Bosaniyorum sanki ölüyorum yardım edin

çok zor bir durum maalesef nerden tutsanız elinde kalıyor

herşeyden önce saygı yok sevdiğni kaybetme korkusu yok

hakkınızda hayırlısı olsun ama bu şekilde bir ömür geçmez kii

Mesleğin elinde, ailen arkanda... Kesin ayrıl.
Böyleleri ile ömür geçmez, Allah korusun suyuna gider barışırsın çocuğun olur ömür boyu cefa çekersin.
Kızlar böyle erkeklere prim vermeyip kapının önüne koydukça bu adamlar yola gelecek, kendilerindeki yanlışları farkedecek.
Allah yardımcın olsun.

Bence kurtar kendini bana okurken fenalık geldi bu adamla aynı evin içinde 2 yıl nasıl kaldın? O zaten bahane arıyormuş, annenin sözünü kapmış kendini haklı çıkarmak için. Kusura bakma ama en başından evlenmekle hata yapmışsın kim ne derse dedin kültür farkı, yetiştirilme biçimi aileler önemli. Ne görürlerse onu uyguluyorlar evliliklerinde.

1 gün iyi ise 3 gün mutsuz aglayarak geçti 2 yılım. Isten çok koş yemek hazırla temizlik yap beyefendi otursun en ufak şeyde sen haksız sin sen hain nankör hakaretler vs aileme de belli etmeden
böyle geçirdim ..

ne ilginç bir adam hem suçlu hem güçlü.
bir de trip yapıyor.
hiç aldırış etmeyin
annemin bir lafı var bırak şaşkını yıkılıncaya kadar gitsin der.
aklı başına geldiğinde çok geç olacak.

Şükür ki okumuşsun, ayaklarının üstünde duruyorsun ve ailen onlara karşı çıkmana rağmen yanında burada ne hayat hikayeleri okuyoruz. Şükret haline canım, ve sakın üzülme bence dua et kurtulduğuna iyi ki çocuk yapmamışsın bu adama. Bundan sonra ki günlerin güzel geçer inşAllah...

O sinirlendi mi hicbisey in önemi kalmıyor kendi de doyor zaten gözüm dönüyor diyor
beni sinirlendirecek hareket yapma diyor bende o korku ile yaşıyorum işte
nefes alsam korku ile aman o sinirlenecek
bilirim tatlım bilirim. neye kafayı takıp kızacak diye hiç bi şeyden tam zevk alamadım ben de evliliğim boyunca. benim ki milletin yanında bana hakaret etmezdi ama surat asar otururdu. ben de anlardım bi şeye kızdı ama ne olduğunu anlayamazdım. hep de üfürükten şeylere kafa takardı. özgüven eksikliği işte. ve asla o eksiklik dolduramıyorsun. ben eşimin cahil bir kadınla evlenirse hiç problemi olmayacağını tahmin ediyorum. ben gibi eğitimli, ekonomik engeli olmayan, ego problemi olmayan, sosyal, elinden her iş gelen bir kadını (ki sen de öylesin) hem kendi ama daha çok ailesinin istediği yöne çekemediği için "erkeklik" (!) yapıp küfür, hakaret ve şiddete başvuruyorlar.
Ailen de "biz demiştik" derse hiç üzülme, yılma! "Evet demiştiniz ama çok sevdiğim için hata yaptım. Eğer bu hatayı yapmasaydım sizin doğru söylediğinizi anlayamaz ve ömrüm boyunca beni sizi suçlardım de." Maalesef bu yaşanması gereken bir durummuş. kimse ayrılacağını bilerek evlenmiyor hoş.
anlattığına göre bir tane de iyi bi şey yok ki katlan diyelim! benimkinin ayda bir tutardı sinir patlaması. onun haricinde bal-börektik. bu güzel zamanların hatrına dayanayım dedim ama 'hem suçlu hem güçlü insancık' bana dayanamadı!!! düşündükçe kafayı yicem.
not: düzelmez!

canım aynı olmasada benzer durumları yaşamışız, ben bugün boşanma dilekçesi verdim birde dünyalar güzeli bir kızım var çok şükür var hiç pişman değilim doğurduğuma anne baba ayrı olcak ama inşallah mutlu huzurlu olacak....

Nasil gelecek ki aklı başına ?
Asla hatasını kabul etmeyen bir insan somucta

Hakkınızda hayırlısı olsun bende araştırıyorum avukat var mıydı sizde

Eşinizi hangi özelliğini görüp sevdiniz, evlenme kararı aldıran şey neydi?
1 yıl flört ettik. O süre içinde bana karşı çok merhametli ve sevecen idi.....
hatalarımi görmezdi.. korur kollardi..
sonra o adam gitti zamanla yerine aksi bencil huysuz sorumsuz bi insan geldi. .
su an öyle kötüyüm ki .. ne yapacağım nasıl edeceğim bilmiyorum dava açmayı düşünüyorum annem bırak o açsın diyor..
mesajında da kararlı olduğunu belirtmiş zaten . Elle tutulur bi sebep yokken bıraktı beni ama üzülmemeye çalışmalıyım .. dayanmak zorundayım. . Mesajında gidiyorum yazmış muhtemelen memleketine gidecek . Yarın annem de gidiyor babamın yanına. Ben tek başıma kalacağım evde. Kapının kilidini mi degistrsem bilmiyorum ki. Ne yapsam nasıl duracağım bosaniyorum ve her yerde onun anıları var..

Hep yazıyorum aşk evlilik için yeterli değil ailelerin uyumu çok önemli, kafa denk olacak , mesleği sizinle eşit olacak bunlar en önemli kriterler aşk için evlenen çok çabuk boşanıyor , sende yolun sonuna gelmişsin

O'nun anısı var diye bakma her yere. Onlar sadece eşya! Hayatını kolaylaştırmak için, toton rahat etsin diye aldığın koltuk yatak vs. Böyle düşünürsen her sokakta her mekanda anısı var diye hiç bir yere gidemezsin. Bu tarz düşünceden uzaklaş. lütfen bunu kabul et. ONLAR SADECE BASİT BİRER EŞYA !!!!

Haklısın. .
Resimleri indirdim zaten. .

terkedenin siz olmanız gerekirken terkedilmişsiniz...
hazır bu fırsat ardınıza bile bakmayın ama hemen kolayca da boşamayın yani anlaşmalı değil çekişmeli boşanın

Iyi demissin valla. Hem tedavi olmayip hemde ne bekliyordu ki. Hayatini kendine zehir etmene gerek yok. Yol yakinken ayrilmak daha hayirli gibi gozukuyor. Ailende kafana kakmak yerine yaninda olacaktir emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…