Boşanma aşaması ve ilişkiyi kurtaramamak

Offff ne isi var ailesinin bu kadar aranizda ya? Hakkaten cok sinir ve olgun olmayan bi iliski. Anasinin ağzına bakan adamdan hiç bir sey olmaz. Araba mevzusu da cok sacma seni arabaya almayarak terbiye etmeye calismasi cok itici. Baska bi arabaya binmenle eline koz gecmis abartilacak bir durum yok sen kafana esince kadini arabaya almazsan o da başka arabaya biner. Sen de yapip yapip haksizim evet diye niye kabullendin keske arkasinda dursaydin.

Adam isleri paylasirken anasi istiyor diye yapmayi da bırakmış. Yarin cocugunuz olsa, erkek adam cocuk bakmaz derse anasi, ona da bakmaz. Ornekler cogaltilabilir. Yani yol yakinken kaç bence.

Valla açık net yazmışsın eşinin ailesiyle beraber bir evlilik yaşamaya, tek başına ev işi yapmaya ilerde çocuk oluncada tek başına bakmaya razıysan devam et ne diyelim. haaa bu arada tüm bunları yapsanda o istediğin sevgiye ilgiye kavuşamayacaksın bu kesin net.
Yol yakınken dönmek iyisi gibi...

Aklinizi kullanin. Esiniz tabi ki annesinin sacmalamasindan etkilenmis. Ha öyle degil diyorsaniz o zaman is daha vahim. Size evlenene kadar yalan söylemis. Kendini oldugundan farkli göstermis. Ikinizin de birnirinize konusma sekliniz saygisizca. Esime 10 senelik evlilikte bir kere bile öyle "öküz" dedigim olmamistir. Oda bana karsi saygisiz bir söz kullanmaz. Ha biz de hersey toz pembe mi, degil, ama birbirimizi kirmamaya diklenmemeye gayret ederiz. Ben lohusa depresyonu gecirdigimde profesyonel destek de aldik. Aslinda size de disardan bir göz lazimdi. O zaman belki düzeltebilirdiniz. Simdi isler iyice karismis, aileler de icine katilmis. Hayir gelecegini zannetmiyorum. Adamin geri adim attigi da yok. Gel bana itaat et ama para da getir diyor sözde alfa erkek. Ataerkil pasa hazretleri erkek gibi evin gecimi saglamak istemiyor, ama parmak kaldirmayacak. Oldu. Baska istegi varmiymis?

Sakinleşince hatalarımı anladığım için özür diledim. Onun hatalarını da söylüyorum fakat o kabul etmiyor. Sadece 1-2 kırgınlığıma dair “Evet o biraz yanlış olmuş olabilir” dedi ama özür dilemedi. Annesinden ötürü mü ev işini yıkmaya çalışıyor yoksa kendi düşüncesi bu da annesi sadece destekliyor mu onu bilmiyorum. O yüzden tam olarak anne lafı dinliyor da diyemiyorum. Fakat evet sanırım dediğiniz gibi yol yakınken bitirme düşüncesindeyim ben de

Son düzenleme:
Profesyonel desteği ben de düşündüm. Bana evliliğimizi kurtarabilir miyiz diye geldiğinde “destek alalım olursa olur olmazsa da en azından çabaladık deriz” dedim ama o buna hiç yaklaşmıyor. Danışman bize ne yapacak biz kendimiz çözemiyor muyuz diyor. Ben kendi hatalarımdan ders çıkarırım ama o destek almadan asla hatasını anlayıp ders çıkarmaz. Hayır kötü bir insan da değil hatta yer yer çok masum ve bu hali beni kahrediyor

O zaman düsünecek birsey yok. Siz destek almayi da teklif etmissiniz. O yaklasmiyorsa, sadece sizden itaat edip susmanizi beklemesinden. Ha öyle yasayabilirim diyorsaniz karar sizin tabi. Sahsen bosanmadan önce düzeltmeye calisilmali diyenlerdenim normalde, ama adam buna yaklasmiyorsa adaletsiz birine katlanmak sadece ömür cürütür

İnsan ilişkide mutlu olduğu anları düşününce kopmakta zorlanıyor. Her zaman şu son bir buçuk aydaki gibi olsaydık arkama bakmadan kaçardım. Fakat insanların imrendiği, keşke böyle bir ilişkim olsaydı dediği bir ilişki içindeydik önceden. Arkadaşlarım bizle aynı ortama girince hep onun beni seviş şeklini överlerdi. Onun arkadaşları da aynı şekilde benim onu sevişime imrenirdi. Tahmin edemeyeceğiniz kadar güzel, bulutların üstünde uçtuğumuz bir ilişkimiz vardı. İnsan o zamanları hatırlayınca gidemiyor. Ha Allah var şu an bitirip gitmeye daha yatkınım. Beni kuşkuya düşüren tek şey eski anılar

Adam uardım ediyormuş. Ailesi gelip gidince söylenerek iş yapmış. Kendisi öküz gibi yat demiş. Bu olaya kadra adam yardım ediyormuş zaten.
Aynı şeyi okuyup nasıl bu kadar farklı anlayabiliyoruz merak ediyorum?
Bir kere sözünden dönen insana dönek derler, kız iyi ki sadece öküz gibi yatıyorsun demiş...
Akilliya bak, her ev işi kadında kadının maaşı da ortak...eee afedersinde koca ne işe yarayacak?

selamm tam cümlelerimi toplayıp yazayım diyorum bi bakıyorum yengeç yazmış bunların üstüne söz söylemek gereksiz deyip susuyorum

Sahsen su anda olana bakarim. Adamin size sundugu gelecek ortada. Daha 5 aylik evlilikte artik garantiledim diye rahat etmis. Ha devam etmeye niyet etseniz muhakkak cift terapi almayi sart kosun.

aslında normalde hallolur sevgi varsa derdim ama eşiniz çok dedikoducu geldi bana.yani başka bayanlara anlatmak ne demek hadi anneye anlatmayı geçtim.ne yazık ki eşinizin aile mahremiyeti yok. aile olamamış hatta takım arkadaşı bile olamamışsınız teşbihte hata olmazsa.

Hayati müşterek görmeyen eşte merhamet aranmamalı. Siz hem çalışıyorsunuz hem ev işlerine koşturuyorsunuz ve beyzade köşede oturuyorsa bu evlilik sevgi dolu olamaz. İleride çocuk olduğunda sorumluluğunuz artacak ve o da size kalacak. Bunlar birikince dag olan şeyler. Zamanla size daha çok batacak çünkü ortada bir haksızlık eşitsizlik hali var. Size değer veren bir erkek işleri paylaşmalı. Aksi halde o eş değer değil çıkar amacındadır.

5 ayda bunları yaşadığım adamla devam etmem için beş parasız sersefil kimsesiz 10 çocukla ortada kalmış olmam lazım.

aslında yaşanan olaylarda boşanılcak bi durum yok ama eşin ağzını tutup tüm sülalesine aranızda olup bitenleri anlatmamış olsaydı bide çalıştığınız çevrede de uçan kuş duymuş hadi barıştınız diyelim insanlar sizi ciddiye almaz evliliğinizi de içi boş mevzuları rezilliğe döndürmüşsünüz.
Evet modern hayatta ev işlerini pylaşmamız gerek ama kahvaltıya yardım etmedi diye adama öküz denmez bugün sen yaparsın yarın o ev işi nasıl böyle koca bi problem haline geldi anlamadım evlenmeden önce konuşuyosunuz evlendikten sonra aynı boşanma aşamasında bile ev işi konuşuluyo yani çok saçma

Allahım okumakla adam olunmuyor diyorlar ya neyse…
siz niye kendinizi ezdiriyorsunuz ya. Ne demek 2 aylık evlilikte herşeye karışmalar bilmem ne.
Muhtemelen anneniz olmadığı için bu şekilde baskı yapıyorlar.
Haklı olduğunuz konulardaki en büyük yanlışınız arayıp vs özür dilemek.
Eşiniz adam olamamış. Ordada resmen herhalde işini yaptırmaya evlendi ne biliyim.
İnşallah altınlarınız sizdedi iyi koruyun ve inşallah maaşınızı eşinizin eline saymıyorsunuzdur. Zira sizi kullanıyorlar gibi hissettim.

Aynı mesai saati aynı maaş ama evde siz çalışmaya devam ederken o devrilip yatmayı düşünüyor ve kendini haklı görüyorsa başka sebebe gerek yok boşayım gitsin. Adam sizi eşit görmüyor, siz yoruluyorsunuz diye üzülmüyor, hem bencil hem erkek egemenci hem de vicdansız. Hazır çocuk da yokken boşayın gitsin hazır içiniz de soğumuş niye bu saçma evliliği kurtarmaya çalışacaksınız ki. Onun dışında siz de çok fevri ve düşünmeden konuşan davranan birisiniz. Birşey söylemeden önce azıcık düşünün bi tavır almadan önce sonuçlarını hesaplayın ki sürekli fikir değiştirmeyin ileriki hayatımızda ilişkilerinizde de sorun olur bunlar. Bi de bu kadar göz önünde yaşamayın herşeyi had eşiniz ailesine özelinizi anlattı siz de köydeki öğretmenlere filan belli etmişsiniz

Aklınız fikriniz evli olmakta. O zaman tüm işkencelere katlanıp oturun evinizde ve k.valide k.babayada ağzınızı açmayın bir daha. Tüm ev işlerini de yapın birde çalışıp para getirin. Evli olmuş olursunuz.

yine gelmiş bir herkesin parmakla gösterdiği imrendiği ilişki...

bir kişi de açıklamıyor ki biz de öğrenelim yavv sizin nasıl çevreniz, nasıl ortamınız var ki yetişkin normal insanlar 2 genç, meslek sahibi normal insanın ilişkisine böyyle bi imrenmeler, bi parmakla göstermeler, bi örnek çift ilan etmeler...

etrafımda ortaokuldan liseden aşık olup evlenen var, üniversiteden aşık olup bitirip evlenip 32 ülke gezip dolanıp gelip güneye yerleşen var, 2. 3. kez evlenen var, evlenmeyip bol bol gezen var, 72 çeşit milletten eşi olan var, muhafazakar islamcı her sene çocuk yapma gayesiyle evlenip amel işler gibi bebek yapan var, 40-50 yaşından sonra gencecik kızlarla evlenen bu 2. eşle tekrar bebek(ler) yapan var, kuzeniyle evlenen var, görücü usulü olan var, evlenmeyip hızlı çapkın takılan var, senelerce uzun mesafe ilişki yürüten, uzun mesafeden evli olan, eşi için iş/meslek/ülke değiştiren var, her çocuğu için şartlar gereği şehir değiştiren var, borçlu/borçsuz büyük düğünler yapan var, maldivlere giden var nikah kıyıp biz evlendik diyen var, 5+1 ev dizen var, hiç ev dizmeyip eşyalı apart tutan var......ay yeter. var da var, çeşit çeşit ilişki, çeşit çeşit evlilik... kimse kimseye imrenmiyor, herkes kendi hayatını yaşıyor. çünkü herkesin ilişkisi kendine.

yahu konu sahibi neyinize imreniyorları Allah aşkına bir örnek verin ya merakımdan kaç konudur soruyorum bunu, bu 3 ayda boşanma aşamasına gelen çiftlerin hepsi maşallah sizin gibi hepsine imrene imrene bir haller olunuyor hep parmakla gösteriliyor, nasıl bir çevre nasıl bir ortamsa inanılmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…