Boşanıyorum ve........

aynı benimkinin bana verdiği tepkiyi eşin sana yapmış...bunlar nasıl insan yaaaaa....

aynı benimkinin bana verdiği tepkiyi eşin sana yapmış...bunlar nasıl insan yaaaaa....

canım zaten hatalarını kabul etselerdi birazcık pişman olup Allahtan korkup af dilerlerdi. helallik isterlerdi. benimki pişman olsa, hatasını anlasa, helallik istese benden şu dakka vazgeçerim davadan.

canım zaten pişman olsalardı, hatalaını anlasalardı gelip en azından helallik isterlerdi. benimki pişman olsa gelip helallik istese vazgeçerim davadan. Allah kullarına pişman olsunlar diye zaman tanıyor. oldu oldu, olmadı yaptığının aynısı başka yollarla başına geliyor. ilahi adalet böyle bişeymiş çok araştırdım. günlerce Allaha yalvardım Allahım nolur ıslah et şunları diye. ama bişey olmadı. niye bişey yapmıyorsun Allahım dedim. araştırdım nette Allah bütün kullarına cezalarını anında verseydi o zaman dünyada insan kalmazdı diyor. beklemekten bıktım. adaleti beklemekten bıktım yine de. sonuçta şunu anladım ki Allah herkese bu dünyada kendiisine edenlein cezalarını çektiğini görmeyi nasip etmiyo..inşallah bize eder.

hayırlısı canım.Enişten arkanda durur zaten eminim ki. İnş ev sahibinde insaflı insandır da yalancı şahitlik yapmaz.Sen dikkat et yinede tahrik edeceklerdir hata yap diye.Sakın bu oyunlara gelme.

canım zaten hatalarını kabul etselerdi birazcık pişman olup Allahtan korkup af dilerlerdi. helallik isterlerdi. benimki pişman olsa, hatasını anlasa, helallik istese benden şu dakka vazgeçerim davadan.

mesajını aldım ekledim seni mailde attım..

Davadan vazgeçmeyi nasıl düşünebiliyorsun bunca olaydan sora...

Benimki bana yalvardı çocuğu aldırma bitirme evliliği diye ama yaşadıklarımı yazdım en son bardağı taşıran henüz

2 aylık gelinken dışarda avm önünde darp edip ana avrat küfrü...bunu kim hazmederki..öyle koca olmaz olsun...

hayırlısı canım.Enişten arkanda durur zaten eminim ki. İnş ev sahibinde insaflı insandır da yalancı şahitlik yapmaz.Sen dikkat et yinede tahrik edeceklerdir hata yap diye.Sakın bu oyunlara gelme.

ev sahibim önce mırın kırın etti onlar hala benim kiracım gibisinden. sonra teyze dedim senin de kızın var. tamam oğlumu arayıp bi sorayım dedi. oğlu da Allah ondan gani gani razı olsun. tabi ki şahitlik edeceksin anne dedi. bizim de bacımız, çocuklarımız var dedi. herkes ayrı bir şekilde sınanıyor. onlar da bu şekilde sınanıyorlar. haksızlığa göz mü yumacaklar yoksa doğru mu yapacaklar. Allah büyük. ne diyeyim.

Allah razı olsun ikisinde de ozaman çok sevindim bu duruma.
Önceleri veririm parasını kurtulurum derler ama her ay maaşlarında 400 400 kesilince böyle para göz insanların yüreklerine oturur canım.Allah içlerine acıma duygusu,vicdan vermedikçede başka türlü canları acımaz.onlarında kızı var unutma yarın birgün alırsın haberlerini

biliyorum canım etme bulma dünyası.ama o haberler bana kaybettiğim şeylei geri vermeyecek. ne düğünümden ne de 2 haftalık evliliğimden bişi anladım ben avukatım bana döndü ne dedi biliyo musunuz. evliliğini sen bitirmişsin dedi. bu kadar alttan almasaydın böyle olmazdı dedi. şok geçirdim. adam buranın baro başkanlığını yapmış zamanında. avukatlık şeytan mesleği derler ya. bi de bana bunu gülerek söyledi. bi de sen onlara resmen ev yapmışsın dedi bana

sen p avukattan da kurtul en iyisi... kendi müvekkilini haksız bulan adam nasıl haklıdır diye savunacak?

yuh artık yaaa... erkek di mi bu avukat?

bu arada avukatlar alınmasınlar ama benimki de çok soğukkanlı ve acımasız

sen p avukattan da kurtul en iyisi... kendi müvekkilini haksız bulan adam nasıl haklıdır diye savunacak?

yuh artık yaaa... erkek di mi bu avukat?

yok canım haksız bulduğundan değil. ben olanları anlatırken ağlıyordum. bana senin mesleğin var gençsin güzel de bi kızsın. bu kadar alttan almayacaktın. Alttan aldığın için bitmiş dedi. ben haklı da olsam hep eşimle aram kötü olmasın diye her şeyi kabul ediyodum. o da bana hep sen hatalısın ben yüzde yüz mükemmelim diyodu.

her zaman depresif ve berbat ve de umutsuz hissederdim kendimi, bugün bi öfke ve bi mücadele havası var bende. niyeyse.

- Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler, bağrına taş basarsın acılar bir gün diner ,giden gitsin aldırma yangınlar da söner, sakın bakma arkana krallar önde gider..

arkadaşım birşey dikkatimi çekti bikeresinde avm önünde şiddet gördüm demişisn. oralarda kesin kamera kayıtlarını vardır. hani geçmişe dönük mahkeme isteyebilir. bu senin çok fazla işine yarar

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm en güzelini hayatının en doğru şeyini yapmışsın sanırım tatlım umarım kerşına doğru dürüst insanlar çıkar...

evt canım böle ana cadde önüydü ve oranın iş merkezinin olduğu yerdi, kamera kayıtları benimde aklıma geldi...Gerekirse talep edicem zaten..

geçen akşam beni aradı anlaşmak için güya...çok komik bi rakama tabiki...kabul etmedim....bi sürü hakaret dolu mesaj attı işte...

canım mahkemede ben boşanmak istemiyodum falan derse bu anlaşma çabalarını falan da söylersin hakime. ayrıca mesaj falan atarsa silme.

canım mahkemede ben boşanmak istemiyodum falan derse bu anlaşma çabalarını falan da söylersin hakime. ayrıca mesaj falan atarsa silme.

mesajları duruyo zaten özellikle geçen gün attığı mesajlar hatta anlaşmalı boşanalım yoksa süründürürüm felan yazmış

onunda boşanmak istediğini anlar hakim o mesajlarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…