- 15 Ekim 2016
- 6.795
- 12.279
- 248
Doğunca ne olur biliyor musun o çocukta zamanla babasın dan şiddet görürMerhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Benim neyim varda öyle diyosunuz benim anne olmak hakim degilmi benimde hayalim niye öyle diyosunuz tamam mutlu bı evliliğim yok ama bı çocuğum olucak çok ağladım bu mesajlara benim anne olmaya hakim yokmu? Buna cevap verin banaEn büyük hayalimi senin gibiler yaşıyor ya oyuzden uzgunumm
Ben gurursuz değilim ben savaşıyorum sadece siz gibiler savaşmak ne biliyor musunuzDoğunca ne olur biliyor musun o çocukta zamanla babasın dan şiddet görür
Ya hu ne gurursuz bir insansınız boşanın sizi istemiyor dayak mı seviyorsunuz
Hamile olduğunuzu duyunca güllerle kapıya mı dayanacak sandınız o diziler de olur
Herif şiddet yanlısı
Bu sekilde evet yok.Benim neyim varda öyle diyosunuz benim anne olmak hakim degilmi benimde hayalim niye öyle diyosunuz tamam mutlu bı evliliğim yok ama bı çocuğum olucak çok ağladım bu mesajlara benim anne olmaya hakim yokmu? Buna cevap verin bana
Benim neyim varda öyle diyosunuz benim anne olmak hakim degilmi benimde hayalim niye öyle diyosunuz tamam mutlu bı evliliğim yok ama bı çocuğum olucak çok ağladım bu mesajlara benim anne olmaya hakim yokmu? Buna cevap verin
Evet var ama doğru düzgün bir evlilik yap öyle doğur bu çocuk doğunca tek başına bakabilrcekmisin bu çocuğa yemek kıyafet verirsin tamm ama ruhunu doyura bilecek misin bu çocuk gelecekte ya psikopat yada senin gibi yanlış evlilik yapacak ben anne değilim belki olmuyacagim burda anne olanlar anlatır sana biz boşuna 3gunden beri laf anlatıyoruz ama senin dinliyecegin yokBenim neyim varda öyle diyosunuz benim anne olmak hakim degilmi benimde hayalim niye öyle diyosunuz tamam mutlu bı evliliğim yok ama bı çocuğum olucak çok ağladım bu mesajlara benim anne olmaya hakim yokmu? Buna cevap verin bana
Benim yaşım 35senikn gibi şiddet gören bir annem babam vardı ne yazikki 17 yaşımdan beri psikolojik hastalgim oldu ve hala tedavi görüyorum aklını başına al benim annem hala evli kaldigina pişman bu yazdıklarım ister uy ister uyma sen bilirsinBen gurursuz değilim ben savaşıyorum sadece siz gibiler savaşmak ne biliyor musunuz
Ya senin azıcık bile olsa düşünme, ileriyi görme plan yapma yetin yok mu ? 18 yaşında kaçtığın kişi de daha 20 yaşında çocuktu. Çocuk evlendi çocuk yaptı ne güzel dünya. Karşındakinde de azıcık olgunluk yok adam gençlik modunda hala sevgili falan yapıyor üstüne seni dövüyor baba olma kabiliyeti görüyor musun sen onda ????? Ne anne olma hakkından bahsediyorsun? İnsanlar normal şartlarda senin olduğun '20 yaşında' hala okulla uğraşıyor. Anne olacağın yaş illa 20 mi yani ? Ne var 25 26 27 yaşlarında anne olsan olmuyor mu ?Benim neyim varda öyle diyosunuz benim anne olmak hakim degilmi benimde hayalim niye öyle diyosunuz tamam mutlu bı evliliğim yok ama bı çocuğum olucak çok ağladım bu mesajlara benim anne olmaya hakim yokmu? Buna cevap verin bana
Boşuna laf söylüyoruz uymucak zaten dedikletimizeYa senin azıcık bile olsa düşünme, ileriyi görme plan yapma yetin yok mu ? 18 yaşında kaçtığın kişi de daha 20 yaşında çocuktu. Çocuk evlendi çocuk yaptı ne güzel dünya. Karşındakinde de azıcık olgunluk yok adam gençlik modunda hala sevgili falan yapıyor üstüne seni dövüyor baba olma kabiliyeti görüyor musun sen onda ????? Ne anne olma hakkından bahsediyorsun? İnsanlar normal şartlarda senin olduğun '20 yaşında' hala okulla uğraşıyor. Anne olacağın yaş illa 20 mi yani ? Ne var 25 26 27 yaşlarında anne olsan olmuyor mu ?
Gerizekalı misin bacım ? Adam seni meydan dayağına çekmiş sen hâlâ kendini kabul ettirme derdindesin.Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Bile isteye hamile kalmak için elinden geleni yapmadıysa bende bir şey bilmiyorum.Olan olmuş tabi de seni istemiyorum diyen adamla neden seviştin bacım hele bi söyle.
Bile isteye hamile kalmak için elinden geleni yapmadıysa bende bir şey bilmiyorum.
Konu açıp bide ultrason fotosu paylaşmışGerizekalı misin bacım ? Adam seni meydan dayağına çekmiş sen hâlâ kendini kabul ettirme derdindesin.
Sana şu an aşırı öfkelendimo çocuk sizin elinizde telef olurr.
İster inanın ister inanmayın bizim durumumuz kötü olduğu için ben ilaç kulaniyordum sonra 1 gün atmadım o günde ilişkiye girmiştik hamile kalmışım allahiniz aşkına 2 yıldır korundum ben siz nerden biliyorsunuz beni böyle lincleymeye hakkınız yokBile isteye hamile kalmak için elinden geleni yapmadıysa bende bir şey bilmiyorum.
Ya birazcık olsun hayatım boyunca ilk defa mutlu oldum tamam düzgün bı evliligimiz yok ama bende anne olarak mutlu oldumKonu açıp bide ultrason fotosu paylaşmış
Seviyorum ben o adamı sevdiğim adamla seviştim ve nikahlı eşimle ben bu çocuğu başkasından peydahlamisim gibi konuşmayalım lütfen babası beli anasi beliOlan olmuş tabi de seni istemiyorum diyen adamla neden seviştin bacım hele bi söyle.
Sen benimm yazdıklarımı oku aklı başında olsan linclemeyiz dogurucan insan sorumluluk alabileceğin bişey iki gun sonra atabilecegin bişey degilYa birazcık olsun hayatım boyunca ilk defa mutlu oldum tamam düzgün bı evliligimiz yok ama bende anne olarak mutlu oldum
Ben evladımı atmam ben kötü biri değilim merak etmeyinSen benimm yazdıklarımı oku aklı başında olsan linclemeyiz dogurucan insan sorumluluk alabileceğin bişey iki gun sonra atabilecegin bişey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?