Hevessizdi. Çabasızdı. Kafa karışıklıklarım vardı. Evlilikte farklı olacagina söz vermisti ona inandım malesefEvlilik aşamasına nasıl geçtiniz? O sırada da hevessiz miydi? Neden acele ettiniz?
Teşekkür ederim,inşallah..keşke evlenmeseymişsisniz. çok üzüzldüm her şey ortada ama ısrarala evlenmeişisiz. umarım karşınıza siziz seven birir çıkar .
İlk 4 aydan sonra yaşadık benim ısrarlarımla bikaç kezCanım sen olmayanı oldurmaya uğraştığın için elinde patlamış. Bu adamdan koca olmaz ki. Eşcinsel olabilir mi aklımdan bu gecti. Neden ayrı odalarda yatsın. Çok afedersin 1 kez bile cinsellik yaşamadınız mı ?
bu benim de hiç anlamadığı bir şey. ki hayatımda son yapacağım şeydir herhangi birinin parasıyla ilgilenmek. kendimi bildim bileli çalışıyorum. kimseye minnet etmem.Bıde nolur genc kızlar,evlenırken kuafore,esyanın pahalılıgına laf eden adamlarla evlenmeyın.
Uygunu alınır,bırlıkte odenır.Ama evlenmeye karar vermıs adam,kuaföre laf edıyorsa ısınız var.
Kendınız de ödersınız o konu değil.Ama böyle adamlar kendın de odesen susmaz.Beynının etini yer gider gelır.Uzak durun.
Hep diyorum para kazanmıyor olsaydım bana kuru ekmek vermezdi.bu benim de hiç anlamadığı bir şey. ki hayatımda son yapacağım şeydir herhangi birinin parasıyla ilgilenmek. kendimi bildim bileli çalışıyorum. kimseye minnet etmem.
bu kuaför meselesi kadar boş tatavası yapılan şey görmedim.
yahu sen senede 3 maça gitmiyorsun ama senelik kombine alıyorsun
hayatında 1 kere belki kamp yapmışsın ama kaç bin liralık malzemen var, bi içki masasına binlercce lira bırakıyorsun biz bişey diyor muyuz?
benim belime kadar saçım var
ben başkasının nişanında da düğününde de kuaföre gidiyorum çünkü bu saça bi fön bile çekmek ne kadar zor sen biliyor musun? (üstelik de saçını boyamayan, kesim için kuföre gitmeyen insanım ha! benim hayatımda verdiğim toplam kuaför ücreti ortalama yurdum erkeğinin berber masrafının 300de biri filandır.) ne yapıyım düğün günü ev topuzu mu yapıyım?
ne bu erkeklerin kuaför takıntısı anlamadım gitti...nerde bi sohbet açılsa hemen ağızlarında bu. hemen bir gard almalar. ondan sonra "ya biz senin için demiyoruz" ya kimin için diyorsun arkadaşım. ben de herhangi bir yurdum kadınıyım.
kuaför o saça o duvağa saatlerce uğraşıyor- tamam kafaya kaçak kat çıkanı var, bir şey de yapmayıp korkunç paralar alanı da var, eyvallah. ama normal ücretlere güzel işler yapan da var.
ya evde bi tarafını kesmeden sakal traşı olamayan adamların ettiği tatavaya bak.
bu kadar tatavaya nasıl müsaade ediyoruz akla zarar.
Evde yapmamı teklif etti ciddi ciddi. Para kazanmıyor olsaydım bana ekmek bile vermezdi bunu gördümbu benim de hiç anlamadığı bir şey. ki hayatımda son yapacağım şeydir herhangi birinin parasıyla ilgilenmek. kendimi bildim bileli çalışıyorum. kimseye minnet etmem.
bu kuaför meselesi kadar boş tatavası yapılan şey görmedim.
yahu sen senede 3 maça gitmiyorsun ama senelik kombine alıyorsun
hayatında 1 kere belki kamp yapmışsın ama kaç bin liralık malzemen var, bi içki masasına binlercce lira bırakıyorsun biz bişey diyor muyuz?
benim belime kadar saçım var
ben başkasının nişanında da düğününde de kuaföre gidiyorum çünkü bu saça bi fön bile çekmek ne kadar zor sen biliyor musun? (üstelik de saçını boyamayan, kesim için kuföre gitmeyen insanım ha! benim hayatımda verdiğim toplam kuaför ücreti ortalama yurdum erkeğinin berber masrafının 300de biri filandır.) ne yapıyım düğün günü ev topuzu mu yapıyım?
ne bu erkeklerin kuaför takıntısı anlamadım gitti...nerde bi sohbet açılsa hemen ağızlarında bu. hemen bir gard almalar. ondan sonra "ya biz senin için demiyoruz" ya kimin için diyorsun arkadaşım. ben de herhangi bir yurdum kadınıyım.
kuaför o saça o duvağa saatlerce uğraşıyor- tamam kafaya kaçak kat çıkanı var, bir şey de yapmayıp korkunç paralar alanı da var, eyvallah. ama normal ücretlere güzel işler yapan da var.
ya evde bi tarafını kesmeden sakal traşı olamayan adamların ettiği tatavaya bak.
bu kadar tatavaya nasıl müsaade ediyoruz akla zarar.
evlenirken korkunç masraflar yapalım demiyorum.Hep diyorum para kazanmıyor olsaydım bana kuru ekmek vermezdi.
Evde yapmamı teklif etti ciddi ciddi. Para kazanmıyor olsaydım bana ekmek bile vermezdi bunu gördüm
Benim de aklima ilk bu geldi.Hayatındaki kişi erkek bile olabilir valla bence
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..umarımevlenirken korkunç masraflar yapalım demiyorum.
ama seven 2 insan olarak evlenseniz, erkeğin de yani bir zahmet bir hevesi bir heyecanı olsun ama ya.
birlikte bir yuva kuruyorsun. insan biraz bir şevk duyar biraz emek harcar.
sanıyorum mutlaka evlenilmesi gerektiği kodlanarak büyütülmüşsünüz.
(çoğumuz gibi)
adamı sevmiş, tüm iyi niyet ve gayretinizle bu yola girmişsiniz.
kalp kırıklığınızı anlıyorum. insan en çok iyi niyetinden temiz kalbinden vuruluyor çünkü...
ama olan olmuş. inşallah yaralarınız en kısa sürede tamir olur.
Korkunç bir durum yaşamış Allah yardımcısı olsun onun da..sagolunNeva k hatalı ve kusurlu olan taraf kendisi siz isteseniz donuna kadar alırsınız arkadaşımın da aynı sizin yaşadıklarımızın daha fazlasını yaşadı ilk gece dayak yedi hem oglandan hem k.v gorumcesinden aile biliyormus ne olduğunu arkadaşımdan günlerce ailesi haber alamadi tlf elinden almışlar kapıyı üstüne kilitlemisler 2 hafta sonra annesi polis ile gidip aldı evden boşanma davası açtı pislik birde kıza bekareti yok dedi asıl bana iftira atıyorlar dedi arkadaşım adli kontrolle bekaret kontrolüne girdi kendisi hiç bir şekilde gitmedi dr kabul etmedi 3 ay sonra av. Evini arabasını tazminat olarakta 100.000 bin aldı 6 yıl önce hâlâ psikolojik olarak tedavi görüyor allah kahretsin böylelerini bu süreçte çok iyi bir avukat bulun siz değil o muhattap olsun Allah kolaylık versin çok zor bir durum
Ortada evlilik yok ki ev arkadaşlığı var aileniz bıkıyor mu karı koca hayatı yasamadiginiziAilemin evliligini kurtar baskisina ragmen kurtaracam bu eziklik hep onlar sayesinde..
BiliyorlarOrtada evlilik yok ki ev arkadaşlığı var aileniz bıkıyor mu karı koca hayatı yasamadiginizi
Ona rağmen mi kurtar evliligini diyorlar ailenize de yazıklar olsun göz göre göre evlatlarını mutsuzluğa mahkum ediyorlarBiliyorlar
Çalıştığım şehirdeki bir arkadaşım üniden tanıyormuş onu,o tanıştirdiNasıl tanıştınız bu adamla
Hiçbir mecburiyetim yoktu tamamen duygusalAdam evlenmeden önce ve evlenirken bas bas bağırmış sevmediğini sizi. Yaşı geldi diye evlenmiş muhtemelen ama kalbinde olmadığınız için kafasına da oturtamamış sizi. Maalesef baştan fiyasko bir evlilik. Neden herşeyinizden ödün verdiğinizi anlayamadım. Bir mecburiyetiniz mi vardı da bu kadar herşeye okey dediniz? Kendinize kıymet vermemişsiniz karşı taraf niye size kıymet versin ki.