boşanma arifesindeki erkek arkadaşım

aile zoruyla olması daha kötü
bu demek oluyor ki, aile boşan dese boşanacak.
yat deseler yatıyor, kalk deseler kalkıyor :ssz:
severek evlenmiş ama umdugunu bulamamıs olmasını tercih ederdim

boşanma süreci oldukça sancılıdır kolay değil, uzun bir süre flört edin hemen evliliğe kalkışmayın hem siz hem arkadaşınız biraz kendinizi toparlayın şuan ikinizde yıpranmış durumdasınız ve sağlık düşünemezsiniz..
her ne kadar sevsenizde evlenince herşey değişiyor inanın, zamana bırakın herşeyi çok fazla üstüne gitmeyin uzak durun biraz...

şimdi anlatıcaklarımdan yargılama değil destek bekliyorum lütfen esirgemeyin. erkek arkadaşımla daha önce arkadaştık tanışmıştık kendisi nişanlıydı daha sonra evlendi. evliliği aile zoru ile olmuştu. daha sonra boşanma kararı aldılar her ikiside ve anlaşmalı boşanma davası açıldı ilk celse görüldü neyse o aralarda ben erkek arkadaşımla yakınlaşmaya başladım kendisinden hoşlandım ve nihayet aramızda bir aşk başladı.yani ben tanıdığımda zaten dava başlamış ve bitmek üzereydi.bilirsiniz ki çok zor günler geçirdim.ailesi boşanma konusuna sert çıkmıştı baştan şuan beni biliyor ve onaylıyorlar.ama bu ilişki beni, çok yıprattı.dava süresinde eski eşiyle aynı evde kalmalarına bile katlandım bir süre.ilişki adına hiç bir şeyi doğru dürüst yaşayamadık .sevgili gibi değildik yani .tamam geliyor görüşüyoruz ama arada bir çünkü ayrı şehirlerdeyiz.ailelere her şey anlatıldı onay veriler sonuçta yanlış bir evlilik vardı herkesin başına gelebilirdi fakat kendisi boşanma kağıdı gelmeden hiç bir adım atamayacağını söylüyor ailelere kadar biliniyor.fakat bilemiyorum çok fazla beklentim oldu hepsi de içimde kaldı.arkadaşlarıma bakıyorum hepsi sevgilileri ile yanyana mutlu evlenme teklifleri aldılar .ben ise sadece karşıdan bakıyorum.biliyorum bunu başlatan benim kabul eden de ama kendisi başlarda çok duyarlıyken şuan dengeleri malesef kuramaz halde.benim de hiç bir şeye hevesim kalmadı açıkcası .bana kadın olduğumu hissettirmiyor sanki ben onun sevgilisi değilim de psikoloğum gibi davranıyor bana.sürekli o dertli o sıkıntılı o meşgul ben kimseye dert anlatamıyorum ailemden başkası daha önce evlenip ayrıldığını bilmiyor.ailemde ben mutluyum diye kabul etti onu.kimseye dert anlatamıyorum iyice bunaldım .onun aile problemleri boşanma davalrı sürekli bana yansıyor.beni anlayabiliyormusunuz bilemiyorum ama artık içimdeki zehri akıtmalıyım.o kadar dolu ve mutsuzum ki. bir yerden de seviyorum ama sevgi neye yeticek .ben evlenene kadar onunla bütün heycan geçicek.çünkü dediğim gibi bir ilişkiden başaka her şeye benziyor yaşadığımız .çok sabrettim ama hala hep kavgacı dik başlı oluyorum.bana bir şey vermiyor ama hep bekliyor.neden soğuksun va.hep anlattım bana ilgi göster dedim .burdan bir şey yapamam diyor.benim yaşadığım şehire taşınmak üzere bu arada söyliyim.yani insan bu kadar mı odun olur. bir kadına nasıl davranılacağını bilmez.bilemiyorum bana bir akıl verin nolur

Bu evlilik sizin gözünüzde yanlış, karşı tarafın yani adamın karısının gözünde değil belki. Her ne kadar aileler biliyor vs dense de adam alenen karısını aldatmış... Üstelik sizinle.

Evliliği bitirmek öyle kolay iş değil. Adam yaralı. Evliliğini bitirmenin hüznünü yaşıyor siz de ilgi bekliyorsunuz. Bana öyle geliyor ki daha cok beklersiniz.

adam daha boşanmadan neyin sevgililiği bu????
başka adam mı kalmadı. karısının ahı tutmuştur.
adamla hala nikahlılar ve belki araya sen girmeseydin işler düzelebilirdi bile!!!!
senin bu adamla mutlu olacağını hiiç sanmıyom.
hadi sana kolay gelsin!

Ben çok büyük istisnaların haricinde ( örneğin töreler, erkeğin ailesine bağımlı hissetmesi yani anakuzusu olması, eşini hiç görmeden evlenmesi, aileler arası çıkar ilişki, v.b gibi durumlar) aile zoruyla evlendi sözüne inanmıyorum. Çünkü bu bireyin kendi hayatı ya vücudu, ya zekası ya kişiliği ya ruhu bir çekim olmazsa insanlar bu işin içine sürüklenemezler. Arkadaşınız ne kadar zaman sizin değiminizle zorla bu evliliği sürdürdü? Gelelim siZin bakış açınızdan bakalım : şuanda mahkeme de olsa evli biri ile birlikte olduğunuzu unutmayın. Aynı evi paylaşmaları boşanma arefesinde olan insanlar için çok saçma. Bana öyle geliyor ki yaralarını senle sarıyor kendi ağzınla itiraf ediyorsun kadın gibi hissettirmiyor diye ??? Zorla evlenip boşanmak için can atıyorsa sana daha farklı davranması gerekir. Birçok şey içimde kaldı yıprandım diyorsun daha çok içinde kalır çünkü o evlilik adına herşeyi tecrübe etmiş senin ise hiç bilmediğin bir dünya. Evlendiğin zaman ya o ya sen kendini kıyaslama halinde olacaksınız. Vs....... Yanlış anlaşılmasın ikinci evlilik yapmak bu kadar kötü değil ama söz konusu insan sana o güveni vaad edecek durumda değil çünkü kafası karışık peki neden karışık????? Sana neden ilgi göstermeyip kadın gibi hissettirmiyor üstelik sen uyarıyorsun onu ????? Baştan ters gitmiş yani bence bu süreci bırak tek başına o halletsin onun yükünü sen çekme boşansın kararlı bir şekilde gelsin sana .

bi kere senin boşanma arifesindeki bi insanla ilişkeye başlaman hata
kendini biraz da diğer kadının yerine koymalıydın belki sen olmasan bu çift barışabilirdi
tamamen boşandıklarında ilgini belli edebilirdin acele etmişsin o yüzden de şikayet etmeye pek hakkın yok bence çünkü az çok sorunlu bi ilişki yaşayacağını biliyodun
ayrıca anlaşmalıysa neden bu kadar uzadı seni kandırıyo olmasın anlaşmalı diye normalde ilk celsede biterdi
adamın davranışlarına bakarsan bu evliliği pek senin tabir ettiğin şekilde görmüyo bence
belki de kendi boşanmak istemiyo kadın istiyo o yüzden bu kadar sıkıntılı hiç bunu düşündün mü

seni sevdiğini de düşünmüyorum
sevse bu şekilde davranmaz
seni kullanıyo gibi geldi bana daha çok
sıkıntılarını hafifletmek derdini paylaşmak için seni bulmuş
yalnız kalmamak için yani

boşandıktan sonra seni başından savabilir dikkat et

Son düzenleme:
şimdi anlatıcaklarımdan yargılama değil destek bekliyorum lütfen esirgemeyin. erkek arkadaşımla daha önce arkadaştık tanışmıştık kendisi nişanlıydı daha sonra evlendi. evliliği aile zoru ile olmuştu. daha sonra boşanma kararı aldılar her ikiside ve anlaşmalı boşanma davası açıldı ilk celse görüldü neyse o aralarda ben erkek arkadaşımla yakınlaşmaya başladım kendisinden hoşlandım ve nihayet aramızda bir aşk başladı.yani ben tanıdığımda zaten dava başlamış ve bitmek üzereydi.bilirsiniz ki çok zor günler geçirdim.ailesi boşanma konusuna sert çıkmıştı baştan şuan beni biliyor ve onaylıyorlar.ama bu ilişki beni, çok yıprattı.dava süresinde eski eşiyle aynı evde kalmalarına bile katlandım bir süre.ilişki adına hiç bir şeyi doğru dürüst yaşayamadık .sevgili gibi değildik yani .tamam geliyor görüşüyoruz ama arada bir çünkü ayrı şehirlerdeyiz.ailelere her şey anlatıldı onay veriler sonuçta yanlış bir evlilik vardı herkesin başına gelebilirdi fakat kendisi boşanma kağıdı gelmeden hiç bir adım atamayacağını söylüyor ailelere kadar biliniyor.fakat bilemiyorum çok fazla beklentim oldu hepsi de içimde kaldı.arkadaşlarıma bakıyorum hepsi sevgilileri ile yanyana mutlu evlenme teklifleri aldılar .ben ise sadece karşıdan bakıyorum.biliyorum bunu başlatan benim kabul eden de ama kendisi başlarda çok duyarlıyken şuan dengeleri malesef kuramaz halde.benim de hiç bir şeye hevesim kalmadı açıkcası .bana kadın olduğumu hissettirmiyor sanki ben onun sevgilisi değilim de psikoloğum gibi davranıyor bana.sürekli o dertli o sıkıntılı o meşgul ben kimseye dert anlatamıyorum ailemden başkası daha önce evlenip ayrıldığını bilmiyor.ailemde ben mutluyum diye kabul etti onu.kimseye dert anlatamıyorum iyice bunaldım .onun aile problemleri boşanma davalrı sürekli bana yansıyor.beni anlayabiliyormusunuz bilemiyorum ama artık içimdeki zehri akıtmalıyım.o kadar dolu ve mutsuzum ki. bir yerden de seviyorum ama sevgi neye yeticek .ben evlenene kadar onunla bütün heycan geçicek.çünkü dediğim gibi bir ilişkiden başaka her şeye benziyor yaşadığımız .çok sabrettim ama hala hep kavgacı dik başlı oluyorum.bana bir şey vermiyor ama hep bekliyor.neden soğuksun va.hep anlattım bana ilgi göster dedim .burdan bir şey yapamam diyor.benim yaşadığım şehire taşınmak üzere bu arada söyliyim.yani insan bu kadar mı odun olur. bir kadına nasıl davranılacağını bilmez.bilemiyorum bana bir akıl verin nolur
anlaşmalı boşanmalarda tek celsede iş bitiyor. neden bu kadar uzamışki. yada diğer celseye kalmış.
ben bundan kötü kokular aldım . kusura bakmayın ama kandırılıyorsunuz bence.

Son düzenleme:
şimdi anlatıcaklarımdan yargılama değil destek bekliyorum lütfen esirgemeyin. erkek arkadaşımla daha önce arkadaştık tanışmıştık kendisi nişanlıydı daha sonra evlendi. evliliği aile zoru ile olmuştu. daha sonra boşanma kararı aldılar her ikiside ve anlaşmalı boşanma davası açıldı ilk celse görüldü neyse o aralarda ben erkek arkadaşımla yakınlaşmaya başladım kendisinden hoşlandım ve nihayet aramızda bir aşk başladı.yani ben tanıdığımda zaten dava başlamış ve bitmek üzereydi.bilirsiniz ki çok zor günler geçirdim.ailesi boşanma konusuna sert çıkmıştı baştan şuan beni biliyor ve onaylıyorlar.ama bu ilişki beni, çok yıprattı.dava süresinde eski eşiyle aynı evde kalmalarına bile katlandım bir süre.ilişki adına hiç bir şeyi doğru dürüst yaşayamadık .sevgili gibi değildik yani .tamam geliyor görüşüyoruz ama arada bir çünkü ayrı şehirlerdeyiz.ailelere her şey anlatıldı onay veriler sonuçta yanlış bir evlilik vardı herkesin başına gelebilirdi fakat kendisi boşanma kağıdı gelmeden hiç bir adım atamayacağını söylüyor ailelere kadar biliniyor.fakat bilemiyorum çok fazla beklentim oldu hepsi de içimde kaldı.arkadaşlarıma bakıyorum hepsi sevgilileri ile yanyana mutlu evlenme teklifleri aldılar .ben ise sadece karşıdan bakıyorum.biliyorum bunu başlatan benim kabul eden de ama kendisi başlarda çok duyarlıyken şuan dengeleri malesef kuramaz halde.benim de hiç bir şeye hevesim kalmadı açıkcası .bana kadın olduğumu hissettirmiyor sanki ben onun sevgilisi değilim de psikoloğum gibi davranıyor bana.sürekli o dertli o sıkıntılı o meşgul ben kimseye dert anlatamıyorum ailemden başkası daha önce evlenip ayrıldığını bilmiyor.ailemde ben mutluyum diye kabul etti onu.kimseye dert anlatamıyorum iyice bunaldım .onun aile problemleri boşanma davalrı sürekli bana yansıyor.beni anlayabiliyormusunuz bilemiyorum ama artık içimdeki zehri akıtmalıyım.o kadar dolu ve mutsuzum ki. bir yerden de seviyorum ama sevgi neye yeticek .ben evlenene kadar onunla bütün heycan geçicek.çünkü dediğim gibi bir ilişkiden başaka her şeye benziyor yaşadığımız .çok sabrettim ama hala hep kavgacı dik başlı oluyorum.bana bir şey vermiyor ama hep bekliyor.neden soğuksun va.hep anlattım bana ilgi göster dedim .burdan bir şey yapamam diyor.benim yaşadığım şehire taşınmak üzere bu arada söyliyim.yani insan bu kadar mı odun olur. bir kadına nasıl davranılacağını bilmez.bilemiyorum bana bir akıl veri

Arkadaşım bu işte bir yalnışlık var
Anlaşmalı boşanma adı üstünde zaten her konuda anlaşmaya hem fikir olunması gerektirir.
Öyle anlattığın gibi olmaz.Tek celsede boşanılır imzalar atılır biter.Beş dakika bile sürmez.
En fazla 1 hafta içinde gerekli evraklar gelir ki zaten imzayı attığında boşanmışsındır evrak gelmesi resmi prosüdür.
Ya bu adam seni oyalıyor yada çekişmeli boşanma var.Yani kısaca anlaşmalı boşanmada boşanma arefesi olmuyor.Karar veriliyor tek bir avukat tutuluyor(çünkü anlaşmalı)adliye zaten hemen gün veriyor.
Size gelince resmiyette dahi evli olan bir adamla beraberliğinizden fazla birşey beklemeyin.

Son düzenleme:

zaten boşanma davası açılmış o evde kalmalarına ne gerk var ki konuş o evden ayrılsın. kafası karışmış olabilir nasıl tahammül edebiliyosun ki dert konusuna gelince de tabiki bütün dertlerini dinlemek zorundasın bunu seve seve yapıyo olman gerekli ama bir an önce konuşmalısın dava 3-5 sene sürdü diyelim o hep orda mı olucak :26:

Bence yargılanmamak adına olayları çarpıtarak anlatıyorsunuz.

Anlaşmalı boşanacaklar,ilk celse bitti diyorsunuz da, anlaşmalı boşanmada zaten tek celsede karar veriliyor.

Erkek arkadaşınızın eşi boşanmak istemiyor belli ki...

Arkadaşların sevgililerinden evlenme teklifi almış, sen almamışsın, şuanda almaman gayet doğal değil mi? Evli adamdan evlilik teklifi alınır mı?

Madem aileleriniz biliyor, evli olan sevgilinin de dediği gibi eline o kağıdı almasını bekle, belki o zaman daha farklı olur size karşı.

Haaa bana kalırsa eline o kağıdı alır almazda evlenmeye kalkışma, biraz zaman tanı, sence hemen evlenmek ne kadar sağlıklı olur?

bu durumda olan bir adama ben güvenmem şöyle ki bu zor bir süreç ve insan tutunmak için bir dal arar peki ya seni sadece bu yüzden istiyorsa? yani şu an boşlukta ve bunu seninle değerlendiriyorsa?

bak arkadaşlarına hevesleniyorsun evlenme teklifi aldılar diye tabii alırlar onların sevgilileri bekar ama senin ki evli..evli bir adamdan teklif bekleyemezsin değil mi?

yani gencecik insanların kendilerini hiç olmadık şekilde böyle heba etmelerini anlayamıyorum.hayata bir kez geliyor insan yazık değil mi?

Durumunuzu anlıyorum fakat ilk başlarda sanki hoşlanma varmışta erkek arkadaşınızı beklemişsiniz gibi geldi nedense bana haksızda olabilirim aile zoruyla yapılmış bir evlilik günümüz şartlarına nekadar uygun bilemem ama orasıda bir tuhaf arkadaşım bayanlar tamam evlendiriliyorda bir erkek ailesinin zoruyla nasıl evlenir aklım almadı eger böyle şeyler varsa çok fena hala şartlarımız demektir:26:Evli hala erkek arkadaşınız o yüzden haklı normal insanlar gibi eglenemez evlenme teklifi edemez ve ciddi adımlar atamaz ama biryandanda şanslısınız ikinizinde ailesi onay veriyormuş bu güzel birşey.Şuanda yapmanız gereken biraz daha sabretmek bence eğer gerçekten seviyorsanız herşeyine razıyım diyebilmeli insan boşanma arefesindeki insanın dertleri olur sıkıntılar olur sonrasındada sarsılma ve can sıkıntılarıda olabilir buna katlanmanız gerekir ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler:51:Biraz pişmanlıklarda görüyorum sizde ama dilim pek varmıyor söylemeye hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz seçtigimiz hayatın yaşantının bize getirdigi sonuçları yaşarız.

canım anlattığın gibiyse şayet senin bi suçun yok, ama halen evli bi erkek o ve beklemekten başka yapacak bişeyin yok şuan için.

Yeni moda gençler de enteresan, evli adamdan evlilik teklifi gelmediği icin üzülüyor

Çift anlaşarak boşanmaya karar verdiyse bu süreç çekişmeli boşanmalarda olduğu gibi celseler ve aylar almaz. Prosedür bellidir gerekli evraklar hazırlanır imzalar atılır duruşma günü gelir çıkarsın hakimin karşısına çocuk falan da yoksa hiçbir hakim ben duruşmayı başka bir tarihe atayım da bir dosyam fazla olsun bir duruşma fazla göreyim demez. Yani siz ilişkinizin başlamasını öyle bir anlatmışsınız ki sanki aylar yıllar almış . Ee bu kadar uzun bir sürede başladıysa bu ilişki bu evlilik niye hala bitmemiş diye sorarlar adama ? Yargılamayın demişsiniz ama siz kendinizi bir yargılayın bir başkasının gözüyle konunuzu okuyun bakalım takıldığınız nokta neresi olacak. Ha ayrıca çoğu arkadaşa katılıyorum aile zoruyla evlenen bir erkek aile ricasıyla bile her şeyi yapmaya müsait bir erkektir bunu aklınızın en işlek köşesine not alın hayrınıza olur. Sevgilinize de uzunnnn bir zaman vermeniz lazım evlilik bu biten evcilik değil kafasının en karışık olduğu zamanda başlayan bir ilişki bol miktarda çelişki içerir olayın en normal kısmı bu. Bir durun bekleyin adam kafasını toplayınca da sizle ilgili düşünceleri aynı olacak mı belki de sevgilinizde ki sadece bir liman arayışıydı ?

boşanma davası açıldıktan sonra başladı ilişkimiz diyorsunuz ya bu adam boşluğa düştüğünden dolayı sizde teselli aramış olmasın okuyunca yazdıklarınızı aklıma başka bişey gelmiyor doğrusu :44:

Back
X