Boşanma aşamasındayız bir şans vermeli miyim?

Üslubum sert olabilir seni sinirlendirmiş olabilir ama ben de bi kızın kendini bu denli ezdirmesini kaldıramıyorum ona sinirleniyorum.
Sevdiğim için Altan aldım aldım ama karşı taraf bunu anlayamadı. Devam edersem kendimi ezdirmiş olurum. Bu arada ne demek istediğinizi anladım sorun yok yani

Annesi çoktan birini bulmuş.. Yeni öğrendim. Nikahın bitmesini boşanmaya bekliyorlarmış. Annesi kendi bulmuş oğlunun haberi var mı yok mu bilmiyorum

boşanmamayı yeni bir şans vermeyi geç keşke bu evlilik hiç olmasaymış
adamın sana saygısı yok ailene saygısı yok heyecan yok tutku yok
içki var işsizlik var kaynana sorunu var yalan var ne olması gerekiyorsa yok ne olmaması gerekiyorsa var
tek taraflı sizin emeğinizle gelmiş ama tek taraf da bu kadar götürür
niyeyse evlenen kadınlar ben ne kadar fedakarlık edersem ne kadar susarsam karşılığını o kadar güzel alırım diye düşünüyor ama öyle bir şey yok
zaten karşı taraf sevse oda senin için fedakarlıkta bulunur

sana bişey diyim mi içimden bi ses senin ahını kv nin bayıla bayıla almak istediği gelin çıkaracakmış gibi geliyo
Ağzına saglık valla. Bunu diyenler çok vsr. Bende öyle düşünüyorum kendisi çalışan biri istiyordu. Benim okulum daha bitmemişti. Seneye bitiyor. Buldugu kişi öğretmenmiş. Alır evlendirir ama burnundan da getirirler. Para kazanan istiyor ya.. parayı kazanan ben sana ne oluyor diyen cadı biri çıkar da görür o zaman.

Onlarin cekecegi pisman olacagi gunleri bekleme ama sakın.. Kendi vaktinden çalma.. Allah ne zaman isterse ozaman sorar her seyin hesabini.. Sen kendi yoluna bak..

Sizde duruş sahibi olamamışsınız yazdığınız konularda .Değersizleştirmeşsiniz kendinizi de çok fazla .
Saygı kalmamış karşılıklı ayrıca kaybetme korkusu yok ortada geleceği olmayan bi ilişki ortada görünüyor . İçkisi ayrı konu içki konusunda sizin tavırlarınız ayrı konu bla bla bla

Siz olsaydınız devam mı ederdiniz?
Anlaşmalı boşanır mıydınız?( Her şeyi alıp)
Hiçbir şey almayıp boşanır mıydınız?
Her şeyi alır boşanırdım.

Böyle sizi şeyine takmayan adamların arkasından perişan olmayın rica ediyorum ya. Al eşyalarını boşan arkadaşım. Hayat mis gibi, dünyada çok güzel kalpli mis gibi adamlar var inan. Senin gözünün içine bakacak, bir dediğini iki etmeyecek, kıymetini bilecek, sana körkütük aşık bi adamı hak ediyosun.
Bırak ne hali varsa görsün yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…