• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum ve........

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
726
333
Kızlar merhaba, hemen konuya geçmek istiyorum canım çok sıkkın tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var...

Kasımda yaklaşık 5 ay flört ettiğim biriyle evlendim ve kabus başladı...Bugün boşanma davasını açtım..2 ay kadar birlikte kalabildik ve olaylar şöyle gelişti..İlk 15 gün ilişkiye giremedik ve kayınvalidemle eşim beni önce kadın doğuma götürdüler acaba kalınmı kızlık vs die çok acı çekiyordum çünkü dr .bana normal olduğunu söyledi daha sonra o gitti dr.ye çünkü onun ereksiyon problemi oluşmuştu daha önce hiç kız arkadaşı olmamış, ilişkiyede girmemiş, üroloji ona bazı ilaçlar verdi ve ilaçlar sayesinde 15 gün sonra ilişkiye girdik..Çok acı çektim ama:( ...Bu süreç içinde bana küfürler ediyor ve sinirli davranıyor hakaret bile ediyordu...Annesine bahsettiğimde düzelir sıkıntı stresinden filan diyordu...Bu konuyu atlattık derken kendisi memur ve gece nöbetleri olan biri, annesine 5 dk bile uzak olmayan bi yerden güneş görmeyen lamba açıp oturabileceğin bi ev tuttu, kiracıyım diye birşey demedim ama bu kdr beni altüst edeceğini düşünmemiştim...Nöbetleri 2 günde bir oluyor ve beni hep annesine götürüyordu , ve ailesi çok sorunlu insanlar özellikle babası küfürlü konuşuyor ve akrabalarıyla genelde küsler...Yeni gelinin normalde evine akrabalar gelmez mi 2 ay boyunca kapımı çalan 1 akrabası oldu ve beni kimseyede götürmediler..İlk 15 gün eşim benim üzerime anahtarı kilitleyip gittiğini biliyorum ve öyle kavga gürültüler koptuki anlatamam, balkona bile çıkmam sorun oldu...Eşimin cidden problemli olduğunu anlamaya başladım..El öpmeye annemlere gittik orda beni rezil etti akrabalarıma karşı.Anneme anne demem ben size kızınızı akrabalarına götürmem, senede bi kere gelicek size vs..annem neredeyse dövecekti bu nasıl insan diye....Haklıydı..kızını evlendirdi fakat damadının cümlelerine bak..anneme bunları söylerken bana annemlerle iyi geçin diyordu...Bir gün markete gittiğimde rafa eğildim arkamda da bi bey bekliyomuş bana kaba bi tabirle çekil dedi, ne olduğumu anlamadım ve bana eve gelince şu cümleyi kurdu "kıçına mı ellettirecektin"..şok oldum...aslında bu kdr fesat ve art niyetli biri olduğunu evlenince anladım beni evde bırakmak istememesinin sebebini benim eve erkek atacağım olarak yorumluyor düşünebiliyormusunuz tamamen ruh hastası biriyle evlendiğimi anladım..

Annemler 3 gün bana misafir geldiler , annemler gelmeden bana 2 gün dursun gitsinler ne yüzsüz insanlar gibi laflar edip kavga ettik, annemler geldiğinde de 4 gün evi terketti ve annemlere hakaret ve küfürler etti, annem kızım bundan koca olmaz gel bizimle dön dedi, bende anne şimdi annesi geldi kızını aldı gitti dedirtmem, siz gidin bikaç gün sonra ben gelirim dedim ve 10 gün sonra bir avm önünde bana herkesin içinde vurup küfür etti sebebide tek başıma ayakkabıcıya gidip ayakkabımı yaptırmam oldu ben sürtükmüşüm o...filan dedi yıkıldım ve ben eve dönüp valizimi hazırladım..düğünde takılan takıları kayınpederim ve eşim aldı ve bana düğünden sora 25 gr.dan 5 bilezik yaptılar..dini nikahta 5 bilezik istemiştim zaten....Altınlarımı vermediler...

Eve döndüğümde 2 gün sonra 15 günlük hamile olduğumu öğrendim bir kez daha yıkıldım ve çoçuğu istemediğimi aldıracağımı söyledim..tamam gel aldıralım dedi, ablam eniştem ben gittik konuştuk boşanmak istediğimide söyledim çok yalvardı ayaklarımı öptü resmen...çocuğuda aldırıcam dedim ikna edemeyince çocuğu aldırdık ve eşya ve çeyizlerimi toplayıp eve döndüm...Bu süreçte boşanma davasını açmadı çok masraf olur diye anlaşmalı boşanmak istiyomuş , evliliğimiz boyunca bana 1 kere 7 tl verdi cüzdanım para görmedi anlayacağınız ve hiç tek başıma alışveriş yapamadım çarşı pazarda da kavga ediyordu zaten...bu kdr maddiyatçı biriyle karşılaşmamıştım.

dün aradım anlaşmalaı boşanalım ama sadece o 5 bileziği istiyorum nafaka tazminat istemicem dedim , altınları unut dedi bana...teli yüzüme kapattı ...bugün davayı açtım nafaka tazminat vs...altınlar içinde ayrı dava açılcakmış... bana 5-6 milyara mal olcak, onun bu yaptıkları yanına kalsın istemiyorum canımı çok yaktı psikolojimi bozdu, 60 gün bir insan ağlar mı ben hergün ağladım...Bu süreç nasıl işler ve boşanmada haklarım ne olur muallaktayım...Başından geçen birileri varsa ve tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim..Bu arada davayı açtığımı söylemedim, celp gidince aklı başına gelsin..bekarken ne rahattım şimdi o kdr korkuyorumki sanki tüm evlilikler böyle geliyor...

ayy canımm çok üzüldüm okuyunca. Allah kurtarmış senii. boşanmakla çok akıllıca bir iş yapıyorsun gerçekten.
ailen de arkanda durduğu için şanslısın. merak etme sen Allah ondan misli misli çıkartır bu yaptıklarını. geçmiş olsunn çok.

evlilik kararini cok acele vermissiniz,
birbirinizi tam tanimadan evlenmissiniz,
bebeginizi aldirmis olmaniza üzüldüm,
neyseki kurtuldugunuza sükredin,
bence nafaka filan bosverin kisa yoldan kurtulmaya bakin esinizden,
ve kendinize yepyeni güzel bir hayata atin..:40:

evlilik kararini cok acele vermissiniz,
birbirinizi tam tanimadan evlenmissiniz,
bebeginizi aldirmis olmaniza üzüldüm,
neyseki kurtuldugunuza sükredin,
bence nafaka filan bosverin kisa yoldan kurtulmaya bakin esinizden,
ve kendinize yepyeni güzel bir hayata atin..:40:

derdim nafaka değil ...derdim bana 1 tl yi bırak 10 kuruşu vermeyen insanın canını yakmak....çok aşırı maddiyatçı böylesi dünyada yoktur herhalde...

bu arada flört aşamasında hiç küfrünü veya ters hareketini görmemiştim herşey ilk geceden başladı...

derdim nafaka değil ...derdim bana 1 tl yi bırak 10 kuruşu vermeyen insanın canını yakmak....çok aşırı maddiyatçı böylesi dünyada yoktur herhalde...

yazinizdada belirttiginiz gibi anladim zaten derdinizin nafaka olmadigini,
ben sadece daha fazla yipranmayin bir an önce kurtulun diye dedim...

bu arada flört aşamasında hiç küfrünü veya ters hareketini görmemiştim herşey ilk geceden başladı...

kendisini çok iyi saklamış.
geçen gün birisi bu tarz bişey anlattı bana. kocasıyla 1 sene evli kalıp boşanmış. çünkü adam alkolik çıkmış. evlenmeden önce hiç belli etmedi diyordu.
içip içip sabaha karşı eve geliyormuş. sonunda el kaldırınca kıza, kız dava açıp boşanmış. zor gerçekten.

yazinizdada belirttiginiz gibi anladim zaten derdinizin nafaka olmadigini,
ben sadece daha fazla yipranmayin bir an önce kurtulun diye dedim...

öyle olmasını istiyordum fakat telde bana 2,5 milyar vercekmiş kalanı unut dedi, bende pislikle uğraşmak istemiyorum fakat
işi yokuşa sürerse bende uzatıcam çünkü ben ona kız gittim, o kdr hayalim vardı yıkıldı, psikolojim altüst oldu benide bırak aile
ve akrabalarım yıkıldı hastanelik oldum vs vs...bu kdr kolay ve o yıpranmadan bitsinde istemiyorum...çok maddiyatçı olduğu için
maaaşından 1 kuruş kesilse biliyorum canı yanar, haketti bunu...mehiride unut diyor, din iman yok...

kendisini çok iyi saklamış.
geçen gün birisi bu tarz bişey anlattı bana. kocasıyla 1 sene evli kalıp boşanmış. çünkü adam alkolik çıkmış. evlenmeden önce hiç belli etmedi diyordu.
içip içip sabaha karşı eve geliyormuş. sonunda el kaldırınca kıza, kız dava açıp boşanmış. zor gerçekten.

gerçekten gözüm öyle korktuki anlatamam...

gerçekten gözüm öyle korktuki anlatamam...

tabiki korkarsın, ben de korkardım.
ama herkes böyle değil.
hayata yeniden başlıycaksın. ve herşey bundan sonra güzel olucak. en azından huzurlu olucaksın.
üstünden büyük bir yük kalkıcak. kaç yaşındasın? 21-22 i falanmı?

tabiki korkarsın, ben de korkardım.
ama herkes böyle değil.
hayata yeniden başlıycaksın. ve herşey bundan sonra güzel olucak. en azından huzurlu olucaksın.
üstünden büyük bir yük kalkıcak. kaç yaşındasın? 21-22 i falanmı?

28 yaşındayım, eşim 34 yaşında ...

ay böylelerini duydukça kocamı bağrıma basasım geliyo..bu ne arkadaş çekilir insan değilmiş inanki erkenden göstermiş kendini..senin mehirini vermemeleride zaten allah katında ayrı bir günah.hakim de cezasını verir inş....ne güzel bak beterin beterini düşün senin ailen yanında.bazısının öyle bir şansıda yok:31:

eşiniz de büyükmüş ama adam olamamış ne yazıkki. ve bu saatten sonra da hiç değişmez.
ben eşiniizi de 20 lerinde falan sanmıştım.

zaten çocuğu aldırma ben düzelirim filan dedi, bende ölsem doğurmam çünkü bu çocuk ya öksüz ya yetim kalıcak bu
vebali alamam dedim...evt o kdr sözler verdi tutmadı düzelmesi imkansız kaç kere psikoloğa gideliim dedim ben hasta değilim ki dedi
hasta olduğunu kabul etmeyen birinin tedavisi mümkün değil zaten, hayatımdan o 60-70 günü sileceğim...celp gidince anlaşmaya gelir mi
bilmiyorum, anlaşmazsada benden günah gitti, şeriatın kestiği parmak acımaz ne diyeyim..

buyuk geçmıs olsun.. ınanın cok uzuldum durumunuza, hukuk anlamadında bı bılgım yok.,

sız davaydı tazmınattı derken, ıyıce kudurup saldırırsa dıye korktum sımdı:25:

benım kendı dusuncem ben olsam bu pıslıgı yakamdan atar yoluma bakardım.

allah yardımcınız olsun ınsallah en kısa surede unutur mutlu olursunuz..

öyle olmasını istiyordum fakat telde bana 2,5 milyar vercekmiş kalanı unut dedi, bende pislikle uğraşmak istemiyorum fakat
işi yokuşa sürerse bende uzatıcam çünkü ben ona kız gittim, o kdr hayalim vardı yıkıldı, psikolojim altüst oldu benide bırak aile
ve akrabalarım yıkıldı hastanelik oldum vs vs...bu kdr kolay ve o yıpranmadan bitsinde istemiyorum...çok maddiyatçı olduğu için
maaaşından 1 kuruş kesilse biliyorum canı yanar, haketti bunu...mehiride unut diyor, din iman yok...

kendinde ugrasacak gucu buluyorsan,
al canim hakkini...

Kesinlikle daha fazla bulaşmadan uzatmadan bitirin bu meseleyi. Pislikten ne kadar çabuk kurtulursanız okadar iyi. Televizyonda neler görüyoruz allah korusun başınza birşey gelir falan uzatmadan boşanın gitsin hiç bir şey talep etmeyin kurtulun

buyuk geçmıs olsun.. ınanın cok uzuldum durumunuza, hukuk anlamadında bı bılgım yok.,

sız davaydı tazmınattı derken, ıyıce kudurup saldırırsa dıye korktum sımdı:25:

benım kendı dusuncem ben olsam bu pıslıgı yakamdan atar yoluma bakardım.

allah yardımcınız olsun ınsallah en kısa surede unutur mutl u olursunuz..

avukatım altınları alırım söke söke dedi, nafakayıda bağlatırım dedi...bana nasıl saldırır bilmiyorum

savunma yaparken iftira atar çok şükür namusuna leke getirmedim ailesine bişey yapmadım yani

nasıl savunma yapar bilmiyorum...

esınızın ne ıs yaptıgını anladım.benım kuzenımde o ısı yapıyor.maası 2700 falan olması lazım.kolaymı oyle evlen rezıl et bırde kurtaj ustune.alın alabıldıgınızı maasından kesıp sıze verırler zaten.korkmayın hıc.neler dıyesım varda sıte kapanır sımdı.once kendı ıyılıgınızı dusunun sonrasında parayı ama hakettıgınız bısey sonucta.mecbur verecek sınır oldum sımdı donuna kadar alında gorsun gununu.boylelerının canı ancak parası elınden alınırsa yanar.

Back