- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
-
- Konu Sahibi bugrakimya
Hani bosanmak kolaydi? oyle diyordunuz. Bur da da bosanmak kolay degil diyorsunuz. Evet bosanmak kolay degil. O yuzden kadinlar yuz kere dusunup bicak kemige dayanmadan bosanmiyorlar. O karari almak hic kolay degil. Dilerim kimsenin basina gelmez.Ne yaşadınız bilmiyorumda boşanmayı kolay sanmayın derim eyer iyi bir mazeretiniz yoksa inan dönmek daha doğru üstelik çocuklarınız var ve çocukların bir baba rol modeline ihtiyaç duyar.
H
Hani bosanmak kolaydi? oyle diyordunuz. Bur da da bosanmak kolay degil diyorsunuz. Ecet bosanmak kolay degil. O yuzden kadinlar yuz kere dusunup bicak kemige dayanmadan bosanmiyorlar. O karari almak hic kolay degil. Dilerim kimsenin basina gelmez.
Bosanma zaten nikah feshidir o da aradaki bagin zaten kopmasiyla olur. Yani ikisi de ayni sey. Siz flortle karistiriyorsunuz sanirim. Herkes gulluk gulustanlikken de bosanmaz.Benim bahsettiğim boşanmanın 2 manası var birincisi resmi nikahın feshi
Digeri ise insanlar arası daki bagın koparılması.
Sonucunda meydana gelenler olarak bahsetin ama den ne anladın bilmiyorum
Alıntı yapsan sevinirim bir daha
Bursa güzel memleket. Hayırlısı canım. Ne cibilliyetsiz bir herifmiş o adam? Kusura bakma çok kızdım...bu anlattıgım küçük kısım daha neler dedi. neyse bitti bursa ya yerleşmeyi düşünüyorum
iş olanagı daha fazla çocuklarda kreşlik oldular zaten hem dayımlarda orda iyi kötü geçinirim heralde diye düşünüyorum
arkadaşlar 1 hafta önce boşanma kararı aldım. sebepler artık hiç önemli degil anlaşmalı olarak boşanıcam.2 çocugum var. 4 ve 3 yaşında başka bir şehre yerleşmek istiyorum.çalışıp çocuklarıma bakarım diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım babamın evine dönmek istemiyorum hatta boşanacagımdan bile haberleri yok .
arkadaşlar 1 hafta önce boşanma kararı aldım. sebepler artık hiç önemli degil anlaşmalı olarak boşanıcam.2 çocugum var. 4 ve 3 yaşında başka bir şehre yerleşmek istiyorum.çalışıp çocuklarıma bakarım diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım babamın evine dönmek istemiyorum hatta boşanacagımdan bile haberleri yok .
Merhaba ne yaptınız acaba boşandınız mı? Bir daha yazmamışsınızarkadaşlar 1 hafta önce boşanma kararı aldım. sebepler artık hiç önemli degil anlaşmalı olarak boşanıcam.2 çocugum var. 4 ve 3 yaşında başka bir şehre yerleşmek istiyorum.çalışıp çocuklarıma bakarım diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım babamın evine dönmek istemiyorum hatta boşanacagımdan bile haberleri yok .