Boşanma aşamasında hissedilenler

Ben şu an boşanma aşamasındayım daha dava açmadı eşim ama bir boşlukta gibi hissediyorum kendimi garip bir duygu
Geçiyor o boşluk hissi. Ben kendim istemiştim ama yine de bir gelecek kaygısı oluyor insanın içinde şimdi neolacak diyorsunuz ken di kendinze

Eve parayı neden koymuş almayacaksanız? Harcamanız için ayrıca para veriyor mUyduu?
Kasıtlı mi.sakladiniz

O kadar guzel tarif etmıssınız ki yasadıgım duyguları, şu an bende Boşanma surecındeyım, hukukı boyut devam ediyor, 8 aydır ayrıyım, ailemın yanındayım, cocuk yok,ben de ruyalarımda goruyorum ara ara kendisini, aılesını, gelgitlerım oluyor , bazen bogulacak gıbı oluyorum, bu belırsızlıkler kafamı kurcalıyor, coronadan dolayı ertelendı zaten davalar, artık bısey olsun ıstıyorım, netlessın ıstıyorum, kafamda otursun bıseyler ıstıyorum, artık Bı yükü sırtımda tasımak istemiyorum, ve en acısı da onun hıcbısey yapmaması canımı acıtıyor, sabrettıgım sadece bırgun onun köpekler gıbı pısman olması, aldatılan bı kadın olarak, Allah buyuktur

Tekrar geri dönmek veya davamdan vazgecmek ıcın degıl sadece o pısmanlıgını görmek istiyorum

Eve parayı neden koymuş almayacaksanız? Harcamanız için ayrıca para veriyor mUyduu?
Kasıtlı mi.sakladiniz
Şöyle eşim çalışmıyor durumları iyi babası kira parası veriyor o da büyük meblağı dolaba koymuştu yerini bende biliyordum iki defa aldım 100 lira ihtiyacım olduğu için sonra eşim ar ara parayı sayar ne kadar harcadım diye ben söyleyemedim aldığımı işte hatam burda oldu sonra parayı koydum yerine ikinci alışımda iki gün sonra koyacaktım avansım yatıcaktı elim yine saydı parayı ben korku mu dersiniz ne derseniz diyemedim sen mi aldın sen mi aldın deyince nutkum tutuldu diyemedim sonra çıktı yukarı sinirli bir şekilde arkasından çıktım sinirlenme ben aldım dedim ihtiyacım vardı yerine koyacaktım dedim ama nafile bağırdı çağırdı anlatamadım aradı ablasını babasını bana sen hırsızsın paramı çaldın söylemedin ama hırsızlık değildi niyetim o niyetle almadım dediğim halde sana nasıl güveneyim dedi bu hırsızlığı ailene de söylüceksim dedi ertesi gün beni aileme bıraktı sonrası uzadı işte bu aşamaya geldik

Valla bende eşimi çok sevdim.. Oda beni senelerce bırakamadı gitti geldi gitti geldi.. Bende onu bırakamadım şimdi yine bıraktı gitti boşanma aşamasındayım yenidoğan bebeğim ve 3 yaşında kızım var. Artık bu raddeden sonra bende bitirdim. Oda dava açacağını söyledi tamam dedim. İnsan seviyor evet ama yapılanlardan sonra bir soğuma geliyor. Bende üzülüyorum birde lohusa yım zor geçiyor ama inanıyorum atlatırız elbet. Allah hepimize huzur versin bunlarda vicdan

Allah yardımcınız olsun insan ne hayaller kuruyor evlenirken mutlu bir yuva huzur istiyor çok üzücü heleki çocuk ta varsa evlilik sadece içkisi yok kumarı yok diye bitmiyor işte ilgi sevgi incelik seviyeli konuşma bunlar olmadan da olmuyor işte

Valla benimki cNı sıkıldıkça gidiyor canı istedikçe geliyor

Beni aldatmadi ama benimkide hic cabalamiyor acikcasi insanin akli almiyor bende bisanma karari aldim canim bendede cocuk yok tabiki zor bi surec kolay degil ama atlaticaz siz cekismeli mi bosaniyorsunuz

Ya bu mu olay ne demek yaniii al noluyo ki bu mu bosanma ailenin yanina gitme sebebiniz cok yazik... sizdeki tek suc aldim dememeniz keske soyleseydiniz ilkte... kari kocasiniz ne var... birde benim yasadiklarimi duysaniz yok artik bunuda mi yapti dersiniz... bi anlik sinir nelere yol acmis herseyi bu surede iyi dusunun gercekten

İşte terk ediyor sonra geliyor yalvarıyor burda nasılsa affeden bir enayi var öyle oluyor tabi bu sondu o ayrı. Boşanıp kurtulacağım inş
Baska biri mi var ona mi gidiyor? Benimkide hatalari yapar ozur dilerdi simdi artik onuda yapmiyor ama o enayi yok direk net kararimi verdim ailesinede soyledim bosanicagimi

Beni aldatmadi ama benimkide hic cabalamiyor acikcasi insanin akli almiyor bende bisanma karari aldim canim bendede cocuk yok tabiki zor bi surec kolay degil ama atlaticaz siz cekismeli mi bosaniyorsunuz
Evet canım cekısmelı 31 yasındayım bende resmiyette 3 yıl, aynu evde 2,5 yıl evli kaldım hala bosanamadık ama tam olarak bitmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…