Boşanma aşamasındayım fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin

Hangi mahalleden bakıyorlardı evi?
Babasıgilin, ablasıgilin ve kardeşinin oturduğu mahalleden bakıyorlarmış. Onlara yakın oturmak istiyormuş ama ben istemiyorum. Yakın oturursak daha fazla karışırlar ve her gün huzursuz ederler. Şimdi yakın oturmuyoruz bunda böyleyse yakın otursak neler olur kimbilir

Üzülmeniz çok normal. Kandırılmış da hissediyorsunuz kendinizi.
Ama inanın en başından, çocuk yokken yüzlerini göstermeleri bile büyük şans sizin için. Şimdi değil elbette ama zaman geçtikçe ne büyük bir beladan kurtulduğunuzu anlayacaksınız.
Muhtemelen o ev o fiyata da satılmadı. Ederinden satıp altınları da koparma peşindeler belli ki önceden plan yapmışlar. Boşanın ve altınları da asla yedirmeyin onlara.

Daha önce üzerinizde araba varmiydi ? Esiniz kazaya karıştımi daha önce eğer öyle ise fazla çıkabiliyor. Sizinde üzerinizde daha önce araba olup kazaya karismadiysaniz bir miktar az çıkar.
Daha önce üzerimde araba yoktu hiç olmadı. Evlendikten sonra aldık ama eşim kayınbabamın üzerine yapmış kendi üstüne değil

Daha önce üzerimde araba yoktu hiç olmadı. Evlendikten sonra aldık ama eşim kayınbabamın üzerine yapmış kendi üstüne değil
Seni alintilamadim canım zaten diğer arkadaşa Yorum yapmıştım. Bankadaki kasadaki altinlar senin adinami ?

Ev alırken bırakın altınları parmagimdaki yüzüğümu bile bozdurmustum. Beraber yaşayacağımız ev için altın bozdurmayacagim da ne için bozduracagim ? Bu tavrınıiz haksız ama anladığım kadarı ile altınları bozdursaniz da alacağınız ev kayinpederin üstüne olacakmış. Sürekli mal mülk al sat hiç hoşuma gitmedi kayinaileniz ve eşiniz. Belkide böylesi sizin için daha hayırlıdır. Boşanmak yani.

Siz gozden cikarilmissiniz gibi gozukuyor. Mehrinizi katiyen vermeyin. O sizin bosanma guvenceniz. Verirseniz dimdizlak bosanmis kalirsiniz. Bu insanlar sadece geriye kalan altinlari almak icin sizi bekletiyorlar.

Daha önce üzerinizde araba varmiydi ? Esiniz kazaya karıştımi daha önce eğer öyle ise fazla çıkabiliyor. Sizinde üzerinizde daha önce araba olup kazaya karismadiysaniz bir miktar az çıkar.

Belki de ondandır. Annemin arabası eskiden benim üzerimeydi. Eşimin kazası yoktu çok şükür.

Planlı bir oyun oynamışlar baba oğul.

İki mesaja da ayrı ayrı katılıyorum siz galiba hayatınızda hiç çalışmadınız bu devirde şak ev almak kolay mı kocam da bana para hesabı yapsa defol git derim evi ben alayım eşek gibi çalışayım sen köşedeki üç kuruşunu verme ama ev senin de olsun hadi ya enayi miyim ben

normalde ev alırken ihtiyaç olsa mehirimi veririm eşime. sonuçta bende oturacağım ve aldığımız mal ortak olacak. ama sizde anladığım kadarıyla alınan o evi de eşiniz üstüne ve ya sizin üstünüze yapmayacak. kayınpederi zengin etmeye devam edecek, o evi habersiz satan kayınpeder, oturduğunuz evi de şak diye satabilir. şimdi araba satılıyor yine size söylenmiyor, ev bakılıyor siz götürülmüyorsunuz. evinizdeki her şeye eşinizin ailesi karar veriyor.. ee o halde ev de alsanız zaten siz ailesi bu kadar söz hakkı sahibiyken mutlu olamayacaksınız. bu yüzden maddiyattan daha önemli sorunlarınız var. maddiyat çözülse bile hayatınızın her anı eş ailesinin sözleriyle geçecek. bugün kolaylıkla dolduruşa gelen eşiniz, babası habersiz evini sattığında sesini çıkarmayan eşiniz her zaman ve her konuda dolduruşa gelebilir. bunda ayrılmasanız, bir başka sorunda ayrılırsınız gibi geldi..

Ben daha önce çok çalıştım. Öğretmenim ama atanamadım. Ücretli öğretmenlik yaptım, etüt merkezlerinde çalışmıştım. Eşim askerlik yaparken biz sevgiliydik ve ben ücretli öğretmenlik yapıyordum ona maddi manevi yardımcı olmuştum. Ama şimdi bana yaptıklarına bakın ben bunları haketmedim

Ama şu an hak etmediğiniz bir konu yok ki kp nin sattığı ev oğluyla kendisinin gaspettiyse oğlunun malını gaspetti oğlu tavır koyacaktı ikinizin evi için siz niye altınlarınızı vermiyorsunuz şimdi daha mı iyi oldu mehiriniz tam yerini buldu yani boşanma halinde lazım ya hani

Ama konu sahibinin kocası aldığı arabayı “sigorta düşük çıkar” mantığıyla babasının üzerine yapmış şimdi de konu sahibinden habersiz satıyorlarmış. Konu sahibi de altınımı alıp yine babasının üstüne yaparlarsa benim altınlar gider diyor haklı olarak.
İkisinin evi olmayabilir yani çünkü kocası evi kök ailesi ile bakıyormuş ve onlara yakın istiyormuş. Konu sahibi de uzak oturmak isterken.

Bence bu evlilikten hayır gelmez. Boşanın kurtulun. Güven olmadan evlilik hiç olmaz ki gerçekten eşiniz hiç güven vermiyor.

Konu sahibi baştan keşke ortak yapsaymış arabayı da ben arabamı babamın bile üstüne yapmam hayat bu kimden ne gelir belli olmaz geçmiş olsun

Bacım adamlar o altını da hiç edecek iyi oku iyi analiz et derim ..konu sahibi şu durumda sakın verme haklısın

Eger altınları bozup ev alıp kpin üzerine yapılırsa, sen Boşanma davasında bile altınlarını alabilirsin. Altınlar kadininn hakkıdır.Altinii bozduk şunu aldik diye gosterebilcegi bir gerekçe yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…