Boşanıyorum sebebini bile anlamadan?

Başka birisine aşık bu adam net. Görüşüp görüşmediğini bilemiyorum. Belki eski sevgilisini unutamamıştır ama başkası olduğundan eminim.

Aklima geldi az önce. Benim bir tanidigim esi tarafindan aldatiliyordu..kanit toplamak icin adam tuttu. O arastirip kimin oldugunu buldu. Sizin es kisinizin sakladigi birseyler varsa bunu düsünebilirsiz
Mantıklı ama ayri bir sehirde suan
Ne kadar doğru yazmissiniz. Ekran alip sürekli okuyacam bunu. Çok Teşekkur ederim..

Adamı zorla nikah masasına yalvarırcasina oturtursanız böyle olur, adam baştan belliymis acil boşan kurtul...

bunun bedelini sağlam bir tazminat ile ödetin lütfen. çekişmeli ise çekişmeli artık dedektif mi tutarsınız adam mı yakalatırsınız ne yapıp edin donuna kadar alın.

Bitti. Sadece acı çekiyorum verdigim emekler yorgunluklarım yuzunden
Düzgün bir hukuki süreç ile maddi emeklerinizi geri alabilirsiniz . Manevi olarakta hepimize sunulan zaman yaralarınızı yavaş yavaş saracaktır. Siz de bu evliliği ya da evciliği tecrübe olarak yan cebinize koyup gelecekte kullanacaksınız.

Tanimadan etmeden evlenmissiniz 8 ay uzaktan iliskide bu adami toplasanız 4 defa görmüşsünüzdür. Sizinkisi evcilik bile değilmiş 4 ay hic iliski yasamamak nedir? Bir filmi beraber izlememis olmak nedir? Resmen kendi kendinize gelin güvey olup ittir kaktir sirf evlenmis olmak icin evlenmissiniz.

Aklıma paravan evlilik geldi

keşke evlenmeseymişsisniz. çok üzüzldüm her şey ortada ama ısrarala evlenmeişisiz. umarım karşınıza siziz seven birir çıkar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…