- 22 Mart 2015
- 105
- 200
- 33
-
- Konu Sahibi Coldlittleheart
İsteyerek boşandığım için pek bir şey atlatma ya da üstesinden gelme ihtiyacı duymadım neden boşanıyorsunuz?Merhabalar arkadaslar bosanmis yada bosanma asamasinda olan arkadaslarimiz var mi? Nasil atlattiniz yada nasil ustesinden geliyorsunuz neler yasadiniz??...
Ben şu an boşanma aşamasındayım daha dava açmadı eşim ama bir boşlukta gibi hissediyorum kendimi garip bir duyguMerhabalar arkadaslar bosanmis yada bosanma asamasinda olan arkadaslarimiz var mi? Nasil atlattiniz yada nasil ustesinden geliyorsunuz neler yasadiniz??...
Peki severken ayrılmak kadar zor bir durum yoktur heraldeBenim ilk etapta dunya başıma yıkılmıştı.
Ama o süreç cok sancili.. hele ki cocuklariniz varsa..
1.5 yıl oldum , toparlandim sukur.
Şöyle bir yer dusunun..
Ucurumun kenarindasiniz, arkanizdaki ormanlik alan alev alev.. ama önünüz masmavi deniz. Geri dönemezsiniz yanarsınız ama atlarsaniz da kayaliklara carpacaksiniz.
Malesef Tek cikis yolu var. ATLAMAK.
Alabildigince maviliklere atlamak !
ve kurtuluş,dinginlik,ferahlık orada...
Sonra şükürler olsun bugunume diyeceksiniz
Arkana bakma. Hep ileriye bak.
Bundan sonra ne yapabilirim'in caresine bak
Ah la vah la olmuyor
Olan olmuş, maziyi dusunme.
KABULLENDiĞİN an atlatırsin, uzulme!
Allah kalbinize ferahlik,huzur versin
Hakkinizda hayırlisi olsun
Tez zamanda atlatirsiniz umarim.
Ben şu an boşanma aşamasındayım daha dava açmadı eşim ama bir boşlukta gibi hissediyorum kendimi garip bir duygu
Peki bende bişey sorabilirmiyim mesleğiniz falan var mıydı calisiyormusunuz yani bosaninca ailenizin yanına mi döndünüz yoksa hemen yeni bı düzen mi kurdunuz bunları merak ediyorumBenim ilk etapta dunya başıma yıkılmıştı.
Şöyle bir yer dusunun..
Ucurumun kenarindasiniz, arkanizdaki ormanlik alan alev alev.. ama önünüz masmavi deniz. Geri dönemezsiniz yanarsınız ama atlarsaniz da kayaliklara carpacaksiniz.
Sonra şükürler olsun bugunume diyeceksiniz
Ah la vah la olmuyor
Aynen ben de oyleydim.. bir umut.. belki degisir, vazgecer diye bekledim ama o kararlı idiPeki severken ayrılmak kadar zor bir durum yoktur heraldeçünkü ben şu an o durumdayım
Esimin sorumsuzlugu ve bi cok kotu aliskanliklarindan dolayi... yani o zaman evresi ve sonrasinda neler yasadiniz bende bosanma karari aldimİsteyerek boşandığım için pek bir şey atlatma ya da üstesinden gelme ihtiyacı duymadım neden boşanıyorsunuz?
önce su biraz soğuk ama zamanla alışıyorsunMerhabalar arkadaslar bosanmis yada bosanma asamasinda olan arkadaslarimiz var mi? Nasil atlattiniz yada nasil ustesinden geliyorsunuz neler yasadiniz??...
sevginin evliligi kurtarmaya yetmemesi nekadar zor degil mıPeki severken ayrılmak kadar zor bir durum yoktur heraldeçünkü ben şu an o durumdayım
Peki bende bişey sorabilirmiyim mesleğiniz falan var mıydı calisiyormusunuz yani bosaninca ailenizin yanına mi döndünüz yoksa hemen yeni bı düzen mi kurdunuz bunları merak ediyorum
[/QUOTE ben çalışıyordum 1 ay oldu evlilikten dolayı işten çıktım şu an ailemin yanındayım 1.5 aydır virüs sebebiyle davalara bakılmıyormuş bende öylece bekliyorum
Çok zor gerçekten insanız hatalarımız oluyor her ne olursa olsun sevgi kolayca bitmemelisevginin evliligi kurtarmaya yetmemesi nekadar zor degil mı
Peki bende bişey sorabilirmiyim mesleğiniz falan var mıydı calisiyormusunuz yani bosaninca ailenizin yanına mi döndünüz yoksa hemen yeni bı düzen mi kurdunuz bunları merak ediyorum
bitiren taraf sizmi oldunuz esinizmiÇok zor gerçekten insanız hatalarımız oluyor her ne olursa olsun sevgi kolayca bitmemeli
Amin canimm.... nasil guzel nasil icten yazmissiniz... bende karar aldim su olay bi bitsin davami acicam... sulale etraf kim bilir neler konuscak belki ailem bile destek olmucak bana. Cunku ailem dogu kokenli bilirsiniz az cok... ben hayata bundan sonra tek olarak planimi yaptim insallah guzel olcak hersey tabiki zorluklar yasocam daha 28 yasindayim ve cocugum da yokBenim ilk etapta dunya başıma yıkılmıştı.
Şöyle bir yer dusunun..
Sonra şükürler olsun bugunume diyeceksiniz.
Tek gayeniz hafif yara alarak sıyrılmak olsun.
Ah la vah la olmuyor
Canim benim bende seviyodum cok cok hemde yere goge sigdiramiyordum ama o kadar yanlis hata yapti ki... artik sevgim kalmadi en acisida kendisi sevgimi bitirdi... inanamiyorum bittigine halen... bende izmire ailemin yanina donucem ev alip isimide ayarlicamAynen ben de oyleydim.. bir umut.. belki degisir, vazgecer diye bekledim ama o kararlı idi
Hemen tayin istedim ailemin yanina döndüm, istanbulu terkettim.
Cok bocaladim, bu duruma dustugum icin, kullanildigim icin. Ikizlerimle basettim ben.
Hepsi geciyor merak etme
Ama karsindaki seni sevseydi sahip cikardi, birakmazdi !
Sevgisinden suphe ettigim adamin yaninda saniye bile kalmam !
Bu kadar da gururluyumdur , arkama bakmam..
Ben de yaşadim ve atlattim. 1 yıla kalmaz geciyor sabret. Ben de cok agladim ,cok gordum ruyamda hakkini helal et dedigini..
Allah a havale ettim, bekliyorum sabır ile..
Ben calisiyorum ,maddi durumum fena sayilmaz.
İl degistirdim,ailemin yanina döndüm cocuklarimi alip
Belki de degisiklik nedeniyle cabuk atlattim, ailemin manevi destegi, işimin olmasi sebebiyle kafa dagitmam, maddi durumumun yeterli oluşu ve muhtaç olmamam belki de..
Eşim oldu biraz uzun hikaye benim kibitiren taraf sizmi oldunuz esinizmi
yeni hayatınIZda mutluluklarEşim oldu biraz uzun hikaye benim ki
Ben cok dusundum canim zaten bu karar agustos ayinda almistim simdi artik netlesti cok dusundum hayatimi boyle mi devam ettirsem yoksa ayrilarak mi cok sordum kendime ve aldigim cevap herzaman kendi yoluma bakmak oldu... zaten sagolsun kendiside hic cabalamiyorönce su biraz soğuk ama zamanla alışıyorsun
Şakası bi yana ama gercekten durum bu.
Zor bir süreç tabiki ama sonsuza kadar öyle devam etmiyor, alışıyorsun ,unutuyorsun, önüne bakıyorsun.
Yeterince zaman geçince de iyiki yapmışım diyorsun.
Bir kadın boşanma aşamasına geldiyse ciddi nedenleri vardır, ne kadar zor olsa da ne kadar üzülsen de o nedenler seni ayrılığa götürecek.
Boşandığın için mutlu olacak kadar çok kotü bir evliliğin varsa Allah yardımcın olsun. Boşandığın için üzüleceksen de Allah yardımcın olsun.