- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Haklısın .. Bu soruyu bende kendine çok sordum hatta ona da sormuştum tüm sorunları sayıdim cinselliğe kadar . Sence sevgi yeterli mi demiştim evet sevgi herseye yeter demişti. ...İyi yönleri mi ağır basıyor kötü yönleri mi? Size kendinizi insan gibi, kadın gibi hissettiremeyen birisiyle olmayın. Bizler çok değerli insanlarız, değerimizi bilen insanlarla olmalıyız. Pişman olsan bile geçer, baktın daha mutlusun hemen geçer. Sevgi var demişsin? Sevgi neye yetiyor saygı olmadıktan sonra?
Evet sevdiğini söylüyordu sürekli. ..Çok sewerek mi ewlendi sizinle gerçekten ?
Arkana bakma boşan!
Ailen umarım biz haklı çıktık deyipte sana hor davranmazlar arkanda olurlar...
elle tutacak bişey yok derken ayrılmak için mi elle tutacak bişey yok demek istediniz anlamadımTabiki ayrilip ayrilmama senin kararin olacak. ama hikayeni okuyunca elle tutulacak hicbir sey bulamadim. Iyi tek bir sey olsa diyecegim ki sabret. Umarim hersey gonlunce olur. Kararin ne olursa olsun senin icin en iyisi olur insallah.
Inan bu duruma gelmese soyleyemezdim anneme ama gözüyle gördü ve şok oldu bu laf için ev mi terkedilir deyip duruyor hayretler icindeElin itiyle evli olup haklı olacağına, ayrıl anan baban için haksız durumda ol net!
sağolun teşekkür ediyorumerkekn boşalmaya kadar okudum,bıraktım,admaın dengesızlığının altında yetersiliği var,belliki annende sende iyi insanlarsınız,değmez,inan,
esınızın yetıstıgı kulturden gelen alıskanlıkları ve kendı bencıllıgı bırlesınce hayat sıze cekılmez hale gelmıs.Esimle birbirimizi çok severek evlendik yada ben öyle sanıyormusum. ailem asla onay vermedi. En baştan beri benim ailemi zorlamamla oldu . Inandim ona. Halbuki kültür ve yapılarımız çok farklı idi. Ben izmir de büyümüş bi insan o doğulu ve ırk farklı. Kültür apayrı. Kadınları 2. Sınıf yerine koymuşlar ailesinde. Hani bi kitap var ya kadının adı yok aynen öyle. Neyse ikimizde memuruz ailelerden uzakta . Eşimi kısaca anlatayim : asla kendi lafindan başka bir lafa tahammülü yok. Kendi ne derse o. Annesu ve kizkardesi bana yapmadiguni birakmadi ama onlara sesi cikmiyor tabi. Disardan öyle efendi öyle sakin görünür ki. Halbuki evde ilk 1 yıl öfke kontrolu asla yoktu . Sinirlenince bana aileme küfürler duvar yumruklamalar vs. Sonra kayboldu hafif bu davranışlar gitti ama bu sefer de çekip çekip evden gider oldu. Bi kere çok bencil ve sadece kendisini dusunen bi insan
Bende çalışıyorum ama o asla bi bardağı alıp bi yere koymaz, o su içtiği bardak ellemesem orada aylarca kalır.. bi iş yapacaksa en az 6 7 defa söylemek zorundayim. Yap yap yap diye.kendisi de zaten bunu söylüyor bana sürekli soyleyeceksin doyor. Ben ev işi yapmam diyor. Ama para ortak diyorum. O zaman yapma bana yemek temizlik ütü ayir herseyi diyor. En sonunda alır ben yaparim. Muslugun contasini degistiririm ampul degistiririm , matkap ile duvarda is yaparim.. e ona 1 ay soylemem lazim yapmasi icin..Benim de ağır bi isim var ama onun umrunda bile degil. Sen kadinsin yapacaksin gözüyle bakıyor hep. Desem ki ben hem ise gider hem herseyi yaparım sen sakin Elleme canına minnet. Neyse asıl olaya geleyim eşim beden eğitimi öğretmenliği mezunu. Ama kamuda memur olmuş. Annem 1 haftaligina ziyaret icin gelmisti evimize.onun yaninda sürekli bana doyor ki sen hain sin sen karşıma cikmasan şimdi ogretmendim vs vs. Annemde dediki oğlum sınava bile girmemissin atanacagini nerden biliyosun fln. Bilgilerim taze idi atanirdim dedi neyse. Sonra ben bu hain lafını kaldiramadim aglayarak yatak odasına gittim . Telefonunu almaya gelmiş evden gidiyordu ben ağlarken doyor ki " yemek yememistim Karnım açtı Sağol bi yemek bile vermedin " yani tek düşündüğü kendisi. Neyse sonra gitti evden. Yemeğe gitmiş . Bende yuruyeyim diye çıktım evin yaninda yuruyus yolu var ev dar geldi. O sıra annem aradı. Konuşuyoruz annem diyor ki ( annem ogretmen) kızım senin bi suçun yok zaten beden eğitimi nde bi sürü bekleyen var . Atama bekleyen bi sürü insan var. Keske olsa filan dedi. Arkadan bunun sesi geldi . Neyse koş koş eve gittim. Anneme demiş ki bu iş bitti. Ben duyacagimi duydum. Siz benim hakkimda nasil beceremez diye konusursunuz. Butti bu evlilik deyop Valizi toplamış çıkıp gitmiş. Neyse gece de hiç aramadi burasi küçük yer mutlaka duydular gördüler aradım ama onu bana donmedi. Annem seni etkilemek istemem ama böyle en ufak lafa ev mi terkedilir diyor. KendisI ne derse o olavak. Ya o derece bencil bir insan ki. Başka sorunlarımız da vardı. Cinsel anlamda . Defalarca söyledim doktora git diye. Erken boşalma sorunu var iliski maksimum 5 saniye suruyor ve ben 2 yıldır zerre bişe anlamadım. Hep onun icin oldu biseyler.Ben hiç umrunda değilim kendisi tatmin olsun yeter. Beni insan yerine dahi koymuyor bu konuda . Defalarca söyledim he he gitcem he he . Ben Insan Degil. Miyim bana söyleyin lütfen sabah akşam çalış. Iste koş koş eve gel. Iste kimse ile konuşma erkek olarak . Onun kurallarına hep riayet et. O kızacak korkusu ile yasa.cinselliğe zaten hakkın yok , o onun hakkı. En ufak bi şeyde hakaretleri sıralıyor gerizekalı terbiyesiz beyinsiz bilmem.ne. ben daha ağzımi açmadan. Yanimizda 3. Bi sahis olsa da beni abisinin yaninda kucuk dusurmekten cekinmiyor asla. Küfür bitti şimdi hakaretler başladı. Ya Allah aşkına söyleyin ne yapayım ben düzelir diye devam mı edeyim bu arada çocuk yok ailem arkamda ..ama hEp konusacaklar biz sana demiştik diyecekler.
Defalarca boşanma noktasına geldik defalarca konuştuk ama artık ya huzur istiyorum ya ayrılmak.
2 yıldır köle hayatı yaşıyorum resmen.... bilmiyorum ben mi abartmışim sizce arkadaşım diyor ki millet karisini dovüyor sen abartiyosin diyor ama psikolojik şiddet var bu evlilikte. Kaldı ki defalarca kıyısından dönüldü fiziksel olaninin. Çenemi sıktı kolumu sıkıp yataga firlatti tartakladi bir iki defa. Illa tekme tokat dövmesi mi lazım.
Kız arkadaslarim ve eşleri ile oturmaya gitmiştim onlar bile fark etmiş diyor ki sürekli ona bakıyorsun her lafindan sonra sanki hep ona odaklisin . Sürekli elim kalbimde. Aman kızacak aman bi laf diyecek aman sinirlenecek o korkuyla yaşıyorum resmen... ama bi yandan da ailemin biz demiştik laflari
bana söyleyın siz olsanız.
aman bu ne beeeeeeEsimle birbirimizi çok severek evlendik yada ben öyle sanıyormusum. ailem asla onay vermedi. En baştan beri benim ailemi zorlamamla oldu . Inandim ona. Halbuki kültür ve yapılarımız çok farklı idi. Ben izmir de büyümüş bi insan o doğulu ve ırk farklı. Kültür apayrı. Kadınları 2. Sınıf yerine koymuşlar ailesinde. Hani bi kitap var ya kadının adı yok aynen öyle. Neyse ikimizde memuruz ailelerden uzakta . Eşimi kısaca anlatayim : asla kendi lafindan başka bir lafa tahammülü yok. Kendi ne derse o. Annesu ve kizkardesi bana yapmadiguni birakmadi ama onlara sesi cikmiyor tabi. Disardan öyle efendi öyle sakin görünür ki. Halbuki evde ilk 1 yıl öfke kontrolu asla yoktu . Sinirlenince bana aileme küfürler duvar yumruklamalar vs. Sonra kayboldu hafif bu davranışlar gitti ama bu sefer de çekip çekip evden gider oldu. Bi kere çok bencil ve sadece kendisini dusunen bi insan
Bende çalışıyorum ama o asla bi bardağı alıp bi yere koymaz, o su içtiği bardak ellemesem orada aylarca kalır.. bi iş yapacaksa en az 6 7 defa söylemek zorundayim. Yap yap yap diye.kendisi de zaten bunu söylüyor bana sürekli soyleyeceksin doyor. Ben ev işi yapmam diyor. Ama para ortak diyorum. O zaman yapma bana yemek temizlik ütü ayir herseyi diyor. En sonunda alır ben yaparim. Muslugun contasini degistiririm ampul degistiririm , matkap ile duvarda is yaparim.. e ona 1 ay soylemem lazim yapmasi icin..Benim de ağır bi isim var ama onun umrunda bile degil. Sen kadinsin yapacaksin gözüyle bakıyor hep. Desem ki ben hem ise gider hem herseyi yaparım sen sakin Elleme canına minnet. Neyse asıl olaya geleyim eşim beden eğitimi öğretmenliği mezunu. Ama kamuda memur olmuş. Annem 1 haftaligina ziyaret icin gelmisti evimize.onun yaninda sürekli bana doyor ki sen hain sin sen karşıma cikmasan şimdi ogretmendim vs vs. Annemde dediki oğlum sınava bile girmemissin atanacagini nerden biliyosun fln. Bilgilerim taze idi atanirdim dedi neyse. Sonra ben bu hain lafını kaldiramadim aglayarak yatak odasına gittim . Telefonunu almaya gelmiş evden gidiyordu ben ağlarken doyor ki " yemek yememistim Karnım açtı Sağol bi yemek bile vermedin " yani tek düşündüğü kendisi. Neyse sonra gitti evden. Yemeğe gitmiş . Bende yuruyeyim diye çıktım evin yaninda yuruyus yolu var ev dar geldi. O sıra annem aradı. Konuşuyoruz annem diyor ki ( annem ogretmen) kızım senin bi suçun yok zaten beden eğitimi nde bi sürü bekleyen var . Atama bekleyen bi sürü insan var. Keske olsa filan dedi. Arkadan bunun sesi geldi . Neyse koş koş eve gittim. Anneme demiş ki bu iş bitti. Ben duyacagimi duydum. Siz benim hakkimda nasil beceremez diye konusursunuz. Butti bu evlilik deyop Valizi toplamış çıkıp gitmiş. Neyse gece de hiç aramadi burasi küçük yer mutlaka duydular gördüler aradım ama onu bana donmedi. Annem seni etkilemek istemem ama böyle en ufak lafa ev mi terkedilir diyor. KendisI ne derse o olavak. Ya o derece bencil bir insan ki. Başka sorunlarımız da vardı. Cinsel anlamda . Defalarca söyledim doktora git diye. Erken boşalma sorunu var iliski maksimum 5 saniye suruyor ve ben 2 yıldır zerre bişe anlamadım. Hep onun icin oldu biseyler.Ben hiç umrunda değilim kendisi tatmin olsun yeter. Beni insan yerine dahi koymuyor bu konuda . Defalarca söyledim he he gitcem he he . Ben Insan Degil. Miyim bana söyleyin lütfen sabah akşam çalış. Iste koş koş eve gel. Iste kimse ile konuşma erkek olarak . Onun kurallarına hep riayet et. O kızacak korkusu ile yasa.cinselliğe zaten hakkın yok , o onun hakkı. En ufak bi şeyde hakaretleri sıralıyor gerizekalı terbiyesiz beyinsiz bilmem.ne. ben daha ağzımi açmadan. Yanimizda 3. Bi sahis olsa da beni abisinin yaninda kucuk dusurmekten cekinmiyor asla. Küfür bitti şimdi hakaretler başladı. Ya Allah aşkına söyleyin ne yapayım ben düzelir diye devam mı edeyim bu arada çocuk yok ailem arkamda ..ama hEp konusacaklar biz sana demiştik diyecekler.
Defalarca boşanma noktasına geldik defalarca konuştuk ama artık ya huzur istiyorum ya ayrılmak.
2 yıldır köle hayatı yaşıyorum resmen.... bilmiyorum ben mi abartmışim sizce arkadaşım diyor ki millet karisini dovüyor sen abartiyosin diyor ama psikolojik şiddet var bu evlilikte. Kaldı ki defalarca kıyısından dönüldü fiziksel olaninin. Çenemi sıktı kolumu sıkıp yataga firlatti tartakladi bir iki defa. Illa tekme tokat dövmesi mi lazım.
Kız arkadaslarim ve eşleri ile oturmaya gitmiştim onlar bile fark etmiş diyor ki sürekli ona bakıyorsun her lafindan sonra sanki hep ona odaklisin . Sürekli elim kalbimde. Aman kızacak aman bi laf diyecek aman sinirlenecek o korkuyla yaşıyorum resmen... ama bi yandan da ailemin biz demiştik laflari
bana söyleyın siz olsanız.
Aynen öyle zaten burada 2 yılım var daha sonra izmir e yakın bi ile tayin ister giderimesınızın yetıstıgı kulturden gelen alıskanlıkları ve kendı bencıllıgı bırlesınce hayat sıze cekılmez hale gelmıs.
ev işi cogu erkek yapmaz, ama temızlık yemek vs yapmaz tadılat erkek ısıdır.
cınsellık ıkı kısınınde zevk alması gereken bır durumdur, zaten erken bosalma bır hastalıktır, tedavı sart.
sızı baskalarının yanında asagılaması asla kabul edılemez.
sız yol yakınken bosanın calısıyorsunuz zaten, alırsınız sıze dusen seylerı maddı anlamda, ufak bır ev acar yasar gıdersınız. aılenızın yanınada donmeyın yalnız yasayın bu durumda en ıyısı bu olacaktır.
Evet ama eşim asla o sorunu kabul etmiyor kiErkek icin cinsellik önemli bir nevi kendini ıspatlama onlar için .eşinin büyük bir sorunu var kabul etmek istemiyor düzelmeyincede agrasiflesiyor.eger esine karsı sevgin varsa ilk bu sorunu düzeltmelisiniz sonra davranışları düzelmezse düsünürsün .senin cinsel sorunun olduğunu ve yetmersiz olduğunu ve mutlu edemediğini bir düsünsene psikolojini .eşin bunu kapatmak için seni bile kötüleyebilir
Çok zor durumdayim inan. ..yapacak birşey yok..
ya oturup çekicen, yada boşanacaksın.
şuan üzülmem acı çekmen normal.. kendine zaman ver.
sen kıymetli ve değerlisin unutma.. böyle bir hayatı bende başkası da sana laik görmüyor.
sende kendine laik görme olur mu?
illaki zor durumdasın.Çok zor durumdayim inan. ..
düzelmez çünkü kendinde kusur görmüyor ve dogu kulturunde kadının degerı yoktur, kadın evde hızmetcı yatakta cok afedersınız o... dur baska da hukmu yoktur, paranıza ıhtıyacı olmasa sızı çalıştırmaz bıle buna emın olun..!!!!Aynen öyle zaten burada 2 yılım var daha sonra izmir e yakın bi ile tayin ister giderim
ama unutabildiniz miyim bilmiyorum çok sevmiştim aslında ben esimi
Biliyorum bi yandan da kesip atmam gerek düzeliyor ama annem şimdi yanımda diyir ki öfke anında evi terk etti yine iyi eskisi gibi küfür etmedi pişman olursun yarın öbür gün iyi çocuk diyir ki ona cinsel şeylerden asla bahsetmedim
bilmiyorum eşim düzelir mi yoksa daha kötü ben kafayı mi yerim ama bu iş gün geçtikçe daha kötüye gidiyor
belki onun da kafasında kendi kültüründe biri ile evlenmek vardır belki o da pısman dir en azından bu defa noktayı koymaliyim
Ben kültür farklı dek istedim yoksa içinde illa iyi olan da vardırAyrıl bence ben de doğuluyum kürdüm bu yetişme tarzına bakar benim ailem de hiç yaşamamış doğuda bizde hiç öyle kadın ikinci sınıfa atılmamıştır babam salonu da süpürür bulaşık da yıkar benim önceki erkek arkadaşım diyarbakırlıydı ırk aynı güya ama kıskanç kıyafete karışan yemek yapmam ben evlenince diyen gece kendi gezer bana çıkma diyen daha bir sürü şey dayanamadım ben karşımdaki modern olsun ırkı umrumda değil ilk erkek arkadaşım da giresunluydu ben takılmıyorum ırk a kafa yapısı önemli
Evet bana param olsa çalıştırma yorma seni demişti. .düzelmez çünkü kendinde kusur görmüyor ve dogu kulturunde kadının degerı yoktur, kadın evde hızmetcı yatakta cok afedersınız o... dur baska da hukmu yoktur, paranıza ıhtıyacı olmasa sızı çalıştırmaz bıle buna emın olun..!!!!
hem herkes unutulur yeterkı kendınıze zaman verın, ben kımlerı kımlerı unuttum unutamam dedıgım, sımdı evlıyım mutluyum su saatten sonra sadece esımı unutmak ıstemem ama o bana kufur etse, hakeret etse, sıddet uygulasa, kendınce bencıllıklerı vardır ama benı hıce saysa onuda bır kalemde sıler atarım..!!!
Ben bunu ona söyledim ama o sevgi herseyden önemli gibi bi cevap vermiştiOlumlu anlamda hani bak surasi iyi sabret diyebilecegim elle tutulacak bir sey yok demek istedim. Yani ne bileyim nerden tutsan elinde kaliyor.
bi de bi evlilikte cinsellikte problem var da cozulmuyorsa, bi yerde mutlaka bi patlak verir. evliligin en onemli yapi taslarindan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?