Boşanıyoruz eşim pisman olurmu sizce

Eski eşimden biliyorum haklısınız mal hep mal kalıyor evlenemedi de tekrar anasinin agzina bakıyordu babasi öldü simdi engelli ablasıyla annesine bakıyor pismanmi bilmem ama iyi ki ben kurtuldum yemediğim dayak görmediğim psikolojik siddet kalmamıştı kurtuldum

Yatak odasını anlatan adam kırmızı tanga giysin .🖐

Parazitten kurtulmussun sen neyse ki, pişman olsa dahi kuyruğunu dik tutar söyletmez anası,

Pişman bile olsa ben sizin yerinizde olsam bu kadar şeyden sonra kesinlikle affetmem. Bu ilişki bitmiş. Bebeğim var boşanmayayım diye düşünmeyin sakın şimdi böyle olan adam ileride de değişmeyecektir ve bu sorun gene dönüp gelecektir. Şu an bebek baba kavramını bilmiyorken boşanmak en mantıklısı. Çocuk anlamaya başladığı zaman psikolojisi çok etkileniyor. Yaşadıklarınız için çok üzgünüm keşke bunlar hiç yaşanmasaydı ama kırılmış bir şeyi yapıştırsanız da sağlam olmaz ve tekrar daha büyük tahribatla kırılır bunu unutmayın.

kesinlikle arkana bile bakma işin var ailen arkanda çocuğuna bakabilecek güçtesin eşin 40+ yaş sendromuna girmiş herhalde ve bebeği bile gözü görmemesi hırslarına tapan biri olduğunu gösteriyor asla duruşunu bozma bugün barışsan yarın yine tehditlerle evli kalmaya çalışacak iyisi mi sen gururunu yitirmeden bitsin gitsin. 41 yaşına kadar hiç evlenmemiş demek ki nasıl biri olduğunu anlamış kadınlar hiçbiri yüz vermemiş kesinlikle boyun eğme istediklerini de yapma hayatta sağlam karakterden daha önemli hiçbir şey yok çocuğunun olması tüm bunlara katlanmak zorunda olduğunu göstermez. o ailenin arkanda durmayacağını ve sana istediğini yapabileceğini sanmış ama "demek ailen arkanda o zaman boşuyorum seni" demesi bana bunu düşündürdü. tekrar söylüyorum arkana bakma

Pişman olur ama boşandıktan sonra. Siz hala affetmeye hazırsınız anladığım kadarıyla.

Belli gelmiş 43 yaşına, tohuma kaçmadan iyi kötü birini bulup evleneyim, hiç yoktan çocuk kazanayım, geçsin köşesinde büyütsün akmasın kokmasın demiş. Yüzünüz yumuşak gelmiş, ben eğer bükerim bunu demiş. Bu evliliği neden yaptıysa o elden gittiği gün pişman olacak. Anası ne vitaminlemiştir onu, aslan oğlum sana kız mı yok, boşa bu dikkafalı karıyı, bakalım onu elinde çocukla bi alan daha olacak mı diye. Olur da bulamazsa yine sizin kapıyı çalar. Nasılsa üşenmemiş yapmış bi çocuk sizden. O ne güne duruyor, mis gibi manipülasyon malzemesi olur. Kabul etmezseniz sen nasıl anasından girer, bencilliğin yüzünden çocuk aile nedir bilmeyecekten çıkar artık.

Yatak odanızı ifşa eden bi yaratık üzülse ne üzülmese ne. Onun pişmanlığını düşünmek yerine kendi hayatınızı şekillendirmeyi düşünün.

İyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim... Hepsinden alacağım birseyler oldu. Bugün eşyalarımın bir kismini aldim gidip. Kalanlari kolileyip hazir ettim. Nakliye ile görüştüm persembe gunu de protokolde belirledigimiz esyalari tasitacagim ... Yani zaten dönüşü yok buradan ama insaniz iste niye basima bu isler geldi neden layigim olan degeri veremedi bana diye icim icimi yedi ... Gelinen noktada hicbirinin onemi yok . Yeni bir hayata basliyorum, zorlaniyorum, kolay gelmiyor ruhuma ama atlatacagim asacagim insallah ... Sağolun

Kapımız sana açık kızım çok yanlış bir kelime. Alt metninde kızım sen gel eşin gelmesin anlamı da çıkıyor. Belki adam buna alınmış olabilir. Doğrusu kapımız size her zaman açık demesi gerekirdi. Savunuyorum derken yanlış bir şeyi örnek vermişsin.

Bunun evveliyatı ne o önemli. O laftan öncesinde neler yaşandı? Durduk yere söylenen bir şey değil bu, lafın gelişinden belli zaten. Anladığım kadarıyla adam kapının kendine açık olup olmamasıyla ilgilenmemiş, derdi başka gibi geldi.

Ben sadece o söz hakkında yorum yaptım yani eş ailesi eşime kapımız "sana" açık diye benim yanımda bir söz söylerse benim içim boşanma sebebi. Ne demek sana açık bana açık değil mi? Ben onun eşi değil miyim? Tabi öncesinde ne olduğunu bilmiyoruz belki damat eş ailesine saygısızlık yapmış olabilir bilemeyiz. Mesela siz böyle bir durumda alınır mısınız alınmaz mısınız?

Erkekler bunlara takılmıyor, kapımız size açık deseler bu sefer ne demek açık, benim ailem yok mu, siz beni sahipsiz mi bellediniz diye kurulacak tonla adam var bu toplumda. Kadınlar eş ailesi tarafından kabul görmeye takıntılı oluyorlar çoğunlukla.

Karşı taraf öyle algılamadı.

Meselenin çıkış noktasını yazmadım. Baba evinde kadın bir hafta kalsa babaya masraf olur gibi bir konu açıldı damat tarafından. Baba da istedikleri kadar kalsınlar, kapım hep açık vs dedi. Konuşurlarken gülüşüyorlardı ama damat bunu içerlemiş.
Ondan önce de damadın kafa yapısı 'Evlendikten sonra sadece kocanın akrabaları ve köyü vardır' şeklindeydi.

Benim asıl anlatmak istediğim şuydu: Kadın ailesinden destek alabilir pozisyondaysa ve kendi akrabalarını tercih edebiliyorsa koca bundan rahatsız oluyor. Kadından, evlenince soyundan vazgeçip erkeğin soyunu ön plana çıkarmasını bekliyor. Bu kafada olanlar çok. Kadının ailesi olağan şekilde ilişkiyi sürdürmek istese bile erkek bunu evliliğe müdahale olarak görüyor.

Erkeklerin bir kısmı bu huyda, alttan alman gerekir niyetiyle yazmadım. Alttan alınacak bir mevzu değil. Tam boşamalık erkek profili.

Al işte, bu ataerkil dağ ayısına desen ki kapım sana da açık, burda içgüveysi alınacak adam yok dayı sen başka pazara bak diyecek. Nerden de biliyorum davarın cinsini.

Heh, anlatmak istediğim buydu ama anlatamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…