Desteğin için teşekkür ederim. Eşim ailesi benim ailem bu evliliği artık istemiyorlar. Ben birlikte geçirdiğim 3 yılın vermiş olduğu alışkanlıkla üzülüyorum özlüyorum. Hamileysen sık dişini bebeğini düşün yıkma yuvanı. Sonrası daha zor olur. Bebeğin ikiniz bir aradayken büyüsün.ben de 8 aylık evliyim 2 kere evi terk ettim tekrar döndüm benim problemlerim bambaşka ama şu an ayrılsam bir kez üzülürsem bin kez sevinirim. eşim beni fazlasıyla seviyo ama ailesine karşı beni koruyup kollamıyo hamileliğimin de vermiş olduğu tahammülsüzlük sonucu ayrılığı istiyorum ama son şansı verdim ya evimde son günlerimi yaşıyorum ya da her şey düzelecek bilemiyorum.
sana tavsiyem kocan da ailesi de evlilik bitmesinden yanaysa vur tekmeği gitsin inan bana pişman olmucaksın daha huzurlu olcaksın. cunku değmiyo emeklerine. birkaç gün sabret arkadaşlarınla vakit geçir ağla zırla ama emin ol geçecek daha mutlu olacaksın
neden altın paralarına el koydular eşyalarınız aldılar. sizin de baı şeylerde hakkınız var değil mi böyle sessiz kalmayın kendinize gelin lütfen şimdi dram yapmanın zamanı değil.size bu kadar saygısızca davranılmış. hiç mi kendinize saygınız yok.hakkınızı arayın.Merhaba, yaklaşık 2 ay önce eşimle olan sorunlarımızı yazmıştım şimdi de boşanıyoruz8 aylık evliyiz. Evlenmeden önce ve evlendikten sonra da sürekli sorunlarımız vardı. Eşim evlendiğinin farkına varamadı. Sürekli dışarda arkadaşlarıyla içti,gezdi. Çok fazla alkol tüketiyordu. Onun sorumsuzluklarından bana değer vermemesinden benim sürekli yalnız olmamdan ötürü hep kavga ediyorduk. Boşanma lafı ağzından düşmüyordu. Güzel bir gece geçirip sabah kalktığında ben senden boşanıcam diyordu. İki hafta önce beni ailesinin evine götürdü. Orada iş bilgisayarıma el koydu. Benim iş arkadaşlarımla olan yazışmalarımı gördü. Arkadaşlarımla çok samimiyim. Şurda buluşalım aa hadi nerdesin özledim diye yazışmalarımı gördü. İş arkadaşlarımı o da tanıyor. Bunun üstüne kıyamet koptu. Beni ailecek evden kovdular. Bankadaki altın paralarını aldılar. Evdeki tüm eşyaları aldılar. Ben iki haftadır kabus yaşıyorum. Sürekli kavga ediyoduk ama hiç bu şekilde biteceğini düşünmemiştim. Yaptıkları tüm kötülüklere rağmen çok özlüyorum. Canım çok yanıyor. Hayatım ellerimin arasından kayıp gitmiş gibi hissediyorum. Kabullenemiyorum bu derece beni istememesini. Hiç değerim yokmuş. Tüm emeklerimi herşeyimi aldılar. Buna rağmen nasıl özleyebiliyorum anlamıyorum. Ne olur yardım edin dik durmam sağlam durmam lazım nasıl başarıcam? Bundan sonraki hayatım yokmuş gibi geliyor. Evlenmeden önce de 2 sene beraberdik. 3 senem çöpe gitmş hayatım bitmiş gibi hissediyorum (
bencede uzatmaya gerek yok. ben acınıza birsey demiyorum. Böyle birşey belirtmeye gerek yok. Başlık belli 'Bir derdim var' kimse buraya dertlerine daha fazla üzülmek için yazmıyor biraz daha sağlam durabilmek için yazıyor. Bence sizde bunu anlayabilecek birisiniz. Sadece yorumunuzu paylaştınız. Şu an derdi olan iki haftadır ilaçlarla uyuyan yuvası dağılan benim. Yorumunuza tepki vermem kadar normal birşey yok. Neyse uzatmayalım. Yorumunuz için teşekkür ederim. Size iyi günler dilerim.
Evlenince belki düzelir diye ilerledim. Düğüne 5 gün kala deli gibi kavga ettiğimizde bile ben ortayolu bulmaya çalştım. O kadar hazırlık yapıldı. Şimdi bozulmaz diye. Dediğiniz gibi bile bile lades olduBile bile lades demişsiniz.
Evlenmeden önce de sürekli problem varmış zaten. Bile isteye kendinizi bu duruma sokmasaydınız keşke. Yıllarca mutsuz olmaktan iyidir yine de. Zor ve acı bir tecrübe olmuş. Artık kabullenmek ve boşanmak lazım. Allah yardımcınız olsun
Mahkemede tüm hakkımı isteyeceğim. Bunun için görüşmeler yapıyorum şu anda. Desteğiniz için teşekkür ederim.neden altın paralarına el koydular eşyalarınız aldılar. sizin de baı şeylerde hakkınız var değil mi böyle sessiz kalmayın kendinize gelin lütfen şimdi dram yapmanın zamanı değil.size bu kadar saygısızca davranılmış. hiç mi kendinize saygınız yok.hakkınızı arayın.
Söylediklerinizin hepsini yapacağım. Karşı taraf o kadar çirkin şeyler yaptı ki mahkemede de her türlü çirkinlik yapacaklarına eminim. Hakkımı alıp hayatımdan çekip gitmeleri için herşeyi yapıcam. Teşekkür ederim..İlk olarak çok iyi bir avukat tutun sanırım o boşanırken sizin maillerinizi delil gösterecek, sizde sizi aldatmakla itam ettiği iş arkadaşınızı ve diğer grubdaki kızları şahit götürürsünüz böylece masumiyetiniz hem adalet önünde hemde eşinizin gözünde ispatlanır . Üstüne namusunuza iftira davası açın tazminat talep edin ve tüm el konulan hakkınız olan takı para ne varsa geri isteyin .. Allah yardımcınız olsun ama lütfen en acilinden çok iyi bir avukat bulun
İnan bana eğer çok iyi bir avukat tutarsan onların çirkeflikleri hava civa kalır. Çatır çatır davanı aç hemrn hiç ondan bekleme ve davayıda namusuna iftira atıldığı için aç avukat konuna uygun yapıcaktır.. Çok iyi bir tazminat alırsın hatta sana yaşattığı bu iftira yüzünden akıl sağlının tehlikeye girdiğini ilaç kullanmak zorunda kaldığını paikoloğunun şahitliği ile pekiştir.. Unutma adaletin önünde çirkeflik değil somut deliller kazanır.. Şimdi kafanı topla ve kolları sıva .. Kimse senin hayatını öyle karartamaz öyle kolay değil o işler haaa karartmaya kalkarsada adeletin önünde hesap verir.. Şimdi güzelce akşam yemeğini ye , miss gibide bir uyku çek yarında iyi bir boşanma avukatı bul .. 3 sene önce o pislik mi vardı hayatında sanki ..Söylediklerinizin hepsini yapacağım. Karşı taraf o kadar çirkin şeyler yaptı ki mahkemede de her türlü çirkinlik yapacaklarına eminim. Hakkımı alıp hayatımdan çekip gitmeleri için herşeyi yapıcam. Teşekkür ederim..
Yazdıklarınız çok iyi geldi bana desteğiniz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi adalet yerini bulur.İnan bana eğer çok iyi bir avukat tutarsan onların çirkeflikleri hava civa kalır. Çatır çatır davanı aç hemrn hiç ondan bekleme ve davayıda namusuna iftira atıldığı için aç avukat konuna uygun yapıcaktır.. Çok iyi bir tazminat alırsın hatta sana yaşattığı bu iftira yüzünden akıl sağlının tehlikeye girdiğini ilaç kullanmak zorunda kaldığını paikoloğunun şahitliği ile pekiştir.. Unutma adaletin önünde çirkeflik değil somut deliller kazanır.. Şimdi kafanı topla ve kolları sıva .. Kimse senin hayatını öyle karartamaz öyle kolay değil o işler haaa karartmaya kalkarsada adeletin önünde hesap verir.. Şimdi güzelce akşam yemeğini ye , miss gibide bir uyku çek yarında iyi bir boşanma avukatı bul .. 3 sene önce o pislik mi vardı hayatında sanki ..
Bulucak tabiki.. Elinde delil ne var kocaman bir hiç.. Hakime gidip karım mailde bunu yazmış diyecek ee hakimde başka diyecek aldatma için kanıt istryecek ispat isteyecek ama dediğim gibi davayı sen aç ve namusa iftiradan aç bu çok önemliYazdıklarınız çok iyi geldi bana desteğiniz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi adalet yerini bulur.
Geri kalan herşey için haklısın ama bu konuşmayla alakalı değil bence, şuan bütün bunlara rağmen özlem hissetmenin sebebi de kendini suçlu hissediyor olman gibi.K
kızlı erkekli grup halinde yazışılan mail grubuydu. Gelip bu ne demek diye sormadı bile. Direk kestirip attı. Zaten istemiyormuş demek ki
Doktora gidiyorum. İki haftadır ilaç kullanıyorum. Uyumaya yemek yemeye yeni başladım. Doktorumla her gün haberleşiyoruz. Her ne kadar kötülükleri düşünsem de özlüyorum. Bugün mesela uyandım anneme babama kahvaltı hazırlıyorum. Ben nerdeyim ne yapıyorum. Bugun cmt benim kocama kahvaltı hazırlamam lazım diye başladım ağlamaya. 2 saat bağıra çağıra ağladım zor sakinleştimbiliyorum geçicek ama şu an zor çok zor