Evet ama bebeği kulanmak değil amacım bebeğimi aldirmamakYa sen ne dediğini farkında misin?!
Ben ailemin evinde dursam bu ortam daha kötü Ora varsam orada burdan birazcikta olsa iyiYa bi kere de seksin, boşanmak isteyen de hamile oluvermesin. Olan olmuş, neyse.
Siz boşanma aşamasında falan değilsiniz, adam sizi boşamasın diye bebek yapmışsınız yoksa bizi istiyor musun dye sormazdınız. Gel dese yalın ayak koşacaksınız. Çocuğun hakkına girmeyin ortada aile yok.
Size şiddet uygulayan kişinin yanına tekrar mı dönmek istiyorsunuz hiç mi canızın kıymeti yok.Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Ben sadece danışmak istedimsiz iyi değilsiniz muhtemelen . Sizi döven adama neyin cabası bu . Bebegı sizden alamaz hangi mahkeme verecek ?
Niye dava açtın o zaman otursaydın dizini kırıpBen ailemin evinde dursam bu ortam daha kötü Ora varsam orada burdan birazcikta olsa iyi
Aldırmak istemiyorum asla aldırmam sadece bebeğimi benden almasindan korkuyorumSize şiddet uygulayan kişinin yanına tekrar mı dönmek istiyorsunuz hiç mi canızın kıymeti yok.
Bebeği sizden alamaz onu aklınıza dahi getirmeyin ama aldırmak istiyorsanız eş imzası şart.
Konuştuğu kızın onunde bana oc dedi gelmiyip ne yapicaktimNiye dava açtın o zaman otursaydın dizini kırıp
Bide aldatılıyorsun yani ona rağmen geri dönmek istiyorsun pekiKonuştuğu kızın onunde bana oc dedi gelmiyip ne yapicaktim
Tamam vermezler çocuğunuzu anneye muhtaç bebek babaya verilmez zatenBen sadece danışmak istedim
Bebeği istiyorum diyor seni istemiyorum diyorAdam seni istemiyorum diyor, seni istemeyeni sen niye isteyesin? Adam kontrole de gelmem diyor. İstese bebeği koşa koşa gelir.
Sen durumun farkında değil misin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?