Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok doğru yazmışsınız bakın karşıdaki sizi çoktan aklından çıkarmış ne kadar yolarsam kar diye düşünüyor insanoğlu maalesef böyle. zaman duygusallığı bir yana bırakıp hakkını elde etme zamanı.anladığım kadarıyla işiniz de var size destek olan aileniz ve arkadaşlarınız bence şanslısınız. eminim eski eş daha da çirkinleşecek kendinizi hazırlayın.iyi bir avukat karlılık ve sabır. size bol şans diliyorum ve eminim kurtulduğunuza çok sevineceksiniz bu pislikten.İnan bana eğer çok iyi bir avukat tutarsan onların çirkeflikleri hava civa kalır. Çatır çatır davanı aç hemrn hiç ondan bekleme ve davayıda namusuna iftira atıldığı için aç avukat konuna uygun yapıcaktır.. Çok iyi bir tazminat alırsın hatta sana yaşattığı bu iftira yüzünden akıl sağlının tehlikeye girdiğini ilaç kullanmak zorunda kaldığını paikoloğunun şahitliği ile pekiştir.. Unutma adaletin önünde çirkeflik değil somut deliller kazanır.. Şimdi kafanı topla ve kolları sıva .. Kimse senin hayatını öyle karartamaz öyle kolay değil o işler haaa karartmaya kalkarsada adeletin önünde hesap verir.. Şimdi güzelce akşam yemeğini ye , miss gibide bir uyku çek yarında iyi bir boşanma avukatı bul .. 3 sene önce o pislik mi vardı hayatında sanki ..
sadece alışkanlık ve gururunuza yediremiyorsunuz nasıl olur da benim de başıma gelir nden ben diye düşünüyorsunuz ama bunlar hepimizin başına gelebilir.ağlayın vurn kırın tabakları bardakları parçalayın yter ki içinize atmayın.inanın en değerli şeyler ailemiz ve biziz bunu unutmayın.Doktora gidiyorum. İki haftadır ilaç kullanıyorum. Uyumaya yemek yemeye yeni başladım. Doktorumla her gün haberleşiyoruz. Her ne kadar kötülükleri düşünsem de özlüyorum. Bugün mesela uyandım anneme babama kahvaltı hazırlıyorum. Ben nerdeyim ne yapıyorum. Bugun cmt benim kocama kahvaltı hazırlamam lazım diye başladım ağlamaya. 2 saat bağıra çağıra ağladım zor sakinleştim biliyorum geçicek ama şu an zor çok zor
tek yapabileceğin şey bu inanki.Çok dua ediyorum allah ım bunun benim için hayırlısı olduğunu aklıma yerleştir kalbimden aklımdan al onu diyorum dua ile huzur bulmaya çalışıyorum başka yol bulamıyorum
aynen BİZ.Evlenince belki düzelir diye ilerledim. Düğüne 5 gün kala deli gibi kavga ettiğimizde bile ben ortayolu bulmaya çalştım. O kadar hazırlık yapıldı. Şimdi bozulmaz diye. Dediğiniz gibi bile bile lades oldu
Çok üzüldüm elinden herşeyini nasıl alabilirler ya vicdansızlar....Özlemen cok normal onu seviyorsun demekki daha yeni evlisiniz.Merhaba, yaklaşık 2 ay önce eşimle olan sorunlarımızı yazmıştım şimdi de boşanıyoruz 8 aylık evliyiz. Evlenmeden önce ve evlendikten sonra da sürekli sorunlarımız vardı. Eşim evlendiğinin farkına varamadı. Sürekli dışarda arkadaşlarıyla içti,gezdi. Çok fazla alkol tüketiyordu. Onun sorumsuzluklarından bana değer vermemesinden benim sürekli yalnız olmamdan ötürü hep kavga ediyorduk. Boşanma lafı ağzından düşmüyordu. Güzel bir gece geçirip sabah kalktığında ben senden boşanıcam diyordu. İki hafta önce beni ailesinin evine götürdü. Orada iş bilgisayarıma el koydu. Benim iş arkadaşlarımla olan yazışmalarımı gördü. Arkadaşlarımla çok samimiyim. Şurda buluşalım aa hadi nerdesin özledim diye yazışmalarımı gördü. İş arkadaşlarımı o da tanıyor. Bunun üstüne kıyamet koptu. Beni ailecek evden kovdular. Bankadaki altın paralarını aldılar. Evdeki tüm eşyaları aldılar. Ben iki haftadır kabus yaşıyorum. Sürekli kavga ediyoduk ama hiç bu şekilde biteceğini düşünmemiştim. Yaptıkları tüm kötülüklere rağmen çok özlüyorum. Canım çok yanıyor. Hayatım ellerimin arasından kayıp gitmiş gibi hissediyorum. Kabullenemiyorum bu derece beni istememesini. Hiç değerim yokmuş. Tüm emeklerimi herşeyimi aldılar. Buna rağmen nasıl özleyebiliyorum anlamıyorum. Ne olur yardım edin dik durmam sağlam durmam lazım nasıl başarıcam? Bundan sonraki hayatım yokmuş gibi geliyor. Evlenmeden önce de 2 sene beraberdik. 3 senem çöpe gitmş hayatım bitmiş gibi hissediyorum (
3 yil ne ki 30 yil sonra bosaniyor insanlar cok bir zaman degil ama hayirlisi olsun..Merhaba, yaklaşık 2 ay önce eşimle olan sorunlarımızı yazmıştım şimdi de boşanıyoruz 8 aylık evliyiz. Evlenmeden önce ve evlendikten sonra da sürekli sorunlarımız vardı. Eşim evlendiğinin farkına varamadı. Sürekli dışarda arkadaşlarıyla içti,gezdi. Çok fazla alkol tüketiyordu. Onun sorumsuzluklarından bana değer vermemesinden benim sürekli yalnız olmamdan ötürü hep kavga ediyorduk. Boşanma lafı ağzından düşmüyordu. Güzel bir gece geçirip sabah kalktığında ben senden boşanıcam diyordu. İki hafta önce beni ailesinin evine götürdü. Orada iş bilgisayarıma el koydu. Benim iş arkadaşlarımla olan yazışmalarımı gördü. Arkadaşlarımla çok samimiyim. Şurda buluşalım aa hadi nerdesin özledim diye yazışmalarımı gördü. İş arkadaşlarımı o da tanıyor. Bunun üstüne kıyamet koptu. Beni ailecek evden kovdular. Bankadaki altın paralarını aldılar. Evdeki tüm eşyaları aldılar. Ben iki haftadır kabus yaşıyorum. Sürekli kavga ediyoduk ama hiç bu şekilde biteceğini düşünmemiştim. Yaptıkları tüm kötülüklere rağmen çok özlüyorum. Canım çok yanıyor. Hayatım ellerimin arasından kayıp gitmiş gibi hissediyorum. Kabullenemiyorum bu derece beni istememesini. Hiç değerim yokmuş. Tüm emeklerimi herşeyimi aldılar. Buna rağmen nasıl özleyebiliyorum anlamıyorum. Ne olur yardım edin dik durmam sağlam durmam lazım nasıl başarıcam? Bundan sonraki hayatım yokmuş gibi geliyor. Evlenmeden önce de 2 sene beraberdik. 3 senem çöpe gitmş hayatım bitmiş gibi hissediyorum (