Bosaniyorum sanki ölüyorum yardım edin

Ailen o senin hiç bi zaman biz demiştik demezler annende görmüş olanları. Yazık kadınlığına umarım şu mübarek günde Allah sana bi çıkış yolu gösterir. Yuva kurmak büyük meziyet ama onun içinde barınmak ayrı meziyet. İyi sabretmişsin. E peki boşanma lafı açtın mı hiç . Buna ne tepki verecek acaba bence bu adam seni boşamaz.

Ben olsam ayrılırdım tahammül edilecek gibi değil eşiniz hakkınızda neyse hayırlı olsun bir insan değişmez ama öncesinde evlilik terapistine gidin elimden geleni yaptım demiş olursunuz en azından

Ben bunu ona söyledim ama o sevgi herseyden önemli gibi bi cevap vermişti
peki dedim ben ne zaman yaşayacağım illa bir gün yasarsin dedi
tek derdi çocuk
kendimi damızlık gibi hissediyorum

Oyle deme ama oyle hissetme de. Hayat bu hersey insanlar icin. Cocuk isini hic dusunme bile. Umarim hersey gonlune gore olur.

bu evlilik çekilmez... tek çaren boşanmak malesef. adamın iyi bi tarafı yok ki..
bu adam seni neden dövmüyo tartaklamakla kalıyo biliyo musun? çünkü ondan korkuyosun ve eminim ağzını bile açamıyosun.. peki ilerde bişey nedeniyle ağzını açsan bu adamın seni dövmeyeceği kesin mi?

Sana değer vermeyen biriyle dewam etmen seni hasta eder. Yarın bı gun hasta olsan o seni bırakıp gider bnce daha fazla yıpratma kendini.çocuk asla duşunme.gençsin anladığım kadarıyla 2.evliliğini yapan çok arkadaşm var sen de bu hayata bir kez geliyorsun .değmez zorlama.kultur farkı çok önemli.ailenşn de sana destek olacağını bil.zaten çalşıosun. Başına musallat olmasın da. Allah korusun.

Akıl sağlığın yerinde değil mi senin...koşarak boşan kaçarak boşan uçarak boşan ama boşaaan..ne o erkek bile değil..

Bende olumlu bir tek bir şey göremedim
Boşver her kavgada öleceğine, bir kere tam acı çeker unutursun
Hayır yani eşinin çıkardığı kavgalar da incir çekirdeğini doldurmayan şeyler
Aman bırak boşanmak istiyorsa boşansın, barışsanız daha çok üste çıkar ben seni istemiyordum sen ikna ettin diye.

Canim yasadaklirini bi benzese olsa anlayabiliyorum. Ben severek evlilik yapmadım görücü usuluydu. Ben 2o eşim 31 yaşında bir yili aşkın evliyiz eşim sozluyken falan çok iyi di bir dediğim iki olmazdı ama evin içine bi girdim felegim döndü okuyordum psikoljim bozuldu okulu bıraktım. Beni sadece evde hizmetçi olarak görüyor isin ne yap et evde anca kıç buyut hep hakaret küfür kaç kere şiddette uyguladı iki kere evden gidiyordum büyükler araya girdi benimki evden gitmiyor beni evden kovuyor benimle yasayacaksan kurallarmima uyacaksin yoksa küfür edip git diyor gözü hep dışarda hala kendini kanitlma ego yükseltme degsir diye bekle dediler hep ailem arkamda onları uzup kırmamak için hala sabır ediyorum çekilir mi desen asla köpek gibi muamele amca önüme kemik atlinca. Çocuk yapın digolar olur mu hiç çocuk onsuz daha bi kahve içmeye bile gidemedim arkadaşlarımla ama o sabaha yakın eve geliyor alkollu

böyle hayat mı geçer bütün yük sizin omuzlarınızda
çocuğunuz da yokken evliliğinizi güzelce bir gözden geçirin derim
sizi hiç saygısı olmayan bir adamla..........ne bileyim
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Elle tutulur mantikli bir sey kalmamis arada tatlim. Sana hakaret eden surekli ben erkegim diye gezen adami daha fazla hayatinda tutma.hayatini zindan.etme kendine. Degmez inanki. Ailende biz sana demistik sozunu 1,2kez soyler ve sonra unutur,senin omur boyu sidddete maruz kalip mutsuz oldugunu gormektense biz demistik.derler daha iyi....hayatin hersey daha iyi olacak. Boyle adamlari toplayip yakasim geliyor.adam denmez ya....bende de vardi bu cinsten. Cok sukur kurtuldum egoist bencilden......boyle erkeklerin soyu kurusun ki kimsenin.canini yakamasinlar daha fazla........... bian evvel kac uzaklas dogru karar bosanmak.......

Canim o kadar üzüldüm ki nedir bu nasıl davranır . Biz de tam tersi eşim İzmirli ailem Doğulu dadaslar . Ilk başta ben kapaliyim diye sorun çıkmıştı ama sonradan o olaylar bitti falan . Eşim her ne olursa olsun benim yanimdaydi . Senin ekonomik özgürlüğün var ailen de iyi anlattigina göre bence yol yakinken dön gençliğine yazık kardeşim ilerde daha iyi biri olur .

Öncelikle siz o kitabın ismini yanlış anlamışsınız bunu söylemek istiyorum.

Ailesiyle anlaşamıyorsanız bu ömür boyu size işkence gibi gelir. Çocuk yokken kurtulun bu adamdan.

Beden öğretmeni olsa ne olur önce insan olsun, doğulu batılı farketmez insanın kişiliği önemli. Size ve ailenize küfür eden bir yapısı varsa zaten hayır gelmez ondan çok üzgünüm.

Mesaj atmış ben kesin kararımi verdim
ben gidiyorum bir daha beni arama sorma yazmış .....
bende cevap olarak tamam en mantıklısı ailem de bende bunu istiyoruz zaten
avukat a gidelim davayı açalım
sonra nereye gidiyorsan git yazdım. ....

Kaç kurtar kendini can çıkar huy çıkmaz sana şimdi değer vermeyen ilerde hiiiic değer vermez ailen desin biz demiştik diye bir omur pisman olmaktan iyidir ailen sonucta. Yanlış yapmayan kimse mi var bi laf uğruna ömrünü heba mi edeceksin?

Üzülmemeye çalış çünkü inan her şey zamanla geçecek . Hiçbir yaşandığı gibi kalmıyor . Bundan sonra seçimlerini daha dikkatli yaparsın sonuçta bir musibet bin nasihattan iyidir onları dinleseydin de bu sefer ta dedikleri gibi cikmazsa diye kendini yiyecektin . Bence fırsatı iyi degerlendir her şey daha güzel olacak sadece inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…