedin ki davayı kazandınız. Tedbir nafakası, altınlar ve para size verildi. Nafaka hiçbiriniz boşanma davası açmazsa ne kadar tedbire göre verilecek? Ne zaman sonlanacak?
Düğünden sonra genel olarak eş ailesi takılara el koyuyorlar maalesef. Kızı alana kadar dört takla atıyorlar, aldıktan sonra eziyorlar mecbur katlanacak gidemez gözüyle bakıyorlar. Kii senet aslında caydırıcı nitelik olsun diye yapılıyor.Bir kadının uğradığı her türlü şiddet elbette çok kötüdür ve şiddeti uygulayan kesinlikle cezalandırılmalıdır.
Ayrılık durumunda kusurlu taraf zaten tazminat ödemek zorundadır.
Ancak babanızın mülkiyetindeki bir eşya gibi babanız ve eşiniz arasında imzalanan bir senedin nesnesi olmanız da inanın en az şiddet görmek kadar travmatiktir.
Tamam da bu acele neydi, onu soruyorum. Başta kuzenlerden bahsetmediniz, sorunca birden kuzenler meydana çıktı. Bakın ne duymayı umarak eski üye olduğunuzu saklıyor ve kıvıra çevire birşeyleri anlatıyorsunuz biz çok iyi biliyoruz. Böyle yağlı kapıyı 300 bin TL ile bırakmak koyuyor size epey, yoksa eşinizin elinizdekini almadan davayı açmayacağını siz çok iyi biliyorsunuz.Yok eşim değil kuzenleri vukuatlı
Kanuni haklarınızı elbette talep edin.Kızına sahip çıkan babalar yapıyor. Suç bende olsaydı babam seneti yırtıp atacaktı. Zaten öyle anlaşıldı. Suç karşı tarafta. Ben o kadar kahır çekeyim benim ailemin taktığı bileziklere bile el koysunlar, beş kuruş talep etmeden çekileyim? Yok öyle yağma. Varsa öyle enayi birde bana bulsunlar
Yağlı kapı mı siz iç durumları bilmiyorsunuz bilmeden yorum yapmayın lütfen rica ediyorumTamam da bu acele neydi, onu soruyorum. Başta kuzenlerden bahsetmediniz, sorunca birden kuzenler meydana çıktı. Bakın ne duymayı umarak eski üye olduğunuzu saklıyor ve kıvıra çevire birşeyleri anlatıyorsunuz biz çok iyi biliyoruz. Böyle yağlı kapıyı 300 bin TL ile bırakmak koyuyor size epey, yoksa eşinizin elinizdekini almadan davayı açmayacağını siz çok iyi biliyorsunuz.
Çeyiz senedi hanım efendi. Ben malvarlığı davası açmayacam zaten.Kanuni haklarınızı elbette talep edin.
Yanlış anlamayın ama senet maddi değer biçilmesi mümkün mal ve hizmetler için yapılır.
Kendinize bunu layık görmeyin, siz değerlisiniz.
Yağlı kapı olmayan aile öyle milyorluk senetler imzalayıp masraf etmez geline canım, biz de biliyoruz neyin ne olduğunu, sakın kendi inanabileceğiniz tarzda hikayeler yazıp bir de üstüne insanların inanmasını beklemeyin.Yağlı kapı mı siz iç durumları bilmiyorsunuz bilmeden yorum yapmayın lütfen rica ediyorum
Mecbur kaldılar diyelimYağlı kapı olmayan aile öyle milyorluk senetler imzalayıp masraf etmez geline canım, biz de biliyoruz neyin ne olduğunu, sakın kendi inanabileceğiniz tarzda hikayeler yazıp bir de üstüne insanların inanmasını beklemeyin.
Neden hanımefendi, siz Kleopatra mısınız ki bu aile imkanların kat kat fazlasını zorlayıp size masraf ediyor? Yani, adam Mecnun olsa yok olanı yoktur yani, nasıl verecek? Basbaya ultra zengin olmasalar da varlıklılar işte, boşanırsam başka kadın gelir yatar rahatın üstüne diye karnınıza ağrılar giriyor.Mecbur kaldılar diyelim
Yok valla ben seviniyorum kurtuldum diye. Benle birlikte 3 gelin boşandı o aileden. Gelen kaçıyor. Adları zaten çıkmış onların ben o aileye giden son deliydim hatta kuzenleri kız bulamadı kimse kız vermedi. Yabancıyla evlendiNeden hanımefendi, siz Kleopatra mısınız ki bu aile imkanların kat kat fazlasını zorlayıp size masraf ediyor? Yani, adam Mecnun olsa yok olanı yoktur yani, nasıl verecek? Basbaya ultra zengin olmasalar da varlıklılar işte, boşanırsam başka kadın gelir yatar rahatın üstüne diye karnınıza ağrılar giriyor.
Hersey para ev araba değil önemli olan mutluluk huzur. 3 katlı triblex evi vardı. Ama huzur mutluluk olmayınca olmuyor maalesef. Diğerleri de hep villada oturuyordu. Şimdi soruyorum size hangi kadın kurduğu düzeni öyle evi bırakıp gider. Tek ben değil benden önce kaç kişi gitmiş.Neden hanımefendi, siz Kleopatra mısınız ki bu aile imkanların kat kat fazlasını zorlayıp size masraf ediyor? Yani, adam Mecnun olsa yok olanı yoktur yani, nasıl verecek? Basbaya ultra zengin olmasalar da varlıklılar işte, boşanırsam başka kadın gelir yatar rahatın üstüne diye karnınıza ağrılar giriyor.
Böyle vukuatlı ailenin verdiği para gözünüzü boyamaya yetmiş, demek baba evinde o kadar da yoktu. Ava giderken avlanmışsınız, neyse alın 300 bini de çekilin bu işler size göre değil demek ki, yapacak bir şey yok.Yok valla ben seviniyorum kurtuldum diye. Benle birlikte 3 gelin boşandı o aileden. Gelen kaçıyor. Adları zaten çıkmış onların ben o aileye giden son deliydim hatta kuzenleri kız bulamadı kimse kız vermedi. Yabancıyla evlendi
Baba evi ne alaka ya. Babamın 5 milyonluk arazisi var şehrin en değerli yerinde oturuyoruzBöyle vukuatlı ailenin verdiği para gözünüzü boyamaya yetmiş, demek baba evinde o kadar da yoktu. Ava giderken avlanmışsınız, neyse alın 300 bini de çekilin bu işler size göre değil demek ki, yapacak bir şey yok.
Babanın 5 milyonluk arazisi var, 300 bin TL için girdiğin kılıklara bak. Yemiyorum, zorlamayın.Baba evi ne alaka ya. Babamın 5 milyonluk arazisi var şehrin en değerli yerinde oturuyoruz