Boşanıyorum...

bir de alkolik almanın hıcbır haklı yanı ya da sebebi olamaz. alkolün beyne olan ciddi zararları var sağlıklı kararlar çıkmaz alkolik adamdan o yüzden bence haklı bir boşanma nedeni zaten alkol ama detayları tabı kı sizler bilirsiniz bundan sonraki hayatınızda daha dikkatli olmakta fayda var. Umarım hakkınızda hayırlısı olur

Desteğin için teşekkür ederim. Eşim ailesi benim ailem bu evliliği artık istemiyorlar. Ben birlikte geçirdiğim 3 yılın vermiş olduğu alışkanlıkla üzülüyorum özlüyorum. Hamileysen sık dişini bebeğini düşün yıkma yuvanı. Sonrası daha zor olur. Bebeğin ikiniz bir aradayken büyüsün.

Bile bile lades demişsiniz.
Evlenmeden önce de sürekli problem varmış zaten. Bile isteye kendinizi bu duruma sokmasaydınız keşke. Yıllarca mutsuz olmaktan iyidir yine de. Zor ve acı bir tecrübe olmuş. Artık kabullenmek ve boşanmak lazım. Allah yardımcınız olsun

neden altın paralarına el koydular eşyalarınız aldılar. sizin de baı şeylerde hakkınız var değil mi böyle sessiz kalmayın kendinize gelin lütfen şimdi dram yapmanın zamanı değil.size bu kadar saygısızca davranılmış. hiç mi kendinize saygınız yok.hakkınızı arayın.

bencede uzatmaya gerek yok. ben acınıza birsey demiyorum
aksine olaylara sadece kendi acınızdan değil baska acıdan da bakmanıza yardımcı olmaya calıstım.
ben sizin yerinize olsam bu durumda kendimi savunmaya gecmekten ziyade çıkarımlarda bulunmaya çalısırdım.
kaldı ki ben sizi tanımam etmem ne garezim olabilir.. bi de bu acıdan bakın derim. umarım düzelir herşey...

İlk olarak çok iyi bir avukat tutun sanırım o boşanırken sizin maillerinizi delil gösterecek, sizde sizi aldatmakla itam ettiği iş arkadaşınızı ve diğer grubdaki kızları şahit götürürsünüz böylece masumiyetiniz hem adalet önünde hemde eşinizin gözünde ispatlanır . Üstüne namusunuza iftira davası açın tazminat talep edin ve tüm el konulan hakkınız olan takı para ne varsa geri isteyin .. Allah yardımcınız olsun ama lütfen en acilinden çok iyi bir avukat bulun

Evlenince belki düzelir diye ilerledim. Düğüne 5 gün kala deli gibi kavga ettiğimizde bile ben ortayolu bulmaya çalştım. O kadar hazırlık yapıldı. Şimdi bozulmaz diye. Dediğiniz gibi bile bile lades oldu

Mahkemede tüm hakkımı isteyeceğim. Bunun için görüşmeler yapıyorum şu anda. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Söylediklerinizin hepsini yapacağım. Karşı taraf o kadar çirkin şeyler yaptı ki mahkemede de her türlü çirkinlik yapacaklarına eminim. Hakkımı alıp hayatımdan çekip gitmeleri için herşeyi yapıcam. Teşekkür ederim..

normal şartlarda aranızdaki samimiyetim bilip şu an ses çıkarıyorsa para pul vermemek içindir. Olanı da almış zaten.
Valla acilen kendine gelmezsen bunlar senden tazminat da alırlar ben sana söyleyeyim.

İnan bana eğer çok iyi bir avukat tutarsan onların çirkeflikleri hava civa kalır. Çatır çatır davanı aç hemrn hiç ondan bekleme ve davayıda namusuna iftira atıldığı için aç avukat konuna uygun yapıcaktır.. Çok iyi bir tazminat alırsın hatta sana yaşattığı bu iftira yüzünden akıl sağlının tehlikeye girdiğini ilaç kullanmak zorunda kaldığını paikoloğunun şahitliği ile pekiştir.. Unutma adaletin önünde çirkeflik değil somut deliller kazanır.. Şimdi kafanı topla ve kolları sıva .. Kimse senin hayatını öyle karartamaz öyle kolay değil o işler haaa karartmaya kalkarsada adeletin önünde hesap verir.. Şimdi güzelce akşam yemeğini ye , miss gibide bir uyku çek yarında iyi bir boşanma avukatı bul .. 3 sene önce o pislik mi vardı hayatında sanki ..

Üzüldüm ne umutlarla kurdunuz siz kim bilir o yuvayı şimdide ayrılık .. keşke böyle bitmeseydi ama olmayınca olmuyor. Hiç hayatım bitti falan demeyin hayatın bundan sonra size ne güzellikler getireceğini bilemezsiniz.

Yazdıklarınız çok iyi geldi bana desteğiniz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi adalet yerini bulur.

Yazdıklarınız çok iyi geldi bana desteğiniz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi adalet yerini bulur.
Bulucak tabiki.. Elinde delil ne var kocaman bir hiç.. Hakime gidip karım mailde bunu yazmış diyecek ee hakimde başka diyecek aldatma için kanıt istryecek ispat isteyecek ama dediğim gibi davayı sen aç ve namusa iftiradan aç bu çok önemli

evet bebek öz babasıyla büyüsün diye 2. kez döndüm fakat psikolojik bunalımlı annesi olacağına, daha anne karnında benim hissettiklerimi aynen hisediyorken babasız ancak mutlu bir bebek daha mantıklı geliyor, sonuçta tek boşanan biz değilz. ancak şimdi düşünüyorum eşim illa boşancam deseydi eyvallah derdim ama gene de kişi yaşadğını bilir aynı seylerı yaşasaydım nasıl olurdu bilmiyorum benim de 9 yıla dayanan bir geçmişim var lisede tanıştık biz :) O zaman birbirimize dua edelim Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsın kalbimizi de buna razı etsin. Rabbim sağlıktan ayırmasın gerisi düzelir. Allaha emanet olun, üzülmeyin Allahtan başka gerçek dost bulamazsın diyor ya ayette gerçekten öyle bu dunyada tamamen her yönden rahatlık yok insana. Sağlıcakla kardeşim

K

kızlı erkekli grup halinde yazışılan mail grubuydu. Gelip bu ne demek diye sormadı bile. Direk kestirip attı. Zaten istemiyormuş demek ki
Geri kalan herşey için haklısın ama bu konuşmayla alakalı değil bence, şuan bütün bunlara rağmen özlem hissetmenin sebebi de kendini suçlu hissediyor olman gibi.
Kendi açımdan düşünüyorum eşim iş arkadaşıyla özledimli konuşsa grup içinde bile olsa, sadece hesap sorardım söyleyeceği şeyler benim için yeterli olmazdı ve sonumuz şuan sizin yaşadığınız şey olurdu.

Seven adam bir çırpıda ayrılıyorum demez tartışmalar olur ama eşin seni istememiz bahaneside çok muş ,ne diye senle evlenmiş anlamadım madem dışarı hayatı var ama işte evlilik bir kumar kimin ne olacağı belli değil olsun unutursun ....unutulur tabi zaman alacak , eğer bu ayrılmada onun suçu büyükse 2 hanımdan çekecek belkide seni arayacak , bence sabır et , hayata devam et neyle mutlu oluyorsan onu yap, ilkinden ağlattıysa 2. .kocada güldürecektir mevlam

Bu kadar hırpalama kendini
8 aylık bir evlilik bu 80 yıllık değil
Gencecik insansın, hiç bir sevgi senden kıymetli değil
Namusuna laf etmiş bir adamı sil at hayatından bakma arkana
İlk zamanlar zorlanman normal ama biraz aşırıya kaçan bir kendini bırakma gördüm sende
Yapma bu boya onunla gelmedin, senin yaşam sebebin değil o adam

Hakkınızı arayın lütfen yanına bırakmayın. Çektikleriniz için de alın tazminatı çatır çatır. Ayrıca paikolojinizi bozmuşlar hafif bişey değil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…