o kadar yoruldum ki. bu dava sürecinde belki eşim hatasını anlar dedim. ama o kendine toz kondurmuyor. beni yalancılıkla suçluyo. aç gözlüymüşüm. paraları alıp ailemle yiyecekmişim. benden kurtulsun da 100 milyar bile verirmiş.. parayı verip kurtulacakmış.
o kadar canım yanıyor ki. kendini bunca şeye rağmen suçsuz görmesi sinirime dokunuyor. parasını alsam da adam hatasını anlamadıktan sonra.
aynı benimkinin bana verdiği tepkiyi eşin sana yapmış...bunlar nasıl insan yaaaaa....
aynı benimkinin bana verdiği tepkiyi eşin sana yapmış...bunlar nasıl insan yaaaaa....
avukat şahitler çok önemli diyor. ev sahibim var beni evden gönderdikleri gece o görmüştü. bi de ablamla eniştemin ifadeleri çok önemliymiş. eşim karşı dava için ben onu aradım boşanmayalım diye yalvardım o kabul etmedi demiş. avukatım da aveadan mesaj bilgilerini talep ettirdi zira ben onu ertesi günden itibaren aramıştım neden böyle yaptın ben seni seviyorum falan diye. neyse işte. şimdi ne desem boş avukatlar kötü bişey söylemiyorlar.
canım zaten hatalarını kabul etselerdi birazcık pişman olup Allahtan korkup af dilerlerdi. helallik isterlerdi. benimki pişman olsa, hatasını anlasa, helallik istese benden şu dakka vazgeçerim davadan.
hayırlısı canım.Enişten arkanda durur zaten eminim ki. İnş ev sahibinde insaflı insandır da yalancı şahitlik yapmaz.Sen dikkat et yinede tahrik edeceklerdir hata yap diye.Sakın bu oyunlara gelme.
ev sahibim önce mırın kırın etti onlar hala benim kiracım gibisinden. sonra teyze dedim senin de kızın var. tamam oğlumu arayıp bi sorayım dedi. oğlu da Allah ondan gani gani razı olsun. tabi ki şahitlik edeceksin anne dedi. bizim de bacımız, çocuklarımız var dedi. herkes ayrı bir şekilde sınanıyor. onlar da bu şekilde sınanıyorlar. haksızlığa göz mü yumacaklar yoksa doğru mu yapacaklar. Allah büyük. ne diyeyim.
biliyorum canım etme bulma dünyası.ama o haberler bana kaybettiğim şeylei geri vermeyecek. ne düğünümden ne de 2 haftalık evliliğimden bişi anladım benavukatım bana döndü ne dedi biliyo musunuz. evliliğini sen bitirmişsin dedi. bu kadar alttan almasaydın böyle olmazdı dedi. şok geçirdim. adam buranın baro başkanlığını yapmış zamanında. avukatlık şeytan mesleği derler ya. bi de bana bunu gülerek söyledi. bi de sen onlara resmen ev yapmışsın dedi bana
sen p avukattan da kurtul en iyisi... kendi müvekkilini haksız bulan adam nasıl haklıdır diye savunacak?
yuh artık yaaa... erkek di mi bu avukat?
yok canım haksız bulduğundan değil. ben olanları anlatırken ağlıyordum. bana senin mesleğin var gençsin güzel de bi kızsın. bu kadar alttan almayacaktın. Alttan aldığın için bitmiş dedi.ben haklı da olsam hep eşimle aram kötü olmasın diye her şeyi kabul ediyodum. o da bana hep sen hatalısın ben yüzde yüz mükemmelim diyodu.
arkadaşım birşey dikkatimi çekti bikeresinde avm önünde şiddet gördüm demişisn. oralarda kesin kamera kayıtlarını vardır. hani geçmişe dönük mahkeme isteyebilir. bu senin çok fazla işine yarar
evt canım böle ana cadde önüydü ve oranın iş merkezinin olduğu yerdi, kamera kayıtları benimde aklıma geldi...Gerekirse talep edicem zaten..
geçen akşam beni aradı anlaşmak için güya...çok komik bi rakama tabiki...kabul etmedim....bi sürü hakaret dolu mesaj attı işte...
canım mahkemede ben boşanmak istemiyodum falan derse bu anlaşma çabalarını falan da söylersin hakime. ayrıca mesaj falan atarsa silme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?