Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilam artık ne söylesek boş :teselli:hamile kalmışım ne demek bengüsu? preseedlerle çörekotlarıyla diğer yöntemlerle uğraşmadınmı?kendiliğindenmi oldu yani?
lütfen ya şimdi çocuk yanlışlıkla oldu gibi bi ortam yaratma çıldırtıyosun beni...
arkadaşlar bebeğim düşmedi,kürtaj için anestezi aldım,doktorum uğraşmış biraz ama rahim açılmamış,birmiyom varmış o engel olmuş bebeği almasına,o yüzden yarın sabaha erteledik,gözümü açtığımda ilk sorduğum şey bebeğim nerde demek olmuş,annem söylüyor ben hatırlamıyorum sonra demişim ki bana gösterin ne olur cinsiyeti belli mi demişim ağlıyarak bir daha bebeğim olur mu diye hıçkırıklara boğulmuşum,eve gelince söyledi annem bebeğin alınmadığını,biraz kanamam var,rahim biraz zorlandığı için onun dışında iyiyim,eşim mesaj atmış mantığım çocuğun düşmesini istiyor ama kalbim onun yanında onun arkasındayım diyor,yarın sabah erkenden gideceğim,rahim içine ilaç verecekler,açılması için ve 6 saat sonra alacaklar,belki diyorsunuz bu sana işaret hala şansın var diye inanın çarem yok benim...
arkadaşlar bebeğim düşmedi,kürtaj için anestezi aldım,doktorum uğraşmış biraz ama rahim açılmamış,birmiyom varmış o engel olmuş bebeği almasına,o yüzden yarın sabaha erteledik,gözümü açtığımda ilk sorduğum şey bebeğim nerde demek olmuş,annem söylüyor ben hatırlamıyorum sonra demişim ki bana gösterin ne olur cinsiyeti belli mi demişim ağlıyarak bir daha bebeğim olur mu diye hıçkırıklara boğulmuşum,eve gelince söyledi annem bebeğin alınmadığını,biraz kanamam var,rahim biraz zorlandığı için onun dışında iyiyim,eşim mesaj atmış mantığım çocuğun düşmesini istiyor ama kalbim onun yanında onun arkasındayım diyor,yarın sabah erkenden gideceğim,rahim içine ilaç verecekler,açılması için ve 6 saat sonra alacaklar,belki diyorsunuz bu sana işaret hala şansın var diye inanın çarem yok benim...
geçen doktora gittim hormon tahlillerim için...
bir çift vardı kız daha 17 yaşında oğlanda ona keza bekliyorlar bir form doldurıyorlar ama kızda en ufak bir suçluluk vs.hiç bişii yok öyle rahatki anlatamam sekretere sordum aldıracakmı diye evet dedi...
kızın saçını başını yolmak istedim hem bu b.ku yiyosun hemde ne bu rahatlık...sesimi çıkarmadım olay çıkmasın şimdi bununla uğraşamam diye ama okadar rahatsız oldumki...
ona sahip olmak isteyen ne insanlar var bu gelmiş bir yarım saat sonra çöpe atacaklar karnındakini...
yarın çoluğumuz çocuğumuz olacak büyük konuşmiim ama allah herkse akıl fikir versin ne diyeyim yaa...
düşünsenize ya bir canlıyı kaldırıp çöpe atacaklar...
zoruma gidiyor...