- 17 Ocak 2020
- 133
- 193
- 35
-
- Konu Sahibi Coldlittleheart
Aslinda adam gıbı anlassaydık anlasmalı olarak uzamadan bıtmesıydı ama onu da beceremedik sayesinde oralı olmadı, telefonları acmadı, mesajlarıma dönmedi, sonuc mecbur böle hukukı yoldan çözecez ınslalahOh cok iyi olmuss cok iyi yaptiniz. Bende su corona olayi bitsin davami acicam insallah devam ederde bi sorun cikarmaz bana cekismeli istemiyorum dussun yakamdan
Olsun canim ogle yada boyle cozulecek... istedigi kadar acmasin bakmasin... onda bile baksaniza basina buyruk davraniyor. Ben sehir degistircem İsimi evimi maddi herseyimi yeniden yapicam o yuzden cekismeli olarak benim icin cok zor olucakti allahtan yanasti bir sorun cikarmadi...Aslinda adam gıbı anlassaydık anlasmalı olarak uzamadan bıtmesıydı ama onu da beceremedik sayesinde oralı olmadı, telefonları acmadı, mesajlarıma dönmedi, sonuc mecbur böle hukukı yoldan çözecez ınslalah
Akışına bıraktım düşünmemeye çalışıyorum kendimi yıpratıyorumCanimm valla ben yolumu cizdim ve bu yolda o yok... kader diyorum demek ki yasicakmisim bunlari uzuluyorum ama napalimm sizde guzelce dusunun
İnsallah hersey gonlumuzce olur canimmm bi karar vermek gerekiyorsada verin.....Akışına bıraktım düşünmemeye çalışıyorum kendimi yıpratıyorum
Aslında şöyle büyük meblağlar değiş aldığım ki gerçekten ihtiyacım olmasaydı almazdım beni üzen sonrasında söyledikleri aradan 1 ay geçmiş gelşceksen gel diyor yine topu bana atıyor beni kötülemem senin hırsızlığını ört bas etmez diyor bu kadar lafı sözü duyduktan sonra nasıl gideyim herkese rezil ettin bizi diyor bana ailesi parayı gördü şımardı diceklermiş ben herşeyi yavaş yavaş köreltmişim bu da tuz biber olmuşMevsim Yaz Merhaba öncelikle yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Bi kaç bişey söylemek istedim. Mesela ben bi yere para koyduğumda eşim benden gizli alır bişey yapar ve sorduğumda mırın kırın eder söylmezse çok kızarım bağırır çağırırım. Ama benm param olduğu için değil çünkü aynı evde senn paran benm param olmaz ki sadece benden gizli saklı bişey yaptığı için küplere binerim . Bunu yaşadım da ailesi bişey istemiş almış ben sordum haberm yok blmyrum fln dedi kızdım çok kızdım ama hırsızlıkla suçlamak işin içine aileyi katmak fln hiç hoş değil. Ve okuduklarımdan anlıyorum ki siz kendnzden çok taviz vermişsinz ve sanyrum ki vermeye de devam edeceksiniz ama bunu nolur yapmayın kendnizi ezdirmeyin . Bırakın gitsin zaten o adam üzgünüm ama size eş olamamış neden diye kendnizide sorgulamyın o adam eş olamamış size , siz ona değil. Okyunca yazamdan edemedim. Üzülmeyin. Hak yolunu elbet bulur. Rabbime emanetsiniz hoşçalınn.
Tamam bırakın gitsin yaşınız nedir bilemyrum ama inanın değmicek kendnizi yıprattığınıza ve o adam sizi hep ezmeye iğneleyici laflarına devam edecek . Düşünün sadece sizin sevgnz o kadar lafı yemeye yetecek mi. Bir ömür ya bir ömür nasıl geçer böyle ömrünüz. Yine seversiniz ölüm yok ya ucnda bnce bu kadar olay yaşanmışken tavrınızı koyun kendnzi ezdirmeyin gerek yok. Duygularınızla değil rica edyrum mantığınızla harkt edinAslında şöyle büyük meblağlar değiş aldığım ki gerçekten ihtiyacım olmasaydı almazdım beni üzen sonrasında söyledikleri aradan 1 ay geçmiş gelşceksen gel diyor yine topu bana atıyor beni kötülemem senin hırsızlığını ört bas etmez diyor bu kadar lafı sözü duyduktan sonra nasıl gideyim herkese rezil ettin bizi diyor bana ailesi parayı gördü şımardı diceklermiş ben herşeyi yavaş yavaş köreltmişim bu da tuz biber olmuş
Peki mucadele verdı mı? Bosanmayalım fılan dıye yoksa direk kabul mu etti? Hani Bı pısmanlıgı fılan var mı esınızın konusuyor musunuz? Bizimkinde hıc ole mucadele olmadı da ondan merak ediyorumOlsun canim ogle yada boyle cozulecek... istedigi kadar acmasin bakmasin... onda bile baksaniza basina buyruk davraniyor. Ben sehir degistircem İsimi evimi maddi herseyimi yeniden yapicam o yuzden cekismeli olarak benim icin cok zor olucakti allahtan yanasti bir sorun cikarmadi...
Canim hic yok hiiccccc...!!! Aklim almiyor ya insan bi der ki yapma ozur dilerim bi seni seviyorum. Yok canim tik yok. Yaptigi tek sey kabul etmek. Ve dedigi sey sadece sen zaten kararini vermissin bunu diyo. Annemle mesajlasiyorlar kizinizi cok seviyorum diyor ama bana hicbi kelime bile etmesi dusunun mesaj dahi atmiyor anlamiyorum gercektenPeki mucadele verdı mı? Bosanmayalım fılan dıye yoksa direk kabul mu etti? Hani Bı pısmanlıgı fılan var mı esınızın konusuyor musunuz? Bizimkinde hıc ole mucadele olmadı da ondan merak ediyorum
30 yaşındayım şu an bende aramıyorum sadece eşim 4 ay bakılmıcakmıl acil davalar dışında dedi dedim o zaman 4 Y sonra açarsın davayı annesi aradı sende hiç çabalamıyorsun dedim ben çabaladım oğlunuz evden kovdu söylediği sözlerin hepsini söyledim hep bende mi eksiklik kiTamam bırakın gitsin yaşınız nedir bilemyrum ama inanın değmicek kendnizi yıprattığınıza ve o adam sizi hep ezmeye iğneleyici laflarına devam edecek . Düşünün sadece sizin sevgnz o kadar lafı yemeye yetecek mi. Bir ömür ya bir ömür nasıl geçer böyle ömrünüz. Yine seversiniz ölüm yok ya ucnda bnce bu kadar olay yaşanmışken tavrınızı koyun kendnzi ezdirmeyin gerek yok. Duygularınızla değil rica edyrum mantığınızla harkt edin
Hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun annenize en azından onu dıyormus, ben 8 aydır sankı hıc tanımamışım, sankı hıc benim esım olmamıs gıbı, aynı evi paylasmamısız gibi, nasıl bu kadar gaddar olabiliyor aklım almıyor, zaten haber de almiyorum kendı de tum sulalesı de heryer de engelli, onların sucu yok ama sırf haber almıyım dıye hepsı engellı olduk sımdı ıkı yabancı, bazen yasadıklarım kurgu gıbı gelıyorCanim hic yok hiiccccc...!!! Aklim almiyor ya insan bi der ki yapma ozur dilerim bi seni seviyorum. Yok canim tik yok. Yaptigi tek sey kabul etmek. Ve dedigi sey sadece sen zaten kararini vermissin bunu diyo. Annemle mesajlasiyorlar kizinizi cok seviyorum diyor ama bana hicbi kelime bile etmesi dusunun mesaj dahi atmiyor anlamiyorum gercekten
Canim sende bi sorun yok30 yaşındayım şu an bende aramıyorum sadece eşim 4 ay bakılmıcakmıl acil davalar dışında dedi dedim o zaman 4 Y sonra açarsın davayı annesi aradı sende hiç çabalamıyorsun dedim ben çabaladım oğlunuz evden kovdu söylediği sözlerin hepsini söyledim hep bende mi eksiklik ki
Hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun annenize en azından onu dıyormus, ben 8 aydır sankı hıc tanımamışım, sankı hıc benim esım olmamıs gıbı, aynı evi paylasmamısız gibi, nasıl bu kadar gaddar olabiliyor aklım almıyor, zaten haber de almiyorum kendı de tum sulalesı de heryer de engelli, onların sucu yok ama sırf haber almıyım dıye hepsı engellı olduk sımdı ıkı yabancı, bazen yasadıklarım kurgu gıbı gelıyor
[/QUOTE amin canimm.... ya insanin yuvasi yikiliyor birde kendisinden dolayi insan varya kapida yatar ya... nasil bu kadar vurdumduymaz oluyolar anlamadim. Canim deger vermemisler bize olay bu emek yok emeksiz sevgide ziyan oluyor iste. Kimsede suc yok onlarda ve bizde cekmeye devam ettikce bizde. Bu kadar degersiz degilim ben ya boyle hergun uzulcegime bi kere uzulurum biter canim ben boyle dusunuyorum acikcasi
Bir bekleyin sabredin bakalimKötü biri değil ama biraz parayla incitiyordu yani kavga ettiğimizde nefret ediyorum senden dersin sinirle o zaman bana param için mi tahammül ediyorsun diyordu ya da benim tavırlarımı beğenmez işte davul bile dengi dengine dediği oldu benden ne bekledi neyi bulamadı inanın bilemiyorum
Eski eş ailesi ile görüşmeleri için ayrı mı yolluyorsunuz? Aslında onlar sizin ayağınıza gelsin. Adam hem bırakıp gidiyor hem de küçücük çocukları yollarda heba ediyorCocuk yoksa daha kolay atlatirsin tahminim. Cunku bizim nafaka,cocuklarin gorusme sureleri vs de yipratti. Cocuklar git gel yapiyor. Babalarini ozluyor.
Ben bir sekilde gorusmek, seslerini duymak zorunda kaliyorum ailesinin bile..
Sen bosandigin an atlatirsin ve eminim ki evlenirsin de hemen kiymet bilecek birini buldugun an.
Ben de 31 yasindaydim, cok yaş yokmus. Ama sen avantajlisin cocuk yok.
Benim ikizlerim ömrumu çuruttu valla okulu,hastaligi,etkinligi derken..
Evet ya sorma.. Bayramda 3gun alma hakkı var babasinin. Yaz tatilinde de 1 ay babasinda, 1 haftada somestr da..Eski eş ailesi ile görüşmeleri için ayrı mı yolluyorsunuz? Aslında onlar sizin ayağınıza gelsin. Adam hem bırakıp gidiyor hem de küçücük çocukları yollarda heba ediyor
Otururdum uzun uzun eski konularınızı okudum. Ben de cinselliğe sapkın derecede düşkün olan ve beni bu nedenle 3 aylık evliyken aldatan eşimden boşandım. Benden 40 yıllık hayat kadını performansı beklemiş sanırım ki hakkımda neler neler yazmış kadınlara. Şimdi bende mutluyum. Eski eş olacak adam zayıflamış, eskisi gibi mutlu konuşkan değil. Mide ve tansiyon hastası oldu boşamadan önce çünkü onun burnundan getirdim. Onu böyle görmek çok hoşuma gidiyor. Sizde görmüşsünüz perişan halini ama Şu an hala aynı mı hayatı. Hala mutsuz muEvet ya sorma.. Bayramda 3gun alma hakkı var babasinin. Yaz tatilinde de 1 ay babasinda, 1 haftada somestr da..
Protokolumuz boyle idi
O da alip kendi ile beraber ailesine geciyor.orda bulusuyorlar. Aksi durumlarda onlarin burda gormesi gerekiyor. 8 saat mesafemiz var. Cok sık gelemiyorlar. Alinca da toplu aliyor, oyle karara vardik.
Cocuklar kucuk. Cok da ozluyorlar onu.Okulda ogtetmenlerine anlatmaya basliyorlar benim babam gelecek, benim de babam var gibisinden. Okula baslayinca zaten bu kdr gidemezler, dersi kursu okulu olacak.
Boyle idare ediyorum simdilik
Ben calisiyorum, annem bakıyor ben yokken. Kreşe de gidiyorlar tam gün. Ama ikiz erkek cocuk bambaska, allah omurlerini versin ama cok da yorucu
Kararli olusunuzu sevdim,aynen devam.. peki alacak konusunu nasil kararlastiracaksiniz,talebiniz nedir ?Aynen canim banada oyle diyip sarilip agliyordu ama butun yanlislari pislikleri yapanda kendisi!. Canim birde senin ki konusuyor ben olsam varya delilleri toplarim surundururum onu ne demek ya o zaman niye evleniyosun madem bunlari yapicaksan dimi... iste yine en basi su oluyor evlilik sorumluluklari yok. Acik ve net. Ben herseyini yakaladim allahtan anlasmali bosanicaz herseyi satip payimi vericek birdahada asla yuzunu gormek istemiyorum
Valla yuzunun nuru yok derlerya oyle birsey olmus. Asabi,gergin gorunuyor. Cok sevdigi , övündügu memuriyetinden gecen ay atılmıs 1yıldir suruyordu mahkemesi. Buyuk kanal haberlerine bile ciktilar. Herkes gordu,cok mahcup oldum eşin bunu yapmis dediklerinde. cok sevdigi arkadaslari da yuzune bakmiyormus kendisi soyledi gorusmuyoruz diye. kuzenleri beni aramisti davamizdan sonra. Bizim bile konusacagimiz gelmiyor hem sana bunu yapti hem işinde bunu yapti diye.Otururdum uzun uzun eski konularınızı okudum. Ben de cinselliğe sapkın derecede düşkün olan ve beni bu nedenle 3 aylık evliyken aldatan eşimden boşandım. Benden 40 yıllık hayat kadını performansı beklemiş sanırım ki hakkımda neler neler yazmış kadınlara. Şimdi bende mutluyum. Eski eş olacak adam zayıflamış, eskisi gibi mutlu konuşkan değil. Mide ve tansiyon hastası oldu boşamadan önce çünkü onun burnundan getirdim. Onu böyle görmek çok hoşuma gidiyor. Sizde görmüşsünüz perişan halini ama Şu an hala aynı mı hayatı. Hala mutsuz mu
gold premium bir öküzden kurtulmuşsunuz tebrik ederim :) yahu hırsızlık yapacak olsanız 100 tl mi alırsınız bi tomar paradan? Bunu da mı düşünememiş?Şöyle eşim çalışmıyor durumları iyi babası kira parası veriyor o da büyük meblağı dolaba koymuştu yerini bende biliyordum iki defa aldım 100 lira ihtiyacım olduğu için sonra eşim ar ara parayı sayar ne kadar harcadım diye ben söyleyemedim aldığımı işte hatam burda oldu sonra parayı koydum yerine ikinci alışımda iki gün sonra koyacaktım avansım yatıcaktı elim yine saydı parayı ben korku mu dersiniz ne derseniz diyemedim sen mi aldın sen mi aldın deyince nutkum tutuldu diyemedim sonra çıktı yukarı sinirli bir şekilde arkasından çıktım sinirlenme ben aldım dedim ihtiyacım vardı yerine koyacaktım dedim ama nafile bağırdı çağırdı anlatamadım aradı ablasını babasını bana sen hırsızsın paramı çaldın söylemedin ama hırsızlık değildi niyetim o niyetle almadım dediğim halde sana nasıl güveneyim dedi bu hırsızlığı ailene de söylüceksim dedi ertesi gün beni aileme bıraktı sonrası uzadı işte bu aşamaya geldik
İki defa aldım sorun hırsızlık yapmammış Hırsızlığın büyüğü küçüğü olur mu sana nasıl güveneyim bundan sonra diyorgold premium bir öküzden kurtulmuşsunuz tebrik ederim :) yahu hırsızlık yapacak olsanız 100 tl mi alırsınız bi tomar paradan? Bunu da mı düşünememiş?