Boşanma davası icin kiyafet seçiyoruz

Resmi ve ciddi olunması gereken bir ortamda bu elbiseler uygun değil..

Madem kurtulduğunuzu düşünüyorsunuz neden eski eşinize nispet peşindesiniz ki?
Çok mu dizi izliyorsunuz acaba?

Madem yıkılmadım ayaktayım diyeceksiniz daha oturaklı, çiçekli, uçuş uçuş, teşhircilik içermeyen elbiseler tercih edin..

Hiç ama hiç uygun değil. Boşanıyorsunuz, kimin kimi kaybettiğinin ne önemi var bu saatten sonra. Giyin kotunuzu, tişörtünüzü, boşanmak istiyorum deyin bitsin. Öyle filmlerdeki, dizilerdeki gibi olmuyor gerçek hayatta davalar.

eski konularınıza baktım da haklısınız ne kadar kutlasanız az boşanmanızı sevinin valla üzülecek bir şey yok kurtulmuşsunuz genç yaşta
Ben cidden o kadar şey yasadim ki allah kimseye göstermesin. Simdi gercekten kurtuluyorum. Bilmiyorum bu donemin verdigi hassasiyet ile bazi arkadaşları yanlis mi anlıyorum. Tabiki bi kıyafetle hatasını anlamicak ama bilemedim

Ben cidden o kadar şey yasadim ki allah kimseye göstermesin. Simdi gercekten kurtuluyorum. Bilmiyorum bu donemin verdigi hassasiyet ile bazi arkadaşları yanlis mi anlıyorum. Tabiki bi kıyafetle hatasını anlamicak ama bilemedim
herkes iyiliğiniz için yazdı evet yanlış anladınız bazı uyeleri sakince yorumları okuyun stres yapmayın duruşmalar çok kısa suruyor hem çabucak biter celse

Hiç ama hiç uygun değil. Boşanıyorsunuz, kimin kimi kaybettiğinin ne önemi var bu saatten sonra. Giyin kotunuzu, tişörtünüzü, boşanmak istiyorum deyin bitsin. Öyle filmlerdeki, dizilerdeki gibi olmuyor gerçek hayatta davalar.
Aslinda kumaş siyah paltolon beyaz sik bi gomlek aldim ama acaba buda olur mu dye düşündüm

kalem-etek-kombinleri-8.webp
images (4).webp
images (3).webp
images (2).webp
images_1535320115847.webp
IMG_20180827_004854.webp
Bu tarz bişeyler tercih etseniz,sanki daha iyi olur.
Sade ve şık...

Son düzenleme:
Bence giyeceginiz elbiseyi dusunmeniz bile onu onemsediginiz anlamina geliyor madem kurtulmak istiyorsunuz ondan hic bisey dusunmezdim direk imzami atip arkama bile bakmazdim

selam arkadaslar. Öncelikle hepinize çok çok tesekkur ederim çok konu actim ve bana hep destek oldunuz sıkıntılarımi , derdimi paylaşıp yol gosterdiniz. Simdi kurtulma vakti geldi boşanma davamiz var. Simdi uzun uzun olanlari yazip boşanma sebebi bu diye sizlerin basini ağrıtmak istemiyorum zaten yeniden hatırlamakta istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Simdi bu boşanma davasında kaybettiğini kadina dön bi bak istedim yapmak istiyorumiki elbiseyi begendim uygun olur mu sade mi olur abartmismi olurum bilemedim sadece ama cok sik olmak istiyorum. Onerilerinizide bekliyorum. Sizleri kocaman öpüyorum

İkinci elbise diyorum üzerine de güzel bir siyah ceket giyin. Öyle gayet resmi olur duruşmadan sonra ceketi çıkarıp salına salına gezersiniz

Aslinda kumaş siyah paltolon beyaz sik bi gomlek aldim ama acaba buda olur mu dye düşündüm
tabiii onu makyaj saç gözlüklerin çantan veeee en önemlisi siyah topuklu ayakkkabınla tamamla.
Sen bihter ziyagilsin unutma bebeğimmmmm KK kadınları arkanda seninleee:)))

Şık giyin gitsin ya, neden giymeyecekmişsin.
Konularını bilmiyorum ama boşanmaya karar verdiğine göre erkek milleti yapmıştır yapacağını.
İnşaallah bundan sonra da şık kıyafetlerini mutlu günlerde giyersin...

Bu elbiseler abartılı olmuş. Tamam siyah filan ama gittiğiniz kurumun da belli bir ciddiyeti var. Yerine uygun giyinmek gerekir. Bunlar düğüne davete gitmek için olur bence. Yine elbise olabilir ama biraz daha sade ve günlük bişeyler seçilebilir.

Elbiseler çok hoş ama sizin gideceğiniz yer ve düşünceniz için hiç hoş değil .

selam arkadaslar. Öncelikle hepinize çok çok tesekkur ederim çok konu actim ve bana hep destek oldunuz sıkıntılarımi , derdimi paylaşıp yol gosterdiniz. Simdi kurtulma vakti geldi boşanma davamiz var. Simdi uzun uzun olanlari yazip boşanma sebebi bu diye sizlerin basini ağrıtmak istemiyorum zaten yeniden hatırlamakta istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Simdi bu boşanma davasında kaybettiğini kadina dön bi bak istedim yapmak istiyorumiki elbiseyi begendim uygun olur mu sade mi olur abartmismi olurum bilemedim sadece ama cok sik olmak istiyorum. Onerilerinizide bekliyorum. Sizleri kocaman öpüyorum

Bihter Ziyagil olsa giyerdi ama benzer hayat tarzınız yoksa ben de tavsiye etmem. Boşanma davası için fazla bu elbise.

Ters bir hakime denk gelirseniz hakim laf bile sokabilir size
Diz altı etek askı bluz üzerine ceket giyin
Mahkeme çıkışı ceketinizi çıkartabilirsiniz

C) Hiçbiri

Kaybettiğin kadına dön bir bak istedim mesajını illa davada giyeceğiniz elbiseyle vermeniz gerekmiyor. Duruşunuz, beden diliniz bile yeterli olur.
Bence de.Böyle giyinirse o dediğini bağırarak söylemiş gibi olur.Kendiniz için giyinin dışarıdakiler için değil.O Zaman emin olun daha şık ve özgüvenli olursunuz.

Back
X