boşanıyorum

H
Ne yaşadınız bilmiyorumda boşanmayı kolay sanmayın derim eyer iyi bir mazeretiniz yoksa inan dönmek daha doğru üstelik çocuklarınız var ve çocukların bir baba rol modeline ihtiyaç duyar.
Hani bosanmak kolaydi? oyle diyordunuz. Bur da da bosanmak kolay degil diyorsunuz. Evet bosanmak kolay degil. O yuzden kadinlar yuz kere dusunup bicak kemige dayanmadan bosanmiyorlar. O karari almak hic kolay degil. Dilerim kimsenin basina gelmez.

H

Hani bosanmak kolaydi? oyle diyordunuz. Bur da da bosanmak kolay degil diyorsunuz. Ecet bosanmak kolay degil. O yuzden kadinlar yuz kere dusunup bicak kemige dayanmadan bosanmiyorlar. O karari almak hic kolay degil. Dilerim kimsenin basina gelmez.

Benim bahsettiğim boşanmanın 2 manası var birincisi resmi nikahın feshi
Digeri ise insanlar arası daki bagın koparılması.
Sonucunda meydana gelenler olarak bahsetin ama den ne anladın bilmiyorum
Alıntı yapsan sevinirim bir daha

Gidecekseniz baska bir sehire yine gidin ama ailenizden duzen kurana kadar destek alin. Is bulana kadar, cocuklara kres ayarlayaba kadar. Cocuklar cok kucuk daha. Isi hemen bulabilirmusiniz bilmiyorum ama siz is ararken cocuklara bakicak biri olmali.

Bosanma zaten nikah feshidir o da aradaki bagin zaten kopmasiyla olur. Yani ikisi de ayni sey. Siz flortle karistiriyorsunuz sanirim. Herkes gulluk gulustanlikken de bosanmaz.

Bursa güzel memleket. Hayırlısı canım. Ne cibilliyetsiz bir herifmiş o adam? Kusura bakma çok kızdım...

Oncelikle cok gecmis olsun insallah hakkinizda hayirlisi olsun burdaki arkadadlar genelde fiziki siddet olunce ayril diyorlar ama sozlu siddette bi o kadar zor sizden daha kotu durumda olupta bi meslegi olmadigi icin bosanamayan kadinlarimiz var.ama tek korkum baska sehirde tek basina olmaniz insallah ailenizde destek cikar ve kurtulursuniz. Allah yardimciniz olsun

Anlaşmalı boşanma kararı tek taraflı yani eşlerden birinin talebi ile alınabilecek bir karar değil, taraflardan ikisinin de öncelikle boşanma kararı vermesi , ayrıca nafaka , maddi- manevi tazminat, çocukların velayeti, diğer ebeveynin görüşme günleri ve saatleri gibi konularda anlaşmaya varmış olması gerekir, Herhangi bir anlaşmazlık çıktığı takdirde çekişmeli boşanma söz konusu demektir.

Çocuklarınızın yaşının küçük olmasından dolayı hakimin velayetini size vereceğini, ve eşinizin de velayetlerinin sizde kalmasını kabul edeceğini düşünüyorsunuz fakat, çocuklar her ne kadar yaşı küçük olması itibariyle bakım ve gözetime ihtiyaç duysa da (ve çoğunlukla çocuklara en iyi bakım ve gözetimin anne tarafından yapılacağı tartışılmaz bir gerçek olsa da ) gelir kaynağınızı yani geçiminizi nasıl sağlayacağınız konusunda hakimi inandırmadığınızı takdirde velayetleri size verilmeme ihtimali de yükseliyor. Hakimi inandırmaktan kastettiğim hakime çalışır bakarım çocuklarıma demek değil 'şu yerde , şu ücrete, mesai saatleri şu olacak şekilde çalışıyorum, kazancım çocuklara bakabilecek yeterlilikte ve mesai saatlerim çocuklarıma vakit ayırabilememe imkan veriyor şeklinde çalıştığınız yeri ve maaş bordronuzu belirtmeniz / olarak ortaya koymanız şeklinde olmalıdır. Zira hükmedilen nafaka miktarı eşinizin gelir durumuna göre değişmekle birlikte genelde kazancı çok yüksek değilse az miktarda olduğu için, nafaka ile geçineceğinizi belirtemezsiniz bu durumda.
Kolaylıklar diliyorum.

Merhaba ne yaptınız acaba boşandınız mı? Bir daha yazmamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…