Boşanıyorum...

Ayrıca 3 sene öyle uzun bir zaman değil 20 yıllık evliler bile gözünü kırpmadan boşanırken

PC'ye el koymadan önce de sık sık boşanmaktan söz ediyormuş.
Geçerli neden arayışına girmiş demekki PC. deki mesajlar da bahanesi olmuş.
Hiç kolay bir süreç değil elbette.
Yürek tahtına oturttuğun kişiyi oradan söküp atmak, alışkanlıklardan vazgeçmek,
yeni duruma-düzene adapte olabilmek zaman alacak.
İllaki ferahlayacak huzura ereceksin.
Bir süre sonra bu günleri buruk bir tebessümle anacaksın.
Allah yardımcın olsun.

İnan bana eğer çok iyi bir avukat tutarsan onların çirkeflikleri hava civa kalır. Çatır çatır davanı aç hemrn hiç ondan bekleme ve davayıda namusuna iftira atıldığı için aç avukat konuna uygun yapıcaktır.. Çok iyi bir tazminat alırsın hatta sana yaşattığı bu iftira yüzünden akıl sağlının tehlikeye girdiğini ilaç kullanmak zorunda kaldığını paikoloğunun şahitliği ile pekiştir.. Unutma adaletin önünde çirkeflik değil somut deliller kazanır.. Şimdi kafanı topla ve kolları sıva .. Kimse senin hayatını öyle karartamaz öyle kolay değil o işler haaa karartmaya kalkarsada adeletin önünde hesap verir.. Şimdi güzelce akşam yemeğini ye , miss gibide bir uyku çek yarında iyi bir boşanma avukatı bul .. 3 sene önce o pislik mi vardı hayatında sanki ..
çok doğru yazmışsınız bakın karşıdaki sizi çoktan aklından çıkarmış ne kadar yolarsam kar diye düşünüyor insanoğlu maalesef böyle. zaman duygusallığı bir yana bırakıp hakkını elde etme zamanı.anladığım kadarıyla işiniz de var size destek olan aileniz ve arkadaşlarınız bence şanslısınız. eminim eski eş daha da çirkinleşecek kendinizi hazırlayın.iyi bir avukat karlılık ve sabır. size bol şans diliyorum ve eminim kurtulduğunuza çok sevineceksiniz bu pislikten.

Doktora gidiyorum. İki haftadır ilaç kullanıyorum. Uyumaya yemek yemeye yeni başladım. Doktorumla her gün haberleşiyoruz. Her ne kadar kötülükleri düşünsem de özlüyorum. Bugün mesela uyandım anneme babama kahvaltı hazırlıyorum. Ben nerdeyim ne yapıyorum. Bugun cmt benim kocama kahvaltı hazırlamam lazım diye başladım ağlamaya. 2 saat bağıra çağıra ağladım zor sakinleştim :KK43: biliyorum geçicek ama şu an zor çok zor :KK43:
sadece alışkanlık ve gururunuza yediremiyorsunuz nasıl olur da benim de başıma gelir nden ben diye düşünüyorsunuz ama bunlar hepimizin başına gelebilir.ağlayın vurn kırın tabakları bardakları parçalayın yter ki içinize atmayın.inanın en değerli şeyler ailemiz ve biziz bunu unutmayın.

İş arkadaşınıza özledim diye mesaj atmanız boşanmak için geçerli bir sebep.
Sizin de boşanmak için geçerleri sebepleriniz varmış ama siz kullanmamışsınız diye adam da görmezlikten gelecek diye bir şey yok.

Çok dua ediyorum allah ım bunun benim için hayırlısı olduğunu aklıma yerleştir kalbimden aklımdan al onu diyorum dua ile huzur bulmaya çalışıyorum başka yol bulamıyorum :KK43:
tek yapabileceğin şey bu inanki.
ben eşimden boşanıcam.ama hala onunla aynı evde kalmak zorundayım.
ve şu an allahım bana hayırlı işler yaptıracak bi insan nasip et.ben de ona hayırlı olayım diye dua ediyorum.
bitmiş sevgi saygı için dua etmeye gerek yok.
beddua filan da etme bence.allaha havale et.

Evlenince belki düzelir diye ilerledim. Düğüne 5 gün kala deli gibi kavga ettiğimizde bile ben ortayolu bulmaya çalştım. O kadar hazırlık yapıldı. Şimdi bozulmaz diye. Dediğiniz gibi bile bile lades oldu :KK43:
aynen BİZ.
ilk günden itibaren eşimde ilgisizlik,bi mal gibi görme durumları.benim çıldırışım.
ve 6.ayda boşanma kararı alan BEN.

Aradaki yorumları okumadım ama biride çıkıp demiyorki bu bayanlarla özledim vs. diye yazışsa eşi niye kızsın! Erkek olan iş arkadaşınıza özledim yazmanızı hanginizin eşi kabul eder aceba? Sen kendi değerini kendin bitirmişin! Canının yanması da özlemekten değil. Onun bu kadar hatası varken en son senin olayınla boşanmanın patlak vermesi ve boşanmanın sorumlu olarak senin kalman canını yakıyor... Yinede başta o hata yapmışkende senin bunu değerlendirmen lazımdı. Geçmiş olsun.. ALlah yardımcınız olsun. İyi akşamlar..:KK52:

zaten evlenmeden önce sorunlarınız varmış buna rağmen evlenerek hata yapmışsınız üzerine kavgalar.bide tam tersini düşün onun açısından bak o iş arkadşlarına ne kadar masumca olsada özledim yazsa o kadar kavganın ardından eminki sizde aynı tepkiyi verirdiniz.ama şunuda atlamak istemem zaten boşanmaya bahane arıyan bir eşiniz varmış kendine harika bir bahane bulmuş.

Eşinde suclu olabilir ama sende masum degilsin arkadasliginda bi siniri var ozlemismis bilmem ne ?? Ki muhtemelen burda o yazismalarini yumusatarak araya sikistirip soyledin :)) bunuda dusunursek ikinizdede sikinti var bosanmaniz hayriniza

Merhaba, yaklaşık 2 ay önce eşimle olan sorunlarımızı yazmıştım şimdi de boşanıyoruz :KK43: 8 aylık evliyiz. Evlenmeden önce ve evlendikten sonra da sürekli sorunlarımız vardı. Eşim evlendiğinin farkına varamadı. Sürekli dışarda arkadaşlarıyla içti,gezdi. Çok fazla alkol tüketiyordu. Onun sorumsuzluklarından bana değer vermemesinden benim sürekli yalnız olmamdan ötürü hep kavga ediyorduk. Boşanma lafı ağzından düşmüyordu. Güzel bir gece geçirip sabah kalktığında ben senden boşanıcam diyordu. İki hafta önce beni ailesinin evine götürdü. Orada iş bilgisayarıma el koydu. Benim iş arkadaşlarımla olan yazışmalarımı gördü. Arkadaşlarımla çok samimiyim. Şurda buluşalım aa hadi nerdesin özledim diye yazışmalarımı gördü. İş arkadaşlarımı o da tanıyor. Bunun üstüne kıyamet koptu. Beni ailecek evden kovdular. Bankadaki altın paralarını aldılar. Evdeki tüm eşyaları aldılar. Ben iki haftadır kabus yaşıyorum. Sürekli kavga ediyoduk ama hiç bu şekilde biteceğini düşünmemiştim. Yaptıkları tüm kötülüklere rağmen çok özlüyorum. Canım çok yanıyor. Hayatım ellerimin arasından kayıp gitmiş gibi hissediyorum. Kabullenemiyorum bu derece beni istememesini. Hiç değerim yokmuş. Tüm emeklerimi herşeyimi aldılar. Buna rağmen nasıl özleyebiliyorum anlamıyorum. Ne olur yardım edin dik durmam sağlam durmam lazım nasıl başarıcam? Bundan sonraki hayatım yokmuş gibi geliyor. Evlenmeden önce de 2 sene beraberdik. 3 senem çöpe gitmş hayatım bitmiş gibi hissediyorum :KK43:(
Çok üzüldüm elinden herşeyini nasıl alabilirler ya vicdansızlar....Özlemen cok normal onu seviyorsun demekki daha yeni evlisiniz.

Merhaba, yaklaşık 2 ay önce eşimle olan sorunlarımızı yazmıştım şimdi de boşanıyoruz :KK43: 8 aylık evliyiz. Evlenmeden önce ve evlendikten sonra da sürekli sorunlarımız vardı. Eşim evlendiğinin farkına varamadı. Sürekli dışarda arkadaşlarıyla içti,gezdi. Çok fazla alkol tüketiyordu. Onun sorumsuzluklarından bana değer vermemesinden benim sürekli yalnız olmamdan ötürü hep kavga ediyorduk. Boşanma lafı ağzından düşmüyordu. Güzel bir gece geçirip sabah kalktığında ben senden boşanıcam diyordu. İki hafta önce beni ailesinin evine götürdü. Orada iş bilgisayarıma el koydu. Benim iş arkadaşlarımla olan yazışmalarımı gördü. Arkadaşlarımla çok samimiyim. Şurda buluşalım aa hadi nerdesin özledim diye yazışmalarımı gördü. İş arkadaşlarımı o da tanıyor. Bunun üstüne kıyamet koptu. Beni ailecek evden kovdular. Bankadaki altın paralarını aldılar. Evdeki tüm eşyaları aldılar. Ben iki haftadır kabus yaşıyorum. Sürekli kavga ediyoduk ama hiç bu şekilde biteceğini düşünmemiştim. Yaptıkları tüm kötülüklere rağmen çok özlüyorum. Canım çok yanıyor. Hayatım ellerimin arasından kayıp gitmiş gibi hissediyorum. Kabullenemiyorum bu derece beni istememesini. Hiç değerim yokmuş. Tüm emeklerimi herşeyimi aldılar. Buna rağmen nasıl özleyebiliyorum anlamıyorum. Ne olur yardım edin dik durmam sağlam durmam lazım nasıl başarıcam? Bundan sonraki hayatım yokmuş gibi geliyor. Evlenmeden önce de 2 sene beraberdik. 3 senem çöpe gitmş hayatım bitmiş gibi hissediyorum :KK43:(
3 yil ne ki 30 yil sonra bosaniyor insanlar cok bir zaman degil ama hayirlisi olsun..

Yawrum sen erkek arkadaslarina neden ozledim vs diyorsun, sen evlisin kendine ceki duzen vermen gerekmez miydi? Ben erkek olsam ben de kizarim buna, bu ne laubalilik diye. Isterse kankan olsun. Erkek onu beni aldatmaya musait, kimbilir baska ne konusmalari vardir diye anlar. Bir de paranoyaksa vayy haline :KK66:
Bak Ben de gecen isyerimde ,esimin de tanidigi 10 kisilik bi ark grubumla foto cektirdim, evli olan arkadasim elini omzuma koymus farketmedim bile. Esim bu ne yaa istemiyorum dedi. Cok haklisin ama herkese karsi oyle birdaha gecmem yanina,onu sen de taniyorsun art niyeti yok evli zaten o da dedim. Olsun dedi ama esim hakli.

Ikinciside, senin bankadaki paralarina ne munasebet el koyuyor? Benimde kasada dugun takilarim var. esim bi kac kere bozsak mi falan dedi.. onlar benim ailemin bana taktiklari ve sizinkilerin aldigi 110 gr lik taki var neyini alacaksin dedim? Vermedim tabiki. Onlar kendi bileziklerini satip borc odediler. Benim kasamdaki altini nasil alabilirler!! Ha saglik,hastalik olur satilir o ayri...

Son 5gun kala belliymis,keske birakabilseydin ama duzelir diye bir umut bekliyor insan...

Canim bence o da sen de kendine gore haklisin, o sorumluluga hazir degilsiniz.. oturmamis henuz bazi seyler. Evliligin ilk yillari zordur, yeni bir hayata adapte olmaya calismak.. ayrilmaniz en sagliklisi sanki. Tabiki de onu ozlersin o kadar yasanmislik var sonucta, ama bence toparlanmalisin, yillarina gencligine yazik etme. Benim de arkadaslarim var 3 aylikken, 1.5 yillikken bosanan,.bosanip esiyle tekrar evlenen.. neler neler.. ailelerde bitirmis iliskinizi. herseyde vardir bir hayir. ZAMAN HERSEYIN ILACI, AKLINA GETIRMEMEYE CALIS. Bol bol dua et, saglikli huzurlu gunler dilerim..

X