Boşanma aşaması ve ilişkiyi kurtaramamak

İnşallah düzelmez aranız ya. İnşallah bir an önce kurtulur da kendi layiginiz biriyle yaşarsınız hayatınızı. Ayrıca inşallah bizim çocuklarımıza da bu zihniyette öğretmenler denk gelmez.

Para kaynağı hazır bedava temızlıkcısı gıdecek tabıkı ısıne gelmez Adam senınzerre sevmıyor

adamin ailesi cok saygisiz, bulmuslar annesi vefat etmis kizi terbiyesizce davraniyorlar. yeni gelin kiz acemi ama insanin ustune bu kada gelinir mi. ne demek nevresimlerini yikamiyor muhabbeti yapmak ne ayip. esi de hic olgun degil

Adam uardım ediyormuş. Ailesi gelip gidince söylenerek iş yapmış. Kendisi öküz gibi yat demiş. Bu olaya kadra adam yardım ediyormuş zaten.

adamin ailesi cok saygisiz, bulmuslar annesi vefat etmis kizi terbiyesizce davraniyorlar. yeni gelin kiz acemi ama insanin ustune bu kada gelinir mi. ne demek nevresimlerini yikamiyor muhabbeti yapmak ne ayip. esi de hic olgun degil
Onu o olayda tepki verecekti. Her olayın tepki durumu kendine göredir. Konu sahibi mesela hem öküz demiş adama hem tutturmuş başka araba ile gidicem. Sonra okul değişikliği için mı ne anlamadım kurumda birine anlatmış. Eve bir kadın gelmiş on anlatmış. Küçücük yerde yasıyorlar zaten rezil olmuşlar. Bu saatten sonra tayin isteseler anca yani. Bana yersiz geldi şahsen. İki tarafta da var. Konu sahibi de gayet haksız adam da haksız. Ama bana Allah korusun da eşim öküz gibi yat dese o dakka biter benim için

Ay adam sayende 2 kat gelirle yasiyor, temizligini yemegini seksini karsiliyor, ohhhh paşam aksamlari yelpaze sallayip üzüm yedir bence buna bundaki keyif kimsede yok. Hala eski gunlerdi bilmem neydi diyorsun. Adamin teyzesi bile sana mesaj atacak curreti buluyor. Gitmeye yakinim demissin umarim gercekten oyledir kendini ezdirme bu kadar.

Bu geçici bir süreç değil. Bu adamdan sana koca olmaz, açıkçası bana da olmazdı. Bence araba meselesi dahil her şeyde hakkısın. Bu sefer boşanmazsan kucağında çocukla boşanacaksın.

Evlilik başlangıcında biz de çok kavga ettik hatta bir caddenin iki ayrı kaldırımından aynı yere gitmişliğimiz bile var ama asla birbirimizi bırakıp ittir olup gitmedik. Kavga etsek de ya o arabaya beraber bindik ya da gitmedik gideceğimiz yere. Ayrıca kimseyi gideceğimiz uğrayacağımız yere karıştırmadık. Kendi ailelerimiz de olsa haksız olanın haksızlığını kabullenip birbirimizi koruduk. Bu aile değişmez, adam da değişmez, asla mutlu olamazsın.

Ev işine başlarım, evde iş yapmayacak adam çalışan kadınla evlenmeyecek, hem para kazansın hem bütün işi o yapsın, padişah mübarekler, aşağılık herif, halâ ev işi yapmama derdinde

Bu süreç geçici değil maalesef daha da kötü olacak. Hele çocuk olursa evlilik inanılmaz zorlanıyor normal ailelerde bile. Eşinin ailesi herşeye müdahil ve aşırı saygısız. Eşin adam değil. Ne demek arabadan indirmek bindirmemek. Rezillik tek kelimeyle. İnsan yedi kat ele bile yapmaz bunu. Koşarak ayrılırım böyle rezilden.

Bu evlilik yürümez, eşin sokma akıllı, ailesi cahil ve yobaz , sakın hamile kalma , yol yakınken dön, kurtul bu aileden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…