• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz.. Hamileyim..

En korkunc insan tipi, once delirtip sonra sizi suclayan, sorumluluk almayan. Asla duzelmez. cok uzuldum umarim cocugunuz icin mutlu bi hayat yasamayi secersiniz...

kesinlikle katılıyorum. yapıp yapıp aslında tüm suç karşı taraftaymışçasına kavga çıkartıp zeytinyağı gibi üste çıkan insanlardan allah hepimizi korusun. kaldı ki ortada hamile eşine şiddet gösteren ve hala kendini adam diye tanıtan biri var. :( çok zor

En korkunc insan tipi, once delirtip sonra sizi suclayan, sorumluluk almayan. Asla duzelmez. cok uzuldum umarim cocugunuz icin mutlu bi hayat yasamayi secersiniz...
Yaptığı hiçbir yanlışı kabullenmeyen ve sürekli karşı tarafı hatalı gören kin besleyen bir insan ve sonunda da kocasını satan taraf ben oluyorum ne yazık ki .

kesinlikle katılıyorum. yapıp yapıp aslında tüm suç karşı taraftaymışçasına kavga çıkartıp zeytinyağı gibi üste çıkan insanlardan allah hepimizi korusun. kaldı ki ortada hamile eşine şiddet gösteren ve hala kendini adam diye tanıtan biri var. :KK43: çok zor
Ona sorsanız şiddet uygulamadı . Ağzıma vurdu diye ağzım kanayınca senin dişlerin hassas ondan kanadı diyebilecek kadar hasta ..

Eşin denilecek cani her gün nerfetini büyütüyormuş da sizi niye her gün acı çekiyorsunuz anlamadım??

Kurtuldum diye bir oh çekmeniz gerekmiyor mu?

bakın yerinizde olsam arkama bakmadan kaçarım, babanın yurtdışındaymış hatta onun yanına kaçarım ama kaçarım.

sizi öldürebilecek potansiyelde bir adam lütfen bunu kendinize defalarca söyleyin idrak edin

daha kibar nasıl yazarım bilemedim

Yaptığı hiçbir yanlışı kabullenmeyen ve sürekli karşı tarafı hatalı gören kin besleyen bir insan ve sonunda da kocasını satan taraf ben oluyorum ne yazık ki .
Kesinlikle katiliyorum bu tiplerden cok var. Elinizi verseniz kolunuzu kaptirirsiniz,inanmayin.

Ona sorsanız şiddet uygulamadı . Ağzıma vurdu diye ağzım kanayınca senin dişlerin hassas ondan kanadı diyebilecek kadar hasta ..
Evet hasta kesinlikle bunu tekrarlayin surekli bir arkadas daha demis bunu surekli tekrarlayin idrak edin diye. Cok hakli soyleminde. sizin ve bebeginizin hayatinda derin yaralar acabilecek bir adam. Boyle bi adamla hayatinizi ve bebeginizin hayatini karartmayin. Ailenize ve kendinize guvenin uzaklasin yeni bir hayat kurun eskiyi unutun hatta siz de psikolojik yardim alin bebeginiz ne yazik ki dogdugunda stresli bir ortama gelecek sizin psikolojiniz ne kadar yerinde olursa ona da o kadar yardimci olabilirsiniz. Tam velayet isini unutmayin ne olursa olsun bebeginizi o adama birakmayin sarin sarmalayin.

Evet hasta kesinlikle bunu tekrarlayin surekli bir arkadas daha demis bunu surekli tekrarlayin idrak edin diye. Cok hakli soyleminde. sizin ve bebeginizin hayatinda derin yaralar acabilecek bir adam. Boyle bi adamla hayatinizi ve bebeginizin hayatini karartmayin. Ailenize ve kendinize guvenin uzaklasin yeni bir hayat kurun eskiyi unutun hatta siz de psikolojik yardim alin bebeginiz ne yazik ki dogdugunda stresli bir ortama gelecek sizin psikolojiniz ne kadar yerinde olursa ona da o kadar yardimci olabilirsiniz. Tam velayet isini unutmayin ne olursa olsun bebeginizi o adama birakmayin sarin sarmalayin.
Evet hamileliğimi ve psikolojik durumumu kullanmayı iyi bildi ki kendimi sonuna kadar haklıykrn acaba benden dolayı mı diyecek duruma getirmiştim:/ beni de hasta etmişti..

Ben sadece ailenize üzüldüm el bebek gül bebek büyüt gitsin bir adamın dayağını yiyip halende gözü onda olsun çağırsa da gitsen diye bekliyorsun yarın sende anne olucaksın bence sen ailenden özür dile yasattıkların için

Önceki açtığım konuları da okuyabilrisiniz çoğu arkadaşım tabi ki bana haklı olarak çok kızdılar . 1 aydır annemin evindeyim 15 gündür de iletişimimiz yok . 8 aylık evliyim 7.5 aylık hamileyim( ne kadar cabuk cocuk diyeceksiniz ama olan oldu artık çok inandım çok güvendim hata ettim ) aynı eve girdiğimiz günden beri hayal ettğim muameleyi göremedm ailemle düğün sürecine kadar eşimin yıldızı barışmadığı için çok ortada kaldım ailem benim bi dediğimi iki etmeyen bir aile ve eşim de bunu sindiremedi evliliğimiz süre zarfında . Alkolü seven kavga ettiğimizde alkollüyse sabaha kdar beni uyutmayan vuran canımı acıtan bunun için bir kez olsun özrü olmamış biri . Ailesine benim hakkımda yazdığı mesajları da yakaladım alkollüydüm diye geçiştirdi. Gece üstm örtülsün hemen örten ayağa kalkayım noldu diye panikleyen adam gözü dönünce istemediği bir şey olunca şeytan kesiliyor. Ve beni evde silah var seni öldürürüm diye birkaç kez tehtit etmesi sonra da saçmalama ben öyle şey yapar mıyım demesi beni öyle korkutmuştu ki kavga edeceğiz içecek bana birşey yapcak diye korkuyordum. Aramızın iyi olduğu zamanlar da gayet ilgili ve iyiydi. Yılbaşı günü eve gelmezsen bu evlilik biter ve bebeğide hayatım boyunca görmem dedi .Ailem silah olayından sonra korktukları için beni evden bile çıkarmak istemiyorlardı ve ben 15 gün öncesine kadar bu adamla irtibat içindeydim bana mesajlar seviyorumlar ama oturduğu yerden ben de hala salak biri olarak ailemden özür dileyeceksin yaşattığın korkulardan dolayı dedim ama o bir gün olsun hatasını kabul etmedi ve yılbaşından bir gün önce ben onla buluştum ailem bunu öğrendi cok kroktular onu aradılar falan eşimle bize geldik ama eşim sinirli birşey derlerse polis çağırırım falan diyordu. Eve girdi eşim annem cok sinirli ve rahatsızlanmış bana bunun yanında ne işin var falan dedi bunu duyunca eşim ben onun kocasıyım diye kükremye başladı annem baya ters konuştu eşim de her sözüne cevap verdi . Ayağa kalkarak bağırarak konuştu ve ben barışmalarını umut ederken her şey sarpa sardı. Annem evde yaşadığım bir kaç sıkıntıyı ona söylediğimi söyleyince ulu orta eşim sen beni sattın inanamıyorum yatak odamızı da anlatsaydın falan dedi ama tabiki kavgalarımızın hiç birini ailem bilmiyordu bana kalk eve gidiyoruz dedi ailemin yanında ben de gelmiyorum dedim gururuna çok dokunmuş. O akşam çok kötü geçti ikinci gün yılbaşı günü eve geleceksin dedi yoksa seni ve bebeği görmem dedi seni bekleyeceğim burda dedi bir cafede son kez buluştuk . Ben eve geldim ağlayarak ona yalvardım gel düzelt şu işi diye asla ailen benimle öyle konuşamazdı dedi babam da eşimin eve gelip bize bağırdığını öğrenince telefonla( yurtdıısnda olduğu için) eşime demedğini bırakmadı. Eşim de zaten ailemi sevmiyor ve gururu kibiri tavan yapmış biri olarak benim ilişkim tamamen bitmiştir dedi ve ben o gece eve dönmedim eşim de bana bu ilişki bitmiştir yalanlar dolanlarla kandırdıldım ailen beni tehtit etti boşanma işlemlerini başlat dedi. Ve o günden beri onunla iletişimimiz yok bana birkaç kez git artık davanı aç bu kepazeliğe son verilsin yazdı. Sonra ben davayı açaçağım haftaya tebligat gelir dedi . Ben bir planı vardır diye sen git aç boşanma davasını dedim henüz gelen bir kağıt yok . Ailesi beni hiç aramadı zaten görümcem evde yaşadığım şiddeti bile bildiği halde ayrılmamızın nedenini annem gördü . O da ara sıra bebek iyi mi diye pişkin pişkin yazıyor. Eşim denilecek cani zaten hala annemi baş düşman görüyor sen aileni tercih ettin kocanı sattın diyor. Asla yaptıklarını kabullenme gibi bir şey yok. Sonuç ise ben burda acı çekiyorum o ise gün geçtikçe benden nefret ediyor..boşanma tebligatını bekliyorum eğer cesaret edip açarsa.
Sen neyi bekliyorsun boşanma davasını açmıyorsun öyle bir adamdan bir an önce kurtulmak istemiyorsun da hala daha ailenden özür dileyince işlerin halli olacağını nasıl düşünebiliyorsun

8 aylık evliyim 7.5 aylık hamileyim( ne kadar cabuk cocuk diyeceksiniz ama olan oldu artık çok inandım çok güvendim hata ettim ) aynı eve girdiğimiz günden beri hayal ettğim muameleyi göremedm ailemle düğün sürecine kadar eşimin yıldızı barışmadığı için çok ortada kaldım ailem benim bi dediğimi iki etmeyen bir aile ve eşim de bunu sindiremedi evliliğimiz süre zarfında . Alkolü seven..

Hayat size aslinda herseyi göstermis, resmen "Bu adamla EVLENME" demis. Bütün sinyalleri bagira bagira vermis, ama siz görmezden gelmissiniz, simdi acisini cekeceksiniz.. ne yazik ki bir de bebek var isin icinde. Bütün yaziyi gectim, su ilk yazdigin cümlede bile asla evlenmemeni gerektiren durumlar var.

Ne yapacaksin simdi? Bu piskopattan hemen bosan, mahkemeye ver, iyi bir avukata danis haklarini ögren. Bunu yapmazsan, daha coooook cekecegin var.

Off çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Aileniz arkanızda. Hamile de olsanız kurtulun bu pislik adamdan. Bu kadar saygısız hadsiz şiddet gösteren bir adam düzelmez. Kendi yaptıklarını kapatıp aileniz sizi korudu diye bütün suçu onlara atıyor. Aileniz sadece sizi korumaya çalışıyor. Böyledir bu tipler. Suçu hep dışarda ararlar dönüp kendilerine bakmazlar. Bundan sonrası daha kötü gelir Allah korusun. Ailenizden gizli iletişim kurmayın bu adamla ne olur. Engelleyin mesajlarını aklınızı karıştırıyor çünkü.

Önceki açtığım konuları da okuyabilrisiniz çoğu arkadaşım tabi ki bana haklı olarak çok kızdılar . 1 aydır annemin evindeyim 15 gündür de iletişimimiz yok . 8 aylık evliyim 7.5 aylık hamileyim( ne kadar cabuk cocuk diyeceksiniz ama olan oldu artık çok inandım çok güvendim hata ettim ) aynı eve girdiğimiz günden beri hayal ettğim muameleyi göremedm ailemle düğün sürecine kadar eşimin yıldızı barışmadığı için çok ortada kaldım ailem benim bi dediğimi iki etmeyen bir aile ve eşim de bunu sindiremedi evliliğimiz süre zarfında . Alkolü seven kavga ettiğimizde alkollüyse sabaha kdar beni uyutmayan vuran canımı acıtan bunun için bir kez olsun özrü olmamış biri . Ailesine benim hakkımda yazdığı mesajları da yakaladım alkollüydüm diye geçiştirdi. Gece üstm örtülsün hemen örten ayağa kalkayım noldu diye panikleyen adam gözü dönünce istemediği bir şey olunca şeytan kesiliyor. Ve beni evde silah var seni öldürürüm diye birkaç kez tehtit etmesi sonra da saçmalama ben öyle şey yapar mıyım demesi beni öyle korkutmuştu ki kavga edeceğiz içecek bana birşey yapcak diye korkuyordum. Aramızın iyi olduğu zamanlar da gayet ilgili ve iyiydi. Yılbaşı günü eve gelmezsen bu evlilik biter ve bebeğide hayatım boyunca görmem dedi .Ailem silah olayından sonra korktukları için beni evden bile çıkarmak istemiyorlardı ve ben 15 gün öncesine kadar bu adamla irtibat içindeydim bana mesajlar seviyorumlar ama oturduğu yerden ben de hala salak biri olarak ailemden özür dileyeceksin yaşattığın korkulardan dolayı dedim ama o bir gün olsun hatasını kabul etmedi ve yılbaşından bir gün önce ben onla buluştum ailem bunu öğrendi cok kroktular onu aradılar falan eşimle bize geldik ama eşim sinirli birşey derlerse polis çağırırım falan diyordu. Eve girdi eşim annem cok sinirli ve rahatsızlanmış bana bunun yanında ne işin var falan dedi bunu duyunca eşim ben onun kocasıyım diye kükremye başladı annem baya ters konuştu eşim de her sözüne cevap verdi . Ayağa kalkarak bağırarak konuştu ve ben barışmalarını umut ederken her şey sarpa sardı. Annem evde yaşadığım bir kaç sıkıntıyı ona söylediğimi söyleyince ulu orta eşim sen beni sattın inanamıyorum yatak odamızı da anlatsaydın falan dedi ama tabiki kavgalarımızın hiç birini ailem bilmiyordu bana kalk eve gidiyoruz dedi ailemin yanında ben de gelmiyorum dedim gururuna çok dokunmuş. O akşam çok kötü geçti ikinci gün yılbaşı günü eve geleceksin dedi yoksa seni ve bebeği görmem dedi seni bekleyeceğim burda dedi bir cafede son kez buluştuk . Ben eve geldim ağlayarak ona yalvardım gel düzelt şu işi diye asla ailen benimle öyle konuşamazdı dedi babam da eşimin eve gelip bize bağırdığını öğrenince telefonla( yurtdıısnda olduğu için) eşime demedğini bırakmadı. Eşim de zaten ailemi sevmiyor ve gururu kibiri tavan yapmış biri olarak benim ilişkim tamamen bitmiştir dedi ve ben o gece eve dönmedim eşim de bana bu ilişki bitmiştir yalanlar dolanlarla kandırdıldım ailen beni tehtit etti boşanma işlemlerini başlat dedi. Ve o günden beri onunla iletişimimiz yok bana birkaç kez git artık davanı aç bu kepazeliğe son verilsin yazdı. Sonra ben davayı açaçağım haftaya tebligat gelir dedi . Ben bir planı vardır diye sen git aç boşanma davasını dedim henüz gelen bir kağıt yok . Ailesi beni hiç aramadı zaten görümcem evde yaşadığım şiddeti bile bildiği halde ayrılmamızın nedenini annem gördü . O da ara sıra bebek iyi mi diye pişkin pişkin yazıyor. Eşim denilecek cani zaten hala annemi baş düşman görüyor sen aileni tercih ettin kocanı sattın diyor. Asla yaptıklarını kabullenme gibi bir şey yok. Sonuç ise ben burda acı çekiyorum o ise gün geçtikçe benden nefret ediyor..boşanma tebligatını bekliyorum eğer cesaret edip açarsa.

Böyle adamlar bile baba oluyo allahım isyan etmek istemiyorum gönlümüzdekini sen ver bize artık

Bu ne ezik bir karakter yahu!Yok yok kocan olacak o mendeburdan bahsetmiyorum,senden bahsediyorum!Adam gelip özür dilese koşarak gideceksin.Yazık vallahi o bebeğe..

Ortada konuşulacak birşey yok ama madem konuşmakta ısrarcıydınız olayların durulmasını bekleyebilirdiniz.Ailenize durumu anlatıp insanları üzüp sonrada sizi darp eden ezen adamın elinden tutup eve getirmişssiniz.Ne olmasını bekliyordunuz?

Verdiğiniz insaflı cevaptan dolayı teşekkür ederim insan yaşamayınca karşı tarafı yerin dibine çok güzel sokabiliyor Allah kimseye yaşatmasın . İnsan yaşadığı travmadan dolayı yanlış düşünebiliyor doğruyu yanlış görebiliyor . Ben de öyle bir süreçteyim hayırlısı ile bu günleri de atlatacağım .
Sizin gerçekleri görmeniz için daha ne gerekiyor?
Adam sizi dövüyor güzel kardeşim,
tehdit ediyor,silah gösteriyor,
annenizle kavga ediyor.
Doğruyu yanlışı görebilmeniz için adamın sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz?
Allah korusun böyle bir durumda zaten neyi gördüğünüzün hiç bir önemi kalmayacak.
Lütfen kendinize gelin.

Ya ben anlamiyorum. Neden bosanma davasinin karsi taraftan acilmadi beklenir? Siddet olan bir yere hele ki silahla tehdit olan bir yere donulmez. Bu evlilik de yurumez. Ancak bosanma davasini kim acarsa acan kisi sartlarini hakime sunar. Siz acarsaniz bosanmak istediginizi, velayeti, takilarinizi, tazminat, nafaka, evli iken alinan mal varsa payladimini falan talep ederseniz. O acarsa da sizden tazminat isterse olur mu diyeceksiniz? Bosanma davasi sadece bosanmak icin acilmaz. Ayni zamanda bosanirken hangi sartlarda bosanacaginizi da telep edersiniz. Gerisi hakimin takdiri. Onun acmasini bekleneyin siz acin. Zaten bitmis bir evlilik bu. Esin alttan almayan, saygisiz hodugun teki. Bu adamla olmaz zaten.

Back