Boşanıyorum sanırım....

Bundan daha kötü bir hayat olmayacak asla. O yüzden korkmayın. Onlarda yaşattıklarını yaşasınlar tez zamanda, kırdıkları yerden kırılsınlar. Sakinleşmeye çalışın. Böyle bir insanla bu saatten sonra devam etseniz bile içinize sinmez zaten. Olaylar silsilesi sürekli aklınıza gelecek. Yüzüğe kadar düşmüş terbiyesiz.
Daha öncede çok şey yaşadım sadece susup kabullendim hıç cesaret gösteremedim sağolsunlar beni tepeden tırnağa değiştirdiler hakketmişlerdi. İnşallah ettiklerini bulurlar benim yaşadığımı yaşarlar böylelerinden allah herkesi uzak etsin inşallah

Her şeyi anlarım da cüzdanınızdski para ile parmağınızdaki yüzüğe nasıl tamah etti

Sonuçta cüzdanda kaç lira olur

Bence onun başka bir derdi vardır da bu şekilde dökülmüştür yani boşanma planı daha önceden yapılmıştır
Evet öyle oldu sanırım. Bize verdikleri ev icradan döndü anneme kredi çektirip kapattılar borcu bize kaldı. Hesabmda bir miktar para var sanırım onun için çantamı çekiştirip durdu yüzüğe tamah eden insan hesaptaki parayı da esgeçmez sanırım.

Cekismeli bosan da parmagindaki yuzugu almak neymis gorsun pislik. Allah kurtarmis. Sadaka ver bence.

Eşler sizin emanetinizdir diyor Peyganberimiz nerde kaldi artik bu emaneti koruyup kollayan sahip cikan? Erkeklerin erkekligi bosanalim hadi anana git demekten gecer oldu. Defolup gitsinler artik nedir bu ya cekilen cile. Alana kadar bin takla atarlar sonra annenin evine git derler erkek mi ya bunlar? Rezil insanlar. Iyden sogudum herseyden ha

Ev kimin üzerine şuan? Sanırım elinizle ortak aldınız. Hesaptaki para sizin miydi ve eşiniz onun için mi çantanıza uzandı? Çok pislik insanlarmış. Asla üzülme lütfen bu heriften boşan

Siz de kabahat gördüm ama yanlış olur diye selam vermedim diyorsunuz. Kendinizi bu sözle güvenilmez ilan ediyorsunuz. Tanıdık birine selam vermek ancak medinice olur ama siz selam vermeyi ahlaksız bir davranış gibi yanlış olur diye tanımlıyorsunuz

Belli ki çok ezmişler sizi. Aliskinlar sanki sürekli ezmeye.boşanma taraftarı değilim normalde ama siz boşanin güzel kardeşim. Allah yardımcınız olsun

Bir erkekte bu kadar düşmesin ya ne o öyle yüzüğü ver demeler , tiksinç şey .
Peki o gitseydi evden ne bileyim ben olsam anahtarı vermeyip evime giderdim , anası alaydı çocuğunu .

adam demeye hatta insan demeye dilim varmadı ya.
Bu nasıl şahsiyetsiz ve kişiliksiz bir asalaktır?
Konu sahibi ben boşandım. Hiç böyle şeylere gerek yok emin olun.
Açın davanızı ,bakın keyfinize.
Böyle bir mahlukla evli olacağınıza, ömrünüzün sonuna kadar bekar kalın ya

X