Boşanma aşamasındayım fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin

Evlilik boyu edinilen bütün mülkler kayınpederin üstüne yapılmış.
Muhtemelen yine öyle olacaktı.
Kadının istediği yerden dahi olmayan bir ev için tek güvencesini vermesini makul buluyorum.
Sizin bahsettiğiniz durum birbirine güvenilen evlilikler için geçerli.

Bana eşiniz sizinle oyun oynuyormuş gibi geldi. Sanki babasıyla anlaşmış sizi saf dışı bırakıyorlar. Düşünsenize babasına öfkeleniyor sonra size tavır alıp gidip onlarda kalıyor. Bilerek babasını size aratmış iyice olay büyüsün diye. Sizde eve geldiğinde üstüne düşmeyin , konuşmayın kendini bir şey sanmasın kendi gelip siiznle konuşana kadar zaten kaybedecek bir şeyiniz yok gibi görünüyor.

Dediğiniz gibi olabilir aklım çok karışık. Artık iletişimimiz kalmadı zaten eşimle evde iki yabancı gibiyiz. Eve geldiğinde kendisi de ben de konuşmuyoruz. İş çıkışı eve geldiği zamanlarda yemeği bile ayrı yemeye başladı düşünün yani. Zaten 1 aydır bu olaylardan beri ayrı uyuyoruz. Böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum

Böyle elbette gitmez. Siz çalışmıyorsanız işe dönüş için iş aramaya başlayın bence. Boşanmak için gerekli olan her türlü ortamı hazırlamaya başlayın. Baktınız özür dileme yok o zaman konuşursunuz anlaşmalı boşanalım diye. Kabul etmezse davanızı açar öyle evden çıkarsınız.

Çok benzer bir durumun içindeyim , boşanıyorum

Bence satılan evi yenilemek için evlilik yapılmış gibi hani oğlan evlensin hem gönlü olsun hem de takılanları bosanmadan gelinin elinden alalım sonra bir bahane ile boşansın gitsin gelin.

Büyük olasılıkla altınları alıp ev alçaklar ve oda kp ustune olacak .heleki sen vermem dediğin için artık kesin gözüyle bakıyorum buna .mal kaçırma bu ve ortada dönen bir oyun var

Evin değerinin düşük satıldığı numara bence çünkü bu kadar planlı bir aile o evi düşük değere satmaz amaç senin elinden altınları çıkarmak .bu yüzden sana düşük denmiş ve esin olacak omurgasız ailesiyle beraber oyun çeviriyor bile bile seni kp muhatap edip senin düşük satıldığına ikna olmanı , altınıni vermeni istiyor .ailenden destek al iş bulmaya çalış ve kesinlikle altın verme .sonunuz pek iyi durmuyor eşim seni ya pes ettirip eğicek yada boşanacaksiniz ama ortada dönen bir oyun var .baksana ev aramaya bile seni götürme zahmetinde bulunmuyorlar .flash TV oyunculuğu var ya .insan biraz inandırıcı oynarki karşısındaki de yesin .neyse sana sabır diliyorum asla verme altınları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…