Boşanıyorum sebebini bile anlamadan?

Canım sen olmayanı oldurmaya uğraştığın için elinde patlamış. Bu adamdan koca olmaz ki. Eşcinsel olabilir mi aklımdan bu gecti. Neden ayrı odalarda yatsın. Çok afedersin 1 kez bile cinsellik yaşamadınız mı ?

İlk 4 aydan sonra yaşadık benim ısrarlarımla bikaç kez

Senin adına çok ama çok üzüldüm Bu nedir arkadaşşş ilk gün bari demeseydi evliliğe hazır mıyım diye ö.,kzzz gözün aklın yok muydu evlenmeseydin derler adama!!!!..Bence yolunuz çok yakın o yüzden dönmek basit ..Vurun kıçına tekmeyi para olaylarını da dert etmeyin zaten bişey yapmamış düğünü kendin yapmışsın resmen

bu benim de hiç anlamadığı bir şey. ki hayatımda son yapacağım şeydir herhangi birinin parasıyla ilgilenmek. kendimi bildim bileli çalışıyorum. kimseye minnet etmem.

bu kuaför meselesi kadar boş tatavası yapılan şey görmedim.
yahu sen senede 3 maça gitmiyorsun ama senelik kombine alıyorsun
hayatında 1 kere belki kamp yapmışsın ama kaç bin liralık malzemen var, bi içki masasına binlercce lira bırakıyorsun biz bişey diyor muyuz?

benim belime kadar saçım var
ben başkasının nişanında da düğününde de kuaföre gidiyorum çünkü bu saça bi fön bile çekmek ne kadar zor sen biliyor musun? (üstelik de saçını boyamayan, kesim için kuföre gitmeyen insanım ha! benim hayatımda verdiğim toplam kuaför ücreti ortalama yurdum erkeğinin berber masrafının 300de biri filandır.) ne yapıyım düğün günü ev topuzu mu yapıyım?

ne bu erkeklerin kuaför takıntısı anlamadım gitti...nerde bi sohbet açılsa hemen ağızlarında bu. hemen bir gard almalar. ondan sonra "ya biz senin için demiyoruz" ya kimin için diyorsun arkadaşım. ben de herhangi bir yurdum kadınıyım.

kuaför o saça o duvağa saatlerce uğraşıyor- tamam kafaya kaçak kat çıkanı var, bir şey de yapmayıp korkunç paralar alanı da var, eyvallah. ama normal ücretlere güzel işler yapan da var.

ya evde bi tarafını kesmeden sakal traşı olamayan adamların ettiği tatavaya bak.
bu kadar tatavaya nasıl müsaade ediyoruz akla zarar.

Hep diyorum para kazanmıyor olsaydım bana kuru ekmek vermezdi.
Evde yapmamı teklif etti ciddi ciddi. Para kazanmıyor olsaydım bana ekmek bile vermezdi bunu gördüm

Ah ah yakmışsınız başınızı durduk yere yazık. Bazen insanın basireti bağlanıyor, çoluk çocuk olmadan kurtuluyorsunuz ona şükür. Ne iğrenç adammış ya. Boşandıktan sonra sadaka verin, çocuk sevindirin bu ne be.

Hep diyorum para kazanmıyor olsaydım bana kuru ekmek vermezdi.

Evde yapmamı teklif etti ciddi ciddi. Para kazanmıyor olsaydım bana ekmek bile vermezdi bunu gördüm
evlenirken korkunç masraflar yapalım demiyorum.
ama seven 2 insan olarak evlenseniz, erkeğin de yani bir zahmet bir hevesi bir heyecanı olsun ama ya.
birlikte bir yuva kuruyorsun. insan biraz bir şevk duyar biraz emek harcar.

sanıyorum mutlaka evlenilmesi gerektiği kodlanarak büyütülmüşsünüz.
(çoğumuz gibi)
adamı sevmiş, tüm iyi niyet ve gayretinizle bu yola girmişsiniz.
kalp kırıklığınızı anlıyorum. insan en çok iyi niyetinden temiz kalbinden vuruluyor çünkü...
ama olan olmuş. inşallah yaralarınız en kısa sürede tamir olur.

Neva k hatalı ve kusurlu olan taraf kendisi siz isteseniz donuna kadar alırsınız arkadaşımın da aynı sizin yaşadıklarımızın daha fazlasını yaşadı ilk gece dayak yedi hem oglandan hem k.v gorumcesinden aile biliyormus ne olduğunu arkadaşımdan günlerce ailesi haber alamadi tlf elinden almışlar kapıyı üstüne kilitlemisler 2 hafta sonra annesi polis ile gidip aldı evden boşanma davası açtı pislik birde kıza bekareti yok dedi asıl bana iftira atıyorlar dedi arkadaşım adli kontrolle bekaret kontrolüne girdi kendisi hiç bir şekilde gitmedi dr kabul etmedi 3 ay sonra av. Evini arabasını tazminat olarakta 100.000 bin aldı 6 yıl önce hâlâ psikolojik olarak tedavi görüyor allah kahretsin böylelerini bu süreçte çok iyi bir avukat bulun siz değil o muhattap olsun Allah kolaylık versin çok zor bir durum

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..umarım

Korkunç bir durum yaşamış Allah yardımcısı olsun onun da..sagolun

Adam evlenmeden önce ve evlenirken bas bas bağırmış sevmediğini sizi. Yaşı geldi diye evlenmiş muhtemelen ama kalbinde olmadığınız için kafasına da oturtamamış sizi. Maalesef baştan fiyasko bir evlilik. Neden herşeyinizden ödün verdiğinizi anlayamadım. Bir mecburiyetiniz mi vardı da bu kadar herşeye okey dediniz? Kendinize kıymet vermemişsiniz karşı taraf niye size kıymet versin ki.

Hiçbir mecburiyetim yoktu tamamen duygusal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…