Boşanma davası icin kiyafet seçiyoruz

Bence bu kaybettigine dön bak işini başka gün yapın,
Bu elbiseler biraz abartı,
Karşı tarafı etkilemek yerine komik bile gelebilir,
Daha sade asil bişeyler bakın bence,
Hakkınızda hayırlısı.

Bence elbiseler olur ama şöle üstüne tek düğmeli bi ceket giyersen olur.. dava bitince ceketi çıkartırsın.. saçlarıda tamamen açık bırakmayın yarım tıplayın bence.. derli toplu dursun..

bunu giysen koyardı sanki:halay:

Eklentiler

• aac78eca94cda97755c32b4148a60a92--divorce-court-divorce-party.webp
    aac78eca94cda97755c32b4148a60a92--divorce-court-divorce-party.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 90
Adam bu elbise ile sizi gördüğünde muhtemelen boşanmanın sizi yıktığını ve dikkat çekmek için neler yapmaya çalıştığınızı falan görecek.
Pantolon-gömlek iyidir.
080657BB-8386-4F44-A92A-C53E7DE2568C.webp
Açık renkler tercih edin, zaten Yaz.
Derli toplu, düzgün görünün yeter.
Makyajınızı ve Saçınızı da sade tutun.
Oje rengi vs abartılı olmasın.

Adam bu elbise ile sizi gördüğünde muhtemelen boşanmanın sizi yıktığını ve dikkat çekmek için neler yapmaya çalıştığınızı falan görecek.
Pantolon-gömlek iyidir.
Eki Görüntüle 2182632
Açık renkler tercih edin, zaten Yaz.
Derli toplu, düzgün görünün yeter.
Makyajınızı ve Saçınızı da sade tutun.
Oje rengi vs abartılı olmasın.
Katılıyorum.

O saatten sonra kaybettiğin kadına dön bak imajı çizseniz ne olacak öküz ölmüş ortaklık bitmiş. Böyle şeylerle uğraştığınıza değmez. Gün gelir bu düşüncenize ne gerek vardı diye kendiniz de gülersiniz. Bundan sonrası için önünüze bakın hakkınızda hayırlısı olsun.

neden siyah? illaki bir nispet varsa siyah giymeyin madem.
daha günlük daha renkli giyinebilirsiniz.
yıllardır her halinizi görüp kıymet bilmeyen biri için ne giydiginizin cok da önemi olmayacaktır zaten. erkekler böyle şeylere bu kadar anlam yüklemez.
sadece kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız ne istiyorsanız onu giyinin.

Sanırım evlilik boyunca aşağılanmanın verdigi bi psikoloji. O kadar şey giydim denedim ki. Elbise gomlek paltolon aklim karisti. Size danışmak istedim
Konularına gözattım,haklısın,çok güzel öneriler gelmiş,birini seç,bu elbiseleri de mahkemeden sınra kutlama yaparsan giyersin:)

Öncelikle siyah tercih etme. Daha açık renkler tercih et. Kalem elbiselere bakabilirsin. :)

Adliyeye duruşmaya gitmek için hiç uygun değil bu elbiseler.Hiç kendine güldürme derim.Gene şık olabilirsin.Ama böyle düğüne gider gibi de çok mantıksız olur.Etek,bluz,topuklu ayakkabı olabilir.Saçına da fön çektirirsin.Makyajını da yaparsın.Ojeler v.s.tamamdır.

İlk elbisenin kalın askılısını bulun. O şekli çok abartılı olur. Altına da converse veya beyaz bir spor ayakkabı. Herkes boşanma davasında bunu mu düşünüyosunuz yazmış da herkes farklı tepki veriyor yani olabilir.

selam arkadaslar. Öncelikle hepinize çok çok tesekkur ederim çok konu actim ve bana hep destek oldunuz sıkıntılarımi , derdimi paylaşıp yol gosterdiniz. Simdi kurtulma vakti geldi boşanma davamiz var. Simdi uzun uzun olanlari yazip boşanma sebebi bu diye sizlerin basini ağrıtmak istemiyorum zaten yeniden hatırlamakta istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Simdi bu boşanma davasında kaybettiğini kadina dön bi bak istedim yapmak istiyorumiki elbiseyi begendim uygun olur mu sade mi olur abartmismi olurum bilemedim sadece ama cok sik olmak istiyorum. Onerilerinizide bekliyorum. Sizleri kocaman öpüyorum

Elbiseler tamam ama boşanma davası için uygun olduğunu düşünmüyorum. Karşınızdaki kişinin siz demeden kendi farkına varmalı kaybettiği kadına

Back
X