Boşanma aşamasında gelgitler

Benim anlamadığım adam sacini kazirsam affederim seni dedi sen de tamam mı dedin ? Affetme lan diyemedin mi ? Adamın değişik fantezileri var 🤣 kapalısınız galiba yoksa böyle bir şeyi nasıl kabul edebilirsiniz ?
Bence affedemediğiniz kendinizsiniz. Başka bir gün başka biri de absürt bir şeyi şart koşsa kabul mu edeceksiniz?
Ekonomik özgürlügunuz varsa bosanin tabi

Ben sizi anlıyorum insan bazen yaptığı şeyleri kendi de hazmedemiyor nasıl kabullendim diye birkaç ay zorluk çekebilirsiniz ama bir ömür çekmekten her türlü iyidir ve ömür bir tane
Önce boşanma sonra tazminat davası açmanız lazım içinizin soğuması için.
Yaptığı şeyi de mahkemede kanıtlayabilirsiniz buna güç bulabilir misiniz bilmiyorum ama içiniz rahatlar diye düşünüyorum tabi adam tehlikeli biri değilse bir yandan da öyle görünüyor
Aileniz arkadaşınız birilerinin size destek olması yanınızda durması lazım çalışmanız lazım hayata bağlanmanız lazım çocuklar birkaç seneye kendi yollarına gidecek, siz yine o psikopatla kalacaksınız
Yani yanlış yoldan ne zaman dönersiniz o zaman kâr
Çok üzüldüm durumunuza
Çalışıyorum gücüm var aslında içten içe o da boşanmak istiyor tehlikeli biri de değil. Ama bu kadar kötü olabilecek o kadar çizgiyi aşabilecek biri. Şu anda o da acı çekiyor bir kenarda ağlıyor. Çünkü bağımlılık dediğim gibi bizimki kaç yıllık evlilik bir de. Ama bir araya geldiğimizde bir şeyler oldurmaya çalıştığımızda olmuyor ne Benim kendime ne onun bana saygısı kalmadı yaşananları unutmuş gibi devam edemiyoruz. Ben dünyanın ilacını kullanıyorum hatta zanas alıyorum yine bana mısın demiyor. İlişkiyi bitirmezsem çok fazla bedel ödemeliyim hem onurum hem sağlığım. Ama inanın bu acıya dayanamıyorum nasıl bir şey bu ilişki bağımlılığı diye bir şey varmış ve inanın bana öyle böyle bir şey değil. Destekleriniz için teşekkür ederim biraz güç buldum sabah sabah
AdChoices
ADVERTISING​
Benim anlamadığım adam sacini kazirsam affederim seni dedi sen de tamam mı dedin ? Affetme lan diyemedin mi ? Adamın değişik fantezileri var 🤣 kapalısınız galiba yoksa böyle bir şeyi nasıl kabul edebilirsiniz ?
Bence affedemediğiniz kendinizsiniz. Başka bir gün başka biri de absürt bir şeyi şart koşsa kabul mu edeceksiniz?
Ekonomik özgürlügunuz varsa bosanin tabi
Evet olayın bir de o boyutu var. Affetmezsen affetme diyemedim. Değişik bir korku bendeki ben inanamadım hem de izin verdim. Kendimi de affedemiyorum tabii. Yani bu çok garip bir durum yaşananlar anlamlandıramıyorum da anlamı yok çünkü. Zaten onun sapkınlıkları da benim korkularımdan besleniyor bence. Diyetimi ödedim aklımca öyle hissettim kendimi . Ve o an ona dönüp sen şu an evliliğin bitti farkında mısın dedim. Hala bu saçmala devam ettiriyoruz ikimiz de bitmesi gerektiğini biliyoruz ve sadece biraz daha sabretmem lazım duruşma gününe kadar psikolojik destek de alıyorum

Çalışıyorum gücüm var aslında içten içe o da boşanmak istiyor tehlikeli biri de değil. Ama bu kadar kötü olabilecek o kadar çizgiyi aşabilecek biri. Şu anda o da acı çekiyor bir kenarda ağlıyor. Çünkü bağımlılık dediğim gibi bizimki kaç yıllık evlilik bir de. Ama bir araya geldiğimizde bir şeyler oldurmaya çalıştığımızda olmuyor ne Benim kendime ne onun bana saygısı kalmadı yaşananları unutmuş gibi devam edemiyoruz. Ben dünyanın ilacını kullanıyorum hatta zanas alıyorum yine bana mısın demiyor. İlişkiyi bitirmezsem çok fazla bedel ödemeliyim hem onurum hem sağlığım. Ama inanın bu acıya dayanamıyorum nasıl bir şey bu ilişki bağımlılığı diye bir şey varmış ve inanın bana öyle böyle bir şey değil. Destekleriniz için teşekkür ederim biraz güç buldum sabah sabah
AdChoices
ADVERTISING​

Evet olayın bir de o boyutu var. Affetmezsen affetme diyemedim. Değişik bir korku bendeki ben inanamadım hem de izin verdim. Kendimi de affedemiyorum tabii. Yani bu çok garip bir durum yaşananlar anlamlandıramıyorum da anlamı yok çünkü. Zaten onun sapkınlıkları da benim korkularımdan besleniyor bence. Diyetimi ödedim aklımca öyle hissettim kendimi . Ve o an ona dönüp sen şu an evliliğin bitti farkında mısın dedim. Hala bu saçmala devam ettiriyoruz ikimiz de bitmesi gerektiğini biliyoruz ve sadece biraz daha sabretmem lazım duruşma gününe kadar psikolojik destek de alıyorum
Diyet mi ödediniz ? Sizin gerçekten ciddi psikolojik sorunlarınız var . Neyin diyeti sacmalamayin. Mal herif ya psikopatin teki

Diyet mi ödediniz ? Sizin gerçekten ciddi psikolojik sorunlarınız var . Neyin diyeti sacmalamayin. Mal herif ya psikopatin teki
Evet psikolojik sorunlarım var psikolojik sorunları olan acizsin birine ya da bir çocuğa böyle bir şey yapmanın ve bir ceza vermenin mantığı olabilir mi. Ben acizliğimin soğutma pasiflimin farkındayım ama bu kötülüğü hazmedemiyorum. Zaten kendimi suçladığım için duygularım karmakarışık. Ben bu kadar aciz olmasaydım bunların hiçbirini yapamazdı bana biliyorum onun içindeki bütün saçmalıklarını ortaya çıkması Benim pasifliğim yüzünden

Çocuklarınız kaç yaşında? Bu süreci psikolog eşliğinde yürütmenizi öneririm. Boşanmaktan vazgeçip denediniz olmamış. Tekrardan denemek bir şey değiştirmez ne yazıkki. Bu evlilik ikinizi de mutsuz etmeye devam eder. Ayrıca çocuklar da olumsuz etkilenir. Anne ve babanın ayrı ama mutlu olduğu bir hayat daha sağlıklı olur herkes için. Bundan sonraki hayatınız çocuklarınızla beraber mutlu, huzurlu geçer inşallah. Boşanma sürecinde kolaylıklar dilerim 🌸 Allah kalbinize ferahlık versin 🤲🏻
Amin amin Güzel dilekleriniz için inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım kolaylaştırsın dua edin ne olur öyle saçmalıyorum ki Allah'ım elimden tutup kaldırsın

Hepimiz bu hayatta kendimizce zor şeyler yaşıyor. Psikolojik sorunlardan sorunlara, travmalardan travmalara koşup duruyoruz. Bazı kadınlar ki onlar güçlü olanlar, kendilerini tüketmeden olmayacağını anladığında evliliği şak diye bitirebiliyor. Bazılarıda sizin gibi benim gibi önce kendisiyle olan savaşını bitirmeden ne evliliğini nede hayatını bitirebiliyor. Yapmanız gerekeni biliyorsunuz, yapabileceğinizi biliyorsunuz, yeniden başlayabileceğinizi biliyorsunuz ama yine de dibini sıyırmadan bırakmıyorsunuz. Bir güç sizi orada tutuyor gibi.. ama yapmayın. Bir insan daha ne kadar tükenebilir??
Hiçbir çocuk anne babasının boşanmasını istemez bende çocukken istemedim ama şimdi diyorum ki keşke bizi dinlemeyip boşasaymış babamı annem. Bende böylece güçsüzlüğü değil güçlü olmayı öğrenirdim. Oda bunca çileyi derdi çeknezdi..
Yolunuzdan dönmeyin.. yuvayı yapmak kolay yıkmak zor ama zaten bir yuva kalmamış gönlünüzde.. açın gönlünüzün kapılarını bahar dolsun içeri. Tam zamanı

Eşimin yaptığı şeyi anlatmaya artık dilim varmıyor inanın. O kadar gurursuz bir insan değilim. Bu olayı yaptığı anda boşanma kararı aldım. Ama başaramadım. Kafamda normalleştirmek istedim yaptığını. Ama karmakarışık oldum sonra. Şu anda eşim bana çok iyi ve çok üzgün. Ama geri barışsam yine kendime saygım kalmadığını hissedeceğim ve onun bana duyduğu kin iyice artmış olacak ve baskısı artacak.
Kasım 2024 te eşim onu ailesi, kardeşi ve kardesinin eşinin yanında eleştirdiğim için bana çok kızdı. Bunu takıntı yaptı ve sen beni aşağıladın. Seni asla affedemem dedi. Bir şartla affedeceğini söyledi saçımı kazırsa. Ve saçımı kazıyınca bana dersimi vereceğini düşündü. Önce dehşete düştüm ama sonra izin verdim çaresiz bir şaşkınlıkla. Sonrasında kabullenemedim tabii. Şu anda çok kötüyüm. Karmakarışık oldum. Şu anda iletişimimiz çok iyi ama biliyorum ki geri birleşsek yine zorbalik yapacak. Ve herşeyden önce ben yine gurursuz e onursuz muyum diye diye kendimi yiyeceğim. Ama şu an hiç sağlıklı ve dirençli hissetmiyorum. Doğru düzgün yazamiyorum bile düşünün gerisini.oyle bir araf öyle bir çıkmaz ki
Eşiniz normal değil. Bugün saçını kazı barışalım diyen yarın kolunu kes barışalıma döner.
Bazı evliliklerde çocuklar boşanmış ebeveynle daha mutlu olur. Küçük jestler sizi kandırmasın lütfen.

Evet psikolojik sorunlarım var psikolojik sorunları olan acizsin birine ya da bir çocuğa böyle bir şey yapmanın ve bir ceza vermenin mantığı olabilir mi. Ben acizliğimin soğutma pasiflimin farkındayım ama bu kötülüğü hazmedemiyorum. Zaten kendimi suçladığım için duygularım karmakarışık. Ben bu kadar aciz olmasaydım bunların hiçbirini yapamazdı bana biliyorum onun içindeki bütün saçmalıklarını ortaya çıkması Benim pasifliğim yüzünden
Lütfen güçlü olun 🙏🏻 güçlenin ayağa kalkın. Çocuklarınız sizi güçsüz hatırlamasin. Umarım bu saçmaliga çocuklar şahit olmamıştır

Hepimiz bu hayatta kendimizce zor şeyler yaşıyor. Psikolojik sorunlardan sorunlara, travmalardan travmalara koşup duruyoruz. Bazı kadınlar ki onlar güçlü olanlar, kendilerini tüketmeden olmayacağını anladığında evliliği şak diye bitirebiliyor. Bazılarıda sizin gibi benim gibi önce kendisiyle olan savaşını bitirmeden ne evliliğini nede hayatını bitirebiliyor. Yapmanız gerekeni biliyorsunuz, yapabileceğinizi biliyorsunuz, yeniden başlayabileceğinizi biliyorsunuz ama yine de dibini sıyırmadan bırakmıyorsunuz. Bir güç sizi orada tutuyor gibi.. ama yapmayın. Bir insan daha ne kadar tükenebilir??
Hiçbir çocuk anne babasının boşanmasını istemez bende çocukken istemedim ama şimdi diyorum ki keşke bizi dinlemeyip boşasaymış babamı annem. Bende böylece güçsüzlüğü değil güçlü olmayı öğrenirdim. Oda bunca çileyi derdi çeknezdi..
Yolunuzdan dönmeyin.. yuvayı yapmak kolay yıkmak zor ama zaten bir yuva kalmamış gönlünüzde.. açın gönlünüzün kapılarını bahar dolsun içeri. Tam zamanı
Oh teşekkür ederim ne güzel söylediniz. Aynen neden dibine sıyırmaya çalışıyorum daha ne bekliyorum zaten çok beni aşağı çekmiş bir ilişki. Zaten dünya kadar probleminiz var bu evliliğin beni dibe çektiği bir gerçek. bu evlilikten kurtulma hayalleri kurduğum da çok oldu. Ama şimdi salınıma girdim vesveseye düştüm. Umarım başarabilirim bitirmeye Allah'ım bana güç versin
Lütfen güçlü olun 🙏🏻 güçlenin ayağa kalkın. Çocuklarınız sizi güçsüz hatırlamasin. Umarım bu saçmaliga çocuklar şahit olmamıştır
Çocuklar şahit olmadı onlara da zaten net bir şekilde anlatamadım. o yüzden onlar da ne yaşandığının farkında değiller. Babalarından saçımı kesmesini istemişim o da kesmiş ben de beğenmemişim gibi bir olay falan zannediyorlar. Anlatmaya dilim varmıyor bunları onlara anlatmak da istemiyorum. Normalde babalarını severler korkmazlar falan ondan evde genel olarak huzursuz bir hava hakim değil. ama onun karanlık yönlerini ben biliyorum sadece ben şahit oluyorum

Oh teşekkür ederim ne güzel söylediniz. Aynen neden dibine sıyırmaya çalışıyorum daha ne bekliyorum zaten çok beni aşağı çekmiş bir ilişki. Zaten dünya kadar probleminiz var bu evliliğin beni dibe çektiği bir gerçek. bu evlilikten kurtulma hayalleri kurduğum da çok oldu. Ama şimdi salınıma girdim vesveseye düştüm. Umarım başarabilirim bitirmeye Allah'ım bana güç versin
bu öğretilmiş çaresizlik. aileden gelen travmaların desteklemesi sonucu oluyor malesef. bizim geçliğimizde çocukluğumuzda mantık 'aman evladım seni mutsuz ederse gururunu kırarsa dön gel baba evine' değildi ki. Gelinliğinle girdiğin evden kefenle çıkardın, dövmüyor sövmüyor kapıya atmıyorsa evlilik bitmezdi hatta dövüp söverse de bitmezdi. Biz bunlarla büyüdük. Sonra birde çocuklarım için dramında yoğurulmuşluğumuz var.. var da var daha hangi birini sayayım size..
endişeniz çok normal.. korkmanız geri adım atmak istemeniz her yolu denedim mi acaba doğru mu yapıyorum diye düşünmeniz eleyip tartmanız.. hepsi doğal süreç.. ama sona gelmişsiniz. mutlu olacağınıza odaklanın. kimse mutsuz olduğu bir evliliğe saplanıp sıkışıp kalmamalı..

Çoluk çocuğu aç bırakacak seviyede cimri adama mı aşıksınız? Kaç defa yazmışsınız, çocukların yediği içtiği problem oldu diye. Yarın kızınıza ders vermek için onun da saçını kazımak isteyebilir. Böyle adamın çocukların etrafında işi ne? Yani ben okurken yer yarılsa da içine girsem oldum. Bu işkence, hapishanede yapıyorlar böyle şeyleri. Devamlı depresyon düşük mod halindesiniz. Bu adamla ilgili kaç defa konu açmışsınız. Bari bu sefer kararlı olun. Başarılı akıllı çocuklarınız var, bu ortamda iyi sağlıklı kalabilmişler. Lütfen elli tane bahane sıralamayın derhal ayrılın bu yaratıktan. İnsan düşmanına yapmaz yapamaz bunu. Kimbilir ne şeytanlıklar ne karanlıklar saklı içinde. Çocuklarınızı uzak tutun bundan.

Çocuklar şahit olmadı onlara da zaten net bir şekilde anlatamadım. o yüzden onlar da ne yaşandığının farkında değiller. Babalarından saçımı kesmesini istemişim o da kesmiş ben de beğenmemişim gibi bir olay falan zannediyorlar. Anlatmaya dilim varmıyor bunları onlara anlatmak da istemiyorum. Normalde babalarını severler korkmazlar falan ondan evde genel olarak huzursuz bir hava hakim değil. ama onun karanlık yönlerini ben biliyorum sadece ben şahit oluyorum
Yukarıda da söylemişsiniz, eşimin başka karanlık tarafları da var, söylemleri vs diye. Nedir onlar?

Ablacım bu psikopat aşağılık herifin teki, Allah korusun sizi i.tihara bile sürükler
Canınızın hiç mi kıymeti yok çocuklarım zombiye döndü diyorsunuz neyi bekliyorsunuz ayrılmak için
Normal hiç bir insanın aklına karısının saçını kazımak gelmez gelemez bu ileri seviye bir ruh hastalığı
Benim kanım dondu ve inanılmaz rahatsız oldum, siz belli ki sağlıklı düşünemiyorsunuz iyi ki buraya yazdınız
yazılanları dikkate alın lütfen bir an önce uzaklaştırın kendinizden ve çocuklarınızdan lütfen.

Back
X