Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Burada "sana üzülmedim, daha beter ol" tarzı yazan arkadaşlar anlıyorum duruma sinirleniyorsunuz ama hemcinsimiz olan bir arkadaşımız bize derdini dökmüşken bu tarz cümleler kurmak ne kadar mantıklı? Neyse..
Arkadaşım sana tavsiyem bir terapistten yardım al. Konuyu danış. En doğru yönlendirecek kişi odur. Psikolojin doğal olarak bozulmuş durumda ve sağlıklı düşünemiyor hala kocan arasa, yalvarsa dönecek durumdasın. Lütfen önce bebeğin için sonra kendin için bir psikologdan/aile danışmanından yardım al. Benim de şiddet gördüğüm halde devam ettiğim bir türlü ayrılamadığım bir ilişkim vardı. Destek alarak bu bağımlılık haline gelen ilişkiden kurtuldum. Üstelik online senas aldım yani internet üzerinden görüşme sağlamıştım psikoloğumla. İşinde çok iyi bir kadın ve seans ücreti 70 tl. Eğer düşünürsen bana özelden yaz sana ismini, iletişim numarasını vereyim.
Eğer destek almazsan da; lütfen..lütfen ve lütfennnn o adamla görüşmeyi, buluşmayı bırak. Bu adam sana herşeyi yapabilir Allah korusun. Haberlerde neler görüyoruz