Boşanıyoruz eşim pisman olurmu sizce

Böyle bi adamın pişman olup olmamasından önce boşanmaya bak.Mahremiyet bırakmamış herkese ifşalamış midesiz gurursuz.Silk at sırtından o kamburu

Allah islah etsin seninkini de ... Benim mahkeme yarin temelli bitiyor artik. Darisi basina ...

Tek cümleyle cevap vereceğim. Lohusa eşini üzen adamdan eş olmaz,tecrübeyle sabit.

bence eşiniz işten ayrılmayacağınızı bildiği için onu öne sürmüş, suçu resmen size atmış işten ayrılmadığım için boşanıyorum diye düşünmenizi istemiş.

siz çok güçlü bi kadınsınız, üzülmeyin kurtuluyormuşsunuz, anasının ağzına bakan adamla zaten olmazdı, yıllarınız heba olmamış ne güzel, iyilerle karşılaşın hep.

Bu 40 yaş üstü erkeklerin arada da yaş farkı varsa özellikle cidden kafaları kırık oluyor buradaki çoğu konuda da öyle. Adam en hassas zamanınızda sizi vurmaya çalışmış. Empati, anlayış, merhamet, saygı hiçbir şey yok. Kesinlikle değişir diye düşünmeyin, değişmez asla. Adam belli ki kendi iç huzuru olmayan biri. Bir de sizi işten çıkarmaya çalışıyor ki geliriniz olmasın, tazminatı ona verin, iyice ona muhtaç kalın diye. Son derece hesapçı maddiyatçı bir de. Bir hata olmuş evlenmişsiniz bari bir an evvel de kurtulun.

Kurtuldum 31 Mayıs cuma gunu anlasmali bosanma icin hakim karşısına ciktik imzalarimizi attik ... Gerekçeli karar cikacakmis onu bekliyorum simdi . O zaman komple bitmis olacak .
Gercekten vicdansizligini merhametsizligini aklim almamisti. Ruhumu bu kadar hirpalamaya degmezmis .
Mahkeme cikisi bile dogum raporum bitince ise baslamama laf söylüyordu. Hic hazmedememis. Cok kompleksliymis ici cok baskaymis bilememisim

Manyak işte kafa kırık diyorum ya. Bir insan eşinin işine nasıl bu kadar kafa takar anlamıyorum. Eşim çalışıyor eve para getiriyor diye sevinmesi lazım aksine. Ama işte sizi kendine iyice bağlama derdinde adam. Sizin iş sahibi, güçlü bir kadın olmanız, ailenizin sizi desteklemesi batıyor adama. Sizi yalnızlaştırmak istiyordu. Deccal gibi adammış. Tebrik ederim sizi, çok değil birkaç aya oh be kurtulmuşum diyeceksiniz bence

Para gelmesi isine geliyordu zaten ama sonra benim gucumu kesmek kolumu kanadi kirmak gerektigine kanaat getirdi .. ailemde ardimda durunca dediginiz gibi iyice batti . İnsallah dogumu hazmettim lohusaligi hazmettim su bosanmayida bi hazmedip geleyim artik kendime iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…