zor ve karışık bir durumdasın arkadaşım
benim aklıma gelen daha yaşayacağın zorluk olarak : adam senle evlenince hani diyorsunya sevgili gibi değiliz diye, ozamanda yeni evli gibi cicim ayı gibi şeyler pek olmayabilir , çünki evlenip ayrıldığı için aklınca sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabına, sana her olayda temkinli davranıp daha ağırdan satacak kendini, onda şöyleyken şöyle olmuştu bunda böyle davranayım gibi bi düşünceyle sana hep hesaplı ve kıyaslamayla yaklaşabilir diye düşünüyorum, bunlarda sende bi zamandan sonra sıkıntı yaratacak ve canını sıkacaktır,üzülebilirsin, birde keşke karşı taraftanda asıl nedenleri bi şekilde öğrenme imkanın olsa , tek taraflı her nekadar doğruda söylense bişyler çıkıyor altından diye düşünüyorum,
birde ailesi açısından şimdi ondan canları yandığı için seni kabul edip onaylasalarda evlenince kv yada başkası işine gelmeyen bi konuda hemen kıyaslayıp canını sıkabilir, hep konuyu oraya getirip yaralamak isteyebilirler .
evliliğinizi aceleye getirmemeni ve ailesini de kendinide iyice tanımanı öneririm !