Boşanma davası icin kiyafet seçiyoruz

Bir is toplantisi sonrasi gitmistim.Beyaz gomlek,kalem etek,stiletto seklinde.Uzerimi degistirme firsati bulamamistim ve abartili oldugumu dusunmedigim icin o sekilde katildim durusmaya.
O da spor salonu cikisi gelmis gibiydi.Gayet spor,cool ama özensiz duruyordu sonucta. Salona girdigimizde hakim soyle bir bana bakti bir ona ve gulumsedi :)
Istem disi biz de gulumsedik tabi.
Bu sekilde özenmek istemeniz güzel bence.Ama bunu karsi taraf icin degil öncelikle kendinize olan sayginizdan dolayi yapin.
Görseldeki elbiselerle olmaz.Cok siyah siyah olmayin.Topuklu ayakkabi mutlaka olsun.
Durusunuz,bakisiniz,yuruyusunuz,tavriniz ile ne kaybettigini anlasin.Ne cok gergin olup kasilin ne de cok rahat.
Siradan bir gün sonucta..

Ya ben eski konularinizida okudumda merak ettim nasil karar verdiniz davayi nasil actiniz esiniz ne yapti falan bi yazin merakta kaldim gerçekten:))

Ya ben eski konularinizida okudumda merak ettim nasil karar verdiniz davayi nasil actiniz esiniz ne yapti falan bi yazin merakta kaldim gerçekten:))
Çok zor bi süreçti en son kactim geldim annemin yanina. Baska sehirde oturuyorum zaten. Hemen koruma karari cikarttim yanima yaklasamadi. Ardından Dava sürecine girdik. Cok kavgalar yaşandı aileler arasinda iftiraya uğraşım baska bi adamla kacti dye ama hep sustum kendimi bu dava gunune sakladım. En sonunda ciddiyetimi gorunce tamam bosanalim dedi. Mahkemede bir sürprizle karşılaşır miyim bilmiyorum ama bi kaç haftaya bitecek gibi görünüyor. Bundan sonra biraz terapi biraz destek toparlanacagim insallah

Bugün güzel bir siyah kalem etek beyaz krem sik bir bluz ve siyah topuklu ayakkabi birkac altin renginde taki aldim kıyafetini ayarladim çok sukur. Umarim biterse kurtulurum bu isten
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç kimse boşanmak için evlenmiyor neticede. Hayatınızda mutluluklar.

Bugün güzel bir siyah kalem etek beyaz krem sik bir bluz ve siyah topuklu ayakkabi birkac altin renginde taki aldim kıyafetini ayarladim çok sukur. Umarim biterse kurtulurum bu isten

Seni çok iyi anlıyorum . Çekişmeli olan ilk davamız görülecek (keşke son olsa) bende ara ara düşünüyorum ne giysem diye

kızlar olmaz onun yerine şu olur demeniz yeterli. Hic mahkeme ortami gormedim bilmem o sebeple bilmiyorum. Daha sakin bi üslupla yazarsanız sevinirim
halbukı sormuşsunuz.ne saçamlık ne komıklık kalmış

Back
X