- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 34
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Verdiğiniz insaflı cevaptan dolayı teşekkür ederim insan yaşamayınca karşı tarafı yerin dibine çok güzel sokabiliyor Allah kimseye yaşatmasın . İnsan yaşadığı travmadan dolayı yanlış düşünebiliyor doğruyu yanlış görebiliyor . Ben de öyle bir süreçteyim hayırlısı ile bu günleri de atlatacağım .bir kere şiddete başvuran her zaman devamını getirir. eşinizin gerçekten tedavi olması gerekiyor. yarın birgün oldu da barıştınız içkili olduğu bir akşam çocuğunuza da şiddet gösterebilir. daha vahim neler olur allah bilir. bence de onun dava açmasını beklemeyin ki ailenizde arkanızdaysa ve çocuğunuzu sahiplenme konusunda problemleri yoksa siz açın davayı zaten şiddet eğilimli ve alkolik bir babayla büyümesindense babasız büyümesi daha hayırlı olacaktır. hamileliğin son ve bence en zor dönemlerinde böyle şeyler yaşadığınıza çok üzüldüm. stres bebeği de oldukça etkileyen bir durum. bebeğini de eşini de istemeyen arkasında durmayan hamile eşine şiddet gösterebilecek kadar zavallı ve aciz bir adamdan annenizden özür dilese de yollarınıza güller serse de çok hayır geleceğini sanmıyorum. unutmak zor biliyorum ama eşinizden ayrılıp bebeğinizle yeni bir hayat kurmak ise sizin için ve daha önemlisi bebeğiniz için çok çok çok daha iyi olacaktır.
Verdiğiniz insaflı cevaptan dolayı teşekkür ederim insan yaşamayınca karşı tarafı yerin dibine çok güzel sokabiliyor Allah kimseye yaşatmasın . İnsan yaşadığı travmadan dolayı yanlış düşünebiliyor doğruyu yanlış görebiliyor . Ben de öyle bir süreçteyim hayırlısı ile bu günleri de atlatacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?