Boşanıyorum sebebini bile anlamadan?

Nolur alınıp kırılmayın ama insanın gurur incinmesi lazımdı en başında. Sizi bunu unutturacak kadar mı aşıktınız bu adama? Onu yapmam bunu etmem şunu ödemem düğün yapmam ben olsam çoktan miktiri çekerdim ki siz üstüne herşeyi yaparak şuan yaşadığınız herşeyi göze almışsınız. Normal bir erkek daha sevgiliyken öpmek koklamak dokunmak ister. Bazılarına cinsellikten hzak durması daha cazip geliyor sanırım ama en azından arzuladığını göstermesi gerekir. Yani kınamıyorum ama çok çok yoklukta olmanız gerekirdi şu adamcıkla evlenmek için. Silin atın hayatınızdan başka çaresi yok.

ilk aklima gelen sey esinizin escinsel olabilme olasiliginin cok yüksek oldugunu hissettirdi sizden uzak kalmalar 2 ay vs bu saglikli normal bir erkek icin imkansiz bir sey düsünülemez sanirim sizi Paravan olarak kullanmis etrafa karsi evlendi göstermelik laf etmesinler ana babasinin baskisindan vs kurtulmak icin sizin ona karsi ilginizi duygularinizi maalesef kötü kullanmis bence kurtulamanin caresine bakin bir an önce yazik olmadan size ve gencliginize geleceginize arkaniza bile bakmayin nereden dönersen kar kardir öyle düsünün Rabbim yar ve yardimcin olsun kardesim amin

Başlık dogru mu?sebebini nasıl anlamadınız?
Bu insan evlenmek için degil altın için mal için evlenmiş.
Hani tv de evlilik olayları vardı,yeni gelin yaşlı amca ile evlenme şartı koyar ev eşya vs.bpşanırsak altınlar benim mal benim gibi anlaşma yaparlardı heehh işte bu insan bu kafada.
Bu konuları bu tarz platformda yazmanız çok iyi belki birileri ders çıkarır.
Evleneceği insanın huylarını,aile tavırlarının sonradan değişmeyeceğini anlar

Ah canım ha. Nişanlıyken belli etmiş işte, daha ne diye evlenirsin.. boşanma artı tazminat davası aç bence.

Kendimi bu durumda nasıl buldum onu anlamadım demek istedim aslında. Kesinlikle etrafımdaki bütün genc kızlara da bagira bagira anlatacam. İnsan ailesinin birebir kopyasıdır, huyu suyu da asla degismez yeminler etse de.

Allah razı olsun güzel dualarınız için..

Kesinlikle başka biri var kötü deneyim deyip bir an önce boşa

Kim olsa kalbi kırılır ama anlattığınız gibiyse bu evlilik değil evcilik oyunu. Hiç bir kadın bunu hak etmez.Biri olabilir mi,eskiden görüştüğü biri tekrar hayatına girmiş olabilir.Ayrılık konusunda çok doğru bir karar aldınız.Çok güçlü olun maddi olarak hakkınız ne ise hatta bence hakkınızdan fazlasını alın.Dilerim kolay atlatır sınız

Olamaz diyemiyorum çünkü izole bir hayat yaşadı paylaşım olmadan. Telefonuna da asla normal bir şekilde bile bakmaya izin vermezdi

Yazdığınız hikayeye çok benzer bir şey başımdan geçti. Maddiyat dışında bütün ilgi/alâka benzer şekildeydi. Nişan aşamasında kurtuldum neyse ki. Ve maalesef ben de gay olduğunu düşünüyordum. Kurtulmussunuz, şükredin, ve kendinizi suçlamayın. İnsan gerçekten de bazen görmek istemeyince görmüyor.

Sebebini bile anlamadan demişsiniz ama sebebi gayet açık ve net bence kendiniz yazmışsınız işte adam size başından beri saygı duymuyormuş ki anlamıyorum valla anlamıyorum sizleri ya okurken size kızdım ben eşinize değil açıkçası eşiniz ben hödüğüm diye başlamış konuya işte inatla niye evlendiniz onu anlamadım. Sonra kaba yorum yapıyorsun diyorlar cidden anlam veremiyorum başından beri öküzlük yapan erkekleri kabullenen kadınlara

Çok güzel atasöZlerimiz var. “Balık baştan kokar.” “ Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir.” İlgisiz bir adamla bile isteye, ısrarla, herşeyi alttan alarak neden evlendiniz?
Yine yatın kalkın şükredin 1 senede bittiğine bakın. Kurtulunca da kurban kesin. Verilmiş sadakanız varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…