Boşanma aşamasında barışma

Kızlar ben bugün anlamam gereken her şeyi yeterince anladım. Siz haklı çıktınız her kelimenizde. Ben bu adama daha boşu boşuna belki deyip güvenmişim. Yuvamı kurtarmak istiyorum deyişine inanmışım. Dedim hani belki iş bu kadar ciddi olunca mahkemeye intikal edince pişman olmuştur anlamıştır kaybetme korkusu yaşamıştır dedim ama yok. Bana bu avukat ücretini düşüneceğini söylemişti ya bugün konuştuk adam paradan sonra 360 derece değişmiş zaten o yuvamı kurtarmak istiyorum diyen adam kaybolmuş sanki . Bana diyor ki ben o parayı ödemem zoruma gider bedavaya 10 bin ödemek yuvamızı kurtarmak istiyosak herkes taşın altına elini koyacak diyor ama giden babamın parası olacak onlardan hiçbir şey gitmeyecek ve dönsemde tüm bunların acısını daha kötü çıkaracak eminim. Avukata o kadar para verilir mi dolandırmış sizi diyor bide . Benden anca 4 bin tl çıkar başkada veremem diyor. Ben de salağım ya dava sonunda kazanacağım o kadar parayı tepip 4 bine gidip daha da onun kahrını çekeceğim. Bide bana diyor ki sen 10 bin için yuvanı yıkmayı göze alıyosun demekki diyor. Olay 10 bin değil beni gerçekten isteyip istememesiydi. İsteyen adamın gözü görmezdi o parayı çünkü. Abisine borcu vardı bileziği bozdu verdi. Akrabasına borcu vardı bileziği bozdu verdi. Küçük altınlarla 9 bin tllik kredi kartını kapattı geri kalan bilezikleri sattı arabaya verdi. Setimle kolyemi çocuğun doğum masraflarına bozdurdu. Bende dedim senin abine olan borcun borçtu da benim babama olan borcum borç değil mi. Bana diyorki çalış öde o zaman. Dedim tamam ya ben bir şey istemiyorum beni bu saatten sonra ama sorma mesaj bile atma şikayet ederim dedim uzaklaştırması var çünkü. Kimseyide ara bulmak için yollama kapıma kovarım dedim. Çocuğuda görmek için gelme mahkemenin belirleği günlerde görürsün duruşma olana kadar da çocuk deme bana dedim. He he dedi kapattık. İyiki davamı çekmemişim iyikii aileme rest çekip dönmemişim. Dönseymişim daha beter olacakmış. Dediğiniz gibi adam avukat ücretini bilmeden önce sırf altınları falan ödememek için barışmak istemiş. Avukat ücretini duyunca böyle yapan adamdan da hayır gelmez. Allahıma şükürler olsun ki içime bi ferahlık geldi. Sizlere de çok teşekkür ederim

Ben böyle adam görmedim. 10 binden kaçıyordu, ama şimdi 130 bin bayılacak. Bu bile evlenecek kadın bulmuş, çoluk çocuğa karışmış hey Allah' ım.

Yuh artık.Adam resmen sizin altınları çevresine harcamış.Utanmadan bir de 10bini ödemem diyor.Sakin davayı geri cekmeyin

Yuh artık.Adam resmen sizin altınları çevresine harcamış.Utanmadan bir de 10bini ödemem diyor.Sakin davayı geri cekmeyin
Konu sahibinin babası ödesin diye bakıyormuş herif. Kendi ailesini hiç karıştırmıyor para mevzularına.

Gercek yüzünü göstermis iste. Neyse ki güvenip geri cekmemissin davanı. Gercekten bir kadın kolay kolay baba evine dönmez, dava açmaz. Demekki ilk verdigin karar dogruymus. Hakkında hayırlısı olsun canm

Sonu güzel olmuş bence.
Ve en doğrusu olmuş. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz. Adamın ise işi zor o aileyle. Siz mutluluğu bulursunuz da . O bulama gibi. Iyi de olur☺
O adam o kafada kaldığı sürece zor mutlu olması.

Kızlar merhaba. Hani ben en son ödemeyeceğim sadece 4 bin tl öderim deyince beni bir daha arama sorma falan tarzında konuşup kapatmıştım ya o gün sabah 5.15 te bana iki tane şarkı göndermiş duygusal. Ben hiç bir şey yapmadım. Bir gün geçti aradan dün gece mesaj attım bana neden o şarkıları gönderdin diye farkında değildim kusura bakma yazmış. Neden değildin dedim öyle yanlışlıkla oldu yazmış. Bu ne demek ya Allah aşkına insan yanlışlıkla youtubedeki şarkının ekran resmini çekip bana gönderir mi hemde iki tane birini 5.15 te birini 5.25 te.

Sarhoşmuş,hatirlamiyorÇok bir mana yüklemeyin Siz de.Boş yere mesaj atmayın kafanızı karıştırmaya çalışıyor belliki

Blöfleri, ucuz numaraları tutmadı, vicdanınıza oynamaya başladı. Ağlayıp sızlayıp acındırma olayına geçti. Güçlü olun, iki yaldızlı söze kanmayın lütfen.

Blöf yapsa acıtasyona geçmiş olsa farkında değildim yanlışlıkla oldu demezdi bence. Atmak istedim o an içimden öyle geldi tarzında konuşurdu. Yanlışlıkla olmadığı kesin değil mi sizce de bilerek yapılan bir şey değil mi bu. Gerçekten dengesiz bir insan. 3-4 gün önce yuvamızı kurtaralım çocuğumuz var seni kokunu özledim deyip sonra böyle yapmasını anlamıyorum gerçekten.

Konunuzu okuduktan sonra hâlâ emin olmadığınızı ve bir şekilde tekrar barışacağınızı düşünüyorum. Kandırılmaya müsait bir profil çizildi gözümde.
Tam kararlı oluyorum ama bir şekilde aklımı karıştırıyor acaba gerçekten böyle mi düşünüyor diyorum kendimce. Gerçekten pişman mı diyorum sonra bir bakıyorum tam tersi davranıyor. Benimde dengemi bozdu anlam veremiyorum ne yapmaya çalışıyor. En son konuştuğumuzda artık bittin benim için arama sorma numaramı da değiştireceğim bundan sonra mahkemede görüşürüz dedim tamam elinden geleni ardına koyma hatta hattını yarın ben kapattırcam dedi. Ne ha kapattırdı ne bişey üstüne üstlük bu konuşmadan sonra bana sabahın 5 inde şarkı yolluyor onuda yanlışlıkla diyor farkında değildim diyor

Siz bu adamla barisacaksiniz malesef.Çok yumuşak gördüm sizi.Eğer barışırsanız ailenizi bir daha arkanızda bulamayabilirsiniz.Arti altınlar için de hakkınız olmayacakmış.Acaba biraz akıllıca mı davransanız.İletişime geçmeyin sizi manipüle etmeye çalışıyor adam.Siz de hala yaptıklarını anlamlandirmaya çalışıyorsunuz.Hala oldurmaya çalışıyorsunuz.Bırakın inceldiği yerden kopsun yahu.Sonrasinda tekrar pişman olacaksınız yoksa.

Bunu yazmam uyelerde bilir hep terapi alin onuda yap buni yap derim olmazsa hayirlisi yazarim ama sana yazacam
BOSAN
Alacagini al davani gor seven adam yuvasini kurtarmak isteyen adam 10 bini gormez kizmaz huya gider
Zaten niyeti varsada bosandiktan sonrada barisirsiniz GERI DONME

ama siz de hattımı kapatacağım deyip kapatmamışsınız aynı davranışları siz de yapıyorsunuz?

Ödenecek 130 binlik tazminat var, şarkı da gönderir, özledim de der. Azıcık bir para olayı çıkınca gerçek yüzünü gösteriyor işte. İçinizden sevgisinin gerçek olmasını, sizi sevmesini, düzeninizin bozulmamasını istiyorsunuz ama burdan görünen eşinizin çok bencil olması. Bugün affedip başa dönerseniz haklarınızı da kaybedeceksiniz, avukatınızın önerdiği şeyi kabul edeceğini sanmıyorum. Umarım doğru kararı verirsiniz

Canım önce boşanınca 100bin 150bin tazminat almak için çok çok ağor şeyler yaşamış olman gerek ve eşin maddi durumunun çok iyi olması. Dışında mal bölüşümüyse bilmem. Birilerinin gazına gelip şöyle para alacam felan derken dava sonunda eşit kusurlu çıkıp hiç tazminat alamamakda var.

10 bini eşin ödemesi gerek bir şekilde barışmak istiyorsa. Ancak senet imzalat felan böylede aile yürümez bence.

Kendine yediremiyor şu saatten sonra. Ama kararsız, tam ayağınıza kapanacak, ne var ki erkekliğe de b.k sürdürmüyor. Bu adamın derdi her türlü siz değilsiniz. Derdi cebinden çıkıp cebinize girecek parası.

Ablacım hala mı yaa... Adam sizin için, evliliğiniz için 10bini bile gözden çıkaramıyor hala mı kararsızlık ya... Kusura bakmayın da dönerseniz başınıza gelecekleri hak etmiş oluyorsunuz ki döneceksiniz belli. Adamın derdi parası, siz de gelmiş buraya yok şarkı attı yanlışlıkla mı attı ne yapıyor bilmem ne.
Bilerek atsa ne yanlışlıkla atsa ne..
şarkı ne yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…