Boşanma davası icin kiyafet seçiyoruz

Eğer bu elbiseyle giderseniz hakim de sonuçta bir insan ve aynı kültürden olduğumuza göre “ hımm demek evlilik içinde de hiçbir zaman nerede nasıl davranacağını bilmeyen bi kadın gibi davrandı” diye düşünür, dolayısıyla yaz kızım,bu çok hoş hanıma eksi bir :deli:
İntikam duygusu akli melekelerinizin önüne geçti zaar :işsiz:

Son düzenleme:
Kaybettiğin kadına dön bir bak istedim mi?sizi bu kıyafetle görüp pişman olup boşanmaktan vazgeçmesini falan mı istiyorsunuz ?boşanma davası için fazla abartılı güzel olayım derken komik duruma düşmeyin.

+1 daha
Siz duruşmaları ne sanıyorsunuz ki? Amerikan mahkemelerinde jüri karşısına filan mı çıkacaksınız :işsiz: Boşanmayı eşiniz istedi sanırım. Bi elbiseyle pişman olmasını beklemek çok çocukça. Salın gitsin bu elbiseleri duruşma sonrası kutlama yapacaksanız orda giyinin. Yolunuz açık olsun :KK66:
Davayı ben actim. Ama sadece o gun cok guzel sik olmak istedim. Hani siyah bi elbise bi topuklu uygun olur dedim ama bilemedim. Evet kutlamada yapacağız insallah:)

Bu tarz kıyafetlerle boşanma davanıza giderseniz kendinizi komik duruma düşürmüş olursunuz.zira oradaki herkes sizin eşinize nispet yaptığınızı anlayacak.emin olun giyiminiz eşinizin umrunda bile olmayacak hatta itici gelecektir.yerine göre giyinilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Kaybettiğin kadına dön bir bak istedim mi?sizi bu kıyafetle görüp pişman olup boşanmaktan vazgeçmesini falan mı istiyorsunuz ?boşanma davası için fazla abartılı güzel olayım derken komik duruma düşmeyin.
hayır tabiki vazgeçmek dye bir dusuncem yok sadece o gün ben kazanicam ve özel bi gün benim için. Ben daha önce hic mahneye falan gitmedim sadece begendim elbiseyi acaba olur mu dye sizlere sormak istedim

Ayrica davaniz varken kafanizi nasil gorundugunuze neden yoruyorsunuz?Madem yoruyorsunuz neden ayrilma karari aldiniz,konuyu detayli bilmiyorum ama illaki eşinizden intikam alacaksaniz yöntem ve zaman doğru degil .Kendinize ve bundan sonraki hayatinizi nasil gecireceginize,cocuklariniz varsa onlarin psikolojisine odaklansaniz daha iyi olur.
Tabiki önem veririm ben bu mahkeme gunune kadar neler yasadim ben hala ayaktayim cok sukur. Benim istediğim o gün guzel ayaklarının üstünde duran kadini hiç görememiş birine gostermek

hayır tabiki vazgeçmek dye bir dusuncem yok sadece o gün ben kazanicam ve özel bi gün benim için. Ben daha önce hic mahneye falan gitmedim sadece begendim elbiseyi acaba olur mu dye sizlere sormak istedim

Anladım o halde daha önce mahkemeye gitmiş ve boşanmış bir insan olarak tavsiyem daha abartısız ve şık bir kıyafet tercih etmen kalem etek stiletto ve şık bir bluz olabilir.Nasıl giyiyindiğimiz önemli tabi ama sağlam bir duruşumuz olması daha önemli hakkınızda hayırlısı olsun.

Öncelikle hakkınız da hayırlısı olsun inşiallah bundan sonraki hayatınız da mutlu olursunuz.
Elbise fikrine gelcek olursak. Bu ikisi aynı elbise mi farklı mı?
Şık olmak istemenizi,düşüncenizi anlarım ama. Her yerin bi adabı var derler ya. Mahkeme gibi ciddi bi kurum için çok abartılı kıyafetler. 1cisi olabilir belki ama. 2cisi çok abartı.
Güzel giyinmek ve özenmek tabiki olması gereken. Abiye olmadan da şık ve bakımlı olabilirsiniz.
Kıyafet abiye kumas degil o sebeple bi seçenek olarak dusundum

Anladım o halde daha önce mahkemeye gitmiş ve boşanmış bir insan olarak tavsiyem daha abartısız ve şık bir kıyafet tercih etmen kalem etek stiletto ve şık bir bluz olabilir.Nasıl giyiyindiğimiz önemli tabi ama sağlam bir duruşumuz olması daha önemli hakkınızda hayırlısı olsun.
tesekkur ederim:)

Sizin kocanın yerinde olsam o kıyafetlerle duruşmaya geleni 'iyi ki boşuyorum' derim. :deli: İnsan nerede, nasıl giyinmesi gerektiğini bilmeli. Şık, sade, derli toplu bir kıyafet giyebilirsiniz. Adam karakterinize üzülsün, elbisenize değil. Zira dışarısı elbisesi güzel ama kafası çöp insanlarla dolu. Siz de onlardan biri gibi görünmek istiyorsanız kendiniz bilirsiniz.

Eşiniz aklı başında biri değilse evet ne kaybetmsm der ama mahkeme salonundaki hakim falan filan muhtemelen size güler. Bence fazla absürd olmaz yani.

Eğer bu elbiseyle giderseniz hakim de sonuçta bir insan ve aynı kültürden olduğumuza göre “ hımm demek evlilik içinde de hiçbir zaman nerede nasıl davranacağını bilmeyen bi kadın gibi davrandı” diye düşünür, dolayısıyla yaz kızım,bu çok hoş hanıma eksi bir :deli:
İntikam duygusu akli melekelerinizin önüne geçti zaar :işsiz:
cok kabasiniz olmaz deyip gecin nedir bu üslup. Bilseydim sormazdik heralde. Bu ayri bir psikoloji yüzleşme gunu elbette herseyi hesap edip ona gore gidecegim

Back
X