Boşanıyorum sebebini bile anlamadan?

Bu kadar haksizliktan sonra duygular da zarar görüyor. Evi terkedip giderken anasinin yorganini nevresimini de unutmayip sirtlayip giden biri bende de his birakmadi

Onun ustune ama evlendikten sonra alındığı için benim bu diyemez. Avukat istersen manevi tazminat da aacariz dedi cunku ağır kusurlu sayiliyormus gec gelne,ayri uyuma,cinselligin olmamasi vs
Bence tazminat davası da açmalısın , böyle adamların para kaybetmesi canını cok yakar.

Kusura bakma ama söylemeden geçemeyeceğim , sizde de hata var . Keşke böyle bir adamla evlenmeseydiniz. Baştan belliymiş .

Teşekkür ederim desteginiz için

Aynen evlilik hayatı yaşamadığınız için kandırılmış konumuna düşünüyorsunuz maddi manevi tazminat davası açın.

Adam bir şeylerin üstünü örtmek için evlenmiş. Sonunun ayrılık olacağını bildiği için de masraf etmek istememiş.

Aklima geldi az önce. Benim bir tanidigim esi tarafindan aldatiliyordu..kanit toplamak icin adam tuttu. O arastirip kimin oldugunu buldu. Sizin es kisinizin sakladigi birseyler varsa bunu düsünebilirsiniz

Sebebini nasil anlayamadın, ben de onu anlamadım. Açık açık, bağıra bağıra gelmiş her şey.

Eşinizle hiç mi cinsellik yasamadiniz. Paravan evlilik yapmış gibi duruyor. En başta belliymiş aslında ,sevgi bile göstermemiş size,adam akıllı tanımadan da evlenmişsinix

Sizin yapmanız gerekeni o yapmış.
Gerçekten başta her şey afedersiniz ama bk gibi gitmiş bunu görmüşsünüz bile bile lades sizinkisi, o 4 aylık yakınlaşma olmadığı süreçte koyacaktınız gtüne tekmeyi. Fazla zorlamışsınız. Sebebini bile anlamadan zaman geçirmişsiniz resmen. Hala sebebini anlayamadan ayrılıyormuşsunuz.. Sebeplerini anlamamanıza mı şaşırayım yoksa bu evlilik oyununu ısrarla ayakta tutmak istemenize mi şaşırayım bilemedim.

Zaten uzak şehirlerde oldugumuz için sadece telefonda konuşuluyordu bu konular. Buluştugumuzda da belli seviyede yaklaşmak istedigini diger turlusunun dogru olmayacagini falan soyluyordu
Ya ilişkilerde cinsel hayat cidden çok mühim. Bazı kadınlar sevgiliyken ve ya işte nişanlıyken falan kendisine yükselmeyen adamı "edepli olduğu için" zannedebiliyor. Tamam azgınlıktan kafasına da vurmasın ama böyle yaklaşmayan adama da bir şüpheyle bakıyorum açıkçası.

Pek de sebebei anlaşılamayacak gibi durmuyor aslında.. Evlenmek için evlenmiş ama pişman olmuş.. muhtemelen severim diye düşünmüş ama sevememiş

Balık baştan kokmuş maalesef. Aslında en başta evlenmemek için de türlü bahaneler sunmuş size. Sizin hatanız her şeyi görmezden gelmek olmuş. Ki evliliğin en başında 4 ay boyunca cinsel birliktelik bile yaşamazken neden dava açmadınız? Kocalık görevini yerine getirmemekten haklı bulunurdunuz. Keşke bu kadar süre sabretmeseydiniz. İyi bir avukatla anlaşıp hakkınız olanı alın onlardan

adam sizinle paravan evlilik yapmış ağzıylada söylemiş çevre baskısı yüzünden evlendim diye.
bunda anlamayacak birşey yok.
delil bulmaya çalışın.

Konuyu ele alış biçiminizden,derdinizi anlatma becerinizden aklı başında bir hanimefendi olduğunuz belli oluyor.

Nasıl olur da davul zurna ile seni sevmiyorum diyen adamla evlendiniz inanın çok şaşırdım.

Hayatınızda hiç sevilmediniz değil mi? Seven adamı tanısanız bunu sevgi sanmazdınız.

Seven adamlar filmlerde olmaz sadece. Inanin sevdiği kadın için bütün dünyayı karşısına alan adamlar var..

Lütfen bundan sonraki evliliğinizde bunu arayın.

Seven adam siz kuaförü,eşyayı dert etmeyin diye sizden önce düşünüp halleder.

Siz düşünüp yorulmayın diye gerekirse sürünür.

Siz üzülmeyin diye gözün üstünde kaş var demez.

Böyle değilse sevmiyordur ya da sevmeyi bilmiyordur. Bunların aksi benim sevgi anlayışıma ters.

Bu adamdan sessiz sedasız boşanmayın sakın. Gerekirse barışmak isteyin. Birlikte eve gidin. Evde 2.gün kavga çıkarın. Konu komşu bağrışma duysun. Darp raporu alın. Gerekirse kolunuzu morartın.

Sonra da hâkim karşısına yüzde yüz haklı olarak çıkın böylece yüklü de bi tazminat talep edin. Düğün masraflarını bile talep edin . Ne talep edebiliyorsaniz onu talep edin. Hem maddi hem manevi.

Adam sizin hayatınızla oynamış resmen bedel ödemesi gerekiyor.

Ailenizin evliliğini kurtar safsatasina kulak asmayin. Evlilik mevlilik yok zaten ortada.

Siz aklı başında, düzgün ve hanımefendi bir kadınsınız. Sizinle evlenmek öyle herkese nasip olmaz. Bu sebeple kendinize değer verin. Siz ancak gerçekten sizi çok seven, çok isteyen ve çok şanslı
biriyle olabilirsiniz.

Açıkçası ben kendi evliliğimi böyle düşünerek yaptım. Bence ortadoğunun hastalıklı erkekleri içinde aklını koruyarak yaşamaya çalışan bütün kadınlar en iyisini hak ediyor.

Ben en cok konu sahibinin ailesinde sucu görüyorum. Sevgi dolu bir ortamda özsaygi ve özsevgi yasayan biri kendine bunu yapmazdi. Adama hak ettigi tekmeyi vurardi. Simdi hala kizlarina böyle bir hayat layik görüyorlar

yok ya sevmeyi bilmiyor ben öğretirim iyileştiririm kafasında oluyolar o zaman da
kimse anlamıyor insanlar değişmez
hadi inatla evlendin adam 4 ay yatağa gelmiyor
müneccim olmaya gerek yok heralde 4. gün kapıya koymak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…