Boşanma davası ortada yook sizce neden?

Bunlar daha önce 3/5 kişiyi mağdur etmişler .bizimkiler her ihtimale karşı imzalattı. Hemde düğün günü. Senedi imzalamazsanız kızı evden çıkarmayız dediler bizimkiler. Mecbur imzalamak zorunda kaldılar😅😂😂
Güzel ticaret valla 😂
Epey kârlı
E çok mu zengin bunlar, neden evlendiniz böyle vukuatları olan ailenin oğlu ile? İlla da evlenmeniz mi lazımdı?
Ticaret yapıyorlar
Ben öyle anladım
Kıza karşılık 160 bin tl
😶

İyi akşamlar hanımlar. Eşimle boşanma aşamasındayız. Ayrılık durumu halinde ziynet eşyası davası açıldığını söyledi avukatım. Boşanma davası açılmadanda ziynet eşyası davası ve tedbir nafakası davası açıldığını söyledi. Ve ayrı yaşıyorum. Ziynet eşyası davası ve nafaka davası açtım. Eşimde avukat tutmuş . Yazılan dilekçelere karşılık veriyor sadece. Ortada boşanma davası yok. Ben farklı sebeplerden dolayı boşanma davası açmadım ama eşimde açmıyor. Onun dışında elimde 160.000tl lik bi senet var. Boşandıktan sonra tahsil edilecek. Altınların değeri de yaklaşık 150.000 tl civarı. Eşim ve ailesi çom pinti cimri insanlar . Sırf bu yüzden barışma teklif edecek kadar yüzsüzler ama kesinlikle kabul etmem. Çok kötü şeyler yaşadım. Daha önce şanslar verdim ama olmadı. Bu sefer kararım net. Benim anlamadığım hem avukat tutuyor hem boşanma davası açmıyor. Üstelik ailesi ayrılmamızı istemişti. Çok rezil şeyler yaşadım. Bu durumda neden dava açmıyorlar anlamadım.
Senedi nasıl aldınız acaba merak ettim

Bunlar daha önce 3/5 kişiyi mağdur etmişler .bizimkiler her ihtimale karşı imzalattı. Hemde düğün günü. Senedi imzalamazsanız kızı evden çıkarmayız dediler bizimkiler. Mecbur imzalamak zorunda kaldılar😅😂😂

Bu ne büyük terbiyesizlik! Düğün günü ya senedi imzala ya da düğün iptal mi dediniz adamlara onca düğün masrafı yaptırıp? Böyle bir talep varsa da isteme sırasında söylenir ki adamlar masraf yapmasın. Resmen yağlı kapı bulduk kaçırmayalım demişsiniz.

Ne aşağılayıcı ya
Yazık valla
Üzüldüm ben aslında
Öyke bi algının içinde büyümüş ki bunu gururla anlatabiliyor
Ama aslında baban seni satıyor bi nevi

16 bin euro bile değil bi de.
İnsan babasının böyle bir şey yapmasına ayrı, bu kadar az değer biçmesine ayrı üzülür 😒

Sonra da "bir sürü kötü şey yaşadım". E yaşarsın tabii. Adamlar "satın aldık istediğimizi yaparız" diye düşünmüşlerdir.

X