Kasa senin ustunemi??Gerçekten güvenseydim altınlarımı verirdim ama bana güven vermiyorlar kocamda dahil
Babasıgilin, ablasıgilin ve kardeşinin oturduğu mahalleden bakıyorlarmış. Onlara yakın oturmak istiyormuş ama ben istemiyorum. Yakın oturursak daha fazla karışırlar ve her gün huzursuz ederler. Şimdi yakın oturmuyoruz bunda böyleyse yakın otursak neler olur kimbilirHangi mahalleden bakıyorlardı evi?
Haklısınız altın için böyle evliliği bitirelim boşanalım denmez yani. Eşimle 2013 yılından beri tanışıyoruz birbirimizi severek evlenmiştik. Askerlik yaptığında bile ona maddi manevi yardımcı olmuştum onu beklemiştim. Şimdi olanlara inanamıyorum
Kendi üzerine yaparsa ortak oluyor ama ailesinin üzerine yaparsa olmuyorEvlenirken alınan mallar ortaktır diye biliyorum.
Daha önce üzerimde araba yoktu hiç olmadı. Evlendikten sonra aldık ama eşim kayınbabamın üzerine yapmış kendi üstüne değilDaha önce üzerinizde araba varmiydi ? Esiniz kazaya karıştımi daha önce eğer öyle ise fazla çıkabiliyor. Sizinde üzerinizde daha önce araba olup kazaya karismadiysaniz bir miktar az çıkar.
Seni alintilamadim canım zaten diğer arkadaşa Yorum yapmıştım. Bankadaki kasadaki altinlar senin adinami ?Daha önce üzerimde araba yoktu hiç olmadı. Evlendikten sonra aldık ama eşim kayınbabamın üzerine yapmış kendi üstüne değil
Siz gozden cikarilmissiniz gibi gozukuyor. Mehrinizi katiyen vermeyin. O sizin bosanma guvenceniz. Verirseniz dimdizlak bosanmis kalirsiniz. Bu insanlar sadece geriye kalan altinlari almak icin sizi bekletiyorlar.Daha önce üzerimde araba yoktu hiç olmadı. Evlendikten sonra aldık ama eşim kayınbabamın üzerine yapmış kendi üstüne değil
Daha önce üzerinizde araba varmiydi ? Esiniz kazaya karıştımi daha önce eğer öyle ise fazla çıkabiliyor. Sizinde üzerinizde daha önce araba olup kazaya karismadiysaniz bir miktar az çıkar.
Planlı bir oyun oynamışlar baba oğul.
İki mesaja da ayrı ayrı katılıyorum siz galiba hayatınızda hiç çalışmadınız bu devirde şak ev almak kolay mı kocam da bana para hesabı yapsa defol git derim evi ben alayım eşek gibi çalışayım sen köşedeki üç kuruşunu verme ama ev senin de olsun hadi ya enayi miyim benBirlikte bir mülk elde edilecekse ,iki tarafta elini taşın altına koymalı. Ne demek mihrimi vermem? Yuzugume kadar bozdurup eşime verdim ev alırken. Kolay alınmıyor ki , 1000 lira bile ne kadar degerli oluyor ev alırken. Esinizin de vermezsen bosanalim tavrı hiç hoş olmamış orasi da ayrı.
Evet benim adıma bir sıkıntı olur muSeni alintilamadim canım zaten diğer arkadaşa Yorum yapmıştım. Bankadaki kasadaki altinlar senin adinami ?
Ben daha önce çok çalıştım. Öğretmenim ama atanamadım. Ücretli öğretmenlik yaptım, etüt merkezlerinde çalışmıştım. Eşim askerlik yaparken biz sevgiliydik ve ben ücretli öğretmenlik yapıyordum ona maddi manevi yardımcı olmuştum. Ama şimdi bana yaptıklarına bakın ben bunları haketmedimİki mesaja da ayrı ayrı katılıyorum siz galiba hayatınızda hiç çalışmadınız bu devirde şak ev almak kolay mı kocam da bana para hesabı yapsa defol git derim evi ben alayım eşek gibi çalışayım sen köşedeki üç kuruşunu verme ama ev senin de olsun hadi ya enayi miyim ben
Ama şu an hak etmediğiniz bir konu yok ki kp nin sattığı ev oğluyla kendisinin gaspettiyse oğlunun malını gaspetti oğlu tavır koyacaktı ikinizin evi için siz niye altınlarınızı vermiyorsunuz şimdi daha mı iyi oldu mehiriniz tam yerini buldu yani boşanma halinde lazım ya haniBen daha önce çok çalıştım. Öğretmenim ama atanamadım. Ücretli öğretmenlik yaptım, etüt merkezlerinde çalışmıştım. Eşim askerlik yaparken biz sevgiliydik ve ben ücretli öğretmenlik yapıyordum ona maddi manevi yardımcı olmuştum. Ama şimdi bana yaptıklarına bakın ben bunları haketmedim
Ama şu an hak etmediğiniz bir konu yok ki kp nin sattığı ev oğluyla kendisinin gaspettiyse oğlunun malını gaspetti oğlu tavır koyacaktı ikinizin evi için siz niye altınlarınızı vermiyorsunuz şimdi daha mı iyi oldu mehiriniz tam yerini buldu yani boşanma halinde lazım ya hani
Konu sahibi baştan keşke ortak yapsaymış arabayı da ben arabamı babamın bile üstüne yapmam hayat bu kimden ne gelir belli olmaz geçmiş olsunAma konu sahibinin kocası aldığı arabayı “sigorta düşük çıkar” mantığıyla babasının üzerine yapmış şimdi de konu sahibinden habersiz satıyorlarmış. Konu sahibi de altınımı alıp yine babasının üstüne yaparlarsa benim altınlar gider diyor haklı olarak.
İkisinin evi olmayabilir yani çünkü kocası evi kök ailesi ile bakıyormuş ve onlara yakın istiyormuş. Konu sahibi de uzak oturmak isterken.
Bence bu evlilikten hayır gelmez. Boşanın kurtulun. Güven olmadan evlilik hiç olmaz ki gerçekten eşiniz hiç güven vermiyor.
Bacım adamlar o altını da hiç edecek iyi oku iyi analiz et derim ..konu sahibi şu durumda sakın verme haklısınBirlikte bir mülk elde edilecekse ,iki tarafta elini taşın altına koymalı. Ne demek mihrimi vermem? Yuzugume kadar bozdurup eşime verdim ev alırken. Kolay alınmıyor ki , 1000 lira bile ne kadar degerli oluyor ev alırken. Esinizin de vermezsen bosanalim tavrı hiç hoş olmamış orasi da ayrı.
Evet konu ilerleyince bende öyle düşündüm. Normal bir evlilik yok ortada.Bacım adamlar o altını da hiç edecek iyi oku iyi analiz et derim ..konu sahibi şu durumda sakın verme haklısın
Hayir daha iyi Esin erişemezEvet benim adıma bir sıkıntı olur mu