- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.892
-
- Konu Sahibi asyaAsya187
Hollanda diyorum, sen ne diyon.Bence konu sahibi arkadaş eşinin "ah karım.. cefakar karım ..ben senin kıymetini bilememişim..gel barışalım 5 de çocuk yapalım" diyeceğine ve sonsuza dek mutlu yaşayacaklarına yönelik inancını henüz kaybetmemiş.Yoksa kendisine böyle davranan bir ailenin içindeyken "kocam zorla doğum kontrol hapı içiriyor " derdinde olmaz ..adamla birlikte olmayı kendisinin içi almıyor olurdu
Bak şimdi öyle diyince benim bile içim ısındı adamaHollanda diyorum, sen ne diyon.Çocuk onun orda kalma garantisi olacaktı.
Yok ben Türkiye deyimYurtdışında yaşayan bi üye vardı siz misiniz?
Hala açılmadı mı o dava?
Ben Türkiye deyim karıştırdınızBak şimdi öyle diyince benim bile içim ısındı adama
Ben Türkiye deyim hanım efendiİyi bari ya bi ben hatırlamamışım aynı kişiyi
SSayesindehollanda boşanma avukatları kadar bilgi sahibi olmuştum
Ben Türkiye deyim hanımlarBence konu sahibi arkadaş eşinin "ah karım.. cefakar karım ..ben senin kıymetini bilememişim..gel barışalım 5 de çocuk yapalım" diyeceğine ve sonsuza dek mutlu yaşayacaklarına yönelik inancını henüz kaybetmemiş.Yoksa kendisine böyle davranan bir ailenin içindeyken "kocam zorla doğum kontrol hapı içiriyor " derdinde olmaz ..adamla birlikte olmayı kendisinin içi almıyor olurdu
Neden kiYorumları okudukça çok güldüm
Burdaki kadınların akılları çok fena çalışıyorNeden ki
Hımm döndün mü?Ben Türkiye deyim hanım efendi
Zaten burdaydımHımm döndün mü?
Yok o bahsedilen kisi ben değilimBurdaki kadınların akılları çok fena çalışıyorbaksana seni yakalamışlar eski konularından
Zaten burdaydım
Anlarız..Zaten burdaydım
Yakalandığı için sadece o soruları seçip cevaplıyor çünkü inandirmasi gerek ya oyüzdenKonuyu açıp yapılan yorumlarda sorulan sorulara niye cevap vermez ki bazı konu sahipleri ?
40 tane soru sorulmuş sadece yurt disi sorusuna cevap vermis
Önceki konularını da okudum hâlâ şu durumda boşanma davası açmadıysan hâlâ karşı tarafı düşünüyorsan sorun sende demektir... Demek ki sana yapılanlardan zevk alıyorsun bile bile zor olan hayatı daha da zehir olarak yaşamayı seviyorsun... E ozaman bize de bişey demek düşmez yaniYok o bahsedilen kisi ben değilim
Ben Türkiye deyim hanımlar
Ama benim yorumum ülkeden bağımsız bir yorumdu...siz o kişi olmadığınızı söylüyorsanız da "bana çok kötü şeyler yaşattılar" dediğiniz kişi ile evli kalıp kalmamak tamamen sizin kararınızBence konu sahibi arkadaş eşinin "ah karım.. cefakar karım ..ben senin kıymetini bilememişim..gel barışalım 5 de çocuk yapalım" diyeceğine ve sonsuza dek mutlu yaşayacaklarına yönelik inancını henüz kaybetmemiş.Yoksa kendisine böyle davranan bir ailenin içindeyken "kocam zorla doğum kontrol hapı içiriyor " derdinde olmaz ..adamla birlikte olmayı kendisinin içi almıyor olurdu
Kim ne düşünürse düşünsün başkalarının konusuyla beni bağdaştıramazsınızÖnceki konularını da okudum hâlâ şu durumda boşanma davası açmadıysan hâlâ karşı tarafı düşünüyorsan sorun sende demektir... Demek ki sana yapılanlardan zevk alıyorsun bile bile zor olan hayatı daha da zehir olarak yaşamayı seviyorsun... E ozaman bize de bişey demek düşmez yani
Ben evli kalacam diye bisey demedimkiAma benim yorumum ülkeden bağımsız bir yorumdu...siz o kişi olmadığınızı söylüyorsanız da "bana çok kötü şeyler yaşattılar" dediğiniz kişi ile evli kalıp kalmamak tamamen sizin kararınız
Ya ya tabiYakalandığı için sadece o soruları seçip cevaplıyor çünkü inandirmasi gerek ya oyüzden