- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Hayirlisi o zamanİlk defa bu kadar ciddi bir şey için ayağa kalktım o arayıp konuşmak istediğinde belki anlamıştır yaptığı hatayı diye düşündüm. Mahkemelik olunca anlamıştır ciddiyetimi kaybetmekten korkmuştur diye düşünüp konuştum bende. Avukatımda barışmayı düşüneceksen tepkilerini iyi gözlemle demişti seninle para ödememek için mi konuşup düzeltmeye çalışıyor yoksa gerçekten pişman mı diye dedi. Konuştum ama iki dakika özledim hatamı anladım seviyorum diyor iki dakka sonra kendini yine savunmaya geçiyor bağırarak. Bende ona dedim gerçekten düzeleceksen bir şans daha veririm çocuğumuz için ama bunun yanında babama olan borcumdan var dedim. O da zaten belli etti kendini para konusu işin içine girince elinden geleni ardına koyma dedi benden en fazla 4 bin çıkar dedi bağırdı çağırdı yine. Ben o zamanda dedim tamam artık sana güvenmekte senin sözüne inanmakta hata ettim sen değişmemişsin dedim. Şu andan itibaren benim için yoksun arama sorma evime de kimseyi gönderme barışmak için dedim kapattım. Sabaha karşı 5 te şarkı göndermiş işte. Tamamen kişilik bozukluğu yaşıyor. Ben ne zaman ciddileşir kararlı konuşursam o an huyuma gidip aklımı ve ona olan zaafımı kullanıyor. Yumuşak olduğumda da zaten eziyor. Ama artık buna müsamaha yok. Ben artık kızımla haytımı yaşayacağım. 10 bin verip düzeldim deyip gitsem daha beter olcam buna güvenmiyorum çünkü. Dava sonunda hakkım olan neyse alırım kendimi geliştirir iyi yerlere gelirim. O ne kaybettiğine yansın. Ben soruyordum ona ilk zamanlar böyle değildin neden bana kötü davranıyorsun diye bana köprüyü geçene kadardı o diyordu. Yeni birini bulsa bile ilerde ona da köprüyü geçene kadar kandırır ama ikinciler hiç ben kadarda çekmez. Bir kere koca boşayana ikinci de kolay gelir. Hele hele benimkinin huyunu kimse çekmez. Benim ne amaçla yapıyor diye size sormamın nedeni de ben kimseye içimi açamıyorum. Aileme karşıda üzülmesinler diye hep gülümsüyorum. Benim düşüncem mi yanlış yoksa hemfikir miyiz diye soruyorum size. Ve böyle daha mutlu oluyorum
Son yazdiginiz 4,5 satira istinaden bunu siz yazmadan baska uyeler yazmisti,kandirmaya calisir,duygusala oynar kisilik olarak oturmus bir adam degil diye hatta siz daha yazmdan bir uye parayi isteyin kabul etmeyecek barismayi birde oyle gorun tavrini dedi
Siz iki sayfa sonra isteyince olusan tavri yazdiniz
Yani buradaki akil yada ongorulerde bir sikinti yok
Zaten herkes yasayip gordugunden yaziyor
Siz kararli degilseniz sikinti yapacaksaniz diye bende bir onceki msjimi yazdim
Bundan sonrasinida yasayip gorecekseniz ben uzulerek cok cirkeflik yapacagini dusunuyorum