Boşanma Davamda İlk Celsem Bugün Görüldü :(

yok canım ben boşanmadım amaboşanmamnın eşiğinden döndüm çok zor ikna oldum sadece 2 çocugum için ama şimdilik biraz düzeldik bakalım zamanla nasıl ilerlicek bu evlilik

Biz anlaşmalı boşandık. Tek celsede bitti. Bizim konu eşimin 1 yıl boyunca cinsellikten kaçması ve beraber olamaması, çözüm bulmaması, bana psikolojik baskı uygulaması, oyalaması ve bizi boşanmaya sürüklemesi. Çocuk falan da yok tabii bu durumda. İstesem çok güzel bir tazminat alabilirdim ama yapmadım. Şimdi bazen diyorum keşke anlaşmalı boşanmasaydım da sürünseydi biraz. Para ödemek zorunda kalsaydı. Bence en güzelini yapıyorsun. Sana şiddet uygulayan bi adamdan tazminat almalısın mutlaka. Dava biraz uzayacak ama inşallah sonunda kazanan sen olacaksın. Zaten bu evlilikten çok kısa zamanda kurtularak da kazanan sen oluyorsun.

Bu sıkıntının da bi mükafatı vardır elbet böyle düşün. Bu da senin bir sınavındı. Allah daha büyük şeylerle sınamasın ve tek büyük sınavın bu olsun hayatta inşallah. :13:

Canım ağlama lütfen.
Bunlar yaşanacakmış demek ki.
Hayatın bie neler getireceğini, kaderimizde neyin bizi beklediğini bilemeyiz.:26:
Üzme kendini.
Allah yardım etsin..

Evet demekki bunları yaşamam gerekiyormuş tatlım.Yaşadım.dilerim bundan sonra yüzüm güler.Ama nedense sanki bu günleri hiç atlatamayacağım gibi.Sanki bundan sonra hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor

yok canım ben boşanmadım amaboşanmamnın eşiğinden döndüm çok zor ikna oldum sadece 2 çocugum için ama şimdilik biraz düzeldik bakalım zamanla nasıl ilerlicek bu evlilik

İnş canım herşey dahada yoluna girer ve çok mutlu olursunuz.Boşanmak hakikaten çok zor...

Canım çok tşk iyi dileklerin için.Senin içinde çok üzüldüm.Hayatına başka biri girdimi cnım? nezaman boşandınız?çlışıoyrmusunuz?

ınsallah bu kadar uzuntuye sıkıntıya deger dava sonucu
bosanırsında
maddı manevı bıseyler alırsın ınsallah
yıprandıgına deger
ben bu sureclerı yasamamk ıcın 1 tl dahı almadan anlasmalı bosandım kı bana benı aldattıgı 2.kadın sahıt ıdı bıle mahkemeye gelecektı ses kayıtları maıller resımler
ugrasamadım
ınsallah sen ugraslarının sonucunu alırsın

Su an duygusal oldugun icin uzuntu yasaman cok normal canim.

Ancak sana siddet uygulayan ve ailesine seni ezdiren bir adam icin zannetmiyorum ki cok fazla aci cekesin.

Ben okurken sinirlerim bozulmustu. Hicbir elle tutulur yanı yok adamin.

Allah yardimcin olsun canim. Bence sukretmelisin. Ayrica boyle bir adami bosadigin, eziyetlerine maruz kalmadigin ve ayakta durabildigin icin seni tebrik ediyorum.

Gunlerin aydinlik olsun insallah.

Allah yardımcınız olsun..İnşaallah çok çok mutlu olursunuz..

Canım çok tşk iyi dileklerin için.Senin içinde çok üzüldüm.Hayatına başka biri girdimi cnım? nezaman boşandınız?çlışıoyrmusunuz?

Biz boşanalı 1 yıl oldu. Henüz hayatımda kimse yok. Bu sıkıntılar yüzünden işime de konsantre olamadım ve yıllarca uğraştığım yerde terfi alamadım bu yüzden. Bikaç ay önce o işyerinden de ayrıldım. Hem bende kötü anıları vardı zaten. Her şeye sıfırdan başlamak istedim. Kafamı biraz toparlama sürecindeyim şu anda. Yeni bi işe başlıycam kısmetse. Kendimi işime ve yeni uğraşlara veriyorum. Arkadaşlarımla gezip tozup kafamı dağıtıyorum. O adam neredeyse hiç aklıma gelmiyor. Bi süre sonra o acı kemikleşiyor zaten. Nefret bile etmemeye başlıyor insan. Ne garip. Ne çok seviyordum halbuki. Ne safmışım.

Bazen keşke bende anlaşmalı boşansaydımda uğraşmasaydım diyorum.Çünkü uzayacak bu mevzu.Yok ses kaydıdır yok maillerdir offf offf.Bunları düşündükçe geriliyorum.Hakkımda hayırlısı çokkk yoruldum.Ama birşeylerinde bedeli olmalı.Herşey bukadar kolay olmamalı.

canım yaaa.Seninde Allah yar ve yardımcın olsun.Dilerim karşına seni hak eden biri çıkar ve çokkk mutlu olursun.İnş güzelde bir iş bulursun.Yaşınız kaç bu arada?Kusura bakma yaranı deşiyor gibiyim.

Çok tşk ederim canım.Sizde olmasanız zaten napıcam bilmiyorum.Desteğiniz için çok tşk.Evet nedense acı çekiyorum.Halbuki adamın hiçbirşey umurunda değil.Tazminattan vazgeçip anlaşmalıya gitmeyi bile düşündüm inanın.

İnşallah canım. Teşekkürler iyi dileklerin için. Yoo artık daha rahat bahsedebiliyorum bu konulardan. Eskisi gibi değilim. Ben 30 yaşındayım şu anda. Sen kaç yaşındasın?

Yaşın kaç olursa olsun hiç üzülme. Çocuğun yok ve bu sebeple artık eski eşin olacak o adamla ömür boyu irtibat halinde olmak zorunda kalmayacaksın. Ve yolun başında dönmüşsün. Sen çok güçlü bi insansın bunlara katlanabildiğine göre. Ve bu olaylardan sonra daha da güçleneceksin gör bak. Belki de bu sıkıntıların tek güzel yanı insana güç vermesi. Tazminat olayı için pişman olma asla. İlerde "keşke tazminat alsaydım" demeyeceksin belki de.

bende işimden ayrılmak zorunda kaldım
herseyı bılen ınsanlarla calısmak cok zor
sıfırdan basladım
ve eskısı kadar ısıme asılamıyorum eskı ıs yerımı o meslegımı ozluyorum belkıde
bende ayrıldıktan 11 ay sonra nişanlımla tanıstım 10 ayıda gectı beraberız 5.5 ay sonrada düğünümüz var
Hayat çok kısa
Çocugunda olmadıgı ıcın cok sanslısın ayrıca
bende tazmınatın pesını bırakmamanı onerıyorum bende keske daha guclu olabılseydım dıyorum

(ayrıca buklelıkedı sana defalarca yazdım bızım ortak yanımız var senınle
cınsellık ...
bebeğim tüp
butun konularını tek tek okudum hemde defalarca
Allah seninde yolunu acık etsın inşalalh hersey güzel olur hayatında)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende 81 doğumluyum canım.Çalışmıyorumda.İnş canım dahada güçlenirim.Evet çocuk olmaması bizim için sans hakikaten.Görmek zorunda kalmayacağız.Aslında onun canı yalnızca para alırsam acır bunu bildiğim için tazminat istedim.Dilerim birgün burdan mutluluk haberleri veririz birbirimize.

kızlar benim şimdi biraz işim var forumdan çıkmak zorundayım.lütfen yorumlarınızı, desteğinizi esirgemeyin.Sizin sayenizde dahada gücleniyorum.Öpüyorum hepinizi

Evet canım biliyorum seni. Ne güzel. İsmin gibi yeniden doğmuşsun. İnşallah çok mutlu olursun bu kez. Darısı benim ve diğer boşanan arkadaşların başına.

Benim patronum bile kullandı benim başıma gelenleri. Ben boşanma kararını verirken ve boşanma davasına kadar olan süreçte işimden biraz kopmuştum evet. Sonra işime sarıldım, çok daha iyi çalışmaya başladım. Ama dediğim gibi terfi alamamak ve benim altımda olan kişilerin benim şefim yapılması gibi sıkıntılar da oldu. Ben işten ayrılmakta çok haklıydım boşanma dışında da. İŞten ayrılırken patronla konuşurken bunların hepsini yüzüme vurdu. "sen de zaten boşandın. koptun gittin. Bu kararı vermek kolay değildi. Sen çok güçlü bi kadınsın ve çoğu kadının veremeyeceği kararı verdin." konuşması yaptı benimle. Güya arkadaş gibi konuşuyor ama iğneliyor ve sanki sadece bu sebepten ayrılıyormuşum gibi beni ağlatıp duygusal yerimden vurdu. kendisi de boşanmıştı halbuki bikaç yıl önce. Ve kendisi de kopmuştu işten. Ama klasik bi patron işte. Kadınlar kulübüne girmiştim işyerinde. Sıkıntılarımı yazıyordum ve evden girme şansım yoktu. bunları da takip edip bulmuş, o siteye girmeyi yasakladı sonra işyerinde. belki konularımı bile okudu. bu siteye girmişim 10-15 gün işyerinden. bunu o zaman da konuşmuştuk hatta. ama kadın 1 yıl geçmesine rağmen bunu bile kullandı bana yine. yani dediğin gibi her şeyi bilen insanlarla çalışmak çok zor. şimdi 5 yılımı doldurmuş olacaktım orda kalsaydım. 3 hafta yıllık iznim olacaktı artık. Ama ayrıldım çok da iyi yaptım.

Üzülme iş için. Bi iş gider başkası gelir. Yeni bi iş bulursun ordan ayrılsan bile. Sen kendini toparlamışsın ve birine güvenip yeni bi hayat kuruyorsun kendine. Bu çok daha zor bulunan bi nimet. Böyle düşün lütfen. Çocuk sende mi kaldı? bunu merak ettim.

yaşıtız seninle. Olsun en güzelini yapmışsın. Canı yansın da aklı başına gelir belki. Ben ne yapmışım der.

Bu sıkıntılı günlerde buradan yazışıp destek bulmak insana çok iyi geliyor. İyi ki var bu site.

Onun aklı başına gelmez canım.10 aydır ailemle yaşıyorum 2 kere yaşadığım şehire gelip aracıların evine gitmiş ve beni karalamıştı.Arkamdan konuştu sürekli.Facede kızlara abone olup duruyor.Gününü gün ediyor tabi.Umurundamı sanki.Ama dilerim yüce mevlamdan gün yüzü görmez, mutluluk, huzur nedir bilmez inş.Bize edenler bulur inş.Evet bu site iyi ki var aynı derdi yaşayan insanlar ne güzel birbirine destek oluyor.Sen boşandıktan sonra eski eşinle karşılaştınmı hiç? Yada evlenmişmi duydunmu?

Buklelikedi sana özelden mesaj attım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…