- 21 Haziran 2013
- 2.147
- 647
- 373
- 36
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
1 gün iyi ise 3 gün mutsuz aglayarak geçti 2 yılım. Isten çok koş yemek hazırla temizlik yap beyefendi otursun en ufak şeyde sen haksız sin sen hain nankör hakaretler vs aileme de belli etmedenBence kurtar kendini bana okurken fenalık geldi bu adamla aynı evin içinde 2 yıl nasıl kaldın? O zaten bahane arıyormuş, annenin sözünü kapmış kendini haklı çıkarmak için. Kusura bakma ama en başından evlenmekle hata yapmışsın kim ne derse dedin kültür farkı, yetiştirilme biçimi aileler önemli. Ne görürlerse onu uyguluyorlar evliliklerinde.
1 gün iyi ise 3 gün mutsuz aglayarak geçti 2 yılım. Isten çok koş yemek hazırla temizlik yap beyefendi otursun en ufak şeyde sen haksız sin sen hain nankör hakaretler vs aileme de belli etmeden
böyle geçirdim ..
bilirim tatlım bilirim. neye kafayı takıp kızacak diye hiç bi şeyden tam zevk alamadım ben de evliliğim boyunca. benim ki milletin yanında bana hakaret etmezdi ama surat asar otururdu. ben de anlardım bi şeye kızdı ama ne olduğunu anlayamazdım. hep de üfürükten şeylere kafa takardı. özgüven eksikliği işte. ve asla o eksiklik dolduramıyorsun. ben eşimin cahil bir kadınla evlenirse hiç problemi olmayacağını tahmin ediyorum. ben gibi eğitimli, ekonomik engeli olmayan, ego problemi olmayan, sosyal, elinden her iş gelen bir kadını (ki sen de öylesin) hem kendi ama daha çok ailesinin istediği yöne çekemediği için "erkeklik" (!) yapıp küfür, hakaret ve şiddete başvuruyorlar.O sinirlendi mi hicbisey in önemi kalmıyor kendi de doyor zaten gözüm dönüyor diyor
beni sinirlendirecek hareket yapma diyor bende o korku ile yaşıyorum işte
nefes alsam korku ile aman o sinirlenecek
Nasil gelecek ki aklı başına ?ne ilginç bir adam hem suçlu hem güçlü.
bir de trip yapıyor.
hiç aldırış etmeyin
annemin bir lafı var bırak şaşkını yıkılıncaya kadar gitsin der.
aklı başına geldiğinde çok geç olacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun bende araştırıyorum avukat var mıydı sizdecanım aynı olmasada benzer durumları yaşamışız, ben bugün boşanma dilekçesi verdim birde dünyalar güzeli bir kızım var çok şükür var hiç pişman değilim doğurduğuma anne baba ayrı olcak ama inşallah mutlu huzurlu olacak....
1 yıl flört ettik. O süre içinde bana karşı çok merhametli ve sevecen idi.....Eşinizi hangi özelliğini görüp sevdiniz, evlenme kararı aldıran şey neydi?
Cevap vermemis ki . Yine sen gitmeden avukata gidelim diyeyim mi tekrarBoyle biriyle omur gecmez.. En iyisi ayrilmak.. Mesajda guzel yazmissin umarim arkasinda durursun
O'nun anısı var diye bakma her yere. Onlar sadece eşya! Hayatını kolaylaştırmak için, toton rahat etsin diye aldığın koltuk yatak vs. Böyle düşünürsen her sokakta her mekanda anısı var diye hiç bir yere gidemezsin. Bu tarz düşünceden uzaklaş. lütfen bunu kabul et. ONLAR SADECE BASİT BİRER EŞYA !!!!1 yıl flört ettik. O süre içinde bana karşı çok merhametli ve sevecen idi.....
hatalarımi görmezdi.. korur kollardi..
sonra o adam gitti zamanla yerine aksi bencil huysuz sorumsuz bi insan geldi. .
su an öyle kötüyüm ki .. ne yapacağım nasıl edeceğim bilmiyorum dava açmayı düşünüyorum annem bırak o açsın diyor..
mesajında da kararlı olduğunu belirtmiş zaten . Elle tutulur bi sebep yokken bıraktı beni ama üzülmemeye çalışmalıyım .. dayanmak zorundayım. . Mesajında gidiyorum yazmış muhtemelen memleketine gidecek . Yarın annem de gidiyor babamın yanına. Ben tek başıma kalacağım evde. Kapının kilidini mi degistrsem bilmiyorum ki. Ne yapsam nasıl duracağım bosaniyorum ve her yerde onun anıları var..
Haklısın. .O'nun anısı var diye bakma her yere. Onlar sadece eşya! Hayatını kolaylaştırmak için, toton rahat etsin diye aldığın koltuk yatak vs. Böyle düşünürsen her sokakta her mekanda anısı var diye hiç bir yere gidemezsin. Bu tarz düşünceden uzaklaş. lütfen bunu kabul et. ONLAR SADECE BASİT BİRER EŞYA !!!!
Gerek yok bence, bu seferde barismak istiyorsun falan diye dusunur. Sen git ac davani tek tarafliCevap vermemis ki . Yine sen gitmeden avukata gidelim diyeyim mi tekrar
Iyi demissin valla. Hem tedavi olmayip hemde ne bekliyordu ki. Hayatini kendine zehir etmene gerek yok. Yol yakinken ayrilmak daha hayirli gibi gozukuyor. Ailende kafana kakmak yerine yaninda olacaktir emin olHaklısın ama ailem onay vermeden evlendim şimdi çok ağır geliyor hata yaptım demek. Kaldı ki defalarca söylediler dinlemediim çok pişmanım .........
çocuk çocuk diye beynimi yedi zaten .
2 yılda bende dedim ki ben daha cinsellik ne nasıl onu bilmiyorum ne çocuğu ..
zoruna gitti beyefendinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?