Bosaniyorum sanki ölüyorum yardım edin

''Boşanıyorum sanki ölüyorum lafını '', Boşanıyorsun ve Kurtuluyorsun olarak değiştiriyorum...
Bu anlattıgınız gercekten ınsan mı ya neden kendınıze bunu yapıyorsunuz siz kendi ayakları uzerınde durabılen bır bayansınız herseydn once bebegınızde olmamıs çok şükür bence hayat cok kısa ve hayatınızı yasayın sıız uzen herseyı uzaklastırın kendınızden herseyden once ılk kendınızı dusunun kendınızı sevın olur mu??

Zoruna gitmesi gereken kocanın bu davranışları, ailenin biz demiştik demesi değil. Günde 5 defa söylemezler zaten 1 2 Lafı olur unutulur gider.
Zaten memurumuşsun çocukta yok, ailenle oturmazsın kafan rahat olur.

Böyle biriyle hayatmi gecer..
Ailen sana biz sana demistik lafini bir iki kez duyarsin ama böyle odunla evli kalmaktan iyidir inan ...
Ki ailende hakli olarak sitem etsin birakta okadar olsun.
Aief onlar böyle dicek diye bosanmazsan zaten biegün inceldigi yerden kopacak daha fazla canin yanar..
Koy simdiden noktayi kurtar kendini..

Haklısın .. Bu soruyu bende kendine çok sordum hatta ona da sormuştum tüm sorunları sayıdim cinselliğe kadar . Sence sevgi yeterli mi demiştim evet sevgi herseye yeter demişti. ...
ama yetmiyor işte. Dediğin gibi pişman bile olsam ki evlendigi më çok pişmanım. .

Çok sewerek mi ewlendi sizinle gerçekten ?

Arkana bakma boşan!

Ailen umarım biz haklı çıktık deyipte sana hor davranmazlar arkanda olurlar...
Evet sevdiğini söylüyordu sürekli. ..
Tabiki ayrilip ayrilmama senin kararin olacak. ama hikayeni okuyunca elle tutulacak hicbir sey bulamadim. Iyi tek bir sey olsa diyecegim ki sabret. Umarim hersey gonlunce olur. Kararin ne olursa olsun senin icin en iyisi olur insallah.
elle tutacak bişey yok derken ayrılmak için mi elle tutacak bişey yok demek istediniz anlamadım
yanu ayrılmak için mi evli kalmam için mi

Elin itiyle evli olup haklı olacağına, ayrıl anan baban için haksız durumda ol net!
Inan bu duruma gelmese soyleyemezdim anneme ama gözüyle gördü ve şok oldu bu laf için ev mi terkedilir deyip duruyor hayretler icinde

erkekn boşalmaya kadar okudum,bıraktım,admaın dengesızlığının altında yetersiliği var,belliki annende sende iyi insanlarsınız,değmez,inan,
sağolun teşekkür ediyorum
kendisi asla onu kabul etmiyor ama

esınızın yetıstıgı kulturden gelen alıskanlıkları ve kendı bencıllıgı bırlesınce hayat sıze cekılmez hale gelmıs.
ev işi cogu erkek yapmaz, ama temızlık yemek vs yapmaz tadılat erkek ısıdır.
cınsellık ıkı kısınınde zevk alması gereken bır durumdur, zaten erken bosalma bır hastalıktır, tedavı sart.
sızı baskalarının yanında asagılaması asla kabul edılemez.
sız yol yakınken bosanın calısıyorsunuz zaten, alırsınız sıze dusen seylerı maddı anlamda, ufak bır ev acar yasar gıdersınız. aılenızın yanınada donmeyın yalnız yasayın bu durumda en ıyısı bu olacaktır.

Erkek icin cinsellik önemli bir nevi kendini ıspatlama onlar için .eşinin büyük bir sorunu var kabul etmek istemiyor düzelmeyincede agrasiflesiyor.eger esine karsı sevgin varsa ilk bu sorunu düzeltmelisiniz sonra davranışları düzelmezse düsünürsün .senin cinsel sorunun olduğunu ve yetmersiz olduğunu ve mutlu edemediğini bir düsünsene psikolojini .eşin bunu kapatmak için seni bile kötüleyebilir

yapacak birşey yok..
ya oturup çekicen, yada boşanacaksın.
şuan üzülmem acı çekmen normal.. kendine zaman ver.
sen kıymetli ve değerlisin unutma.. böyle bir hayatı bende başkası da sana laik görmüyor.
sende kendine laik görme olur mu?

aman bu ne beeeeee
çekilmez bu kocanın kahrı
kaprislere bak....
ömür boyu çekilmez ki nereye kadar kaldıracak psikolojin
ailen biraz söylenir,ama ailen sonuçta kötülüğünü istemezler...
kurtar kendini...

Aynen öyle zaten burada 2 yılım var daha sonra izmir e yakın bi ile tayin ister giderim
ama unutabildiniz miyim bilmiyorum çok sevmiştim aslında ben esimi
Biliyorum bi yandan da kesip atmam gerek düzeliyor ama annem şimdi yanımda diyir ki öfke anında evi terk etti yine iyi eskisi gibi küfür etmedi pişman olursun yarın öbür gün iyi çocuk diyir ki ona cinsel şeylerden asla bahsetmedim
bilmiyorum eşim düzelir mi yoksa daha kötü ben kafayı mi yerim ama bu iş gün geçtikçe daha kötüye gidiyor
belki onun da kafasında kendi kültüründe biri ile evlenmek vardır belki o da pısman dir en azından bu defa noktayı koymaliyim

Evet ama eşim asla o sorunu kabul etmiyor ki
benim öyle bi sorunum çok az olabilir belki diyor bazen
sonra diyor ki yok
arkadaşlarım a çok özeniyorum o konuda
eşimin bi çabası olsa diyecegim ki sabret
ama bencil işte umrunda degil kendisi ttnet olsun yeter ben zaten insan değilim
kendimi böyle hissetmek çok normal değilmi sizce de
ona karşı sevgim var ama bu sefer kafamda bitti gibi..
eşim çok usengec bi insan
hani bi laf var ya hicbisey yapmamak ixin herseyi yaparım aynen öyle

Çok zor durumdayim inan. ..

Olumlu anlamda hani bak surasi iyi sabret diyebilecegim elle tutulacak bir sey yok demek istedim. Yani ne bileyim nerden tutsan elinde kaliyor.
bi de bi evlilikte cinsellikte problem var da cozulmuyorsa, bi yerde mutlaka bi patlak verir. evliligin en onemli yapi taslarindan biri.

Ayrıl bence ben de doğuluyum kürdüm bu yetişme tarzına bakar benim ailem de hiç yaşamamış doğuda bizde hiç öyle kadın ikinci sınıfa atılmamıştır babam salonu da süpürür bulaşık da yıkar benim önceki erkek arkadaşım diyarbakırlıydı ırk aynı güya ama kıskanç kıyafete karışan yemek yapmam ben evlenince diyen gece kendi gezer bana çıkma diyen daha bir sürü şey dayanamadım ben karşımdaki modern olsun ırkı umrumda değil ilk erkek arkadaşım da giresunluydu ben takılmıyorum ırk a kafa yapısı önemli

düzelmez çünkü kendinde kusur görmüyor ve dogu kulturunde kadının degerı yoktur, kadın evde hızmetcı yatakta cok afedersınız o... dur baska da hukmu yoktur, paranıza ıhtıyacı olmasa sızı çalıştırmaz bıle buna emın olun..!!!!
hem herkes unutulur yeterkı kendınıze zaman verın, ben kımlerı kımlerı unuttum unutamam dedıgım, sımdı evlıyım mutluyum su saatten sonra sadece esımı unutmak ıstemem ama o bana kufur etse, hakeret etse, sıddet uygulasa, kendınce bencıllıklerı vardır ama benı hıce saysa onuda bır kalemde sıler atarım..!!!

Ben kültür farklı dek istedim yoksa içinde illa iyi olan da vardır

Evet bana param olsa çalıştırma yorma seni demişti. .

Ben bunu ona söyledim ama o sevgi herseyden önemli gibi bi cevap vermişti
peki dedim ben ne zaman yaşayacağım illa bir gün yasarsin dedi
tek derdi çocuk
kendimi damızlık gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…