Boşanıyorum ve........

o kadar içime battı ki bana ettikleri hakaretler, terbiyem müsait olmadığı için dönüp sensin bile demedim. sadece öyle demeyin diyebildim. ama şimdi öyle bi içimde kaldı ki. bi de çirkef, çingene dediler arkamdan. şimdi diyorum ki keşke çingene çirkef olabilseydim, saçlarını başlarını yolup oturtsaydım onları. o zaman onlara layık bi gelin olurdum. eltim ve ailesi gibi defolun yeni gelinin evinden diyebilseydim. aslında bu tazminat davası da bu yüzden beni hiç tatmin etmiyor. parasını alıp ne yapacam ki. benim içimde kaldıktan sonra.

canım bu arada bana ne diye tazminat açma hakkı var onu anlayamadım düşünüp duruyorum...

ben öğretmenim canım nafaka talep etmedim.

bu hakaretlerin hepsini ve daha fazlasnı bana ve aileme de yaptılar ....

canım bu arada bana ne diye tazminat açma hakkı var onu anlayamadım düşünüp duruyorum...

herkesin birbirine tazminat davası açma hakkı var canım. önemli olan şahitle. bi de medeni kanun kadın tarafında. benimki beni evden attı onca şahidim var. ben 60.000 tl lik tazminat davası açtım o gitmiş utanmadan 150bin tl lik açmış. hem de öyle yalanlar söylemiş ki. ben onu kullanmışım, o beni aramış yalvarmış boşanmayalım diye ben bu iş bitti demişm ben onu evden atmışım bla bla. maksat karşılık olsun. şahitleri de annesiyle kızkardeşi. babasını şahit yapmamış adam imam ya tahminimce yalan söyleyemediği içindir. sen hiç huzurunu bozma. sana o her ay ödeyeceği 300 tl nafaka var ya bi batacak ona bi batacak. o hepsine bedel.

canım yanlış anlamışsın o sinirle sanırım beni,senin için söylemedim senin hakkın bu zaten tabiki alacaksın ben eşine söyledim

benim yaşadığım olayın aynısı. benim eşim de ailesiyle benim evimde, benim eşyalaımda oturuyorlar. umarım ben de mutlu olabilirim. bi de biz aynı kasabadayız. her Allahın günü okula giderken evimin önünden geçiyorum. bazen annesini balkonumda göüyorum çamaşır asarken falan. içim yanıyor her seferinde. eşimi çok seviyordum ben.

ben çalışmıyorum ev hanımıyım zaten , avukatım ilk celsede nafaka bağlatabileceğinden bahsetmişti...aşırı maddiyatçı eşim ve ona her ay ödeme evt çok batacak..

dün dedim zaten bana biçok iftira atacaksın biliyorum seni dedim..seni süründürücem burnundan getiricem bilmem ne....yalancı şahit bulur mu bilmiyorum...

inş.medeni kanun gerçekten kadının yanındadır...yoksa çok zor durumda kalıcam...

canım yanlış anlamışsın o sinirle sanırım beni,senin için söylemedim senin hakkın bu zaten tabiki alacaksın ben eşine söyledim

kusura bakma canım ya burda okuyunca bana yapılanlar aklıma gelip gelip duruyor Allah düşmanımın başına bile göstermesin. bu aralar çok gerginim. mahkeme günü bi türlü belli olmuyor, yaşadıklaımı unutamıyorum.

ballos bu arada özel mail adresin var ise ordan sana bazı şeyleri yazıp paylaşmak istiyorum...ben mesaj atamıyorum burda...

Son düzenleme:

tahmin edebiliyorum canım konunu takip ediyorumm.Merak etme zaman herşeyin ilacı sen yanlış birşey yapmadın sonuçta başını dik tut, hakkınıda kimselere bırakma yeter.

Bu ara da babasınında mahkemede dinlenmesini istemeyi düşündün mü hiç? sonuçta adam imam mahkemede yalancı şahitlik yapar mı ki?

Son düzenleme:

Allah adaletlidir merak etme. ben de çok korkuyorum acaba benim için ne diyecekler diye. çünkü birbirimize karşılıklı cevap dilekçeleri yazdık orda demiş ki onlar bizi evden attılar. ben boşanmak istemiyodum o istiyodu. tayin için benimle evlendi falan diye şok geçirdim. Biraz insanda mantık olur değil mi ben onları evden atmış olsam şu anda evimde ben oturuyo oludum. bi de bu dilekçeyi eşim oturmuş eliyle yazmış. ben parada pulda değilim de psikolojim daha çok bozulacak diye korkuyoum. ağlamadan geçen tek bir günüm yok. evli miyim bekar mıyım belli değil. eşimi unutamıyoum hep güzel günlerimiz aklıma geliyor. pişman olur af diler diye hala bekliyorum. doktor saplantı ilaçları verdi
bazen vazgeçip anlaşmalı boşansam mı diyoum. ama sonra yapılanlar geliyor aklıma kızıp öfkeleniyorum. berbatım anlayacağın. bu mahkeme süreci çok yıpratıcı. Allah yardımcın olsun canım. neler söyleyecek hakkında. hala onun soyadını kullanıyorum. biri bekar mısın diyince ne diyeceğimi bilemiyoum. hayatım dondu kaldı.

avukata hemen söyledim canım ben babasını şahit yapalım diye o da dedi ki şahitleri davayı açarken yazıyorduk. bundan sonra yazamayız. hem de şahitlik yapmak istemezdi zaten dedi. sonuçta onlar da onun ailesi dedi. Bence yalan söylememek de yalana göz yummak da aynı şey. Allah biliyor.

canım Allah seninde yardımcın olsun...Bana avukatım yıpratıcı bi süreç hazırlıklı ol demişti...Yaşadığım 2 aydan daha kötü olamazdı..ben 2 aylık evliyken hergün ağlıyodum şimdi ağlama krizlerim durdu artık bişeylere gülebiliyorum kilo bile aldım ..Onunla yaşadığım güzel anlar parmakla sayılacak kdr az olduğu için hiç hatırlamıyorum bile..

Sakıncası yoksa özel mail adresini istemiştim bazı şeyleri paylaşmak için ...

ya bu arada az önce yazdıklarımı bi daha okudum da nasıl sinirlenmişsem. öfke hiç iyi değil biliyoum ama ya ben nolacam eşim neden böyle yaptı diye oturup ağlıyorum ya da öfkeleniyorum işte. çok dengesizim çok. geceleri kalkıyorum o öfkemden uyuyamıyorum bazen. sürekli şunu söyleseydim şunu yapsaydım diyorum. Allahım neden hesabını sormuyorsun diye bazen isyan ediyorum malesef. millet diyo ki belki Allah cezalaını senin elinle bu davayla verecek diyo. tatmin olmuyorum. paralarını almak onlara yeterince büyük bir ceza gibi gelmiyor. ne kadar kötü ve öfkeli bir insan oldum ben. Aklımı kaybetmekten çok korkuyorum. memleketimde evim ruhsağlığı hastanesine yakın. bi defa dahiliye kısmı da vardı içinde annannemi götürmüştüm dahiliyeye. bahçede kadının biri gelmişti. çok kötü durumdaydı. beni kaynanam bu hale getirdi diye sayıklayıp duruyordu. başka hiçbir şey söylemiyordu. böyle giderse benim sonum da öyle olacak diye korkuyorum. Allah korusun. Aklıma süekli kadın geliyor. toparlanmaya çalışıyorum.

canım 10 dklık mesaj süesi geçsin özelden atarım.

insan kendisine yapılanları kabul edemeyince dengesi bozuluyor...relax olmayı dene, psikologlarla görüş, arkdş ortamını değiştir ben mesela hergün çıkıp gezmeye çalışıyorum..üstelik çalışıyosun benim gibi de değilsin....artıların daha çok...

Canım bunları hissediyor olman çok normal şuanda ama sen de biliyorsun ki insanın tüm hayatı ağlayarak üzülerek geçmez.Belki hiç yaşanmamış gibi olmayacak ama inan bana acından geriye sadece bir tecrübe yığını kalmış göreceksin.Sabret.
Avukatın ne diyor bu davayla ilgili peki onun düşüncesi nedir

avukat şahitler çok önemli diyor. ev sahibim var beni evden gönderdikleri gece o görmüştü. bi de ablamla eniştemin ifadeleri çok önemliymiş. eşim karşı dava için ben onu aradım boşanmayalım diye yalvardım o kabul etmedi demiş. avukatım da aveadan mesaj bilgilerini talep ettirdi zira ben onu ertesi günden itibaren aramıştım neden böyle yaptın ben seni seviyorum falan diye. neyse işte. şimdi ne desem boş avukatlar kötü bişey söylemiyorlar.

o kadar yoruldum ki. bu dava sürecinde belki eşim hatasını anlar dedim. ama o kendine toz kondurmuyor. beni yalancılıkla suçluyo. aç gözlüymüşüm. paraları alıp ailemle yiyecekmişim. benden kurtulsun da 100 milyar bile verirmiş.. parayı verip kurtulacakmış.
o kadar canım yanıyor ki. kendini bunca şeye rağmen suçsuz görmesi sinirime dokunuyor. parasını alsam da adam hatasını anlamadıktan sonra.

Ona şey yazdım en son gerçekten açgözlü düzenbaz, çirkef bi insanla karşılaşınca anlayacaksın değerimi yazdım. sen böylesin işte elinden şekeri alınan çocuk yaygarası koparıyorsun. gerçekten sevseydin beni mutlu olmamı isterdin falan yazıyor. bense benden başka eşi olmasın istiyorum. pişman olsun istiyorum. hep yalnız kalsın istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…