Boşanma davası icin kiyafet seçiyoruz

Sizin kocanın yerinde olsam o kıyafetlerle duruşmaya geleni 'iyi ki boşuyorum' derim. :deli: İnsan nerede, nasıl giyinmesi gerektiğini bilmeli. Şık, sade, derli toplu bir kıyafet giyebilirsiniz. Adam karakterinize üzülsün, elbisenize değil. Zira dışarısı elbisesi güzel ama kafası çöp insanlarla dolu. Siz de onlardan biri gibi görünmek istiyorsanız kendiniz bilirsiniz.
Bi elbiseyle iyiki bosaniyorum der mi bilemedim. Benim arkadasimda siyah duz bir elbise ve topuklu ayakkbiyla gitmisti o sebeple bende bunlar olur mu dye dusundum

Elbise çok hoş ama boşanma davası için uygunmu bilemedim :KK14:
boşanmayı kutlama partısınde gıyın alırsanız tam gecelere akmalık kıyafet bu.ama bu elbiseyle mahkemeye gıtmeyın sakın valla hakimin bile kararı değişir ahahaaa.ha her çeşit ınsanın olduğu adliyede başınıza bir şey gelmezse korıdorlarda tabii.yok yok sakın gıymeyın bunu

boşanmayı kutlama partısınde gıyın alırsanız tam gecelere akmalık kıyafet bu.ama bu elbiseyle mahkemeye gıtmeyın sakın valla hakimin bile kararı değişir ahahaaa.ha her çeşit ınsanın olduğu adliyede başınıza bir şey gelmezse korıdorlarda tabii.yok yok sakın gıymeyın bunu
evet bi kutlama yapacağız. Tesekkur ederim tavsiyen icin:)

Tabiki önem veririm ben bu mahkeme gunune kadar neler yasadim ben hala ayaktayim cok sukur. Benim istediğim o gün guzel ayaklarının üstünde duran kadini hiç görememiş birine gostermek
kolsuz dekolte olmayan tek renk kalem elbise artı stıletto ayakkabı şık bır kolye fönlü saç ama antalyaysa toplu atkuyruk harıka olur

cok kabasiniz olmaz deyip gecin nedir bu üslup. Bilseydim sormazdik heralde. Bu ayri bir psikoloji yüzleşme gunu elbette herseyi hesap edip ona gore gidecegim
Kaba değilim ben hakim olsam böyle düşünürdüm,siz hassas olduğunuz için gereksiz olarak alınmışsınız o ayrı.
Yalnız bir kişi bile olur giyin dememiş herkes absürtlüğün farkında. Komik duruma düşürmeyin kendinizi.

kızlar olmaz onun yerine şu olur demeniz yeterli. Hic mahkeme ortami gormedim bilmem o sebeple bilmiyorum. Daha sakin bi üslupla yazarsanız sevinirim

Kıyafet abiye kumas degil o sebeple bi seçenek olarak dusundum
Anlıyorum canım ama. Kumaştan çok modeli zaten önemli olan. Bu kıyafet abartı duracak ve uygun değil adliye için.
Resmi ve ciddi bi kurum. Hakimin de gözünde ilk izlenim her zaman önemlidir. Biraz daha sade uygun bi kıyafet bakmanı tavsiye ederim. Bakımlı görünüp halinizle tavrınızla kendinizi ifade edebilir. O istediğiniz izlenimi karşı tarafa bu yönden de verebilirsiniz.
Her şey gönlünce olsun canm

bu elbiselerle kaybettigin kadina don bak istedim msjini bagira bagira verirsiniz. ancak bu komik olur. cunku o ortama pek uyacak bi kiyafet degil. bakiminizi yapin, sade uygun yine şık bi kiyafet secin. ama en onemlisini soyleyim. yuzunuzdeki ifade uzerinizdeki kiyafetten daha etkili olacaktir.

Kaba değilim ben hakim olsam böyle düşünürdüm,siz hassas olduğunuz için gereksiz olarak alınmışsınız o ayrı.
Yalnız bir kişi bile olur giyin dememiş herkes absürtlüğün farkında. Komik duruma düşürmeyin kendinizi.
evet herkes ayni şeyi soyledi bende fark ettim yanlis bi secim yaptigimi. Ama daha sakin giris yapmakta fayda var bence

herseyden once hakim karsısına cıkacaksınız nerde nasıl gıyınmek gerektıgını bılmek gerek
kesınlıkle uygun bır kıyafet degıl

Ona mesaj vermek neden hala önemli sizin için? Verseniz ne olur vermeseniz ne olur? Hala önemsiyor musunuz onu ya da ne düşündüğünü? Bence bırakın gitsin. Beyaz veya tonları giymenizde fayda var, benden size tavsiye.

Hayırlısı olsun.

kızlar olmaz onun yerine şu olur demeniz yeterli. Hic mahkeme ortami gormedim bilmem o sebeple bilmiyorum. Daha sakin bi üslupla yazarsanız sevinirim
dayım hukukçu adliyeye çok gittim o elbiselerle gıdılmez ama Hollywood unlüsü değilsiniz sonuçta sizi daha genç daha fresh gösterecek bir kıyafetle gıdın tırnaklara acık renk oje saçlar bakımlı tek te gıtmeyın hem destekçiniz mutlaka olsun yanınızda.diz de etek yada elbıse superrr olur .yalnız olmayınki sohbet edın dışarda gulun hatta arada adam mutlu bu kadın diye kıl olsun iyice

kumaş pantolon üzeri bluz veya gömlek.Yaz mevsimi olmasaydı takım elbise önerirdim

Ona mesaj vermek neden hala önemli sizin için? Verseniz ne olur vermeseniz ne olur? Hala önemsiyor musunuz onu ya da ne düşündüğünü? Bence bırakın gitsin. Beyaz veya tonları giymenizde fayda var, benden size tavsiye.

Hayırlısı olsun.
Sanırım evlilik boyunca aşağılanmanın verdigi bi psikoloji. O kadar şey giydim denedim ki. Elbise gomlek paltolon aklim karisti. Size danışmak istedim

Duruşmadan sonra ortak bir arkadaşınızın düğünü falan mı var

Back
X