• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz.. Hamileyim..

Hem cinsim beni yerden yere vuruyorsa elin adamından her şey beklenir. Dilerim benim yaşadığım tarzda şeyler yaşamazsınız ordan konuşmak çok basit.
Bizim sana kızdığımı nokta bunları yaşaman değil adamdan hala özür dilerse gitmek istemen
Bir gün zıbıtıp alkolü çok kaçırıp seni vurursa ne yapacaksın
Ölürsen annen çocuğun be yapar yada sakat felç kalırsan adama verirler iki sene sen ömür boyu çekersin

Hamile kadını döven bir koca..
Ama annenize yaa kusura bakma bi hata ettim dese koşarak eşinize gidecek gibisiniz
Yok artık tamamen siliyorum aklımdan her şeyi olmayacak duaya amin benimki bebeğim ve kendim için yaşayacağım artık bitti.

Yok artık tamamen siliyorum aklımdan her şeyi olmayacak duaya amin benimki bebeğim ve kendim için yaşayacağım artık bitti.

umarım bu söylediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. diğer arkadaşların hepsi ne yazık ki doğru söylüyor. sert bir dille veya anlayışlı bir yaklaşımla söylüyorlar farketmez ama doğru söylüyorlar. yaşanılan yaşandı bitti geçti keşke olmasaydı ama oldu kimse boşanmak için şiddet görmek ezilip hor görülmek için evlenmez ama oldu hayat sizi böyle sınadı. sınavımdı dersiniz zaman içinde unutursunuz. şu davayı açın bebeğinizi alın ve kendinize yeni bir hayat kurun. bir arkadaş demiş ben de katılıyorum. bebeğinizi de alıp yurt dışındaki babanızın yanına gidin. ne kadar uzak o kadar iyi.

son durumlardan bizi de haberdar edin.

Ya gercekten şaka gibisiniz hala hangi akılla affetmeyi düşünüyorsunuz kafanıza dayak atarken fazla darbe aldınız belliki
Yazık ki anne babanıza bi gün sayenizde kalpten gidicekler haberiniz olsun kendinize bebeginize acımıyorsanız onlara acıyın biraz
Bu kadar yıl besle büyüt elin manyagı gelsin kızlarına zarar verdin yetmesin kızları hala kocamda kocam diye tuttursun
Bebeğe de Allah acısın ne diyim

Anneniz mi demiş kocanıza döv diye. Nasıl annenizin suçu oluyor bu. Döv döv sonra da üste çık. Olan bebeğe olmuş çok üzücü. Bebeğini mi görmeyecekmiş bide. Koca olamamış babada olamaz bu adam. Çocuğu üstünden tehdit ediyor utanmadan

Konuda kac kere aile anne okudum bilmiyorum..kotude de iyide de aile bu kadar karismasa islere belki daha farkli olur..sizi oldurmekle tehdit etmis bir adama nasil yalvarirsiniz.. umarim saglikls buyur dogar yavrucak..

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Burada "sana üzülmedim, daha beter ol" tarzı yazan arkadaşlar anlıyorum duruma sinirleniyorsunuz ama hemcinsimiz olan bir arkadaşımız bize derdini dökmüşken bu tarz cümleler kurmak ne kadar mantıklı? Neyse..
Arkadaşım sana tavsiyem bir terapistten yardım al. Konuyu danış. En doğru yönlendirecek kişi odur. Psikolojin doğal olarak bozulmuş durumda ve sağlıklı düşünemiyor hala kocan arasa, yalvarsa dönecek durumdasın. Lütfen önce bebeğin için sonra kendin için bir psikologdan/aile danışmanından yardım al. Benim de şiddet gördüğüm halde devam ettiğim bir türlü ayrılamadığım bir ilişkim vardı. Destek alarak bu bağımlılık haline gelen ilişkiden kurtuldum. Üstelik online senas aldım yani internet üzerinden görüşme sağlamıştım psikoloğumla. İşinde çok iyi bir kadın ve seans ücreti 70 tl. Eğer düşünürsen bana özelden yaz sana ismini, iletişim numarasını vereyim.
Eğer destek almazsan da; lütfen..lütfen ve lütfennnn o adamla görüşmeyi, buluşmayı bırak. Bu adam sana herşeyi yapabilir Allah korusun. Haberlerde neler görüyoruz :KK61:

hemen bitir bu işi. zaten bebegini de görmesin kardeşim senin için en iyisi bu lütfen inanma ona. ilerde güzel bir evlilik yapabilirisn. ailen seni nasıl koruyor onlar varken hiç bir şey olmaz sakın korkma.

umarım bu söylediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. diğer arkadaşların hepsi ne yazık ki doğru söylüyor. sert bir dille veya anlayışlı bir yaklaşımla söylüyorlar farketmez ama doğru söylüyorlar. yaşanılan yaşandı bitti geçti keşke olmasaydı ama oldu kimse boşanmak için şiddet görmek ezilip hor görülmek için evlenmez ama oldu hayat sizi böyle sınadı. sınavımdı dersiniz zaman içinde unutursunuz. şu davayı açın bebeğinizi alın ve kendinize yeni bir hayat kurun. bir arkadaş demiş ben de katılıyorum. bebeğinizi de alıp yurt dışındaki babanızın yanına gidin. ne kadar uzak o kadar iyi.

son durumlardan bizi de haberdar edin.
Yorumunuz için tşk ederim yarın avukatımla görüşmem var . Kim şiddet görmek boşanmak için evlenir ki o kadar çok şey yaşadım ki insan siyaha beyaz bile diyor o durumda ama toparlanacağım zamanla umarım..

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Burada "sana üzülmedim, daha beter ol" tarzı yazan arkadaşlar anlıyorum duruma sinirleniyorsunuz ama hemcinsimiz olan bir arkadaşımız bize derdini dökmüşken bu tarz cümleler kurmak ne kadar mantıklı? Neyse..
Arkadaşım sana tavsiyem bir terapistten yardım al. Konuyu danış. En doğru yönlendirecek kişi odur. Psikolojin doğal olarak bozulmuş durumda ve sağlıklı düşünemiyor hala kocan arasa, yalvarsa dönecek durumdasın. Lütfen önce bebeğin için sonra kendin için bir psikologdan/aile danışmanından yardım al. Benim de şiddet gördüğüm halde devam ettiğim bir türlü ayrılamadığım bir ilişkim vardı. Destek alarak bu bağımlılık haline gelen ilişkiden kurtuldum. Üstelik online senas aldım yani internet üzerinden görüşme sağlamıştım psikoloğumla. İşinde çok iyi bir kadın ve seans ücreti 70 tl. Eğer düşünürsen bana özelden yaz sana ismini, iletişim numarasını vereyim.
Eğer destek almazsan da; lütfen..lütfen ve lütfennnn o adamla görüşmeyi, buluşmayı bırak. Bu adam sana herşeyi yapabilir Allah korusun. Haberlerde neler görüyoruz :KK61:

Terapiste kesin gideceğim tek başıma toparlanmam kolay olmayacak 2 ay sonra doğumum var hem hamilelik psikolojisi hem yaşadıklarım üzerine lohusa psikolojisi derken zorlanacağım . Bu süreçte Allaha sığındım zaten . Davamı açıyorum biran önce kangrenli parmağı kesmem lazım yoksa tüm vücuda yayılıyor . Hakkımda hayırlısı .

O eşiniz olacak yaratık annenizle tartışırken hiç korkmadınız mı? Ben size bişey söyliyim mi babanız yurt dışında diye sizi sahipsiz görmüş o yaratık. Bir kadının sahibi olması gerektiğini düşünenlerden değilim ama belli ki o yaratık böyle düşünüyor ki annenize size böyle dayılanıyor saygısızca.

Bu arada ailenize neden düşman biliyor musunuz? Çünkü aileniz size sahip çıkıyor.Aileniz size gelinlikle girdin kefenle çıkarsın diyen bir aile olsa ve eşiniz de size rahat rahat şiddet uygulasa eşiniz ailenize bu kadar gıcık olmazdı.Sizi ona mecbur ve muhtaç etmedikleri için ailenize düşman.İstiyor ki ortada kalın.Anne babanıza üzüldüm.

Esiniz neden ailenizden bu kadar nefret ediyor ne yaşandı ki?

O eşiniz olacak yaratık annenizle tartışırken hiç korkmadınız mı? Ben size bişey söyliyim mi babanız yurt dışında diye sizi sahipsiz görmüş o yaratık. Bir kadının sahibi olması gerektiğini düşünenlerden değilim ama belli ki o yaratık böyle düşünüyor ki annenize size böyle dayılanıyor saygısızca.

Bu arada ailenize neden düşman biliyor musunuz? Çünkü aileniz size sahip çıkıyor.Aileniz size gelinlikle girdin kefenle çıkarsın diyen bir aile olsa ve eşiniz de size rahat rahat şiddet uygulasa eşiniz ailenize bu kadar gıcık olmazdı.Sizi ona mecbur ve muhtaç etmedikleri için ailenize düşman.İstiyor ki ortada kalın.Anne babanıza üzüldüm.
O şekilde gelip her şeye cevabı olması babamın olmamasından kaynaklanıyor tabiki babam da telefonla onu aradı ses tonunu yükseltmeye calıstı ama başarılı olamadı . Evet o ailemden beni uzaklaştırıp üzerimde hakimiyet kuracağını ve ailemin bana sahip çıkmayacağını ona bağlı yaşayacağımı sandı yanılınca ailemden yana olduğumu görünce de böyle pes etti.

O şekilde gelip her şeye cevabı olması babamın olmamasından kaynaklanıyor tabiki babam da telefonla onu aradı ses tonunu yükseltmeye calıstı ama başarılı olamadı . Evet o ailemden beni uzaklaştırıp üzerimde hakimiyet kuracağını ve ailemin bana sahip çıkmayacağını ona bağlı yaşayacağımı sandı yanılınca ailemden yana olduğumu görünce de böyle pes etti.
Kurtul bu insandan.Allah yardımcın olsun.

Önceki açtığım konuları da okuyabilrisiniz çoğu arkadaşım tabi ki bana haklı olarak çok kızdılar . 1 aydır annemin evindeyim 15 gündür de iletişimimiz yok . 8 aylık evliyim 7.5 aylık hamileyim( ne kadar cabuk cocuk diyeceksiniz ama olan oldu artık çok inandım çok güvendim hata ettim ) aynı eve girdiğimiz günden beri hayal ettğim muameleyi göremedm ailemle düğün sürecine kadar eşimin yıldızı barışmadığı için çok ortada kaldım ailem benim bi dediğimi iki etmeyen bir aile ve eşim de bunu sindiremedi evliliğimiz süre zarfında . Alkolü seven kavga ettiğimizde alkollüyse sabaha kdar beni uyutmayan vuran canımı acıtan bunun için bir kez olsun özrü olmamış biri . Ailesine benim hakkımda yazdığı mesajları da yakaladım alkollüydüm diye geçiştirdi. Gece üstm örtülsün hemen örten ayağa kalkayım noldu diye panikleyen adam gözü dönünce istemediği bir şey olunca şeytan kesiliyor. Ve beni evde silah var seni öldürürüm diye birkaç kez tehtit etmesi sonra da saçmalama ben öyle şey yapar mıyım demesi beni öyle korkutmuştu ki kavga edeceğiz içecek bana birşey yapcak diye korkuyordum. Aramızın iyi olduğu zamanlar da gayet ilgili ve iyiydi. Yılbaşı günü eve gelmezsen bu evlilik biter ve bebeğide hayatım boyunca görmem dedi .Ailem silah olayından sonra korktukları için beni evden bile çıkarmak istemiyorlardı ve ben 15 gün öncesine kadar bu adamla irtibat içindeydim bana mesajlar seviyorumlar ama oturduğu yerden ben de hala salak biri olarak ailemden özür dileyeceksin yaşattığın korkulardan dolayı dedim ama o bir gün olsun hatasını kabul etmedi ve yılbaşından bir gün önce ben onla buluştum ailem bunu öğrendi cok kroktular onu aradılar falan eşimle bize geldik ama eşim sinirli birşey derlerse polis çağırırım falan diyordu. Eve girdi eşim annem cok sinirli ve rahatsızlanmış bana bunun yanında ne işin var falan dedi bunu duyunca eşim ben onun kocasıyım diye kükremye başladı annem baya ters konuştu eşim de her sözüne cevap verdi . Ayağa kalkarak bağırarak konuştu ve ben barışmalarını umut ederken her şey sarpa sardı. Annem evde yaşadığım bir kaç sıkıntıyı ona söylediğimi söyleyince ulu orta eşim sen beni sattın inanamıyorum yatak odamızı da anlatsaydın falan dedi ama tabiki kavgalarımızın hiç birini ailem bilmiyordu bana kalk eve gidiyoruz dedi ailemin yanında ben de gelmiyorum dedim gururuna çok dokunmuş. O akşam çok kötü geçti ikinci gün yılbaşı günü eve geleceksin dedi yoksa seni ve bebeği görmem dedi seni bekleyeceğim burda dedi bir cafede son kez buluştuk . Ben eve geldim ağlayarak ona yalvardım gel düzelt şu işi diye asla ailen benimle öyle konuşamazdı dedi babam da eşimin eve gelip bize bağırdığını öğrenince telefonla( yurtdıısnda olduğu için) eşime demedğini bırakmadı. Eşim de zaten ailemi sevmiyor ve gururu kibiri tavan yapmış biri olarak benim ilişkim tamamen bitmiştir dedi ve ben o gece eve dönmedim eşim de bana bu ilişki bitmiştir yalanlar dolanlarla kandırdıldım ailen beni tehtit etti boşanma işlemlerini başlat dedi. Ve o günden beri onunla iletişimimiz yok bana birkaç kez git artık davanı aç bu kepazeliğe son verilsin yazdı. Sonra ben davayı açaçağım haftaya tebligat gelir dedi . Ben bir planı vardır diye sen git aç boşanma davasını dedim henüz gelen bir kağıt yok . Ailesi beni hiç aramadı zaten görümcem evde yaşadığım şiddeti bile bildiği halde ayrılmamızın nedenini annem gördü . O da ara sıra bebek iyi mi diye pişkin pişkin yazıyor. Eşim denilecek cani zaten hala annemi baş düşman görüyor sen aileni tercih ettin kocanı sattın diyor. Asla yaptıklarını kabullenme gibi bir şey yok. Sonuç ise ben burda acı çekiyorum o ise gün geçtikçe benden nefret ediyor..boşanma tebligatını bekliyorum eğer cesaret edip açarsa.
Aynı durumdayız, hamilelik dısında . Herseyi kendisi yapıp sucluyu ailem / annem olarak gösteriyor eşim ayrı kaldık 20 güne yakın . Simdi yine kötüyüz. Siz ne yaptınız merak ettim? Umarım iyisinizdir🙏🏻

Back