- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
-
- Konu Sahibi Coldlittleheart
Geçiyor o boşluk hissi. Ben kendim istemiştim ama yine de bir gelecek kaygısı oluyor insanın içinde şimdi neolacak diyorsunuz ken di kendinzeBen şu an boşanma aşamasındayım daha dava açmadı eşim ama bir boşlukta gibi hissediyorum kendimi garip bir duygu
Bir de düşünüyorum sürekli onu başka biriyle daha çok üzülüyorumGeçiyor o boşluk hissi. Ben kendim istemiştim ama yine de bir gelecek kaygısı oluyor insanın içinde şimdi neolacak diyorsunuz ken di kendinze
Iste bu sıkıntı kuzum. Ben düğününe gidip çeyrek takarım hissindeydim. Tabi o zaman çeyrek böyle pahalı değildi.Bir de düşünüyorum sürekli onu başka biriyle daha çok üzülüyorum
Ayrılmayı ben istemedim çünkü gerçekten eşimi seviyorum böyle olacağını hiç düşünmemiştimIste bu sıkıntı kuzum. Ben düğününe gidip çeyrek takarım hissindeydim. Tabi o zaman çeyrek böyle pahalı değildi.
Eve parayı neden koymuş almayacaksanız? Harcamanız için ayrıca para veriyor mUyduu?Şimdi bende anlatsam kızar mısınız Güler misiniz bilemiyorum bizim boşanma sebebimiz evdeki paradan aldım ve eşime söyleyemediğim için beni hırsızlıkla yalancılıkla suçladı hakaretler etti anlatamadım durumu sonra zaten bana hiç ihtiyacı olmadığını benim ona birley katamadığımı azıcık sevgim vardı o da yok artık diyince bir de üstüne evden de kovulunca süreç buralara geldi
O kadar guzel tarif etmıssınız ki yasadıgım duyguları, şu an bende Boşanma surecındeyım, hukukı boyut devam ediyor, 8 aydır ayrıyım, ailemın yanındayım, cocuk yok,ben de ruyalarımda goruyorum ara ara kendisini, aılesını, gelgitlerım oluyor , bazen bogulacak gıbı oluyorum, bu belırsızlıkler kafamı kurcalıyor, coronadan dolayı ertelendı zaten davalar, artık bısey olsun ıstıyorım, netlessın ıstıyorum, kafamda otursun bıseyler ıstıyorum, artık Bı yükü sırtımda tasımak istemiyorum, ve en acısı da onun hıcbısey yapmaması canımı acıtıyor, sabrettıgım sadece bırgun onun köpekler gıbı pısman olması, aldatılan bı kadın olarak, Allah buyukturAynen ben de oyleydim.. bir umut.. belki degisir, vazgecer diye bekledim ama o kararlı idi
Hemen tayin istedim ailemin yanina döndüm, istanbulu terkettim.
Cok bocaladim, bu duruma dustugum icin, kullanildigim icin. Ikizlerimle basettim ben.
Hepsi geciyor merak etme
Ama karsindaki seni sevseydi sahip cikardi, birakmazdi !
Sevgisinden suphe ettigim adamin yaninda saniye bile kalmam !
Bu kadar da gururluyumdur , arkama bakmam..
Ben de yaşadim ve atlattim. 1 yıla kalmaz geciyor sabret. Ben de cok agladim ,cok gordum ruyamda hakkini helal et dedigini..
Allah a havale ettim, bekliyorum sabır ile..
İnşallah bütün hemcinslerime aynı şeyi diliyorumAynen oyle o defteri kapattim artik hayatimin yeni bir donemi aciliyor insallah rabbim karsimiza iyi insanlar cikarsin... hepimiz biz kadinlar haediyoruz
Tekrar geri dönmek veya davamdan vazgecmek ıcın degıl sadece o pısmanlıgını görmek istiyorumO kadar guzel tarif etmıssınız ki yasadıgım duyguları, şu an bende Boşanma surecındeyım, hukukı boyut devam ediyor, 8 aydır ayrıyım, ailemın yanındayım, cocuk yok,ben de ruyalarımda goruyorum ara ara kendisini, aılesını, gelgitlerım oluyor , bazen bogulacak gıbı oluyorum, bu belırsızlıkler kafamı kurcalıyor, coronadan dolayı ertelendı zaten davalar, artık bısey olsun ıstıyorım, netlessın ıstıyorum, kafamda otursun bıseyler ıstıyorum, artık Bı yükü sırtımda tasımak istemiyorum, ve en acısı da onun hıcbısey yapmaması canımı acıtıyor, sabrettıgım sadece bırgun onun köpekler gıbı pısman olması, aldatılan bı kadın olarak, Allah buyuktur
Şöyle eşim çalışmıyor durumları iyi babası kira parası veriyor o da büyük meblağı dolaba koymuştu yerini bende biliyordum iki defa aldım 100 lira ihtiyacım olduğu için sonra eşim ar ara parayı sayar ne kadar harcadım diye ben söyleyemedim aldığımı işte hatam burda oldu sonra parayı koydum yerine ikinci alışımda iki gün sonra koyacaktım avansım yatıcaktı elim yine saydı parayı ben korku mu dersiniz ne derseniz diyemedim sen mi aldın sen mi aldın deyince nutkum tutuldu diyemedim sonra çıktı yukarı sinirli bir şekilde arkasından çıktım sinirlenme ben aldım dedim ihtiyacım vardı yerine koyacaktım dedim ama nafile bağırdı çağırdı anlatamadım aradı ablasını babasını bana sen hırsızsın paramı çaldın söylemedin ama hırsızlık değildi niyetim o niyetle almadım dediğim halde sana nasıl güveneyim dedi bu hırsızlığı ailene de söylüceksim dedi ertesi gün beni aileme bıraktı sonrası uzadı işte bu aşamaya geldikEve parayı neden koymuş almayacaksanız? Harcamanız için ayrıca para veriyor mUyduu?
Kasıtlı mi.sakladiniz
Valla bende eşimi çok sevdim.. Oda beni senelerce bırakamadı gitti geldi gitti geldi.. Bende onu bırakamadım şimdi yine bıraktı gitti boşanma aşamasındayım yenidoğan bebeğim ve 3 yaşında kızım var. Artık bu raddeden sonra bende bitirdim. Oda dava açacağını söyledi tamam dedim. İnsan seviyor evet ama yapılanlardan sonra bir soğuma geliyor. Bende üzülüyorum birde lohusa yım zor geçiyor ama inanıyorum atlatırız elbet. Allah hepimize huzur versin bunlarda vicdan
Valla benimki cNı sıkıldıkça gidiyor canı istedikçe geliyorAllah yardımcınız olsun insan ne hayaller kuruyor evlenirken mutlu bir yuva huzur istiyor çok üzücü heleki çocuk ta varsa evlilik sadece içkisi yok kumarı yok diye bitmiyor işte ilgi sevgi incelik seviyeli konuşma bunlar olmadan da olmuyor işte
O nasıl oluyor öyleValla benimki cNı sıkıldıkça gidiyor canı istedikçe geliyor
İşte terk ediyor sonra geliyor yalvarıyor burda nasılsa affeden bir enayi var öyle oluyorO nasıl oluyor öyle
Beni aldatmadi ama benimkide hic cabalamiyor acikcasi insanin akli almiyor bende bisanma karari aldim canim bendede cocuk yok tabiki zor bi surec kolay degil ama atlaticaz siz cekismeli mi bosaniyorsunuzO kadar guzel tarif etmıssınız ki yasadıgım duyguları, şu an bende Boşanma surecındeyım, hukukı boyut devam ediyor, 8 aydır ayrıyım, ailemın yanındayım, cocuk yok,ben de ruyalarımda goruyorum ara ara kendisini, aılesını, gelgitlerım oluyor , bazen bogulacak gıbı oluyorum, bu belırsızlıkler kafamı kurcalıyor, coronadan dolayı ertelendı zaten davalar, artık bısey olsun ıstıyorım, netlessın ıstıyorum, kafamda otursun bıseyler ıstıyorum, artık Bı yükü sırtımda tasımak istemiyorum, ve en acısı da onun hıcbısey yapmaması canımı acıtıyor, sabrettıgım sadece bırgun onun köpekler gıbı pısman olması, aldatılan bı kadın olarak, Allah buyuktur
Ya bu mu olay ne demek yaniii al noluyo ki bu mu bosanma ailenin yanina gitme sebebiniz cok yazik... sizdeki tek suc aldim dememeniz keske soyleseydiniz ilkte... kari kocasiniz ne var... birde benim yasadiklarimi duysaniz yok artik bunuda mi yapti dersiniz... bi anlik sinir nelere yol acmis herseyi bu surede iyi dusunun gercektenŞöyle eşim çalışmıyor durumları iyi babası kira parası veriyor o da büyük meblağı dolaba koymuştu yerini bende biliyordum iki defa aldım 100 lira ihtiyacım olduğu için sonra eşim ar ara parayı sayar ne kadar harcadım diye ben söyleyemedim aldığımı işte hatam burda oldu sonra parayı koydum yerine ikinci alışımda iki gün sonra koyacaktım avansım yatıcaktı elim yine saydı parayı ben korku mu dersiniz ne derseniz diyemedim sen mi aldın sen mi aldın deyince nutkum tutuldu diyemedim sonra çıktı yukarı sinirli bir şekilde arkasından çıktım sinirlenme ben aldım dedim ihtiyacım vardı yerine koyacaktım dedim ama nafile bağırdı çağırdı anlatamadım aradı ablasını babasını bana sen hırsızsın paramı çaldın söylemedin ama hırsızlık değildi niyetim o niyetle almadım dediğim halde sana nasıl güveneyim dedi bu hırsızlığı ailene de söylüceksim dedi ertesi gün beni aileme bıraktı sonrası uzadı işte bu aşamaya geldik
Sebepsiz yere terk etmiyordur çocuk gibi küsüp gidiyor sonra hiçbirşey yokmuş gibi dönüyor öyle miİşte terk ediyor sonra geliyor yalvarıyor burda nasılsa affeden bir enayi var öyle oluyortabi bu sondu o ayrı. Boşanıp kurtulacağım inş
Baska biri mi var ona mi gidiyor? Benimkide hatalari yapar ozur dilerdi simdi artik onuda yapmiyor ama o enayi yok direk net kararimi verdim ailesinede soyledim bosanicagimiİşte terk ediyor sonra geliyor yalvarıyor burda nasılsa affeden bir enayi var öyle oluyortabi bu sondu o ayrı. Boşanıp kurtulacağım inş
Evet canım cekısmelı 31 yasındayım bende resmiyette 3 yıl, aynu evde 2,5 yıl evli kaldım hala bosanamadık ama tam olarak bitmedıBeni aldatmadi ama benimkide hic cabalamiyor acikcasi insanin akli almiyor bende bisanma karari aldim canim bendede cocuk yok tabiki zor bi surec kolay degil ama atlaticaz siz cekismeli mi bosaniyorsunuz