Yok kuzum be iş boşanmaya gelince bunların gözü birşey görmüyorOlması gerekeni söyledim o nasıl davranır bilemiyorum tabi
Altınlar duruyor mu satıldı mi?Eğer satıldıysa ihtiyacımız için harcadık dese de alabilir misiniz?Avukatınız kesin alırız diyor mu?Hepinizin mesajını teker teker okudum. Hepinize vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim ben zaten 2 senelik evliyim maddi manevi tazminattan alacağım en fazla 20-25 bin civarı. Onda değilim ben pek ama ziynet konusunda tereddütlerim var çünkü düğünde takılan küçük altınlara kadar bütün takımı ödemesi gerekecek oda en az 130 bin tl falan. Ben boşanma davasından vazgeçtiğimde ziynet davasından da vazgeçmiş olacağım ve tekrar boşanmak istediğimde ilerde bir gün ziynet davası açma hakkımda kalmayacakmış. Avukatım o yüzden senet imzalasın belirtelim yanında da “bu senet şu şu olaylar yaşandığında tekrar boşanma davası açıldığı taktirde geçerli olacaktır. “ diye dedi.
Altınlar satıldı bir kısmı ile borcunu ödedi bir kısmı ile arabaya peşinat verdi. Benimle ilgili bir şeyde kullanılmadı hiç. Avukat hepsini bugünki değeri ile alırız dedi. Düğündeki takı görüntülerini istedi. Bilir kişiye gidecekAltınlar duruyor mu satıldı mi?Eğer satıldıysa ihtiyacımız için harcadık dese de alabilir misiniz?Avukatınız kesin alırız diyor mu?
Çok haklısınız ama eğer bu senede imza atmayı kabul ederse karıştırmayacaktır diye düşünüyorum. Onları karıştırıp tekrar kötü olursak bu senet gelecek hep aklınaAılesı yuzunden aılesı evlılıgınıze karıstıgı ıcın degıl, kocan karistirdıgı ıcın Bosanma asamasındasınız.. Yani kocan yuzunden.
En fazla bir ay karısmayacaklar, sonra gene aynı.
Mehir olarak bir bilezik istemiştim. Ama konu bu değil ki. Şimdi davadan vazgeçersem bir daha boşanmalık olursak şuanki talep ettiğim hakları talep edemeyeceğim. Bu yüzden de avukat senet imzalasın madur olmaman adına bir daha boşanmalık olursanız senedi işleme koyabilirsin dedi.
Aklı başında birine benziyorsunuz. Davadan vazgeçmeyin sakın. Sizin avukatınızın verdiği akılları onunkide veriyordur. Haklarınızı kaybedin diye planlanmış bir barışma olabilir.Altınlar satıldı bir kısmı ile borcunu ödedi bir kısmı ile arabaya peşinat verdi. Benimle ilgili bir şeyde kullanılmadı hiç. Avukat hepsini bugünki değeri ile alırız dedi. Düğündeki takı görüntülerini istedi. Bilir kişiye gidecek
Esin seneti kabul etmeyecek ıcımdekı ses oyle diyor, zaten sende etmeyeceğini dusundugun ıcın actın bu konuyu.Çok haklısınız ama eğer bu senede imza atmayı kabul ederse karıştırmayacaktır diye düşünüyorum. Onları karıştırıp tekrar kötü olursak bu senet gelecek hep aklına
Bence vazgeçmeyinMehir olarak bir bilezik istemiştim. Ama konu bu değil ki. Şimdi davadan vazgeçersem bir daha boşanmalık olursak şuanki talep ettiğim hakları talep edemeyeceğim. Bu yüzden de avukat senet imzalasın madur olmaman adına bir daha boşanmalık olursanız senedi işleme koyabilirsin dedi.
Bilmiyorum bu olay zaten gerçekten barışmak isteyip istemediğini belirleyecek. Sonuçta şuan boşansakta tazminat ve ziynet için senetle aynı miktarı ödeyecek kabul etsede etmese de para çıkacak ondan yani. Ama kabul etmesi beni sevdiğini istediğini gösterecek ve senet o zaman sadece tekrar boşanmalık olduğumuzda devreye girecek. Ama kabul etmemesi hem yuvasının yıkılmasına hemde bu parayı hemen ödemesini gerektirecekEsin seneti kabul etmeyecek ıcımdekı ses oyle diyor, zaten sende etmeyeceğini dusundugun ıcın actın bu konuyu.
Aslında ıcten ıce biliyorsun hıcbısey degısmeyecek.
Velev ki degıstı, en fazla 1 ay.
Sonrası gene karanlık.
Su hayatta ogrendıgım tek bir sey var kendimde dahilim buna, ınsanlar Degısmez.
Kocana senet konusunu actıktan Sonra buraya sonucu yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?