Boşanma aşamasındayız bir şans vermeli miyim?

Hiç düşünme, hiç de tereddüt etme boşan. Bu adamdan koca olmaz. eşyalara gelince takılar bayanındır. Takılarını verme. Çekişmeli de boşansanız takıları sana verirler. Ev eşyaları için de kendi aldıklarınızı alın, onların aldıkları ile ilgili ne yapacağınız sizin kararınız.

Bu evlilik yürümez. Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki adamın gerçek yüzünü erken görmüşsünüz.

adamla tanışıp 1 sene olmadan evlenmişsiniz.belki de değişmedi,"hep" böyle biriydi.bu yaşta üstelik ünüversite okurken tam tanımadığın adamla evlenince böyle oluyor işte..
herkes kendi satınaldığını alsın,kimsenin hakkı kimseye geçmesin derim.

3-5 hatta 8 sene sevgililikten sonra evlenen çiftlerin evliliklerin boşanmayla sonuçlanmasına ne diyorsunuz peki?
Biriyle 1 sene olmadan evlenmekte boşanmayla sonuçlanabiliyor. 8 sene tanıdıktan sonrada.

3-5 hatta 8 sene sevgililikten sonra evlenen çiftlerin evliliklerin boşanmayla sonuçlanmasına ne diyorsunuz peki?
Biriyle 1 sene olmadan evlenmekte boşanmayla sonuçlanabiliyor. 8 sene tanıdıktan sonrada.
evet doğrudur ama karşılaştırma yanlış.8 hatta 28 yıllık evlilik de bitiyor,çünkü insanlar değişiyor,hayat bakışları duruşları herşeyleri.ama ben diyorum ki adam belki değişmedi,hep öyle demişsiniz ya.adam hep böyleydi belki de,10 ayda tanıyamadınız...çok erken güvenmişsiniz diyorum.

Hep böyle değildi. Geldikten sonra bambaşka biri oldu. Aslında bu daha ciddi bşy. Bir insanın karakteri kişiliği iyi yada kötüdür. Saygım var ama sonradan değişen insan her zaman tehlike barındırır. Çünkü karakteri oturan insan olumsuz yönde bambaşka bir hale girmez.

Aklı basında biri olduğun kendini ifade ediş şeklinden belli
Aslında sende biliyorsun bu işin olmayacağını
Evli olduğun adam boşandığında pek üzüleceğe benzemiyor olan sana olacak gibi
Böyle tiplerin canini parasını alarak yakabilirsin ancak
Donunu bile alma imkanın varsa al yoksa pişman olursun sonra

hic bisey verme direk ayrıl anlasın degerini dicem ama bu adamdan bi cacık olmaz bi keere iciyo yani icen adam tövbe tutmaz bence nikah var ama hic düsünme elalem ne derd iye elalem hep konusur cünkü

Elalemi hiç düşünmem zaten. Çünkü elalem genellikle insanın zor ve kötü durumlarında sadece uzak durur ve eleştirirler. Yapıcı olmak yerine yıkıcı olurlar.
İnsan kendine değer veren kendisini dinleyen insanların düşüncesini önemsemeli.

Bu arada herkese tekrar teşekkür ediyorum... Yazdıklarımın uzun olmasına ragmen okuyup Zamanınızı ayırdığınız için..

21 yasinda okulu olan gencecik kizsin ne diye elin kahrini cekmeye bu kadar can atiyorsun ya bi sans vermissin zaten kac kere verceksin su yasananlardan sonra sen inaniyormusun bir anda esin, ailesi ve hersey degisek musmutlu olcaksiniz? Yapma adam mi kalmadi atese girmek istiyorsun.

hatasını anlamayan anlamak istemeyen insan hiçbir zaman düzelmez çünkü neyi düzeltmesi gerektiğini bilmez.
Ben bu kadar şeye ragmen devam edemem zaten. Kendime yazık ederim... İlerde çocuk olursa onun günahına girmiş olurum.
Bile bile lades olmaz.

Senden şans isteyen yok ki..eşyalar da sende kalsin yeter ki bosanalim demiş sen daha şans vermeli miyim diye başlık atmışsn

Arkama bile bakmazdım. henüz sadece nikah olmasına rağmen adam 360 derece dönmüş. Birde düğün olup aynı evde yaşamaya başladığınızda nasıl olurdu varın siz düşünün . Şuan olaylara duygusal tarafınızdan bakıyorsunuz objektif olamıyorsunuz malesf anlayabiliyorum ama ilerdide iyi kide En başından bitirmişim diyeceksiniz . Benim yorumum anlattıklarınız kadarıyla olumsuz bitirirdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…