Boşanma aşamasında barışma

Affedecek olmanız gerçekten eşinizin pişman olduğunu hissetmenizden mi?
3 aylık bebeğinizle boşanma davası açmanız demek artık canınıza tak etmiş demek.
Bir insan da bu kadar kısa sürede ne kadar değişir muamma.
Bence avukatınızı dinleyin. Zaten değişmiş ve düzeltmek istiyorsa birşeyleri hem kabul eder hem de belki böyle birşeye gerek bile kalmaz.

Ben boşanma davasındanvazgectim ve 1 yıl içinde yine aynı seyleri yaşadık ilkinde elimde belgeler vardı yaptıklarını ispat edeceğim ama simdi elimde hic bisey yok ve eski şeyleride kullanma hakkım yok cok pisman oldum vazgectigime ikinci şansı verdigime maddi olarak bi kaybın olacağını sanmıyorum ama davadan vazgecme konusunda iyi düşün hakkında hayırlısı neyse o olsun
Ama huylu huyundan vazgeçmez

İşin hukuki kısmını bilmiyorum ama burda okumuştum. Kadın boşanma davası açmış, yüklü bir tazminat talep etmiş. (kazanacağı da belliymiş) kocası tekrar barışmaya ikna etmiş. Kadın davayı çekmiş eşiyle barışmışlar ama adam yine aynı adam. Bir kaç ay sonra kadın tekrar dava açtığında tüm haklarını kaybetmiş ve elde sıfırla boşanmış. Kocası ilk baştan planlı davranmış. Açılan bir konuya yazılan yorumda okumuştum. O zaman öğrenmiştim böyle bir olayı. Siz de dikkat edin. Düşünüp mantıklı hareket edin.

Hepinizin mesajını teker teker okudum. Hepinize vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim ben zaten 2 senelik evliyim maddi manevi tazminattan alacağım en fazla 20-25 bin civarı. Onda değilim ben pek ama ziynet konusunda tereddütlerim var çünkü düğünde takılan küçük altınlara kadar bütün takımı ödemesi gerekecek oda en az 130 bin tl falan. Ben boşanma davasından vazgeçtiğimde ziynet davasından da vazgeçmiş olacağım ve tekrar boşanmak istediğimde ilerde bir gün ziynet davası açma hakkımda kalmayacakmış. Avukatım o yüzden senet imzalasın belirtelim yanında da “bu senet şu şu olaylar yaşandığında tekrar boşanma davası açıldığı taktirde geçerli olacaktır. “ diye dedi.

Altınlar duruyor mu satıldı mi?Eğer satıldıysa ihtiyacımız için harcadık dese de alabilir misiniz?Avukatınız kesin alırız diyor mu?

Altınlar duruyor mu satıldı mi?Eğer satıldıysa ihtiyacımız için harcadık dese de alabilir misiniz?Avukatınız kesin alırız diyor mu?
Altınlar satıldı bir kısmı ile borcunu ödedi bir kısmı ile arabaya peşinat verdi. Benimle ilgili bir şeyde kullanılmadı hiç. Avukat hepsini bugünki değeri ile alırız dedi. Düğündeki takı görüntülerini istedi. Bilir kişiye gidecek

Aılesı yuzunden aılesı evlılıgınıze karıstıgı ıcın degıl, kocan karistirdıgı ıcın Bosanma asamasındasınız.. Yani kocan yuzunden.

En fazla bir ay karısmayacaklar, sonra gene aynı.
Çok haklısınız ama eğer bu senede imza atmayı kabul ederse karıştırmayacaktır diye düşünüyorum. Onları karıştırıp tekrar kötü olursak bu senet gelecek hep aklına

yanlış bilmiyorsam o bir süre için geçerli.
yani evlilik suresince değil bir kac sene acamazsin dava evet diye biliyorum.

ayrıca sen daha barismadan tekrar bosanmayi düşünüyorsun..tuhaf.

Aklı başında birine benziyorsunuz. Davadan vazgeçmeyin sakın. Sizin avukatınızın verdiği akılları onunkide veriyordur. Haklarınızı kaybedin diye planlanmış bir barışma olabilir.

Çok haklısınız ama eğer bu senede imza atmayı kabul ederse karıştırmayacaktır diye düşünüyorum. Onları karıştırıp tekrar kötü olursak bu senet gelecek hep aklına
Esin seneti kabul etmeyecek ıcımdekı ses oyle diyor, zaten sende etmeyeceğini dusundugun ıcın actın bu konuyu.
Aslında ıcten ıce biliyorsun hıcbısey degısmeyecek.
Velev ki degıstı, en fazla 1 ay.
Sonrası gene karanlık.

Su hayatta ogrendıgım tek bir sey var kendimde dahilim buna, ınsanlar Degısmez.
Kocana senet konusunu actıktan Sonra buraya sonucu yazarsan sevinirim.

Bence vazgeçmeyin
Avukatı dinleyip senet imzalama şartını da koyun
Masraftan kaçmak değilse amaç kabul edecektir.

Bilmiyorum bu olay zaten gerçekten barışmak isteyip istemediğini belirleyecek. Sonuçta şuan boşansakta tazminat ve ziynet için senetle aynı miktarı ödeyecek kabul etsede etmese de para çıkacak ondan yani. Ama kabul etmesi beni sevdiğini istediğini gösterecek ve senet o zaman sadece tekrar boşanmalık olduğumuzda devreye girecek. Ama kabul etmemesi hem yuvasının yıkılmasına hemde bu parayı hemen ödemesini gerektirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…