- 7 Eylül 2019
- 37
- 34
- 31
- Konu Sahibi BynKaramelize
Eşinden ve ailesinden tiksindim. Allah kolaylık versin sana
Detaylara inmiş olsam herhalde yüzlerine tükürmek isterdiniz. Fazla sabır gösterdim olan kendime oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinden ve ailesinden tiksindim. Allah kolaylık versin sana
Daha öncede çok şey yaşadım sadece susup kabullendim hıç cesaret gösteremedim sağolsunlar beni tepeden tırnağa değiştirdiler hakketmişlerdi. İnşallah ettiklerini bulurlar benim yaşadığımı yaşarlar böylelerinden allah herkesi uzak etsin inşallahBundan daha kötü bir hayat olmayacak asla. O yüzden korkmayın. Onlarda yaşattıklarını yaşasınlar tez zamanda, kırdıkları yerden kırılsınlar. Sakinleşmeye çalışın. Böyle bir insanla bu saatten sonra devam etseniz bile içinize sinmez zaten. Olaylar silsilesi sürekli aklınıza gelecek. Yüzüğe kadar düşmüş terbiyesiz.
Evet öyle oldu sanırım. Bize verdikleri ev icradan döndü anneme kredi çektirip kapattılar borcu bize kaldı. Hesabmda bir miktar para var sanırım onun için çantamı çekiştirip durdu yüzüğe tamah eden insan hesaptaki parayı da esgeçmez sanırım.Her şeyi anlarım da cüzdanınızdski para ile parmağınızdaki yüzüğe nasıl tamah etti
Sonuçta cüzdanda kaç lira olur
Bence onun başka bir derdi vardır da bu şekilde dökülmüştür yani boşanma planı daha önceden yapılmıştır
Çekişmeli boşanmak içinn bile çok yorgunum aslında biran önce bitsin gtsinn istiyorumGeçmiş olsun ,boşanın ama çekişmeli boşanın ,alın herşeyinizi ,bu ne terbiyesizlik
Şuan nerede kalıyorsunuzİnsanlar acıyarak baktı bana ben utandım kendimden arkadaki bayan bile bana ayrıl diye işaret ediyordu.
Anneme geldim napayım :) sokakta kalmış gibi olmayayımŞuan nerede kalıyorsunuz