Boşanıyorum ve........

ballos bugün avukatımla konuştum, tazminat davası hakkında bişey yapamaz hastane imza attı o iş bitti dedi..

bide mahkeme mayıs haziran gibi bulcak dedi...uzuyomuş..olsun bakalım...çok rahat ol dert etme hiçbişeyi dedi ...

cnm altınlar için nasıl dava açılıyor? avukatın ne dedi? bilgilendirirmisin beni de?

cnm altınlar için nasıl dava açılıyor? avukatın ne dedi? bilgilendirirmisin beni de?

avukatım ailtınlar için ilk celseden sora dava açıcakmış....aslında boşanma davası ile de açılırmış ama süreç baya uzuyomuş..

boşanma davası ayrı görülüyomuş altınlar ise mal paylaşımına girdiği için ayrı davada görülüyomuş..böle daha kolaymış...

ee tabi uzamasından sa böle olması iyi..
hakkın neyse al cnm bırakma o pisliğe 1 gram altın dahi bırakma...
şey peki bu tazminat davasını ne kadarlık açtın ?
peki üstüne bişey yok mu onun ?

kesinlikle avukatına söyle çok önemli bi koz olur elinde. mesajlarınada cevp verme sakın aynı şekilde.

bütün hakaretleri herşeyi hak ediyor bu aşalık insan sizin kaybettiğiniz şeyler ne olucak 60 günlük şkence , bebek aldırma ve kızlık 5 bilezik bile ödemezdi bu kaybetdikleriniz inşallah davanızda hak ettiğinizi elde edersiniz

evet canım ödemez...zaten çekişmeli boşanıcaz umarım maddi manevi tazminatımı hakim haklı görür...

zor bi süreç diyemiyorum nedense evime aileme dönünce eski neşem yerine geldi...annem bi söz söylerdi hep

"kimse kız çocuk doğurmasın "diye...kadın haklıymış...hep sıkıntı stres işkence gören kadınlar....annem çok dertli bu konuda...

aslında milletin kız çocuğu istememesi bu sebepten.. değilse kızlar daha tatlı, daha masum

aslında milletin kız çocuğu istememesi bu sebepten.. değilse kızlar daha tatlı, daha masum

bencede katiliyorum canim sana benim annemde hep kiz annesi olmak zordur der evinde oğlu olan bir anne ilk önce kizini evlendirmeli onun ne demek oldugnu yasamali der bunu yaşamayan anne olamaz der kendileri sanki hiç problem yaşamiyolar onlar gelin olmamiş gibi hakkinda hayirlisi olsun canim

amin. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...Hala onun soyadını taşıyor olmak bir işkence...

umarım beklediğimden kısa zamanda kurtulurum..

ne kadar tanırsan tanıı yinede insanları hele erkekleri tanıyamaz insan.ve acele karar verilmştr dieee önyargılı olmayın lütfen.benm annem 40 yıllık evli babamn hareketlerne derki yaa bu adam her geçen gün huy değiştirio der işte bötle birşey......

kızlar hem anlaşmalı boşanalım mehirini verecem diyo hemde tehdit ve hakaret dolu bi sürü
mesaj atıyo beddualar da dahil....

mehir? ama nasıl mehir diyorum..cumartesi avukatına bi teklif sunacaz kabul et yoksa iş uzucak diyo..

bende davayı zaten ben açtım anlaşmazsan zaten uzucak dava dedim...çok dengesiz biri....

mesajlarına ile tahammülüm yok....Çok bunaltıcı bi süreçmiş offff....

baba evine dönünce ikametgahımı nüfustan değiştirip ertesi gün davayı açtım....mahkeme bulunduğum şehirde görülecek...

o ise başka şehirde...itiraz etcekmiş mahkeme yerine....ikametgahımı memleketime aldırdığım için sorun olmaz öyle değil mi,

sibelim84 arkadaşım özellikle senden cvp bekliyorum....

kızlar hem anlaşmalı boşanalım mehirini verecem diyo hemde tehdit ve hakaret dolu bi sürü
mesaj atıyo beddualar da dahil....

mehir? ama nasıl mehir diyorum..cumartesi avukatına bi teklif sunacaz kabul et yoksa iş uzucak diyo..

bende davayı zaten ben açtım anlaşmazsan zaten uzucak dava dedim...çok dengesiz biri....

mesajlarına ile tahammülüm yok....Çok bunaltıcı bi süreçmiş offff....

baba evine dönünce ikametgahımı nüfustan değiştirip ertesi gün davayı açtım....mahkeme bulunduğum şehirde görülecek...

o ise başka şehirde...itiraz etcekmiş mahkeme yerine....ikametgahımı memleketime aldırdığım için sorun olmaz öyle değil mi,

sibelim84 arkadaşım özellikle senden cvp bekliyorum....

berine'cim mesajını aldım , özel mesj hakkım henüz yok cevap yazamadım...

Yaşadıklarım evt çok üzücü ama yinede şükrediyorum beterin beteri de var diye...

İnş.kısa zamanda biter ve kurtulurum...Kurban keseceğim adağım var kurtulursam eğer inş....

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın....

bildiğim kadarıyla tazminat davası açabilirsin.gördüklerin taciz ve psikolojik baskı.çok ayrıntılı bilmiyorumelbette bir arkadaşım senin bi benzerini yaşadı o bıçaklanmaya kadar gitti malesef.15 bin lira tazminat aldı.4 sene falan sürdü sanırım dava ama aldı neticede.yanına bırakmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…