- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.513
Ever benimde ilk aklıma gelen oydu. Büyük ihtimalle de öyleBu adam sizi hiç sevmemiş ki
Hayatında başka biri olabilir , bu kişi erkek de olabilir. Acaba farklı bir eğilimi mi var da bunu ört pas etmek için evlendi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ever benimde ilk aklıma gelen oydu. Büyük ihtimalle de öyleBu adam sizi hiç sevmemiş ki
Hayatında başka biri olabilir , bu kişi erkek de olabilir. Acaba farklı bir eğilimi mi var da bunu ört pas etmek için evlendi ?
Bu kadar haksizliktan sonra duygular da zarar görüyor. Evi terkedip giderken anasinin yorganini nevresimini de unutmayip sirtlayip giden biri bende de his birakmadiÇok kasacak birşey yok ortada, adam 5 para etmez bunu fark edememişsin ama artık görüyorsun ve onun gibi biri için üzülmek yerine ayağı kalkıp k... tekmeyi basman gerektiğini anlamış vede burada ki arkadaşlar anlatmış bulunmakta. Çalışan bir bayansın, elalemin buyutemedigi çocuğunu senin büyütecek hâlin yok. Açıkçası ben sende de çok aşık bir insan profili göremedim, o nedenle işin daha kolay olacak. Sal ipini gitsin canım, daha gençsin hayatına ne kadar erken bakarsan o kadar çabuk atlatirsin . Böyle adamlara harcadigin 1 gün bile büyük kayıp inan bana.
Ayy kendinize şöyle acitasyon yapmayın. Ne basireti Allah aşkınıza millet 3 4 evlilik yapıyor şunu demiyor. Siz bence adamdan kurtuldugunuza dua edin. Çocuğunuz olsa hersey daha zor olurduÇok pişmanim basiretim baglandi resmen
Bence tazminat davası da açmalısın , böyle adamların para kaybetmesi canını cok yakar.Onun ustune ama evlendikten sonra alındığı için benim bu diyemez. Avukat istersen manevi tazminat da aacariz dedi cunku ağır kusurlu sayiliyormus gec gelne,ayri uyuma,cinselligin olmamasi vs
Teşekkür ederim desteginiz içinBırakın giden gitsin neden olması için uğraşıyorsunuz , çalışan özgür bi kadınsınız ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz, kimseye muhtaç değilsin , vermesin altınlarınızı , diyin ki ' senden kurtulduğum için teşekkür hediyesi olsun ' , siz kaybetmezsiniz o sizin gibisini bidaha bulamayacağı için kaybetti , belki hayatında birisi var belki de cinsel yönelimi farklı siz kocanızı tanımıyorsunuz ki , çok sabretmişsiniz ama artık bırakın hayat evlilikten ibaret değil kendinize değer verin kendinizi sevin, ve lütfen kendi ruh sağlığı açınızdan boşanın siz çok güçlüsünüz.
Aynen evlilik hayatı yaşamadığınız için kandırılmış konumuna düşünüyorsunuz maddi manevi tazminat davası açın.Bence tazminat davası da açmalısın , böyle adamların para kaybetmesi canını cok yakar.
Kusura bakma ama söylemeden geçemeyeceğim , sizde de hata var . Keşke böyle bir adamla evlenmeseydiniz. Baştan belliymiş .
Tamam çocuk da yok madem boşan direkt. Sorguluyorsun bi de.. Asıl devam edersen daha çok pişman olacaksın.Çok pişmanim basiretim baglandi resmen
Sebebini nasil anlayamadın, ben de onu anlamadım. Açık açık, bağıra bağıra gelmiş her şey.Merhabalar sırf bu konuda fikirlerinizi de dinlemek için açtım biraz uzun olacak kusura bakmayin. Çalısan bi kadınim 27 yasindayim. esim de 33 benimle ayni meslekten.Eşimle 8 ay ayri şehirlerde sevgililik gecirdikten sonra nişanlandık 6 ay sonra da evlendik. Sevgililigin başında her şey güzeldi. Bir telefondan verilebilecek ilgiyi veriyordu. Ama yan yana geldigimiz zamanlarda çok sıcak davranmıyordu,sürekli elinde telefonu arkadaşlarına yaziyordu ya da başka şeylerle meşguldu. 2 günlugune beni görmeye geldiyse 1 gününü mutlaka benim sehrimdeki arkadaslariyla buluşmaya ayiriyordu. Beni fazla özlemedigini de hissediyodum. Çok önemsemedim açikcası başta. Sonra nişan dönemi fazla altin alamayacagini,kuaforu odemicegini,eve eşya almayacagini söyledi. Benim kendi bekar evimin esyalari vardi. Onlarla bi sure idare edelim dedi. Tamam sorun degil dedim. Nişanda annesi o an kendisine anne demedim diye büyük bir sorun çıkardı, ki sonrasında tabiki diyecektim sadece o an heyecanla aklima gelmedi. Bu arada sürekli aradığım,hediyeler gönderdigim bir kadindi asla uzak duran bir gelin olmadım. Diger 4 görumceme de öyle davrandim. Fikirlerini alıp sürekli iletisimdeydim ki kirilmasinlar.Düğün zamanı yaklaşırken eşim bana düğün salonu tutmak düğün yapmak istemedigini köyde evlerinin önunde sadece erkek kınası yapacaklarını söyledi. Annesi de böyle istiyormuş. Kabul etmedim. Bir kiz dugunu olsun gelinlik giysin ister.Bu sürecte herseyle ben ilgilendim fotografci,kuaforler,balayi vs herseyi ben ayarladim. Eşim kuaforume bile laf etti çok pahaliymiş kuaforler diye ama aldirmadim. Düğun salonu tutuldugu için annesi bana dusman kesildi. Velhasıl öyle ya da böyle evlendik. Eve girdigimiz ilk an esim evlilige hazir miydim falan gibi konusmaya başladı. İlk 4 ay kendisinin istememesi yanasmamasi sebebiyle hicbir cinsel birliktelik yasamadik. Benden ayri odalarda oturuyodu isten eve geldiginde soguk ve uzak gecti. Neden dedigimde bana biraz zaman ver zaman ver evlilige alisayim diyip duruyordu.Surekli arkadaslaeigla telefonda mesajlasiyor ya da bulusuyordu. Çok düşkun arkadaslarina.Sık sık benden ayrı uyuyordu hastaym üsüyorum bahaneleriyle.Ben hep ev iş gidip geliyordum. Hicbir yeri gezmedik guzel bi film izleyemedik hatta 5 dk sohbet bile edemedik..Bu sabir 6 ay kadar surdu en sonunda dayanamadim patladim agir kavgalar etmeye basladık. Ben aileme sureclerde hicbir sorunumu anlatmazken kendisi tartisma esnasinda soyledigim sözleri cimbizlayip kendi ailesine beni karalamiş. Annesi benim annemi arayip ogluna kötü sözler söyledigimden kulagimi cekmeleri gerektiginden bahsetmis. Oğlu ayni evde iki ayri hayat yasamak istiyordu kimse farkinda degil. Yine ben çabaladım kendisine cok ugrastim ama nafile evlilik terapistine goturdum 1 kere tek geldi sonra birakti. Tek bir kelime etmeden gecen haftalar oldu. Geceleri eve 3 te 4 te gelmeler basladi. Her gun hemde. Artık dayanamadım iki kisilik yalnizliga ben böyleyim kabul edersen et etmezsen ayrilalim dedi hicbir adimi yok bende ayrilik karari aldim. Simdi de bana dugundeki takilardan hakkim olani vermemek icin ugrasiyor. 10 yillik mi evliyim sana para vereyim diyerekten. Kalbim cok kırık..
Ya ilişkilerde cinsel hayat cidden çok mühim. Bazı kadınlar sevgiliyken ve ya işte nişanlıyken falan kendisine yükselmeyen adamı "edepli olduğu için" zannedebiliyor. Tamam azgınlıktan kafasına da vurmasın ama böyle yaklaşmayan adama da bir şüpheyle bakıyorum açıkçası.Zaten uzak şehirlerde oldugumuz için sadece telefonda konuşuluyordu bu konular. Buluştugumuzda da belli seviyede yaklaşmak istedigini diger turlusunun dogru olmayacagini falan soyluyordu
Pek de sebebei anlaşılamayacak gibi durmuyor aslında.. Evlenmek için evlenmiş ama pişman olmuş.. muhtemelen severim diye düşünmüş ama sevememişMerhabalar sırf bu konuda fikirlerinizi de dinlemek için açtım biraz uzun olacak kusura bakmayin. Çalısan bi kadınim 27 yasindayim. esim de 33 benimle ayni meslekten.Eşimle 8 ay ayri şehirlerde sevgililik gecirdikten sonra nişanlandık 6 ay sonra da evlendik. Sevgililigin başında her şey güzeldi. Bir telefondan verilebilecek ilgiyi veriyordu. Ama yan yana geldigimiz zamanlarda çok sıcak davranmıyordu,sürekli elinde telefonu arkadaşlarına yaziyordu ya da başka şeylerle meşguldu. 2 günlugune beni görmeye geldiyse 1 gününü mutlaka benim sehrimdeki arkadaslariyla buluşmaya ayiriyordu. Beni fazla özlemedigini de hissediyodum. Çok önemsemedim açikcası başta. Sonra nişan dönemi fazla altin alamayacagini,kuaforu odemicegini,eve eşya almayacagini söyledi. Benim kendi bekar evimin esyalari vardi. Onlarla bi sure idare edelim dedi. Tamam sorun degil dedim. Nişanda annesi o an kendisine anne demedim diye büyük bir sorun çıkardı, ki sonrasında tabiki diyecektim sadece o an heyecanla aklima gelmedi. Bu arada sürekli aradığım,hediyeler gönderdigim bir kadindi asla uzak duran bir gelin olmadım. Diger 4 görumceme de öyle davrandim. Fikirlerini alıp sürekli iletisimdeydim ki kirilmasinlar.Düğün zamanı yaklaşırken eşim bana düğün salonu tutmak düğün yapmak istemedigini köyde evlerinin önunde sadece erkek kınası yapacaklarını söyledi. Annesi de böyle istiyormuş. Kabul etmedim. Bir kiz dugunu olsun gelinlik giysin ister.Bu sürecte herseyle ben ilgilendim fotografci,kuaforler,balayi vs herseyi ben ayarladim. Eşim kuaforume bile laf etti çok pahaliymiş kuaforler diye ama aldirmadim. Düğun salonu tutuldugu için annesi bana dusman kesildi. Velhasıl öyle ya da böyle evlendik. Eve girdigimiz ilk an esim evlilige hazir miydim falan gibi konusmaya başladı. İlk 4 ay kendisinin istememesi yanasmamasi sebebiyle hicbir cinsel birliktelik yasamadik. Benden ayri odalarda oturuyodu isten eve geldiginde soguk ve uzak gecti. Neden dedigimde bana biraz zaman ver zaman ver evlilige alisayim diyip duruyordu.Surekli arkadaslaeigla telefonda mesajlasiyor ya da bulusuyordu. Çok düşkun arkadaslarina.Sık sık benden ayrı uyuyordu hastaym üsüyorum bahaneleriyle.Ben hep ev iş gidip geliyordum. Hicbir yeri gezmedik guzel bi film izleyemedik hatta 5 dk sohbet bile edemedik..Bu sabir 6 ay kadar surdu en sonunda dayanamadim patladim agir kavgalar etmeye basladık. Ben aileme sureclerde hicbir sorunumu anlatmazken kendisi tartisma esnasinda soyledigim sözleri cimbizlayip kendi ailesine beni karalamiş. Annesi benim annemi arayip ogluna kötü sözler söyledigimden kulagimi cekmeleri gerektiginden bahsetmis. Oğlu ayni evde iki ayri hayat yasamak istiyordu kimse farkinda degil. Yine ben çabaladım kendisine cok ugrastim ama nafile evlilik terapistine goturdum 1 kere tek geldi sonra birakti. Tek bir kelime etmeden gecen haftalar oldu. Geceleri eve 3 te 4 te gelmeler basladi. Her gun hemde. Artık dayanamadım iki kisilik yalnizliga ben böyleyim kabul edersen et etmezsen ayrilalim dedi hicbir adimi yok bende ayrilik karari aldim. Simdi de bana dugundeki takilardan hakkim olani vermemek icin ugrasiyor. 10 yillik mi evliyim sana para vereyim diyerekten. Kalbim cok kırık..
Konuyu ele alış biçiminizden,derdinizi anlatma becerinizden aklı başında bir hanimefendi olduğunuz belli oluyor.
Nasıl olur da davul zurna ile seni sevmiyorum diyen adamla evlendiniz inanın çok şaşırdım.
Hayatınızda hiç sevilmediniz değil mi? Seven adamı tanısanız bunu sevgi sanmazdınız.
Seven adamlar filmlerde olmaz sadece. Inanin sevdiği kadın için bütün dünyayı karşısına alan adamlar var..
Lütfen bundan sonraki evliliğinizde bunu arayın.
Seven adam siz kuaförü,eşyayı dert etmeyin diye sizden önce düşünüp halleder.
Siz düşünüp yorulmayın diye gerekirse sürünür.
Siz üzülmeyin diye gözün üstünde kaş var demez.
Böyle değilse sevmiyordur ya da sevmeyi bilmiyordur. Bunların aksi benim sevgi anlayışıma ters.
Bu adamdan sessiz sedasız boşanmayın sakın. Gerekirse barışmak isteyin. Birlikte eve gidin. Evde 2.gün kavga çıkarın. Konu komşu bağrışma duysun. Darp raporu alın. Gerekirse kolunuzu morartın.
Sonra da hâkim karşısına yüzde yüz haklı olarak çıkın böylece yüklü de bi tazminat talep edin. Düğün masraflarını bile talep edin . Ne talep edebiliyorsaniz onu talep edin. Hem maddi hem manevi.
Adam sizin hayatınızla oynamış resmen bedel ödemesi gerekiyor.
Ailenizin evliliğini kurtar safsatasina kulak asmayin. Evlilik mevlilik yok zaten ortada.
Siz aklı başında, düzgün ve hanımefendi bir kadınsınız. Sizinle evlenmek öyle herkese nasip olmaz. Bu sebeple kendinize değer verin. Siz ancak gerçekten sizi çok seven, çok isteyen ve çok şanslı
biriyle olabilirsiniz.
Açıkçası ben kendi evliliğimi böyle düşünerek yaptım. Bence ortadoğunun hastalıklı erkekleri içinde aklını koruyarak yaşamaya çalışan bütün kadınlar en iyisini hak ediyor.
yok ya sevmeyi bilmiyor ben öğretirim iyileştiririm kafasında oluyolar o zaman daKonuyu ele alış biçiminizden,derdinizi anlatma becerinizden aklı başında bir hanimefendi olduğunuz belli oluyor.
Nasıl olur da davul zurna ile seni sevmiyorum diyen adamla evlendiniz inanın çok şaşırdım.
Hayatınızda hiç sevilmediniz değil mi? Seven adamı tanısanız bunu sevgi sanmazdınız.
Seven adamlar filmlerde olmaz sadece. Inanin sevdiği kadın için bütün dünyayı karşısına alan adamlar var..
Lütfen bundan sonraki evliliğinizde bunu arayın.
Seven adam siz kuaförü,eşyayı dert etmeyin diye sizden önce düşünüp halleder.
Siz düşünüp yorulmayın diye gerekirse sürünür.
Siz üzülmeyin diye gözün üstünde kaş var demez.
Böyle değilse sevmiyordur ya da sevmeyi bilmiyordur. Bunların aksi benim sevgi anlayışıma ters.
Bu adamdan sessiz sedasız boşanmayın sakın. Gerekirse barışmak isteyin. Birlikte eve gidin. Evde 2.gün kavga çıkarın. Konu komşu bağrışma duysun. Darp raporu alın. Gerekirse kolunuzu morartın.
Sonra da hâkim karşısına yüzde yüz haklı olarak çıkın böylece yüklü de bi tazminat talep edin. Düğün masraflarını bile talep edin . Ne talep edebiliyorsaniz onu talep edin. Hem maddi hem manevi.
Adam sizin hayatınızla oynamış resmen bedel ödemesi gerekiyor.
Ailenizin evliliğini kurtar safsatasina kulak asmayin. Evlilik mevlilik yok zaten ortada.
Siz aklı başında, düzgün ve hanımefendi bir kadınsınız. Sizinle evlenmek öyle herkese nasip olmaz. Bu sebeple kendinize değer verin. Siz ancak gerçekten sizi çok seven, çok isteyen ve çok şanslı
biriyle olabilirsiniz.
Açıkçası ben kendi evliliğimi böyle düşünerek yaptım. Bence ortadoğunun hastalıklı erkekleri içinde aklını koruyarak yaşamaya çalışan bütün kadınlar en iyisini hak ediyor.